علی پروین در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اعلام کرد: حمید استیلی در چند بازی اخیر دچار بدشانسی شده و به همین دلیل نتیجه نگرفته است. وی در پرسپولیس میماند و به کارش ادامه میدهد.
علی پروین در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اعلام کرد: حمید استیلی در چند بازی اخیر دچار بدشانسی شده و به همین دلیل نتیجه نگرفته است. وی در پرسپولیس میماند و به کارش ادامه میدهد.
تا بهشت راهی نیست ...
خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن
علی پروین در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: جا دارد از نگاه ویژه آقای عباسی وزیر محترم ورزش و جوانان تشکر ویژه داشته باشم که نسبت به ما حسن نیت داشت.
وی افزود: در درجه دوم خوشحال هستم که بعد از 7 ،8 سال دوباره به پرسپولیس برگشتهام تا به این تیم خدمت کنم. کار خیلی سخت است اما انشاءالله با کمک 40 میلیون هوادار به پرسپولیس سروسامان خوبی خواهیم داد.
پروین ادامه داد: دنبال این بودم تا حمید استیلی بدشانس در پرسپولیس ماندنی شود. به همین دلیل در جلسه صحبتهای زیادی کردیم و خوشبختانه هدف همه حفظ حمید است. بسترهای لازم را مهیا میکنیم تا به هدفش برسد.
وی خاطرنشان کرد: به دنبال این هستیم تا با یک تیم یکدست همان پرسپولیس دهه 50 و 60 شویم تا مردم لذت کافی را از بازیهای ما ببرند. پرسپولیس پتانسیل خوبی دارد.
پروین یادآور شد: از فردا با قدرت کار خود را در پرسپولیس استارت میزنیم و انشاءالله با کمک آقای رویانیان، فروزنده، پنجعلی و نژادفلاح به این تیم سروسامانی بدهیم. در جلسه امروز تصمیمات خوبی برای پرسپولیس گرفتیم که انشاءالله سریعاً اجرایی خواهیم کرد. انشاءالله هواداران بیایند و این تیم را حمایت کنند.
تا بهشت راهی نیست ...
باشگاه پرسپولیس امروز، روز پرخبری را پشت سر گذاشت. کاشانی استعفای خود را به وزیر ورزش ارائه و عباسی نیز با این استعفا موافقت کرد.
کاشانی در نامه خود به دلایل استعفای خود و شرایط پرسپولیس در دو فصل اخیر و ممانعت عدهای برای کسب چهارمین عنوان قهرمانی در مدت 3 سال حضورش در پرسپولیس اشاره کرده است. کاشانی تاکید کرده است این استعفا را به دلیل برداشتن حجم فزاینده فشارهای عده ای از روی بازیکنان و کادر فنی، تقدیم وزیر ورزش کرده است.
متن کامل نامه استعفای حبیب کاشانی خطاب به وزیر ورزش و جوانان به شرح ذیل است:
"بسم الله الرحمن الرحیم
برادر گرامی جناب آقای دکتر عباسی
مقام عالی محترم وزارت ورزش و جوانان
سلام علیکم
احتراما، همان طور که مستحضرید به لطف خداوند متعال و عزیزان متولی ورزش در سال 86 به عنوان مدیرعامل باشگاه بزرگ فرهنگی ورزشی پرسپولیس منصوب گردیدم و علیرغم وجود مشکلات عدیده و کمبود امکانات، عدم منابع درآمد، کسر 6 امتیاز از طریق فیفا و... به لطف خداوند بزرگ و اهل بیت علیهم السلام و دعای خیر هواداران موفق به قهرمانی در لیگ برتر شدیم و پس از آن به عللی که همه میدانند، مجبور به کنارهگیری شدم. هرچند همان زمان هم استعفایم مورد انتقاد و گلایه رییس جمهور محترم قرار گرفت... ولکن در مورخ 11 مهرماه سال 88 از طریق رسانهها متوجه شدم که مجددا به عنوان سرپرست باشگاه منصوب شدهام و علیرغم میل باطنی و دستور صریح مسئولین محترم ورزش کشور برای مدت چند روز (به ظاهر) به باشگاه برگشتم و با توجه به مسائل عدیده و همه تنگناها و مشکلات موجود از جمله بستن تیم و انتخاب کادر فنی توسط مدیران قبل، عدم بدنسازی و نداشتن منابع مالی با اندک پتانسیل و بضاعت موجود به لطف خداوند متعال و ایجاد انگیزه و تشویق و ترغیب مجموعه کادر فنی و بازیکنان و دعای خیر هواداران، موفق به قهرمانی در جام حذفی گردیدیم اما در سال سوم حضور علیرغم باختهای متعدد به عنوان مثال (5 باخت متوالی یا 17 باخت در طول فصل) با صبر و حوصله هواداران و اطمینان و حمایت مسئولین موفق به کسب سومین جام قهرمانی شدیم.
