متاسفانه دلیل اشکال را نمیدانم لذا فرصتی بدهید تا عملا" تست کرده و بعد نتیجه را اعلام خواهم کرد
متاسفانه دلیل اشکال را نمیدانم لذا فرصتی بدهید تا عملا" تست کرده و بعد نتیجه را اعلام خواهم کرد
[SIGPIC][/SIGPIC]
همانطور که می دانید بنده از ویندوز های بعد از ویندوز 7 استفاده نمیکنم لذا تست های زیر را با Dism موجود در ویندوز 7
انجام دادم که نتیحه بشرح زیر بود:
1. اول دستورهای زیر را که شما هم استفاده کرده بودید تست کردم ( البته برای اینکه فایل Batch در صورت مواجه شدن
با اشکال سریع بسته نشود به انتهای آن دستور pause را اضافه کردم:
فایل Batch چند لحظه بعد از اجرا ، اعلام خطا کرده و پیغام داد که دستوری که استفاده شده را نمی شناسد.کد:@ECHO off Set WorkDir=%~dp0 dism /Get-ImageInfo /Image File:%~dp0win\sources\install.wim pause
2. به مشخصه های Dism موجود در ویندوز 7 مراجعه کردم و دیدم که بله این نوع DISM دستوری بنام Get-ImageInfo
ندارد.
ولی در عوض دستوری بنام get-wiminfo دارد که دقیقا" همان کار Get-ImageInfo را انجام میدهد لذا فایل Batch با محتوای
زیر درست کرده و اجرا کردم:
و چند لحظه بعد از اجرا مشخصات چندین نوع ویندوز موجود در فایل Install.wim نمایان شدند که برای هر نوع چند سطری توضیحات داده شده بود.کد:@ECHO off Set WorkDir=%~dp0 dism /get-wiminfo /wimfile:%~dp0win\sources\install.wim pause
نکته آخر اینکه در سیستم بنده فایل های DISM جدید کار نمیکنند.
[SIGPIC][/SIGPIC]
با سلام
فرق فایلهای bat , cmd در چیه ؟؟
کدومش بهتر کارمیکنه؟؟؟
در ویندوز های قدیمی از پسوند bat استفاده میشد.
در ویندوز های جدید هردو پسوند فوق درست کار خواهند کرد ولی پسوند cmd روان تر و سریعتر کار خواهد کرد.
[SIGPIC][/SIGPIC]
سلام
استاد من با استفاده از این دستور از یه پوشه فایل ایزو درست میکردم بطور مثال
حالا یه سوالی اینجا برام مطرح شده واون اینکه اگه در این پوشه که فایل ایزوی تولید شده که بنام(( WINDOWS.ISO)) میباشد اکه یه فایل به همین نام باشد وما بخواهیم که بعد این وقتی این دستور رو اجرا میکنیم اگر همین WINDOWS.ISO وجود داشت جلوی نام این یه 1 بذار واگه 1 وجود داشت 2 بذاره والی اخر واگه وجود نداشت هم که هیچ دستور به چه شکلی باید باشدکد HTML:@ECHO off Set WorkDir=%~dp0 oscdimg.exe -b"etfsboot.com" -n -h -m win windows.iso
بنده روشی در مورد نوعی که شما میخواهید در ذهنم نیست.
ولی میشود بصورت زیر کار کرد تا نام فایل ایزوی نهائی متغیر باشد:
دستوری که در بالا برای oscdimg نوشته اید را می شود نوع دیگری استفاده کرد. بدینصورت که عوض
اینکه در دستور عبارت windows.iso را بنویسیم، میتوان آن را فرضا" بصورت زیر بنویسیم:
بدیهی است که با دستور بالا برنامه برای انتخاب اسم ایزوی نهائی دنبال متغیری بنام AA خواهد گشت.کد:oscdimg.exe -b"etfsboot.com" -n -h -m win %AA%
که البته شما قبل از دستور فوق بایستی مقدار AA را مشخص کرده باشید.
