سلام
تا 100 تا بره > یه جورایی لود صفحه و باز شدن انجمن فکر کنم طول میکشه و از اینا :دی
به 30 _ 40 _50 برسه خوبه > فکر کنم ؟
سلام
تا 100 تا بره > یه جورایی لود صفحه و باز شدن انجمن فکر کنم طول میکشه و از اینا :دی
به 30 _ 40 _50 برسه خوبه > فکر کنم ؟
مخور غم گذشته _ گذشته ها گذشته
هرگز به غصه خوردن گذشته برنگشته
به فکر آینده باش _ دلشاد و سر زنده باش :دی
درود
با تمام احترام تمامی نظرات شما نقض می شود!
درسته که اسم این انجمن، انجمن تخصصی کامپیوتر هست ولی بخش کثیری از کاربران این انجمن در بخش های دیگر فعالیت می کنند.
بخش سرگرمی هم یکی از همین بخش هاست. از وقتی که از صفحه ارسالات حذف شده، به کل فراموش شده است.
درسته که برای یک پست زحمت زیاد می کشید ولی باید به پست های دیگران هم احترام گذاشت حتی اگر کپی شده باشند. (گفتم احترام، نگفتم حتما باید خوشتون بیاد)
اگر از پایین رفتن تاپیک ها ناراحت هستید، بخش "انجمن کامپیوتر" برای همین هست! مگه خود من در بخش کامپیوتر فعالیت نمی کنم؟!
نام انجمن هایی را که باید حذف بشوند را نمی برم چون شاید کاربری که در ان قسمت فعالیت می کند از دستم ناراحت بشود.
در کل این حرف ها رو فقط برای یک پست خشک و خالی خودم نمی زنم.
مرسی
راستی چند پیشنهاد دیگر:
1) چت باکس برای تمام عموم فعال شود.
2) یک بنر برای خود فروم طراحی بشود.
اگه برای بقیه لاتی برای ما شکلات هم نیستی
زندگی شاید آن لبخندی ست، که دریغش کردیم
زندگی زمزمه پاک حیات ست، میان دو سکوت
زندگی، خاطره آمدن و رفتن ماست
لحظه آمدن و رفتن ما، تنهایی ست
من دلم می خواهد
قدر این خاطره را دریابیم
سهراب سپهری
به نام خدا
از همگی ممنون و شرمنده که دیر جواب میدم
برای اینکه نظر همه را تامین کنیم آخرین ارسالات را بدون محدودیت برای انجمن خاصی در پایین قرار دادم .
تنها پیشنهاد داده شده را من این مورد تشخیص دادم و اعمال شد و تا 200 تا را میتونید به دلخواه انتخاب کنید .
منتظر شنیدن سایر نظرات و پیشنهادات هستم
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
درود بر شما
یه موردی که چند روزه می خوام بگم:
وجود دکمه تشکر و Like با هم هستش!
تو نسخه قبلی فروم یادمه یه بخشی از پست رو می تونستی طوری بنویسی که تا وقتی like نزنی نمایان نمیشد! که خیلی عالی بود! حیف دیگه نیست! ولی اگه قرار نیست این گزینه بیاد پس like رو هم بردارین چون کاربردش برای اونجاست فقط! و الان هر پستی رو می خونیم باید هم تشکر بزنیم و هم Like مشکلی نیست فقط یکم وقت گیره و گاهی like ارور میده باید صفحه رو رفرش کنیم!! دوستان هم یکم حساس اند like نزنی ممکنه دلخور بشن!
کسی رو برای دوست داشتن انتخاب کن که قلب بزرگی داشته باشه!
تا مجبور نشی به خاطر اينکه تو قلبش وارد بشی خودت را کوچک کنی!
موفق كسی است كه با آجرهايی كه به طرفش پرتاب می شود، يک بنای محكم بسازد!
اشکی که برای شکست می ریزیم، عرقی است که برای تلاش نریختیم!
منم میخاستم بگمگاهی like ارور میده
احسنت ، تبارک الله انفسهمچت باکس برای تمام عموم فعال شود.
