صفحه 14 از 33 نخستنخست ... 410111213141516171824 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 131 تا 140 , از مجموع 327

موضوع: تاپیک هواداران پرسپولیس

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

حضور پروين و نماينده مديرعامل/ سورپرايز مخصوص براي بازيكنان

آخرین تمرین پرسپولیس پیش از دیدار با فجرسپاسی از ساعت 15 امروز در ورزشگاه درفشی‌فر برگزار شد.
    * مهرداد اولادی اختصاصی تمرین کرد و در اواخر تمرین پا به توپ شد.
    * علیرضا محمد به دلیل مصدومیت با لباس ورزشی نظاره‌گر تمرین بود. محمد آتل دستش را باز کرده و به خبرنگار فارس گفت که حدود دو هفته دیگر به شرایط ایده‌آل می‌رسد.
    * علی پروین و رضا وطنخواه از روی سکوها تمرین را زیر نظر گرفته بودند. منوچهر عبدالله نژاد سرمربی تیم امید پرسپولیس نیز یکی از تماشاگران ویژه این تمرین بود.
    *لیدرهای پرسپولیس در این تمرین حضور داشتند.
    *میثاق معمارزاده در سالن مشغول وزنه زدن بود و در تمرین حضور نداشت.
    * نماینده محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در تمرین حضور داشت و تمرینات را زیر نظر گرفت.
    * بازیکنان تیم‌ شادابی و نشاط خاصی داشتند.
    *بازیکنان بعد از گرم کردن بدن‌ها به مرور کارهای تاکتیکی پرداختند و فوتبال دستگرمی در یک نیمه زمین بازی کردند. در این فوتبال شیث رضایی دو گل زیبا زد که مورد تشویق بازیکنان قرار گرفت.
    *سومدیک مربی پرسپولیس با مدافعان به طور اختصاصی صحبت کرد. سپس حمید استیلی با مدافعان به طور اختصاصی تمرین کرد.
    * علی کریمی در حین تمرین با بازیکنان صحبت و نکاتی را به آنها گوشزد می‌کرد.
    * بازیکنان تیم پرسپولیس در پایان تمرین مستقیم راهی فرودگاه شدند تا ساعت 18 به شیراز بروند و خود را برای دیدار با فجرسپاسی در هفته هفتم لیگ برتر که فردا برگزار می‌شود آماده کنند.
    *در اواخر تمرین تمرین ضربه‌های کاشته برای علی کریمی و حمید علی عسگر در نظر گرفته شد. سه ضربه علی کریمی به طور متوالی گل شد.
    *دکتر خانبانی روانشناس پرسپولیس در گفت و گو با خبرنگار فارس گفت: امشب در هتل همای شیراز برای بازیکنان یک سورپرایز ویژه داریم. با این سورپرایز وضعیت بازیکنان بسیار خوب خواهد شد. ما ایرانی‌ها انسان‌های احساسی هستیم و طبیعی است بعد از باخت در دربی وضعیت بازیکنان ما در شرایط خوبی نباشند. امشب و فردا که تیم در حال اعزام به ورزشگاه است برای بازیکنان جلسه ویژه داریم. او از اعلام اینکه چه برنامه‌ای دارند، خودداری کرد.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

2. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

سرخپوشان با 19 بازیکن به شیراز می رود

کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس امروز فهرست تیم را برای دیدار روز یکشنبه با فجر سپاسی اعلام کرد.
    در این فهرست مهرداد اولادی، محمد منصوری، امیر حسین فشنگچی، علیرضا محمد و حمزه پور حضور ندارند و سرخپوشان با 19 بازیکن راهی شیراز می‌شوند.
    ابراهیم شکوری نیز به دلیل کارهای مربوط به دانشگاهش امکان دارد راهی شیراز نشود و اگر مشکل اداری وی فردا زود حل شود به شیراز سفر می‌کند.
    وجیه الله چشمه سری پزشک پرسپولیس در مورد وضعیت مصدومان پرسپولیس گفت: مهرداد اولادی از ناحیه مچ پا هنوز درد دارد ولی میثاق معمارزاده مشکلی برای بازی ندارد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

4. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

رويانيان با دايي تماس تلفني گرفت

رویانیان مدیرعامل جدید پرسپولیس در ابتدای کار پس از نشست‌های مختلف با اعضای باشگاه پرسپولیس و پیشکسوتان امروز طی تماسی تلفنی با علی دایی به گفت‌وگو پرداخت.
    وی به دایی گفت: شما یکی از افرادی هستید که هواداران پرسپولیس شما را دوست دارند به همین دلیل با شما تماس گرفتم که بدانید این باشگاه همیشه به شما افتخار می‌کند همچنین علی دایی نیز خطاب به رویانیان گفت: هر کمکی از دستم برآید برای موفقیت پرسپولیس و شما و کادر فنی پرسپولیس از آن دریغ نمی‌کنم من همیشه عاشق هواداران پرسپولیس بودم، هستم و خواهم بود و هیچ کس نمی‌تواند بین من و این تیم فاصله بیاندازد.
    قرار است بزودی رویانیان با علی دایی دیداری داشته باشد اما در تماس تلفنی طرفین هر هیچ صحبتی درباره حضور دایی در پرسپولیس در فصل جاری نشد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

6. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array
    کریمی پرسپولیسی ها را شوکه کرد!

بازهم تمرین تیم فوتبال پرسپولیس در حضور اعضای هیات مدیره این تیم و در فضایی خاص انجام شد.
    ایسنا: آخرین تمرین جدی سرخ‌پوشان پیش از دیدار مقابل صبای قم در هفته نهم لیگ برتردر ورزشگاه خیریه عمل آغاز شد. در این تمرین رویانیان، مدیرعامل پرسپولیس و همچنین اعضای هیات مدیره این باشگاه، یعنی علی پروین، لطف‌الله فروزنده دهکردی، محمدحسین نژادفلاح و محمد پنجعلی در گوشه‌ای از زمین نظاره‌گر تمرین پرسپولیس بودند که البته رویانیان، نژاد فلاح و فروزنده پس از یک ساعت تمرین را ترک کردند.

زمانی که رویانیان قصد داشت از میان هواداران پرسپولیس عبور کند و ورزشگاه خیریه عمل را ترک کند، برخی از هواداران از او درخواست کردند که بیشتر از قبل به پرسپولیس توجه کند. هواداری به او گفت پرسپولیس سه باخت متوالی مقابل استقلال داشته و نباید از این به بعد به این تیم ببازد که رویانیان در پاسخ گفت استقلال را هم می‌بریم.

همچنین هواداری دیگر در این لحظه به مدیرعامل پرسپولیس گفت پرسپولیس اگر پول نداشته باشد به هیچ جا نمی‌رسد. شما باید به پرسپولیس پول بیاورید که رویانیان هم در پاسخ گفت باشه حتما.

بازیکنان پرسپولیس پس از گرم کردن بدن‌هایشان و انجام کارهای ترکیبی و همچنین انجام تمرین حمله به دفاع، با دستور استیلی به دو تیم قرمز و سفید تقسیم شدند و برای نزدیک به 45 دقیقه بازی دست‌گرمی انجام دادند.
    در تیم سفید که به نظر می‌رسید ترکیب اصلی سرخ‌پوشان است، علیرضا حقیقی، شیث رضایی، رضا نورمحمدی، مجتبی شیری، محمد نصرتی، حسین بادامکی، مازیار زارع، علی کریمی، جواد کاظمیان، محمد نوری و وحید هاشمیان بازی می‌کردند که در نیمه دوم هاشمیان و کاظمیان جای خود را به علی‌عسگر و اولادی دادند.

ورزشگاه خیریه عمل همچنان شرایط میزبانی از هواداران و خبرنگاران را به طور مناسب ندارد و مسئولان باشگاه پرسپولیس این قول را داده‌اند که در دو ماهی که قرار است پرسپولیس در این ورزشگاه تمرین کند، امکانات مناسب برای خبرنگاران و همچنین جایگاهی برای تماشاگران فراهم شود.

در بخشی از تمرین علی کریمی و جواد کاظمیان کمی با هم درگیر شدند که در این لحظه همه فکر کردند این دعوا جدی است اما این دو بازیکن با حرکت‌های بعدی خود نشان دادند که آن اتفاق تنها یک شوخی بوده است.

دومین نشست هیات مدیره باشگاه پرسپولیس پیش از تمرین امروز در محل باشگاه تشکیل شده بود.

علیرضا محمد به دلیل آسیب دیدگی تنها از کنار زمین کار هم‌ تیمی‌هایش را نظاره می‌کرد.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

8. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

پیش فرض استیلی:خودم به رویانیان گفتم با دایی صحبت کند

فارس نوشت:
    سرمربی پرسپولیس گفت:« بازیکنان تیم باید منیت را کنار بگذارند و به مجموعه تیمی فکر کنند.»
    حمید استیلی پس از پیروزی 2 بر صفر تیمش مقابل صبای قم در جمع خبرنگاران گفت:« در ابتدا جا دارد قهرمانی تیم ملی والیبال را به مردم و جامعه ورزش تبریک بگویم. بازی امروز شرایط خاصی داشت چون ما بعد از بازی با فجر سپاسی فرصت کمی برای ریکاوری داشتیم. از عملکرد تیم در نیمه دوم خیلی راضی نیستم ولی در نیمه اول موقعیت‌های زیادی را خلق کردیم و روی تجربه بازیکنان توانستیم 3 امتیاز بازی را بگیریم. من این برد را به همه هواداران پرسپولیس تقدیم می‌کنم.»

