صفحه 12 از 32 نخستنخست ... 2891011121314151622 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 111 تا 120 , از مجموع 316

موضوع: تاپیک هواداران استقلال

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

فتح‌الله‌زاده:اين افراد مي توانندبه تيم کمک کنند

مدير عامل استقلال در مورد اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال اظهار کرد: فکر مي‌کنم افرادي که در هيات مديره استقلال حضور پيدا کرده‌اند، يک هيات همراه و همدل را تشکيل داده‌اند، آن‌ها در گذشته هم در استقلال حضور داشتند و تجربه لازم را دارند. انشاالله بايد همه با هم تلاش کنيم تا استقلال را به جايگاه بالاتري برسانيم.
    هيات مديره پرسپوليس نيز همراه هيات مديره استقلال معرفي شد، علي فتح‌الله‌زاده در مورد اين تيم نيز گفت: آنجا هم وضعيت تقريبا به همين شکل است، در هيات مديره اين تيم علي پروين حضور دارد که گوشت و پوست و استخوانش از پرسپوليس است و پنجعلي نيز از همين تيم است. نژادفلاح نيز در گذشته عضو هيات مديره بود، رويانيان هم علاقمند به پرسپوليس است، آن‌ها هم ترکيب خوبي دارند، اميدوار هستم که موفق باشند.
    وي در پاسخ به اين سوال که معرفي اين افراد به عنوان اعضاي هيات مديره باشگاه چه تاثيري در روند پيشرفت استقلال دارد، گفت: به هر حال چند نفر ديگر به ما اضافه شدند و مي‌توانند کمک‌هاي بيشتري کنند، تصميم‌ها هم با مشورت بيشتري انجام خواهد شد، آن‌ها حتما کمک خواهند کرد تا از تنهايي در بيايم و من روي دوستي آن‌ها حساب کرده‌ام.
    چند سال پيش تيم استقلال به دليل دير ارسال شدن مدارکش به afc از حضور در آن فصل ليگ قهرمانان باز ماند که عده‌اي نجف نژاد، سرپرست وقت استقلال را مسئول اين کار مي دانستند، فتح‌الله‌زاده در مورد اين که آيا حضور نجف نژاد انتقادهاي را در پي خواهد داشت يا خير؟ گفت: آن زمان تنها نجف نژاد در اين مساله مقصر نبود، يک تيم مديريتي کار مي‌کردند و تنها يک نفر مقصر اين موضوع نبود. افراد ديگري هم که در آن دخيل بودند، مقصر هستند.
    مدير عامل باشگاه استقلال در مورد طلب رينالدو از باشگاه استقلال و صحبت‌هاي واعظ آشتياني در همين رابطه، گفت: اگر قرارداد رينالدو تمام نشده بود، پس چرا نتوانست براي ما بازي کند؟ ما نمي دانستيم رينالدو طلبکار است. دوستان اگر اطلاعات بيشتري دارند، به ما بگويند. ما نمي دانيم که او چقدر از طرف باشگاه استقلال جريمه شده است. اينها را به ما بگويند تا ما از اين اطلاعات استفاده کنيم، ما که با کسي دعوا نداريم.
    وي با اشاره به شکايت رينالدو از فيفا گفت: اين موضوع را تازه متوجه شديم و تاکنون نمي دانستيم که به او چقدر پرداخت شده است و توضيحي در اين رابطه به ما داده نشده است، وقتي نامه از سوي فيفا به دست ما رسيد، متوجه شديم. در حال پيگيري اين موضوع هستيم و اگر واعظ هم اطلاعاتي دارد، به ما بدهد تا ما از آن استفاده کنيم.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

2. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

گزارش تمرين صبح امروز استقلال

بازیکنان استقلال امروز در دستور کار خود دو نوبت تمرینی دارند که صبح امروز یک جلسه آن را برگزار کردند.
    این تمرین به مدت یک ساعت به طول انجامید و بازیکنان در سالن وزنه ورزشگاه دستگردی به تمرین پرداختند. ملی پوشان استقلال نیز تمرین حاضر بودند.
    فرهاد مجیدی تنها غایب آبی پوشان در این تمرین بود. حنیف عمران زاده هم به دلیل مصدومیت کنار زمین به تمرین اختصاصی پرداخت.
    تمرین عصر استقلال ساعت 18 در زمین دستگردی پیگیری می‌شود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