یه بار منم یه چی گفتم اما محکوم شدمسلام
نیما به نظرم انجمن تفریح و سرگرمی در اون قسمت نمایش داده نشه بهتره / چون باعث شلوغ شدن آخرین ارسال ها میشه و شما فکرش رو بکن که چند نفر بیان و یه سره در اون قسمت پست ارسال کنن ؟ بعد باید تمام ارسال ها فقط اون قسمت رو نشون بده و تاپیک هایی که به نوعی مهمتر و علمی تر و آموزشی تر هستند از دید زود خارج میشند ؟
اینو خوب اومدی مثلا بخش ... یا ...در کل بخش های دیگری از انجمن هستند که اگر از صفحه ارسالات حذف شوند بهتر هست تا این که بخش تفریحی حذف شود ان هم با چندین موضوع مهم
طا اتلاع صانوی هالم حیچ خوب نیثط !
درود
مرسی بابت این تغییر
فقط کار ما یکم سخت شد!
راستش انتقاد من هم به همین مورد بود!
برای اینکه این بنر خیلی مربوط به انجمن نیست!
البته مرسی از این که وقت می گذارید!
نظرتان در مورد چت باکس چیه؟!
درود بر شما!
من هم با حذف Like موافقم!! البته به نظر من نمایان شدن محتوای مخفی با Like یکجورایی خسیس بودن شخص مقابل رو می رسونه و زورکی هست!
البته این نظر منه!
اگه برای بقیه لاتی برای ما شکلات هم نیستی
زندگی شاید آن لبخندی ست، که دریغش کردیم
زندگی زمزمه پاک حیات ست، میان دو سکوت
زندگی، خاطره آمدن و رفتن ماست
لحظه آمدن و رفتن ما، تنهایی ست
من دلم می خواهد
قدر این خاطره را دریابیم
سهراب سپهری
به نام یزدان پاک
در مورد بخش ازاد نرم افزار که یکی از پر بینده ترین بخش ها هستش هر وقت من نگاه ان بخش می کنم بالای30تا40کاربر مهمان از ان بخش دیدن می کن می تونیم ان بخش جوری کنیم تا که کاربرها ثبت نام نکن نتونن محتوای پست بینن که این برای امار ثبت نام سایت مفید
واما در مورد چت باکس عمومی با شدنش صددر صد مخالفم ان بخش برای کابرها ویژه هم ازاد وهرکسی می تونه با کمی فعالیت ان بخش بینه
در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت
نظر شخصی من اینه که این کارو نکنید بهترهدر مورد بخش ازاد نرم افزار که یکی از پر بینده ترین بخش ها هستش هر وقت من نگاه ان بخش می کنم بالای30تا40کاربر مهمان از ان بخش دیدن می کن می تونیم ان بخش جوری کنیم تا که کاربرها ثبت نام نکن نتونن محتوای پست بینن که این برای امار ثبت نام سایت مفید
خود من هر وقت وارد چنین انجمن هایی میشم ( از سرچ انجین ) سریع ردش می کنم چون برای یه مطلب نمی صرفه آدم دو ساعت بیاد ثبت نام کنه مخصوصا اگه در شرایطی باشه که کارش گیر باشه و مشکلی داشته باشه و برای راه حل اون سرچ کنه که دیگه معلومه اعصابی براش نمونده ... !
فقط در یه حالت فرد ثبت نام می کنه و اون این که به موردی که احتیاج حیاتی داره تنها در سایت ( یک سایت ) موجود باشه که فکر نکنم ...
حتی در این حالت هم تضمینی نیست که دوبتره برگرده و بازدید کننده ی دائمی بشه .
اما اگه بیاد و مطالب مفید رو ببینه همین طور به مزلبی که بدنبال اون نبوده اما براش جالبه بر بخوره به سایت علاقمند میشه و دیگه ...
حالا هر کاری خودتون می خاین مختارید اما این دیدگاه بازاریابی من بود ...
به غیر از دلیل فنی فشار بر دیتابیس چرا با عمومی شدن چت باکس مخالفید ( خوشحال می شم بدونم )
طا اتلاع صانوی هالم حیچ خوب نیثط !
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)