صفحه 13 از 14 نخستنخست ... 391011121314 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 121 تا 130 , از مجموع 134

موضوع: فوتبال باشگاهی انگلستان | بحث و تبادل نظر

عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

آرشاوين: براي تمديد قرارداد با آرسنال آماده‌ام

بازيکن روسي شاغل در ليگ برتر انگليس علاقمند به تمديد قراردادش با توپچي‌ها است.

00017193
    به نقل از روزنامه ساندي‌تايمز، آندري آرشاوين گفت: در صورتي که باشگاه علاقمند باشد، براي انجام گفت‌وگو جهت تمديد قراردادم مشکلي ندارم.
    اين بازيکن 29 ساله که از زمان قراردادش با لندني‌ها يک سال ديگر باقي مانده، امسال درخشش خاصي با آرسنالي‌ها نداشته است.
    گلزن روسيه‌اي افزود: براي ماندن در لندن با مشکلي مواجه نيستم. اينجا احساس راحتي مي‌کنم. برخورد هواداران با من بسيار خوب است. با تيم نيز مناسبات مطلوبي دارم و تحت اين شرايط امکان پيشرفت به سرعت فراهم مي‌شود.
    وي که قبلا عضو زينت کشورش بود، اکنون با پيشنهاد تيم سابق براي انجام همکاري مجدد مواجه است.
    آرشاوين از سال 2009 در خدمت تيم لندني است که براي آن 72 بازي کرده و 22 گل زده است.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

هفته سي‌ودوم ليگ برتر انگليس
    شکست سنگين منچسترسيتي مقابل ليورپول

در آخرين مسابقه از هفته سي‌ودوم رقابت‌هاي ليگ برتر انگليس تيم فوتبال ليورپول بر منچسترسيتي غلبه کرد.

00020231
    شب گذشته در ورزشگاه آنفيلد جايي که 44 هزار نفر تماشاگر حضور داشتند، ليورپول توانست در سايه درخشش کارول و کوييت، دو مهاجم خود، منچسترسيتي را با نتيجه 3 بر صفر شکست داده و انتقام باخت بازي رفت را بگيرد.
    در اين مصاف کارول در دقيقه 13 گل اول را به ثمر رساند. سپس در دقيقه 34 نوبت به کوييت، گلزن هلندي رسيد که گل دوم تيمش را بزند. يک دقيقه بعد کارول گل دوم خود و سوم تيمش را وارد دروازه تيم تحت رهبري روبرتو مانچيني کرد.
    سرخ‌ها با اين برد صاحب 48 امتياز شده و در همان پله ششم باقي ماندند. در حالي که تيم دوم شهر منچستر پس از اين ناکامي با 56 امتياز در رده چهارم باقي ماند.
    جدول رده‌بندي:
    1- منچستريونايتد 69 امتياز 32 بازي
    2-آرسنال 62 امتياز 31 بازي
    3- چلسي 58 امتياز 31 بازي
    4- منچسترسيتي56 امتياز 32 بازي
    5-تاتنهام 53 امتياز 31 بازي
    6- ليورپول 48 امتياز 32 بازي
    7- اورتون 44 امتياز32 امتياز
    8-بولتون 43 امتياز 32 بازي
    9- نيوکاسل‌يونايتد 39 امتياز 32 بازي
    10-وست‌برومويچ‌‌آلبيون 39 امتياز 32 بازي
    11- فولام 38 امتياز32 بازي
    12- استوک‌سيتي 38 امتياز 32 بازي
    13-ساندرلند38 امتياز 32 بازي
    14-آستون‌ويلا 37 امتياز 32 بازي
    15-بلکبنرن 35 امتياز32 بازي
    16- بيرمنگام 35 امتياز31 بازي
    17-بلکپول 33 امتياز32 بازي
    18-وستهام 32 امتياز 32 بازي
    19- ولورهامپتون 32 امتياز 32 بازي
    20- ويگان 31 امتياز 32 بازي

ذ

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

آنجلوتي: نگران اخراج شدن نيستم

کارلو آنجلوتي انتظار ندارد در صورت شکست در کسب عنوان ليگ قهرمانان اروپا براي تيم فوتبال چلسي، کارش را از دست بدهد.