استیلی در پاسخ به این سؤال که تغییرات مدیریتی چقدر در موفقیت‌های دو هفته‌ اخیر پرسپولیس تاثیر داشته گفت: «از زحمات حبیب کاشانی تشکر می‌کنم. سردار رویانیان دراین مدت کوتاهی که بالای سر تیم آمده پاداش‌های خوبی به بازیکنان داده و با آمدن علی پروین بر سر تمرینات انسجام خوبی حاکم شده است. امیدوار هستم این شرایط تداوم داشته باشد و ما نتایج خوبی بگیریم. خوشبختانه در تعطیلات می‌توانیم شرایط فیزیکی تیم‌مان را بالا ببریم و منتظر هستیم تا ببینیم چند بازیکن ما به تیم ملی دعوت می‌شوند تا یک برنامه ریزی خوب داشته باشیم.»
    سرمربی پرسپولیس در خصوص اینکه جواد کاظمیان زودتر از دیگران رختکن را ترک کرد و آیا این مسئله به خاطر ناراحتی او بوده است گفت:« فکر می‌کنم او با خوردبین هماهنگ کرده بود ولی باید بگویم مهم تیم است و فرد ملاک نیست.برای ما طرفداران پرسپولیس مهم هستند. به همه به یک چشم نگاه می‌کنم و هر کس شرایط خوبی داشته باشد به زمین خواهد رفت. کاظمیان هر زمان برای ما بازی کرده با تمام وجود به میدان رفته و از عملکرد او راضی بوده‌ایم.»
    در ادامه نشست خبری یکی از خبرنگاران به صحبت‌های کاظمیان اشاره کرد و گفت این بازیکن اعلام کرده در بین دو نیمه بازی با استقلال اعتراض کوچکی داشته و گفته "چرا" تعویض شده و پس از آن دیگر به میدان نرفته و آیا نیمکت نشینی به خاطر سوال کاظمیان از شما بوده یا دلایل فنی دارد که استیلی در پاسخ گفت:« برای ما اصلا "چرا" معنا ندارد چون اگر تعویضی صورت گرفته به صلاح ما بوده است. همه باید به فکر تیم باشند و بازیکنان بدانند منیت باید تبدیل به ما شدن شود و ما باید این هواداران را خوشحال کنیم حال چه در زمین باشد و یا روی سکو. این تیم کوچک نیست و هوادارانش با یک برد و یک باخت خوشحال و ناراحت می‌شوند.»

استیلی در خصوص اینکه علی پروین اشاره کرده که این تیم مشکل بدنی دارد گفت:« مگر آقای پروین در ورزشگاه حضور داشت؟»
    خبرنگاران در ادامه به سرمربی پرسپولیس اشاره کردند که او در ورزشگاه بود که استیلی ادامه داد:« همانطور که گفتم فاصله کم بین این بازی و دیدار با فجر سپاسی باعث شد از لحاظ بدنی تحلیل برویم. البته ما یک سری بازیکن داریم که باید به خاطر شرایط سنی‌شان مواظب‌شان باشیم که خوب ریکاوری کنند و آسیبی به آنها وارد نشود.»
    در ادامه نشست خبری خبرنگاری پرسید که شما در فصل نقل و انتقالات به پای خیلی از بازیکنان ایستادید اما حالا که پرسپولیس روی دور افتاده برخی اعتراض می‌کنند نظرتان چیست که استیلی دراین خصوص گفت:« همانطور که گفتم ممکن است برخی از بازیکنان ناراحت باشند. من با جواد کاظمیان جلسه خواهم گذاشت چون او به پرسپولیس تعصب دارد. زمانی که با ما قرار داد بست با کمترین رقم به توافق رسید. مهم این است که نباید حرف‌مان را در رسانه‌ها بزنیم و اختلافات را در خانه حل و مشکلات را درون تیم مطرح کنیم. خبرنگار وقتی بازیکن ناراحت است از او مصاحبه می‌گیرد ولی بازیکن هم باید در ناراحتی خودش را کنترل کند و مراقبت صحبت‌هایش باشد.»