و اما در سال جاری همان گونه که مطلعید، پس از گذشت 8 ماه تاکنون موفق به دریافت منابع مالی تخصیص یافته نشدهایم (500 میلیون تومان در 8 ماه) اما در این مدت تمام اردوهای خارجی و داخلی، شرکت در جام باشگاههای آسیا، تعمیرات و مرمت ورزشگاه درفشیفر (کارهای عمرانی)، هماهنگی جهت خروج دانشجویان و مشمولین تیم فوتبال برای شرکت در مسابقات و اردوهای خارجی، دریافت مجوز استفاده از ورزشگاه امام رضا (ع) به مدت دو سال و انجام تمرینها و مسابقات تیمهای پایه بدون هیچ مشکلی، افزایش درآمد از طریق اسپانسرینگ، پرداخت بخش عظیمی از بدهکاری باشگاه از طریق درآمدهای حاصل از پخش مستقیم تلویزیونی، بلیت فروشی و تبلیغات محیطی به نحو احسن صورت پذیرفته است.
در حالی که 7 هفته از لیگ جاری میگذرد، علیرغم تنگناها و فشارهای عدیده هنوز موفق به کسب جایگاه درخور انتظار هواداران نشدهایم اما 27 هفته از لیگ باقی مانده، جام حذفی و جام باشگاههای آسیا در پیش است لذا با اتکال به خداوند متعال و اهل بیت علیهمالسلام و شناخت از تواناییهای کادر فنی و اعتقاد و ایمان به شرافت بازیکنان و علاقه وافر هواداران یقین دارم همچون سالهای گذشته حداقل یک جام قهرمانی کسب خواهیم نمود.
و اما روزگار عجیبی است برادر عزیز! در حال حاضر ظاهرا عدهای به دلایل مختلف معتقدند که علت ناکامیهای تیم پرسپولیس از مدیریت و کادر فنی نشات گرفته است.
هرچند که اینجانب و بسیاری از کارشناسان ورزشی اعتقاد راسخ داریم که عدهای با استفاده از امکانات مالی و عوامل خود با سوء استفاده از فضای رسانهای سعی دارند به دلایل معلوم و یا علاقه به روزمرگی در این باشگاه پرطرفدار برای کسب منافع خود، مانع قهرمانی (برای چهارمین سال) و موفقیت این باشگاه گردند و بارها عرض نمودهام که با فوتبال میتوان به بهشت رفت، ظاهرا در این زمان چون نمیتوان باعث خوشحالی هواداران و مردم گردید خدای نکرده سر از جهنم درنیاوریم!
لذا ضمن تشکر از همه عزیزان و هواداران پرشور و میلیونی باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس و کسب حلالیت از همه عزیزان و علیرغم پیغام ریاست محترم جمهوری قبل از سفرشان به نیویورک مبنی بر اینکه به جدیت به فعالیت ادامه دهم ولکن بنا به دلایلی که در این مجال نمیگنجد و به جهت کاستن از حجم فشارهای فزاینده از دوش تک تک بازیکنان و کادر فنی این باشگاه استعفای خود را تقدیم میدارم.
هرچند که اینجانب به عنوان یک هوادار، همیشه و در هر کسوتی که باشم خدمتگزار نظام مقدس جمهوری اسلامی هستم و همواره آرزوی موفقیت و سربلندی باشگاه محبوب خود را از خداوند متعال دارم. برای همه مسئولین آینده باشگاه آرزوی موفقیت دارم.
ضمنا متعاقبا گزارش جامع و مفصلی از فعالیتهای انجام شده در طی دو سال فعالیت خود جهت استحضار و بهرهبرداری ارائه خواهم نمود.
حبیب کاشانی
29/6/90"
به گزارش فارس در همین حال دکتر عباسی امروز (سه شنبه) ۵ عضو هیئت مدیره باشگاه فرهنگی - ورزشی پرسپولیس را معرفی کرد.