آخرين وضعيت مصدومان استقلال

اکبر رضایی پزشک تیم استقلال در مورد وضعیت فرهاد مجیدی گفت: مصدومیت این بازیکن همان تشخیصی است که پزشکان تیم ملی داده اند. مجیدی با کوفتگی مینیسک روبه‌رو است و من برای او mri نوشته ام. باید جواب این آزمایش روشن شود تا بتوانم نظر خود را اعلام کنم.
    وی در مورد عمران زاده گفت: او کشیدگی درجه یک رباط داخلی دارد و امروز به این بازیکن استراحت دادم و کم کم باید تمرینات را شروع کند.
    پزشک استقلال در خصوص کیانوش رحمتی و مهدی رحمتی خاطر نشان کرد: کیانوش باید عکسی از مچ پایش بگیرد و مهدی رحمتی هم کشیدگی دوقلوی زانویش برطرف شده و ستون فقراتش نیز با تمریناتی که به او دادم مشکلی ندارد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

مظلومي‌: حق فتح‌الله‌زاده بود كه مديرعامل شود

پرویز مظلومی سرمربی تیم فوتبال استقلال در خصوص انتخاب اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت: از این اتفاق خوشحال هستم چون باشگاه هیئت مدیره خود را شناخت و امیدوار هستم با تعامل خیلی خوب میان آنها و باشگاه فعالیت‌های خوبی صورت بگیرد. امیدوارم با حضور اعضای هیئت مدیره از لحاظ کارهای اقتصادی کارهای خوبی صورت پذیرد.
    وی در پاسخ به این که فتح‌الله‌زاده به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال انتخاب شد، گفت:‌ او در استقلال زحمات زیادی کشیده و حقش بود که مدیرعامل باقی بماند چون هواداران هم از عملکرد او راضی هستند.
    مظلومی تصریح کرد: دو تیم استقلال و پرسپولیس قطب‌های اصلی فوتبال کشور هستند و انتخاب اعضای هیئت مدیره آنها به این دو باشگاه کمک می‌کند تا سروسامان بگیرد و موفقیت این دو تیم به نفع فوتبال ملی است.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

رضایی: استقلال دولتی است پس رئیس هیئت مدیره هم باید دولتی باشد

امیدوار رضایی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد انتخاب اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال صحبت های زیر را مطرح کرد:
    فارس: سرانجام استقلال مدیران خود را شناخت؟
    مدیران تیم تا حدودی مشخص بود. در ثبت شرکت ها اسامی هیئت مدیره بود و قانونا مشکلی وجود نداشت اما نمی خواستند فعلا اخبار رسانه ای شود.
    فارس: پیش از این گفته بودند هیئت مدیره استقلال با تعداد نفرات کمتری خواهد بود.
    سیاست قبلی این بود که هر چه تعداد نفرات کمتر باشد بهتر است ولی برای انتخاب اعضای جدید شرایط خاصی حاکم بود. حدود 30، 40 نفر مد نظر دولت بود و برای دولت انتخاب نفرات از این میان سخت بود. به همین دلیل قرار شد اعضا 7 نفر باشند. می خواستیم فتح الله زاده هم حضور فعالی داشته باشد. البته پیش از این هم سابقه هفت نفره بودن هیئت مدیره را داشتیم. اکنون در هیئت مدیره، هم پیشکسوت هست، هم از نمایندگان مجلس و هم از دولت. هماهنگی خوبی بین ماست.
    فارس: پیش از این گفته می شد عباسی نظری روی فتح الله زاده ندارد؟
    حرف و حدیث زیاد است. مشاوره هایی که به ایشان داده شد ولی او تصمیم مستقل گرفت. عباسی از جایگاه خود در وزارت ورزش استفاده کرد و این تصمیم منطقی را گرفت. ایشان هم تحت فشار بود. درست است که معرفی اعضا تاخیر داشت اما انتخاب افراد نکته مثبتی است.
    فارس: به نظر می رسید شما رئیس هیئت مدیره باشگاه شوید. خودتان نخواستید یا این پیشنهاد نشد؟
    هر دو مورد. با توجه به اینکه تازه هیئت مدیره معرفی شده بود صحبتی نکردم اما با توجه به این که استقلال تیم دولتی است و این طبیعی است که علاقه داشته باشند از خودشان یک نفر را به عنوان رئیس هیئت مدیره بگذارند. این یک بحث منطقی است. آقای رسولی نژاد هم یک فرد آشنا به کار است. در شرایطی که همه استفعا کرده بودند و تیم هیچی نداشت من ماندم. اکنون به عنوان نایب رئیس هیئت مدیره در خدمت استقلال هستم.
    فارس: این روزها دغدغه اصلی مسائل مالی است.
    قرار است جلسه بعدی هیئت مدیره در مورد مسائل مالی باشد. باید همه کمک کنیم تا حاشیه های مالی کمتر شود.
    فارس: بازگشت رسولی نژاد و نجف نژاد به هیئت مدیره استقلال تداعی خاطره تلخ حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا است.
    وقتی آن اتفاق رخ داد هم فدراسیون بدون صاحب بود هم مسئول ارتباطات بین الملل باشگاه و سرپرست تیم قصوری داشتند. اگر در یک وزارتخانه مشکل اداری باشد نباید وزیر را مقصر اصلی دانست. آقای نجف نژاد هم آن سال زحمت خود را کشید. باید سر فرصت در مورد این حذف صحبت شود. فکر می کنم استقلال آن حذف را بعد از نتایجی که گرفت فراموش کرد. دوستان رسانه ای هم بهتر است این مسئله را از ذهن خود پاک کنند. حداقل برای کمک به استقلال این مسئله فراموش شود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پورحيدري‌: حذف استقلال از ليگ قهرمانان آسيا ربطي به نجف‌نژاد نداشت