برای مثال می توانید نام را مخلوطی از نام مورد نظر خود و نیز زمان تعیین کنید.
با این کار هر موقع که دستور بالا اجرا شود نام ایزوی نهائی نام تعیین شده توسط شما بعلاوه چند عدد
(زمان، سال، ماه....) خواهد بود که با نام قبلی فرق خواهد داشت.
اگر نتوانستم درست تشریح کنم یادداشت بگذارید.
[SIGPIC][/SIGPIC]
سهند عزیز ، از اینکه دیر به سوالت پاسخ می دهم بشدت شرمنده ام ولی چکنم که چند روز است مریضی (بویژه درد 24
ساعته در پا هایم) بشدت خسته و رنجورم کرده است.
هنوز حال خوبی ندارم ولی بهتر دیدم که حداقل مقدماتی ترین روش کار را توضیح دهم و توضیحات تکمیلی در صورتی که نیاز
داشته باشید را اگر عمری باقی مانده باشد ،بعدا" ادامه می دهیم.
شما در پست قبلی دستوری را برای درست کردن ایزوئی بنام Windows.iso نشان داده و بعد گفته اید که گاهی ممکن
است در زمان اجرای این دستور ، ایزوئی با همین نام در محل مورد نظر وجود داشته باشد و پرسیده اید که چگونه میشود
دستور مورد بحث را تغییر داد که در صورت بودن ایزوی هم نام ، آن را پاک نکرده و ایزوئی با نام دیگر درست کند؟
برای اجرای خواست شما روش های مختلفی می شود بکار برد.
_ میشود کاری کرد که در صورت وجود ایزوی Windows.iso ایزوئی دیگر ساخته شود که بعد از نامش چند تا عدد اتفاقی
اضافه شود مثلا" ایزوئی با نام Windows2016.iso ساخته شود.
_ میشود ایزوئی ساخت که به انتهای نام ایزو چند تا کاراکتر اتفاقی اضافه شود مثلا" WindowsXX.iso
_ میشود کاری کرد که به انتهای نام ایزو، تاریخ یا روز یا ساعت یا چند عدد اتفاقی و یا چند حرف اضافه شود. که هر کدام از
این روش ها خودش یک مبحث جداگانه است.
بهر حال برای شروع کار،ساده ترین راه را برایتان عرض میکنم
فرض میکنم:
1. فایل Batch شما و نیز دو تا فایل oscdimg.exe و etfsboot.com و نیز پوشه ای بنام Win درون یک پوشه مثلا"
بنام xxx (یا هر نام دیگر) قرار دارند
2. درون پوشه Win فایل های ویندوزی قرار دارند که شما میخواهید ایزوی آن را درست کنید
3. میخواهید ایزوی نهائی هم درون پوشه xxx در کنار بقیه فایل ها درست شود.
فایل Batch با محتوای زیر را درون پوشه xxx درست نمائید:
با اجرای فایل Batch بالا:کد:@echo off set WorkDir=%~dp0 IF EXIST windows.iso ( set AA=windowsB.iso ) ELSE ( set AA=windows.iso ) oscdimg -b"etfsboot.com" -n -h -m win %AA%
1. اگر ایزوئی با نام Windows.iso درون پوشه xxx وجود نداشته باشد ، ایزوئی با نام Windows.iso درون پوشه xxx درست
خواهد شد.
2.اگر قبلا" ایزوئی با نام Windows.iso درون پوشه xxx وجود داشته باشد ، ایزوئی با نام windowsB.isoدرون پوشه xxx
درست خواهد شد.
[SIGPIC][/SIGPIC]
اگر نیاز میدانید که روش های دیگری را هم برای انجام این کار بدانید، در همین جا اعلام کنید تا ادامه دهم.
[SIGPIC][/SIGPIC]
استاد من میخواستم توی منوی راست کلیک فایلهای .cab گزینه ای بزای نصب باشه ایا چنین دستوری هست که بتونیم با راست کلیک برروی فایلهای کابین بشه اونا رو نصب کرد
ممنون
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)