براین اساس محمد رویانیان، علی پروین، لطف الله فروزنده دهکردی، محمد پنجعلی و محمد حسین نژاد فلاح به عنوان اعضای جدید هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس منصوب شدند. رویانیان نیز به عنوان مدیرعامل انتخاب شد.
علی پروین نیز در گفت و گو با فارس از ادامه حضور استیلی به عنوان سرمربی پرسپولیس خبر داد و گفت: در ابتدا جا دارد از نگاه ویژه آقای عباسی وزیر محترم ورزش و جوانان تشکر ویژه داشته باشم که نسبت به ما حسن نیت داشت.
وی افزود: در درجه دوم خوشحال هستم که بعد از 7 ،8 سال دوباره به پرسپولیس برگشتهام تا به این تیم خدمت کنم. کار خیلی سخت است اما انشاءالله با کمک 40 میلیون هوادار به پرسپولیس سروسامان خوبی خواهیم داد.
پروین ادامه داد: دنبال این بودم تا حمید استیلی بدشانس در پرسپولیس ماندنی شود. به همین دلیل در جلسه صحبتهای زیادی کردیم و خوشبختانه هدف همه حفظ حمید است. بسترهای لازم را مهیا میکنیم تا به هدفش برسد.
وی خاطرنشان کرد: به دنبال این هستیم تا با یک تیم یکدست همان پرسپولیس دهه 50 و 60 شویم تا مردم لذت کافی را از بازیهای ما ببرند. پرسپولیس پتانسیل خوبی دارد.
پروین یادآور شد: از فردا با قدرت کار خود را در پرسپولیس استارت میزنیم و انشاءالله با کمک آقای رویانیان، فروزنده، پنجعلی و نژادفلاح به این تیم سروسامانی بدهیم. در جلسه امروز تصمیمات خوبی برای پرسپولیس گرفتیم که انشاءالله سریعاً اجرایی خواهیم کرد. انشاءالله هواداران بیایند و این تیم را حمایت کنند.
تا بهشت راهی نیست ...
محمد رویانیان در خصوص انتخابش به عنوان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس عنوان کرد: ترجیح می دهم با توجه به اینکه تازه به این سمت انتخاب شدم فعلا مصاحبه ای نداشته باشم. من اول باید همه را بشناسم و به امور مسلط شوم سپس بتوانم حرفی بزنم. اکنون باید به فکر مدیریت باشم.
وی افزود: در این 33 سال هیچ جا را خودم انتخاب نکردم و هر جا که به من تکلیف کرده اند در خدمت مردم بوده ام. کمترین خادم مردم هستم. ما فوتبالی آرام اما پر جهش، وزین، با وقار، عمیق و متین و مقتدر می خواهیم در نتیجه در چنین شرایطی از هر صحبتی ممکن است تعبیری شود.
مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس در پاسخ به این سؤال که برخی منابع از استقلالی بودن وی خبر داده اند، اظهار داشت: استقلال، پرسپولیس، استیلآذین، شیرین فراز، داماش، شموشک نوشهر تیم هایی هستند که مردم دوستشان دارند. ما هم جزء مردم هستیم و همه تیم ها را دوست داریم. البته اکنون پرسپولیس را بیشتر دوست دارم.
رویانیان تصریح کرد: پرسپولیس را از قدیم دوست داشتم و اتفاقا رفقایی هم مثل پنجعلی، دایی و علی پروین دارم، پس هیچکس نمی تواند اتهامی به من بزند و بگوید استقلالی ام. البته با استقلالی ها هم رفیق هستم اما با هر کسی دوست باشیم و مقابل ما باشد به آنها گل می زنیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا از استیلی حمایت می کند، گفت: باید ابتدا نفرات را بشناسم.
تا بهشت راهی نیست ...
اعضای هیئت مدیره پرسپولیس پس از جلسهای که شب گذشته تشکیل دادند تصمیم گرفتند در اولین قدم کمیته فنی باشگاه پرسپولیس را با حضور اعضای جدید پس از دومین جلسه هیئت مدیره تشکیل و معرفی کنند.
علی پروین شب گذشته پس از انتصابش به عنوان عضو هیئت مدیره پرسپولیس با حمید استیلی به عنوان نماینده هیئت مدیره به گفتوگو پرداخت و به وی رسما اعلام کرد که با قدرت کار خود را در تمرینات پرسپولیس دنبال کند. استیلی نیز ضمن تبریک به پروین قول داد که با تمام قدرت به پرسپولیس خدمت کند.