منصور پورحیدری قبل از شروع تمرین استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: قبل از هر چیز به اعضای هیئت مدیره استقلال خسته نباشید می‌گویم. تا قبل از اعلام اسامی نمی‌دانستم چه کسانی قرار است انتخاب شوند ولی می‌دانم همه این نفرات با استقلال زندگی کرده‌اند. امیدوارم هرچه زودتر این نفرات با هم هماهنگ شوند.
    وی در پاسخ به این سؤال که حضور مقداد نجف نژاد در هیئت مدیره استقلال تداعی‌کننده حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا است، گفت: این مسئله هیچ ربطی به نجف نژاد نداشت در حذف استقلال کسان دیگری دخیل بودند و نجف نژاد سالها تجربه مدیریتی دارد.
    سرپرست تیم استقلال در مورد حضور حسین فرزامی و جواد زرینچه در هیئت مدیره گفت: این 2 نفر از پیشکسوتان استقلال هستند. امیدوارم مشکلات تیم را در مدت کوتاهی حل کنند من رسولی نژاد و صابر را نمی‌شناسم اما می‌دانم یکی از آنها قبلا عضو هیئت مدیره بوده است.
    پورحیدری در پایان در مورد اخطار فیفا به استقلال و احتمال کسر 6 امتیاز از این تیم گفت: این مسئله مشکل خاصی نیست اما بعضی ها دوست دارند آن را بزرگ کنند و به استقلال ضربه بزنند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

گزارش تمرین استقلال

تمرین استقلال عصر امروز ساعت 18 در زمین دستگردی آغاز شد.
    * آرش برهانی با 15 دقیقه تاخیر در زمین دستگردی حاضر شد.
    * قبل از شروع تمرین مظلومی بازیکنان را دور خود جمع کرد و با آنها به صحبت پرداخت.
    * جاسم کرار که قرار بود از امروز در تمرین باشد با وجودی که به ایران بازگشته اما در تمرین نبود. ظاهرا وی با وسیله نقلیه شخصی به ایران بازگشته و نتوانسته به موقع خود را به تهران برساند.
    *ولید علی بازیکن کویتی آبی پوشان هم یکی دیگر از غایبان تمرین بود. وی باید امروز در تمرین شرکت می کرد. در تمرین شایعه شده بود که وی به دلیل قرار نگرفتن این بازیکن در ترکیب دو بازی اخیر قهر کرده است.
    * مجتبی جباری و فریدون زندی قبل از تمرین دور زمین به دویدن پرداختند.
    * بازیکنان استقلال از اعلام زود هنگام اسامی تیم ملی متعجب شده بودند و در این باره با هم صحبت می کردند.
    * جباری در حین تمرین به رختکن رفت اما دلیل آن مشخص نبود.
    * آبی پوشان به تمرین تاکتیکی پرداختند. هنکه این تمرین را زیر نظر داشت. در بازی دستگرمی هنکه بازی را نگه می داشت و نکات لازم را به بازیکنان گوشزد می کرد.
    *زندی بعد از دویدن، به تمرین با مولایی پرداخت.
    * یک گروه گزارشگر با فیلمبردار خانم در محل تمرین استقلال حضور پیدا کرده بودند.
    * نکته جالب در تمرین حضور یک خانواده برای تماشای تمرین بود.
    * فردا مراسم هفتم مرحوم میلاد خبازی هوادار جوان استقلال است که بعد از بازی دربی در یک سانحه تصادف کشته شد. این مراسم ساعت 15 در مسجد ثامن الجج میدان رسالت برگزار می شود. مسئولان و بازیکنان استقلال قرار است در این مراسم شرکت کنند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

بدون تماشاگران و اصحاب رسانه

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، با نظر کادر فنی، تمرینات تیم فوتبال استقلال از روز پنج شنبه تا روز دوشنبه بصورت بسته و بدون حضور اصحاب رسانه وتماشاگران ادامه می یابد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

مظلومي: برخي‌ها بعد از دربي تا صبح نخوابيدند/ خوشحالم كه ملي پوشان پرسپوليس بشتر از استقلال است