00016244
    آنجلوتي 51 ساله که يک سال تا پايان قراردادش با تيم چلسي باقي مانده است، براي هدايت اين تيم به سوي کسب افتخار در رقابتهاي جام اروپا تحت فشار است.
    سرمربي چلسي با انتظارات ديگري نيز روبروست؛ چرا که ديدار با منچستريونايتد آخرين فرصت براي تيم چلسي در کسب يک عنوان قهرماني در فصل جاري است.
    آنجلوتي که در سال 2007 با آث ميلان عنوان اين رقابتها را بدست آورد، تاکيد کرد: بيش از آن که از آينده خود با توجه به اشتياق فراوان آبراموويچ براي پيروزي، نگران باشد، هيجان زده است.
    وي در آستانه رويارويي با تيم منچستر يونايتد در مرحله يک چهارم نهايي جام باشگاههاي اروپا گفت: اين فشارها براي او خوب است. چرا که منچستر از ديدار رفت يک گل جلو است.
    وي افزود: بسياري از اوقات فشارهايي بر من وارد مي شود که برايم بد نيست. اين فشارها به حفظ تمرکز حواس من کمک مي کند تا بهترين مهارتها را به بازيکنانم براي بهترين بازي بدهم. اما به نظر من اينها فشار نيست، هيجان است.
    آنجلوتي گفت: من ترس و نگراني از اين بابت ندارم و از اين موضوع خوشحالم که از مهارت و توانايي ام براي ايجاد بهترين مهارتها در بازيکنان استفاده کنم.
    وي افزود: آينده من تعيين شده است و بخاطر ديدار با تيم منچستر يونايتد مشکلي ندارم.
    وي تاکيد کرد: بازيکنان تيم چلسي مي توانند از آخرين ديداري که با منچستر يونايتد در اولد ترافورد داشتند الهام بگيرند.
    تيم چلسي در آخرين ديدار خود در ليگ برتر انگليس دو بر يک منچستر يونايتد را شکست داد؛ نتيجه اي که در صورت تکرار در مرحله يک چهارم نهايي جام باشگاههاي اروپا، تيم چلسي را جزو چهار تيم جام باشگاههاي اروپا قرار خواهد داد.
    آنجلوتي اهميت آن پيروزي را ناچيز بيان کرد و گفت: ما خاطره خوبي از آن ديدار داريم، اما اين ديدار داستان ديگري است. ما تلاش مي کنيم تا بهتر از مسابقه اول بازي مي کنيم.
    سر آلکس فرگوس مربي منچستر يونايتد نيز تاکيد کرد: قرارداد 50 ميليون پوندي چلسي با فرناندو توره بيانگر آن است که آنها براي بردن جام بالاي سر خود دچار وسواس شده اند. .
    اما آنجلوتي گفت که اين وسواس نيست، بلکه روياست. هر بار که در يک چهارم نهايي بازي مي کنيد به مرحله نهايي خيلي نزديک مي شويد.
    وي افزود: توره که به تازگي به چلسي آمده فصل دشواري را تحمل کرده است.
    مايکل اسين، هم تيمي او نيز گفت: توره در جايگاه خود يکي از بهترين هاي دنياست. او در حال حاضر يکي از بهترين مهاجمان جهان و اروپا است. توره به يک باشگاه جديد آمده و نياز به زمان دارد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

اعتراف مانچيني پس از شكست: اشتباه كردم، معذرت مي خواهم!

سرمربي تيم فوتبال منچسترسيتي با وجود قبول شکست سنگين مقابل ليورپول از اين که مهاجمش را تا پايان فصل از دست نداده خوشحال است.

00004379
    تيم فوتبال منچسترسيتي در هفته‌ي سي و دوم رقابتهاي ليگ برتر انگليس ميهمان ليورپول بود و در پايان با نتيجه‌ي سنگين 3 بر صفر شکست خورد.

روبرتو مانچيني در پايان اين ديدار گفت: اين شکست تقصير من بود. امشب من اشتباه کردم و نتيجه‌ي آن را ديدم. فکر مي کردم بازيکناني که به زمين فرستاده‌ام مي توانند بهتر از اينها کار کنند،‌ اما اشتباه کردم و از هواداران عذرخواهي مي کنم. بازي واقعي تيم ما در حقيقت از دقيقه‌ي 20 آغاز شد.

سرمربي ايتاليايي منچسترسيتي در پاسخ به اين سوال که آيا توس تا پايان فصل قادر به بازي نخواهد بود، با قطعيت گفت: نه، نه. مصدوميت او چندان جدي نيست و مي تواند اندکي بعد ما را در ليگ همراهي کند.