سرمربی پرسپولیس در خصوص اینکه رویانیان اعلام کرده بود به دنبال علی دایی می‌گردد و سرمربی راه آهن در حمایت از رویانیان مصاحبه‌ای انجام داده و اینکه آیا این مسئله برای استیلی ذهنیت به وجود نمی‌آورد گفت:« قبل از اینکه رویانیان با دایی صحبت کند مسئله را با من مطرح کرد و گفت قصد دارد با یکسری از پیشکسوتان صحبت کند. حتی ایشان دایی را آورد و من هم اعلام کردم که حتما با او صحبت کنید. چون به کارم ایمان دارم و علی دایی را افتخار ایران می‌دانم و امیدوار هستم که ایشان در راه آهن موفق شود.»
    استیلی در خصوص اینکه امروز پس از پایان بازی راه آهن در ورزشگاه اکباتان مورد تشویق قرار گرفته است با خنده گفت:« من دوست ندارم این مسائل پیش بیاید. چون مهم رفاقت و اخلاق است و علی دایی از دوستان صمیمی من محسوب می‌شود و برد و باخت خیلی زود فراموش خواهد شد.»
    وی در خصوص اینکه آیا از مشورت علی پروین استفاده می‌کند یا خیر، گفت:« صد در صد از مشاوره ایشان استفاده می‌کنم.»
    در ادامه خبرنگاری تاکید کرد: اینکه شما گفتید پروین را در ورزشگاه ندیدید تعجب آور است و آیا عضو هیئت رئیسه باشگاه در بین دو نیمه به رختکن آمد گفت:« واقعا علی پروین را در ورزشگاه ندیدم. هر روز از مشورت او در تمرینات استفاده می‌کنم چون پروین بزرگ این فوتبال است و نظرات او برای ما مفید خواهد بود.»
    سرمربی پرسپولیس در پایان در خصوص اینکه آیا عدم دریافت مطالبات بازیکنان در آینده مشکل ساز می‌شود یا خیر گفت:« مقداری مشکل داشتیم و دیروز جلسه‌ای با مسئولان تیم برگزار کردیم و قرار شد در آینده نزدیک مشکلات حل شود. چون این تیم متعلق به وزارت ورزش است و وزیر آن تازه مشخص شده و رویانیان خیلی تلاش می‌کند که بتواند تعهدات خود را انجام دهد.»

[دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم

[SIGPIC][/SIGPIC]

10. 3 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

پیش فرض فرق ما با استقلالي‌ها اينست كه كارت هديه گرفته‌ايم!

بازيكن مياني تيم فوتبال پرسپوليس معتقد است تيمش در بازي جمعه شب برابر صباي قم مستحق پيروزي بوده است.
    ايسنا، محمد نوري پس از پايان ديدار تيمش برابر صباي قم كه به پيروزي پرسپوليس انجاميد، به خبرنگاران گفت: با تمام احترامي كه براي صبا قائلم مي گويم كه پيروزي حق ما بود.

وي ادامه داد: ما در نيمه اول خيلي خوب بوديم، اما به دليل فشارهايي كه در اين نيمه روي دروازه‌ حريف وارد كرديم، در نيمه دوم با افت بدني مواجه شديم، ولي با اين حال توانستيم از پيروزي خود محافظت كنيم و سه امتياز بازي را بگيريم.

نوري همچنين درباره شايعه اهداي كارت سوخت به بازيكنان پرسپوليس از سوي مدير عامل جديد اين باشگاه، اظهار كرد: من هرگز نگفتم كه به ما كارت سوخت داده‌اند و نمي دانم چه كسي اين گونه از حرف هايم برداشت كرده است. آقاي رويانيان فقط به ما كارت هديه يك بانك خصوصي را داد كه روي روحيه ما تاثير زيادي داشت.

وي ادامه داد: وضعيت ما و استقلالي‌ها شبيه به هم است. آن‌ها هم شش ماه است كه حقوق نگرفته‌اند، اما از آنجاي كه ما بالاخره بايد يك جا با آن‌ها فرق داشته باشيم، به ما كارت هديه داده‌اند و به آن‌ها نداده‌اند!

