صفحه 13 از 13 نخستنخست ... 3910111213
نمایش نتایج: از شماره 121 تا 124 , از مجموع 124

موضوع: فوتبال باشگاهی اسپانیا | بحث و تبادل نظر

عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

مادريد قبول کرد
    ايگواين، لاسانا و خاراي به يووه مي‌روند

سه بازيکن تيم فوتبال رئال‌مادريد با توجه به توافقات به‌عمل آمده راهي يوونتوس ايتاليا مي‌شوند.

00026849
    به نقل از مارکا اسپانيا، باشگاه رئال مادريد که براي سرخيو آخرو مهاجم اتلتيکومادريد خيز بلندي برداشته است قصد دارد براي جبران بخشي از مبلغ قرارداد بازيکنان دسته دوم خود را به فروش برساند.
    در همين راستا سه بازيکن رئال مادريد، لاسانا ديارا، گونسالو ايگواين و خاراي راهي تورين ايتاليا خواهند شد. رئال مادريد به چند بازيکن از يوونتوس نيز چشم دوخته؛ اما خريد آنها در اولويت اين باشگاه نيست.
    کوئنترائو بازيکن بنفيکا ديگر گزينه جدي رئال‌مادريد است که گويا در چند روز آينده جذب اين بازيکن به نتيجه خواهد رسيد.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

5 ميليون يورو براي دو سال
    ماركا يك سال بيشتر قرارداد نكونام را تمديد كرد!

روزنامه مادريدي مارکا در گزارشي از تمديد قرارداد نکونام نوشت که اين بازيکن ايراني تا پايان سال 2014 در اوساسونا مي‌ماند.

00000780
    سايت خبري وابسته به روزنامه مارکا مصاحبه جواد نکونام با سايت رسمي اوساسونا را به نقل از همين منبع خبري منتشر کرد و از قول نکونام نوشت: اينجا همه چيز برايم مهيا است و بسيار خوشحالم. هر چه از دستم بر آيد دريغ نخواهم کرد.
    در حالي که سايت رسمي باشگاه اوساسونا پايان سال 2013 را اعلام کرده مارکا معتقد است نکونام و شجاعي قرارداد خود را تا پايان سال 2014 تمديد کرده‌اند.
    مارکا مبلغ 2.5 ميليون يورو را به نقل از يک عضو بخش اداري باشگاه اوساسونا اعلام کرده ولي اين مبلغ در سايت رسمي تاييد نشده است.

مارتين گونسالس رئيس بخش ورزشي باشگاه اوساسونا نيز به مارکا گفته است: اين هدف اصلي ما بود و از اينکه نکونام و شجاعي را حفظ کرده‌ايم بسيار خوشحاليم.
    سايت خبري مارکا با اشاره به وضعيت مسعود شجاعي نيز نوشته است: مسعود ديگر نيازي به سپري کردن دوران فيزيوتراپي در کلينيک سان ميگل نداشته و به باشگاه برگشته است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

مسي خيال هواداران را راحت كرد: به باشگاه ديگر فكر هم نمي كنم

فوق ستاره تيم فوتبال بارسلونا به هواداران اطمينان داد تحت هيچ شرايطي بارسلون را ترک نمي کند.

00007044
    پس از اين که رسانه‌ها از علاقه‌ي باشگاه‌هاي انگليسي چلسي و منچسترسيتي براي جذب بهترين بازيکن جهان خبر دادند، ستاره‌ي 23 ساله تيم بارسلونا با رد تمام شايعه‌ها به باشگاه و هواداران وعده داد که از بارسلونا جدا نمي شود.

مسي درباره‌ي وضعيتش در آينده گفت: نمي توانم حتي به باشگاه ديگري فکر کنم. به هيچ وجه نمي توانم خودم را در پيراهن تيمي غير از بارسلونا تصور کنم.

بهترين بازيکن جهان در دو سال اخير درباره‌ي وضعيت حضورش در تيم ملي آرژانتين براي رقابت‌هاي کوپا آمريکا هم عنوان کرد: با باپتيستا، کارلوس توس و هيچ کس ديگري مشکلي ندارم. اين قدر خوشبخت بوده‌ام که به همراه بارسلونا به موفقيت‌هاي زيادي دست پيدا کنم و اکنون زمان آن فرا رسيده که به همراه تيم ملي آرژانتين قهرمان شوم.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

با هواپيماي اختصاصي
    فان‌نيستلروي وارد مالاگا شد

مهاجم هلندي هامبورگ با هواپيماي اختصاصي خود دقايقي پيش وارد فرودگاه مالاگا اسپانيا شد.

00027737
    به نقل از آس اسپانيا، رود فان نيستلروي مهاجم اسبق تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا به دعوت شيخ آل ثاني سهامدار بزرگ باشگاه مالاگا و علي سيد مالک هندي اين باشگاه مردمي در جنوب اسپانيا وارد اين شهر شد.
    قرار است نيستلروي تا ساعتي ديگر به دفتر کار مالک مالاگا رفته و قرارداد دو ساله اي را به مبلغ 25 ميليون يورو امضا کند.
    پرداخت اين مبلغ نجومي براي نيستلروي مشروط به گلزني و درخشش است؛ اما به‌نظر مي‌رسد او و وکيل هلنديش از اين قرارداد کاملا راضي هستند.
    برخي بر اين باورند که رئال مادريد نبايد اين مهاجم بزرگ را از دست مي‌داد؛ اما منابع خبري در مادريد همچنان فروش وي به هامبورگ را اقدامي موثر و حرفه‌اي از سوي رئال مادريد توصيف مي‌کنند.

ورزش3

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 13 از 13 نخستنخست ... 3910111213

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)