تا بهشت راهی نیست ...
محمد عباسی از لطف الله فروزنده دهکردی رئیس هیئت مدیره خواسته اسامی هیئت مدیره جدید باشگاه پرسپولیس را تا روز یکشنبه یا دوشنبه هفته آینده به afc ارسال کند.
با توجه به اینکه کنفدراسیون فوتبال آسیا برای اعلام این اسامی زمان تعیین کرده، رئیس هیئت مدیره باید فهرست نفرات را بعد از هماهنگی با سازمان لیگ به آنها اعلام کند.
رویانیان، نژادفلاح، پروین، فروزنده و پنجعلی اعضای هیئت مدیره پرسپولیس هستند.
تا بهشت راهی نیست ...
جواد کاظمیان درباره انتخاب اعضا هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: از اینکه بعد از مدتها هیئت مدیره پرسپولیس مشخص شد، خوشحال هستم.
وی درباره حضور غیرفوتبالیها در این هیئت مدیره تصریح کرد: من به عنوان یک بازیکن کار خود را انجام می دهم. باید خوب تمرین کنم و اگر بتوانم گلیم خود را از آب بیرون بکشم، هنر کرده ام.
کاظمیان با اشاره به اینکه در دربی71 بدشانسی آوردهاند، خاطرنشان ساخت: متاسفانه توپهای ما به گل نمی رفت. امیدوارم مشکلات برطرف شود.
وی ادامه داد: بازی بعدی ما با فجر سخت است، فجر تیم خوبی است، اما امیدواریم با برد آنها بتوانیم به شرایط آرمانی دست پیدا کنیم. هواداران نیز باید کمک کنند تا از این بدشانسی خارج شویم.
کاظمیان درباره آمدن علی پروین به پرسپولیس گفت: علی بزرگ فوتبال است و ما حضورش را به فال نیک می گیریم.
تا بهشت راهی نیست ...
بعد از پایان تمرین صبح امروز پرسپولیس در نوبنیاد، علی پروین با اعضای تیم گپی دوستانه و خوش و بشی خودمانی داشت.
"رضایی چرا اخم کردی"، اولین جمله ای بود که علی پروین به غلامرضا رضایی گفت و تاکید کرد که فوتبال همیشه برد و باخت دارد. او گفت که "انشاءالله وضعیت درست می شه و بازیهای بعدی را می بریم."
عضو جدید هیئت مدیره پرسپولیس جویای حال هاشمیان شد و گفت: "وحید جان سرحالی؟" هاشمیان نیز در جواب گفت که هنوز پیر نشده است.
کریمی نیز به علی پروین خوش آمد گفت و پروین برای او آرزوی موفقیت کرد.
سرمربی اسبق پرسپولیس با دیدن نصرتی از او خواست تا مثل ستون به کارش ادامه دهد. او تاکید کرد که همه باید به هم کمک کنند.
پروین به اولادی گفت: "می بینم که یک کم بزرگ شدی. ایشاالله زودتر خوب شی و خیال همه را راحت کنی. پرسپولیس الان به همه نیاز دارد."
عضو هیئت مدیره دقایقی را به طور اختصاصی با حمید استیلی روی نیمکت صحبت کرد و سپس از عاشوری مربی تیم خواست که بجنبند وگرنه دیر می شود.
پروین با دیدن حقیقی گفت: "ماشاء الله به این قد و قامت. انشاء الله با کمک میثاق بتونی به پرسپولیس کمک کنی."
تا بهشت راهی نیست ...
نزدیک 40 تن از هواداران پرسپولیس هم اکنون مقابل باشگاه هستند و خواستههای خود را هنگام ورود اعضای هیئت مدیره به آنها منتقل می کنند.
آنها ابتدا خطاب به پنجعلی گفتند: شما با رفتن دایی و انتخاب استیلی در حق پرسپولیس کار بدی کردید. به عنوان مظهر تعصب نباید این کار را با این تیم محبوب می کردید.
پنجعلی در پاسخ فقط آنها را به آرامش دعوت کرد.
2 تن از نماینده هواداران هنگام ورود رویانیان خواستار هیئت مدیرهای شدند که تیم را نجات دهد.