[SIGPIC][/SIGPIC]

12. 3 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

اطلاعیه باشگاه پرسپولیس

به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس در اطلاعیه‌ای از هواداران خونگرم این تیم خواست با حضور پر شور خود در ورزشگاه آزادی، تیم ملی ایران را برابر بحرین حمایت کنند.
    در اطلاعیه باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس آمده است:
    "بی شک هواداران، سرمایه‌های اصلی فوتبال کشورمان هستند که به عنوان یار دوازدهم و بازوی قدرتمند این تیم به حساب آمده و می‌توانند نقش موثری در موفقیت‌های تیم ملی ایفا کنند.
    حضور، اتحاد، همدلی و تشویق یکدل دوستداران فوتبال بدور از مسائل غیر ورزشی، انرژی مضاعفی را در تیم ملی ایجاد خواهد کرد که علاوه بر موفقیت این تیم موجبات رضایت فوتبالدوستان را فراهم می‌سازد.
    پس برای موفقیت تیم ملی و نام ایران، فردا (سه شنبه) در ورزشگاه آزادی فریاد پیروزی سر می‌دهیم."
    تیم ملی فوتبال ایران روز سه شنبه 18 مهر ماه از ساعت 19:30 در ورزشگاه یکصد هزار نفری آزادی برابر بحرین از مرحله رفت مسابقات مقدماتی جام جهانی 2014 صف آرایی می‌کند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

14. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پیش فرض تولید کننده کارت سوخت نیستم، خودم بنزین آزاد می زنم

