من به پرواز نمیاندیشمبه تو میاندیشم به تو که بهتر از اندیشهی یک پروازیروزت مبارک...خداوند لبخند زد و از لبخند او زن آفریده شدلبخند زیباى خداوندروزت مبارک!
من به پرواز نمیاندیشمبه تو میاندیشم به تو که بهتر از اندیشهی یک پروازیروزت مبارک...خداوند لبخند زد و از لبخند او زن آفریده شدلبخند زیباى خداوندروزت مبارک!
سهم من از زندگی دستان پر مهر تو شد / می ستایم من تو را تا آخر عمر همسرم
در میان اوج تنهایی تو با من مانده ای / تا تو باشی من چه غم دارم ز دنیا همسرم . . .روزت مبارک...افتخار زنان همین بس که روز میلاد برترین گوهر خلقتبانوی بهشت، فاطمه زهرا(س) روز زن نامیده شده است . . .روز زن مبارک
یه ضرب المثل قدیمی میگه :عمر دست خداست ، زن وسیله است !روز زن مبارک...زنان قبل از مادر شدن ، “پری”و بعد از مادر شدن تبدیل به “فرشته” می شوند . . .فرشته ی زمینی روزت مبارک
همسر از نام تو سر شود ای همسر منقامت سرخ لبت خوابگه بستر منمن که هر شب پیش تو قربانی و دل داده اممن به شوق روی تو از مادر خود زاده ام . . .روزت مبارک ، دوستت دارم...یار و همسر نگرفتم که گرو بود سرماو شده مادر و من با همه پیری پسرماو جگر گوشه هم از شیر بریده و هنوزمن بیچاره همان عاشق خونین جگرم !(نجوای پسران مجرد عاشق پیشه !)
چیزی که در زن ، قلب مرا تسخیر میکند ، مهربانی اوستنه روی زیبایش(شکسپیر)...زنان را همین بس بود یک هنر / نشینند و زایند شیران نرزن بلا باشد بهر کاشانه ای / بی بلا هرگز مبادا خانه ای !روز زن مبارک
اگر زنی در چهل سالگی هنوز جوان استبه این دلیل است که شوهرش او را هنوز هم عاشقانه دوست دارد . . .تقدیم به همسری که روز به روز جوان تر میشود !...پنجره را باز میکنمطلوع را میبینم و غروب را فراموش میکنم.از اینکه در قلبم هستی و عشق منی افتخار میکنم . . .روزت مبارک
||*♥**♥*|| مادر! تو از تبار فاطمه ای||*♥**♥*||
||*♥**♥*|| پیامکهای تبریک روز مادر و روز زن ||*♥**♥*||
رمز عشق جاودانی مادر است
کیمیای زندگانی مادر است
اینکه فرموده است آن مینو سرشت
زیر پای مادران باشد بهشت
یعنی آنجایی که مادر زد قدم
نیست آنجا، از بهشت خُلد، کم
مادر واژه ایست سرشار از امید و عشق.
واژه ای شیرین و مهربان که از ژرفای جان بر می آید.
روزت مبارک مادر
درزیباترین واژه بر لبان آدمی واژه مادر است.
زیباترین خطاب مادر جان است.
مادر واژه ایست سرشار از امید و عشق.
واژه ای شیرین و مهربان که از ژرفای جان بر می آید.
روزت مبارک مادر
مادر نمــای قــدرت دنیـــای خلقـــت است
مادر به مـا ز ایــزد یکتــا فضیـــلت است
فـردوس را بــــه زیر قدمهـــاش مانده رب
کـو را مقــام، بعــد خـــدا در عبـادت است
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)