مانچيني درباره‌ي ديدارهاي آينده تيمش هم اظهار کرد:‌ من دو روز پيش و از آخرين تمرين تيم تا به امشب تفکر اشتباهي داشتم. بايد از اين اشتباه درس بگيرم تا در بازيهاي بعدي تکرار نشود. من مقابل تاتنهام سه بازيکن تازه‌کار را به زمين فرستادم و به همين دليل سطح تمرکز تيم تا حد زيادي پايين آمد. فضاي زيادي در اختيار ليورپول قرار داديم و آنها در 20 دقيقه‌ي اول فوق العاده بازي کردند. در بازي‌هاي بعدي مسلما مرتکب اين اشتباه نخواهم شد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

ته‌وز: به يوونتوس نمي‌روم

کاپيتان تيم فوتبال منچسترسيتي به پيشنهاد بانوي سالخورده پاسخ منفي داد.
    00009994 به نقل از ديلي‌ميل، کارلوس ته‌وز، هفته گذشته با پيشنهادي از سوي تيم يوونتوس معروف به بانوي سالخورده مواجه شد. براساس گزارش رسانه‌هاي محلي، شرايطي که راه‌راه‌پوشان به بازيکن آرژانتيني سابق منچستريونايتد ارائه کردند، بسيار جالب و وسوسه‌کننده بود.

در اين ارتباط حتي روزنامه ديلي‌استار عنوان کرد از طرف تيم توريني 20 ميليون پوند به اين بازيکن پيشنهاد شده که در نهايت مورد پذيرش وي واقع نشده است.

ته‌وز دو فصل قبل پس از حواشي بسيار از من‌يونايتد جدا شد و در ازاي 47 ميليون پوند براي مدت پنج‌سال به تيم دوم شهر منچستر يعني من‌سيتي منتقل شد.

ورزش3

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

بلکبرن به دنبال کريم انصاري‌فر

کريم انصاري‌فر مهاجم ملي‌پوش تيم سايپا مورد توجه تيم بلکبرن انگليس قرار گرفته است.
    00025491 بلکبرن‌روورز که در ميان 20تيم ليگ برتر انگليس در رتبه پانزدهم قرار گرفته تلاش براي به خدمت گرفتن مهاجم ملي‌پوش ايران در جام ملت‌هاي آسيا2011 را آغاز کرده است و احتمال اين‌که بعد از سال‌ها يک ترانسفر مهم از فوتبال ايران به اروپا انجام شود زياد است.

به گزارش گل پيش از اين آرش کوشا –مديرعامل سايپا- اعلام کرده بود اگر انصاري‌فر به خارج ترانسفر نشود او را با يک پيشنهاد خوب مالي در سايپا حفظ خواهد کرد. حالا با توجه به اين مشتري انگليسي بايد ديد وضعيت مهاجم گلزن تيم‌هاي ملي و اميد ايران به کجا مي‌انجامد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

آنچلوتي: تا دو هفته ديگر تكليفم در انگليس مشخص مي‌شود

سرمربي پيشين تيم فوتبال چلسي گفت: ظرف پانزده روز آينده تکليفم براي ادامه فعاليت در انگليس مشخص خواهد شد.

00030826
    کارلو آنچلوتي اظهار داشت: در چند مصاحبه اخير به صراحت گفتم به ادامه کار در اينجا علاقمند هستم هرچند که مسئوليتي در قبال چلسي ندارم. بايد منتظر بمانم تا پيشنهادات احتمالي را مورد بررسي قراردهم. فکر مي‌کنم در دو هفته آينده مشخص خواهد شد مي‌مانم يا اين که جزيره را ترک مي‌کنم.
    اين مربي اظهارات فوق را يک هفته پس از دريافت حکم برکناري‌اش بيان کرد.

آنچلوتي 51 ساله ادامه داد: دو سال خوب را در انگليس سپري کردم. واقعا از بودن در ليگ برتر و کار در اين مسابقات بسيار مهم لذت مي‌برم. پس از خروج از چلسي، براي انتخاب زياد عجله‌اي ندارم.
    کارلو در شرايطي اظهارات فوق را بيان کرد که مقامات تيم کوئينز‌پارک‌رنجرز به وي پيشنهاد دادند که هنوز هيچ واکنشي نسبت به اين امر نشان نداده است.
    او کماکان با خواسته باشگاه رم نيز براي همکاري مواجه است ولي آن‌طور خودش عنوان کرده اولويت کاري‌اش ادامه فعاليت در تيمي درجه يک در انگليس است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

ماكدا به يونايتد بازمي‌گردد

مهاجم جوان منچستريونايتد که در ژانويه و به شکل قرضي راهي سمپدرويا شده بود، به اين تيم بازخواهد گشت.