محمد رویانیان با حضور در برنامه ورزش و مردم گفت: همه تیم‌های ورزشی را دوست دارم، به خصوص تیم ملی را. برد مقتدرانه‌ برابر بحرین را تبریک می‌گویم و از سرمربی عزیز و بازیکنان غیرتمند تشکر می‌کنم. همچنین درگذشت مادر دادکان را تسلیت می‌گویم.
    وی در مورد اینکه چرا مدیرعاملی پرسپولیس را قبول کرد، گفت: در 33 سال خدمتم هرجا به من گفتند رفته‌ام و هیچ جا خودم نخواستم که بروم. عرصه ورزش نیاز به تحول مدیریت دارد و من از گذشته درمورد ورزش نظر داشتم. مدیریت ورزش، راهبرد ورزش و چشم‌انداز ورزشی باید متحول شود. برنامه‌های ورزشی را هم نگاه می‌کنم. اینکه در چند ماه گذشته صحبت از اقتصاد درونی باشگاه‌ها و اینکه باشگاه‌ها بر اساس اقتصاد خودکفا بتوانند توسعه پیدا کنند را مدنظر داشتم و برنامه‌های ورزشی را با شور و شوق از قبل نگاه می‌کردم.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ادامه داد: زمانی که وزیر ورزش تصمیم خود را به من گفت 48 ساعت آن را قبول نکردم. سعیدلو نیز قصد داشت از من به عنوان قائم مقام سازمان تربیت بدنی استفاده کند که به دلیل طرح یارانه‌های ریاست جمهوری موافقت نکردم. اولین نامزد ریاست سازمان تربیت بدنی در دولت نهم بودم و از من برای تحول این سازمان برنامه خواستند. من خیلی از چرخه ورزش دور نبودم.
    رویانیان تأکید کرد: 48 ساعت مدیرعاملی پرسپولیس را نپذیرفتم اما وزیر ورزش که سابقه مدیریت من را می‌دانست و از نگاه من به جامعه و مردم مطلع بود مزایای این مسئله را به من گفت. می‌خواستم بروم و شرایط سخت بگویم تا این بار از دوش من برداشته شود اما وقتی رفتم پروین و پنجعلی، فروزنده و نژادفلاح را دیدم، شوخی شوخی مدیریت من در پرسپولیس جدی شد و هیئت مدیره من را به عنوان مدیرعامل انتخاب کرد و من هم شانه خالی نکردم.
    وی افزود: به هر حال پرسپولیس یک مدیرعامل کج و معوج داشته باشد بهتر از آن است که بدون مدیرعامل باشد. من به عشق ورزش آمدم و سابقه مدیریتم شاید مؤثر باشد. آیا اشتباه کردم؟
    رویانیان در مورد وضعیت داوری در فوتبال گفت: داوران ما خوب و خیرالموجودین هستند؛ نه خیلی در اوج هستند و نه خیلی ضعیف اما تحت فشار هستند. به دلیل رویکرد اشتباه در برخی برنامه‌ها داوران زیاد نقد می‌شوند و برخی افراد و بازیکنان در مورد داور صحبت می‌کنند. باید این رویکرد تغییر کند.
    وی گفت: داور نظم دهنده، تصمیم ‌گیرنده و مدیریت کننده زمین بازی است و باید حرمتش حفظ شود وگرنه با شور و شوقی که در زمین مسابقه وجود دارد خیلی سریع همه چیز در میدان قفل می‌شود و خرابکاری به وجود می‌آید. داور باید عزت و برش داشته باشد. هیچ داوری نمی‌خواهد در دیدگاه مردم و تلویزیون خودش را ضعیف جلوه دهد ولی به هر حال داوران اشتباه می‌کنند.
    مدیرعامل پرسپولیس تصریح کرد: باید به داوران کمک و برای آنها کلاس فنی و آموزشی برگزار و حرمت آنها را در مجامع عمومی حفظ کنیم. همیشه باید به داوران احترام گذاشت. این از مسائل مدیریت فوتبال است. برخی از داوران ما در سطح بین‌المللی مطرح هستند.
    وی در مورد حضور قائم مقام باشگاه پرسپولیس گفت: زارع مدیری توانمند و بابرنامه است که 30 سال با هم کار کردیم. من و ایشان تقسیم کاری کردیم و زارع باشگاه را مدیریت می‌کند.
    رویانیان در مورد اینکه در بولتن ناجا گفته بود استقلالی هستم اظهار داشت: من آن موقع مدیرعامل پرسپولیس نبودم. با خیلی از فوتبالی‌ها مانند قلعه نویی رفیق بودم که ایشان اکنون سرمربی تراکتورسازی است. من استقلالی نبودم و هیچ آدم عاقلی نمی‌گوید خون من آبی است. این حرف غلطی است؛ خون آبی نمی‌شود قرمز است. استقلالی‌ها هم آزمایش بدهند متوجه می‌شوند که خونشان قرمز است.
    وی افزود: من رئیس راهنمایی و رانندگی کشور بودم و همیشه در مورد قرمز و سبز و زرد از من سؤال می‌شد. یک روز خبرنگاری از من پرسید چه رنگی را دوست داری؟ من گفتم آبی، سفید و زرد. نیازی هم به خلاف واقع گفتن نیست من این رنگ‌ها را دوست دارم. بعد خبرنگار پرسید کدام تیم ورزشی را دوست داری؟ من گفتم: استقلال، پرسپولیس و شموشک نوشهر و شیرین فراز. من بچه نوشهرم و عاشق شموشک بودم. مدیرعامل شموشک فامیل من بود.
    به گزارش فارس رویانیان تصریح کرد: زمانی من فرماندار مازندران بودم که سردار انصاری با من تماس گرفت و گفت پاس با شموشک بازی دارد تیم ما را تحویل بگیرد. من به او گفتم سردار به اوت زدی من طرفدار شموشک هستم. من اکنون طرفدار پرسپولیس سفت و سختم چون مدیرعامل این باشگاه هستم.
    وی در مورد اینکه کارت سوخت به بازیکنان پرسپولیس داده گفت: خداوکیلی دو سال است که خودم بنزین آزاد 400 و 700 تومانی می‌زنم. من تولیدکننده کارت سوخت نیستم. شرکت نفت تولیدکننده کارت سوخت است و پست آن را به در خانه مردم می‌برد.
    مدیرعامل پرسپولیس در مورد کارنامه گذشته خود و اینکه در پرسپولیس موفق بوده یا نه گفت: خوب نیست آدم ادعا کند. من ادعایی ندارم اما با تمام توان در پرسپولیس کار می‌کنم و آبرو و اعتبارم را برای پرسپولیس می‌گذارم. شک نکنید با تمام توان برای این تیم کار می‌کنم. به لطف خدا در بخش‌های اجتماعی و فرهنگی موفق عمل کردم. این ادعا برابر ملت ایران ادعای بزرگی است اما من خودم را نوکر مردم می‌دانم و قلبا نوکر مردم هستم. من تمام استعداد، توانایی و تجارب مدیریت خود را برای پرسپولیس می‌گذارم.
    وی تأکید کرد: من پلیسی بودم که 10 میلیون همیار پلیس در مدارس راه‌اندازی کردم. پلیس 110 را طراحی و اجرا کردم با نام امیرالمؤمنین و با وضو. در راهنمایی و رانندگی نیز برای مردم کار کردم. پلیس 110 را هم برای مردم درست کردم. من کارم فرهنگ سازی و ایجاد شادابی و نشاط در جامعه تخصص من است. همه توانم را برای پرسپولیس می گذارم. در 20 روز گذشته که به پرسپولیس آمدم شب و روز خواب نداشتم و با کمک زارع و همکارانم برای باشگاه تلاش کردم.
    مدیرعامل پرسپولیس با اشاره به مدیران قبلی این باشگاه عنوان کرد: من باشگاه را از برادر ارزشی کاشانی تحویل گرفتم که بسیار زحمت کشید و موفق عمل کرد. همه مدیران باشگاه پرسپولیس نیز به باشگاه کمک کردند. هیچ مدیری برای ضربه زدن به پرسپولیس نیامد. مصطفوی، انصاری‌فرد، عابدینی، حبیب کاشانی؛ همه کار کردند.
    وی افزود: مدیریت مانند برنامه‌های تلویزیونی نیست که یک مدیر 10 سال یک برنامه را اجرا کند. هر سه سال یک بار یک مدیر عوض می‌شود. در باشگاه‌ها زودتر این اتفاق می‌افتد. برای رئیس جمهور نیز هر چهار سال یک بار رأی‌گیری می گذارند. کاشانی مدیر خوبی بوده اما قرار نیست تا ابد در پرسپولیس بماند و یکی مانند من به جای ایشان آمد.
    وی افزود: با کاشانی هنگام رفتن از پرسپولیس برخورد خوبی نشد و با من هنگام آمدن به پرسپولیس برخورد خوبی صورت نگرفت. ببینید هنگام رفتنم من چه خواهد شد. من برای خدا و مردم کار می‌کنم. وظیفه شما مجری نیز این است که به من کنایه بزنید زیرا شما از طرف مردم صحبت می‌کنید.
    مدیرعامل پرسپولیس در مورد میزان بدهی‌های این باشگاه گفت: 8 میلیارد بدهی داریم و پنج، شش میلیارد هم چک به دست به دنبال پولشان هستند. من مدیر اقتصادی هستم و 4 هزار میلیارد فاینانس برای مترو باز کرده‌ام. نمی‌خواهم از این پول برای باشگاه هزینه کنم بلکه از این دانش اقتصادی استفاده می‌کنم تا به پرسپولیس کمک شود.
    وی ادامه داد: بزرگترین مشکل این است که مجلس، تحریم و ممنوع کرده که دولت به باشگا‌ه‌ها کمک مالی کند. دولت هم با این قانون نمی‌تواند به باشگاه‌ها کمک کند. هفته گذشته به همراه فتح‌الله زاده نزد رسولی نژاد معاونت محترم وزارت ورزش رفتیم و نامه‌ مشترکی هم برای رئیس جمهور و مجلس نوشتیم. هفته گذشته هم به اتفاق فتح‌الله‌زاده به مجلس رفتیم. اتفاقا ایشان مریض بودند و پنج شش آمپول زده بود.
    رویانیان تصریح کرد: در مجلس نگاه مثبت و خوبی حاکم است و مجلسی‌ها وقتی من و فتح‌الله‌زاده را در کنار هم دیدند گفتند مگر شما رقیب هم نیستید که من گفتم ما در سال یکی دو بار با هم رقیبیم و خودم هم می‌خواهم به فتح ‌الله زاده گل بزنم ولی رفیق هم هستیم و درد مشترک هم داریم. به مجلس گفتیم که ما حرفه‌ای نیستیم و آنها گفتند با این همه قدمت چطور حرفه‌ای نیستید که گفتم حرفه‌ای‌گری شاخص‌هایی دارد که ما آنها را نداریم. همه چیز حل و درست می‌شود.
    مدیرعامل پرسپولیس در مورد وضعیت کادر فنی تیم فوتبال این باشگاه گفت: من به سرمربی واحد اعتقاد ندارم و به یک نظام مربیگری معتقدم که شما آن را خواهید دید.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

16. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

پیش فرض طرح جدید رویانیان برای نیمکت پرسپولیس

سردار رویانیان در تلویزیون با لحنی بسیار جدی گفت که به «سرمربیگری واحد» اعتقاد ندارد.
    به گزارش خبرآنلاین؛ مدیرعامل جدید پرسپولیس در برنامه تلویزیونی ورزش و مردم جملاتی را به زبان آورد که می‌تواند برایش دردسرساز شود. رویانیان در این برنامه از تشکیل نظام‌ مربیگری در باشگاه پرسپولیس در قالب طرحی جدید خبر داد و گفت: «اعضای هیات مدیره باشگاه همدلی خوبی برای کار دارند. بنده معتقدم وضعیت مربیگری در پرسپولیس باید از حالت سرمربیگری واحد خارج شده و نظام مربیگری و فنی بر کار حاکم شود. بنده این طرح را در پرسپولیس اجرا می‌کنم و حالا خواهید دید.»
    اینکه رویانیان به مربیگری واحد در پرسپولیس اعتقاد ندارد و می‌خواهد در این تیم یک طرح نظام مربیگری اجرا کند، نکته‌ای است که تا به حال در فوتبال ایران دیده نشده و حتی ممکن است برای سردار دردسرساز هم بشود. رویانیان که تا به حال اظهارنظرها و کارهای عجیبی در فوتبال داشته، با جدیت می‌خواهد اجرای طرح نظام مربیگری در پرسپولیس را هم به کارنامه خود اضافه کند. او پیش از این یک بار در مصاحبه‌ای اعلام کرده بود استقلالی است و یک بار هم با اهدای کارت سوخت هدیه 500 هزار تومانی به بازیکنان پرسپولیس، حواشی زیادی برای خود ایجاد کرد.
    حالا باید منتظر ماند و دید که اجرای طرح نظام مربیگری در پرسپولیس چیزی شبیه به همان طرح زوج و فرد خودروها در تهران است یا رویانیان شرایط دیگری را برای این طرح در نظر گرفته است. به هر حال اگر قرار باشد مربیگری واحد در پرسپولیس از بین برود، حمید استیلی باید هر چند هفته یک بار جای خود را به شخص دیگری بدهد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