این نفرات شرایط تیم را نامناسب دانسته و تاکید کردند که هیچ منافعی ندارند؛ اما دلشان برای پرسپولیس می سوزد.
آنها ادامه دادند: استقلال زمانی به دسته 3 رفت و استیل آذین سقوط کرد. نکند منتظر هستید که پرسپولیس هم سقوط کند. ما دنیزلی را می خواهیم.
هواداران معتقد بودند که استیلی باید با کاشانی از این تیم می رفت.
آنها تاکید کردند: در دربی 71 در دقیقه 2 استیلی خودش را باخته بود، پس چگونه می خواهد تیم را اداره کند.
این هواداران در پایان خواستار نجات تیم از انتهای جدول شدند و از رویانیان خواستند کاری نکند تا اتفاق بدی برای پرسپولیس بیفتد.
رویانیان، مدیر عامل باشگاه نیز قول داد که همه چیز درست شود. او از تشکیل جلسه ای میان هیئت مدیره و هواداران خبر داد.
هنگام ورود علی پروین به باشگاه طرفداران تیم به اینکه او از استیلی حمایت کرده است، انتقاد کردند و گفتند چرا دنیزلی برای هدایت این تیم استخدام نمی شود.
او نیز در جواب گفت: مگر آوردن دنیزلی کار یک روز، دو روز است؟ حداقل 2 ماه وقت لازم است تا بتوانیم مقدمات آمدن او را فراهم کنیم.
استیلی زمان ورود به باشگاه در میان شعارهای مخالف هواداران سرش را پایین انداخته بود.
او در جواب آنها که جملاتی مثل چرا از پرسپولیس نمی روی را بیان می کردند، فقط اعلام کرد که حق با شماست.
گروههایی از اعضای نیروی انتظامی نیز مقابل در باشگاه پرسپولیس هستند تا از ایجاد مشکلات احتمالی جلوگیری کنند.
تا بهشت راهی نیست ...
محمد رویانیان پس از جلسه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت: مشکلات مالی زیادی داریم و تلاش میکنیم این مشکلات برطرف شود. کار سختی در پیش داریم اما میخواهیم با قدرت به جلو برویم و به اهدافمان برسیم.
وی ادامه داد: کار سخت است و باید از کسانی که قبلاً زحمت کشیدهاند مخصوصاً حبیب کاشانی تشکر کنم. او زحمت زیادی برای باشگاه کشیده است و من قدردان و سپاسگزار او هستم. ما تلاش میکنیم اما کار بسیار سختی داریم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در مورد هدفگذاریهایش در باشگاه پرسپولیس تاکید کرد: زود است اینها را بگویم. من آنها را نوشتهام اما به موقع اعلام خواهم کرد ضمن اینکه میگویم درود بر مخالفان من. مخالفانم هرچه بگویند اظهارنظرهایشان را میشنوم.
رویانیان در پاسخ به این سؤال که آیا به عنوان یک مدیر ورزشی عکسی با لباس ورزشی دارد یا نه، گفت: منظور شما همان شورت ورزشی است دیگر! من باید بگویم که همه ما ایرانی هستیم و من هم بچه این محل هستم. همه ایرانیها در مورد ورزش و به ویژه فوتبال اظهارنظر میکنند و این نشانگر آن است که آنها با ورزش زندگی میکنند. حتی در شهرهای کوچک در مورد ترکیب پرسپولیس اظهارنظر میشود. من هم تمام فوتبالهای دنیا را نگاه میکنم. البته تخمه نمیخورم زیرا دندانم مشکل دارد!
مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس ادامه داد: من از خارج نیامدهام در همین ایران زندگی کردهام. بچه که بودم گلکوچک زیاد بازی کردهام در همین منطقه فلاح، حاج حسین فرکی بزرگ و پیشکسوت آنجا بود. در همان زمین خاکی بازی کردهام فوتبالیست نیستم اما مگر قرار است کسی که رئیس جمهور بشود از بچگی رئیس جمهور باشد و یا کسی وزیر یا مسئولی میشود از ابتدا اینگونه بوده است؟ مهم مدیریت است. من به مردم و جوانان علاقه دارم و تمام تلاشم را میکنم.
وی در مورد اینکه رئیس هیئت مدیره استقلال گفته است رویانیان باید یک شغله باشد، گفت: درود بر مخالفان من.
تا بهشت راهی نیست ...
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)