00031188
    فدريکو ماکدا که عضو تيم ملي زير 21 ساله هاي ايتاليا است، پس از سقوط سمپدوريا به سري B به تيم اصلي خود باز خواهد گشت.
    جيوواني بيا مدير برنامه‌هاي ماکدا در اين خصوص گفت: پس از برگزاري فينال ليگ قهرمانان اروپا با الکس فرگوسن در مورد بازگشت وی صحبت خواهم کرد. 90 درصد اطمينان دارم که وي بار ديگر به جمع شياطين سرخ باز خواهد گشت.
    جيوواني بيا ادامه داد: فدريک با اين اميد به سمپدوريا آمد که بتواند بيشتر در ترکيب اصلي تيم قرار گيرد و بازي‌هاي بيشتري در سطح اول فوتبال انجام دهد. هدف از اين انتقال، به دست آوردن تجربه براي وي بود در صورتي که او کمتر از آنچه در يونايتد بازي کرده بود براي سمپدوريا به ميدان رفت.
    اين در حالي است تيم‌هاي پارما و فيورنتينا آمادگي خود را براي جذب وي اعلام کرده‌اند. بدين ترتيب ممکن است ماکدا با يک قرارداد قرضي ديگر در سري ‌A ماندني شود.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

افتخار مي کنم آرسنالي ها مرا مي خواهند

کريم بنزما گفت از اينکه تيم فوتبال آرسنال خواهان به خدمت گرفتن اوست به خود مي بالد با اين حال تلاش مي کند تا در خط حمله تيم رئال مادريد جاي ثابتي پيدا کند.

00030557
    آرسن ونگر برای به خدمت گرفتن ملی پوش فرانسوی رئال ابراز علاقه نشان داد و حاضر شد تا در فصل نقل و انتقالات تابستانی مبلغ 20 میلیون پوند برای به خدمت گرفتن این بازیکن بپیردازد. از سویی شنیده می شود که رئال برای به خدمت گرفتن بازیکنان جدید آماده می شود تا این بازیکن 23 ساله را در فهرست فروش قرار دهد.
    مهاجم پیشین تیم فوتبال لیون گفت: برای من افتخار بزرگی است که باشگاه های بزرگ با مربیان بزرگ خواهان به خدمت گرفتنم هستند. این نشان می دهد که سطح فوتبال من ارتقا یافته است. اما من پیش از این رو در با خوزره مورینیو صحبت کرده ام و فکر نمی کنم که این مربی قصد فروش مرا داشته باشد.
    وی افزود: فصل گذشته چندان وضعیت مطلوبی در تیم فوتبال رئال مادرید نداشتم اما امیدوارم وضع عوض شود. می خواهم توانایی خودم را به مربی تیم نشان دهم. می خواهم بهترین ورژن بنزما را در این فصل از رقابت ها به مردم نشان دهم. چنانچه رئال با دیگر مهاجمان قرارداد امضا کند نه تنها ناراحت نمی شوم بلکه این موضوع به من انگیزه هم می دهد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

چراغ سبز به تيم سابق
    هيدينك: به پيشنهاد جدي چلسي فكر مي‌كنم

سرمربي هلندي تيم ملي فوتبال ترکيه گفت: چلسي اگر به من پيشنهاد جدي دهد، درباره‌ همکاري با آن تصميم‌گيري خواهم کرد.

00005347
    گاس هيدينک گفت: شايعاتي زيادي در مورد حضورم در استامفوردبريج شنيده‌ام. تا به اين لحظه هيچ پيشنهادي دريافت نکردم، ولي اگر با پيشنهادي جدي از سوي تيم انگليسي مواجه شوم،‌ درباره‌اش تامل مي‌کنم.
    مربي 64 ساله که 2 سال قبل براي مدتي کوتاه به طور موقت هدايت استامفوردبريجي‌ها را در اختيار گرفت در حالي اظهارات فوق را بيان کرد که از يک هفته قبل رسانه‌هاي بريتانيايي او را جدي‌ترين گزينه براي جانشيني کارلو آنچلوتي، مربي عزل شده آبي‌پوشان عنوان کردند.
    وي که از تابستان گذشته زمام امور ترک‌ها را در اختيار گرفته،‌ افزود: در شرايط کنوني تمام توانم معطوف تيم ترکيه است. به چيزي غير از اين فکر نمي‌کنم.

ورزش3

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 13 از 14 نخستنخست ... 391011121314 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)