دم زکسی مزن بزن دم ز ولای فاطمه
مدح کسی مگو بگو مدح و ثنای فاطمهمنت کس مکش بکش منت آل مصطفی
سوی کسی مرو برو سوی سرای فاطمهخلد برین مجو بجو باب علوم مصطفیدارالشفاء مبین ببین دارالشفای فاطمه
دم زکسی مزن بزن دم ز ولای فاطمه
مدح کسی مگو بگو مدح و ثنای فاطمهمنت کس مکش بکش منت آل مصطفی
سوی کسی مرو برو سوی سرای فاطمهخلد برین مجو بجو باب علوم مصطفیدارالشفاء مبین ببین دارالشفای فاطمه
ویرایش توسط hadi98 : 05-12-2012 در ساعت 09:21 AM
بیستم ماه جمادی / این ندا دادی منادی
آمده هنگام شادی / فاطمه از مام زادی
میلاد فرخنده و با سعادت اسوه تمام عیار مکارم و قله رفیع فضائل
صدیقه کبری ، حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)هفته ی بزرگداشت مقام زن و روز مادر
را به همه مادران تبریک و تهنیت میگوئیم . . .
زن هستی ساز و نظم ده و مهر گستر است ، سـرچشمه محبت و الطاف داور است
بهر صفا و لطف خدا عشق مظهر است ، بعد از خدا به سجده بود زآنکه مادر است . . .***********************مادرم هستی من ز هستی توست تا هستم و هستی دارمت دوست . . .
همسر عزیزم زن زندگی من بدان همیشه و در هر شرایط دوستت دارم. عاشقانت همه
نامی و نشانی دارند آنکه در عشق تو بی نام و نشان است منم.روزت مبارک عزیزم . . .**********************سرای احمد امشب رشک طور است / زمین و آسمان غرق سرور است
نهد پا در جهان دخت محمد-ص / به راهش از جهان گلریز حور است . . .
زهرا که از فروغش عالم ضیا گرفته / دین نبی ز فیضش نشو و نما گرفته
مریم زمکتب او درس حیا گرفته / جشنی به عرش اعلی بهرش خدا گرفته . . .زن هستی ساز و نظم ده و مهر گستر است ، سـرچشمه محبت و الطاف داور استبهر صفا و لطف خدا عشق مظهر است ، بعد از خدا به سجده بود زآنکه مادر است . . .
ای زن، ای الطاف دستِ حضرتِ پروردگار
ای تو بهتر از همه هستی، به صد ره آشکارخنده ات چون روشنایِ صبحِ هستی، پر ضیاخنده ات چون دامنِ عرش خدا، مهدِ صفاروزت مبارک...خوشآهنگترین نغمههای هستی نثار قلب خسته و صبورتروزِ به اوج نشستنت مبارک . . .
سهم من از زندگی دستان پر مهر تو شد
می ستایم من تو را تا آخر عمر همسرمدر میان اوج تنهایی تو با من مانده ایتا تو باشی من چه غم دارم ز دنیا همسرمروزت مبارک...در ثانیههای بودنت میمانمدر فصل شکست خوردنت میمانمیک سال نه ده سال چه فرقی داردتا لحظه دل سپردنت میمانم و دوستت دارم . . .
آسمان آبی چشمان تو مال من است / تا زنم پر در میان آسمانت همسرمهر زمان تا از تمام زندگی خسته شدم / عاشقم کردی به راه زندگانی همسرمروز مبارک ، دوستت دارم...زنان تحصیل کرده همسران خوبی از آب در می آیندزیرا برای این که توضیح دهند که چرا غذا شور یا بی مزه شدهواژه های بیشتری در دست دارند !
پنهان نمیکنم ز شما ، دوست دارمتاندازه خدا ، به خدا دوست دارمتهرچه از زمین و زمان خسته ام ولیبرون از تمام قید و بندها دوست دارمتروزت مبارک...نام تو رازی نوشته بر بال پروانه هاستگلها همه به نام تو مشهورندآیینه های از انعکاس نام تو می خندندو من تنها برای تو می گویمزندگی کن تا زنده بمانمروزت مبارک
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)