18. 2 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

باید ببینم در جلسه با رویانیان چه اتفاقی می‌افتد

حمید استیلی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس،در جواب این سؤال که برخی از بازیکنان شما وقتی روی نیمکت می‌نشیند اعتراض می‌کنند اما در زمین حرفی برای گفتن ندارند گفت: ما در یک سری از پست‌ها دچار مشکل هستیم و بازیکن می‌خواهیم. مثلا هافبک دفاعی نداریم. به همین دلیل مجبور شدیم در بازی مقابل مس از شیری در این پست استفاده کنیم. یا بازیکنی مثل کریمی را در اختیار نداشتیم و حتی جایگاه اصلی دفاع‌های کناری ما دفاع میانی است.
    وی افزود: در 2 بازی گذشته خیلی خوب بودیم باید این را یاد بگیریم که بازیکنان کناری‌ در هنگام حمله بیشتر کمک کنند. تیم ما تازه شکل گرفته بود اما متاسفانه با وقفه‌ای که افتاد کمی کار ما خراب شد. احتیاج به زمان داریم تا همه چیز جبران شود.
    استیلی در پاسخ به این سؤال که چرا در ابتدای فصل می‌گفتید همه بازیکنان مورد نظرتان جذب شده است، گفت: در ابتدای فصل در سمت چپ به دنبال ایران نژاد بودیم و دنبال دو بازیکن دیگر هم رفتیم که در پست تخصصی کناره‌ها بودند اما نتوانستیم با آنها به توافق برسیم. علیرضا محمد و حمید علی عسگر که بازیکنان کناری ما هستند را به دلیل مصدومیت در اختیار نداریم. متاسفانه در کناره‌ها دچار کمبود هستیم. ما به دنبال هافبک میانی نیز هستیم و به همین دلیل با کیانی وارد مذاکره شدیم و باید ببینیم آیا می‌شود ایشان را جذب کرد یا خیر.
    وی در پاسخ به این سؤال که دایی اعلام کرده زودتر از شما به دنبال کیانی بوده است گفت: به هر حال باید ببینیم چه اتفاقی می‌افتد. اگر با کیانی به توافق نرسیدیم به دنبال گزینه دیگری می‌رویم.
    استیلی در خصوص بازی روز جمعه مقابل نفت تهران گفت: نفت تیم خوبی است اما ما در این هفته با حضور نوروزی که در آخرین دقایق نتوانست در دیدار برابر مس ما را همراهی کند و بازگشت مازیار زارع، آقازمانی و شرایط بهتر اولادی وضعیت بهتری داریم و به دنبال این هستیم تا با کامل شدن نفرات به 3 امتیاز برسیم. البته کار سختی است و باید به خوبی نفت را آنالیز کنیم.
    استیلی در پاسخ به این سؤال که چرا حرکت سینوسی پرسپولیس تمام شدنی نیست تصریح کرد: این برمی‌گردد به نفراتی که داریم. یک سری از بازیکنان ما در بازی با مس نبودند. ما دو هفته خوب بودیم اما به وقفه بدی خوردیم. بازیکن سالم به تیم ملی تحویل دادیم و آسیب دیده تحویل گرفتیم.
    استیلی در پاسخ به سؤالی در خصوص احتمال تغییرات در پرسپولیس با توجه به گفته‌های رویانیان گفت: قرار است با ایشان جلسه‌ای داشته باشم. باید ببینیم پس از جلسه چه اتفاقی می‌افتد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

صفحه 14 از 33 نخستنخست ... 410111213141516171824 ... آخرینآخرین