پرویز مظلومی سرمربی تیم استقلال که در برنامه ورزش و مردم شرکت کرده بود با اشاره به پیروزی تیمش مقابل پرسپولیس اظهار داشت: موفقیت در دربی تنها مال من نیست و مدیریت باشگاه و بازیکنان تلاش‌های زیادی انجام دادند و هواداران در آن سهیم بودند و خدا را شکر می‌کنم که چنین موفقیتی را نصیب ما کرد و امیدوارم این روند ادامه داشته باشد.
    وی با اشاره به شکست تیمش یک هفته قبل از دربی مقابل تراکتورسازی گفت: شاید خیلی‌ها حرف‌های من را بهانه تلقی کردند اما من بازیکنانم را در اختیار نداشتم ولی تیم حریف با تمام یارانش تمرین تاکتیکی کرد و روی سه ضربه ایستگاهی گل خوردیم در بحث تئوری بارها این مسئله را گوشزد کرده بودم ولی به خاطر حضور بازیکنان در اردوی تیم ملی آنها را در اختیار نداشتم. در هیچ‌جای دنیا برای تیم ملی اردوهای بلندمدت نمی‌گذارند اما متأسفانه در اینجا این اتفاقات رخ می‌دهد.
    سرمربی تیم استقلال در خصوص صحبت‌های کی‌روش مبنی براینکه از حالا برای مراحل بعدی برنامه‌‌ریزی می‌کند و به همین خاطر اردوهای مختلف را در نظر می‌گیرد، گفت: آیا کی‌روش در کشور خودش هم اینگونه اردو برپا می‌کرده است؟! در هیچ جای دنیا از یک تیم 8 بازیکن را دعوت نمی‌کنند و به اردو نمی‌برند.
    مظلومی تأکید کرد: برنامه‌های تمرینی کی‌روش با یک مربی باشگاهی تفاوت دارد. من بعد از بازی با پرسپولیس 2 روز به بازیکنانم استراحت دادم که آنها ریکاوری کنند اما سرمربی تیم ملی در همان 2 روز اردو گذاشت و بازیکنان را دعوت کرد و حتی در همان اردو یک بازی درون‌ تیمی محکم را گذاشت و به همین علت دو بازیکن من مصدوم شده‌‌اند و حالا تنها دور زمین می‌دوند.
    وی در ادامه صحبت‌هایش گفت: چه کسی پاسخگوی مصدومیت این دو بازیکن است البته من همیشه از تیم ملی حمایت می‌کنم و بعداز ناکامی‌هایی که در رده ملی داشته‌ایم همه در تلاش هستند تا به روزهای خوبمان برگردیم. این صحبت‌هایی که می‌کنم نظر شخصی من است و انتقاد از کی‌روش نیست. به طور مثال یک هفته از لیگ را تعطیل کردند تا اردویی دو روزه برپا کند این کار چه فایده‌ای داشت؟ یا دلیل دعوت 45 نفر برای بازی با بحرین چیست؟ شاید ایشان هنوز از فوتبال ایران شناخت پیدا نکرده که این همه بازیکن را به تیم ملی دعوت کرده است.
    وی در خصوص اینکه آیا به خاطر دعوت بازیکنان پرسپولیس به تیم ملی ناراحت شده‌اید،‌ گفت:‌ اتفاقاً من هیچ اعتراضی نکردم و خوشحالم می‌شوم که از استقلال بازیکنان کمتری به تیم ملی دعوت شود چون بازیکنانم را بیشتر در اختیار داردم.
    مظلومی در خصوص انتخاب اعضای هئیت مدیره باشگاه استقلال و اینکه این مسئله چقدر می‌تواند به فتح‌الله‌زاده کمک کند، گفت: تعامل بین مدیریت و کادر فنی و اعضای هیئت مدیره از ویژگی‌های حضور هیئت مدیره است. آنها سیاست‌های کلان باشگاه را برنامه‌ریزی می‌کنند ولی امیدوار هستم اولین مسئله حل مسائل اقتصادی باشگاه باشد. ما مشکلات مالی زیادی داریم و در بعضی زمان‌ها شرمنده بازیکنان هستیم البته جا دارد از فتح‌الله‌زاده تشکر کنم اما ما بدهی زیاد داریم و بازیکنان ما طلب‌های پارسال نصفه و نیمه گرفتند. حتی کادر فنی 8 ماه است که هیچ پولی نگرفته و امسال هم هنوز یک ریال دریافت نکرده با این وجود فتح‌الله‌زاده تا به امروز نزدیک به 3 میلیارد تومان هزینه کرده ولی می‌بینید که حتی بدهی‌های قبل مثل بدهی به رینالدو دردسرساز شده است.
    سرمربی تیم استقلال در این خصوص گفت: باشگاه برای حل این مسئله اعتراض کرده است اما این مبلغ باید پرداخت شود و فتح‌الله‌زاده و همکارانش در حال پیگیری مسئله هستند. در مجموع حضور هیئت مدیره را به فال نیک می‌گیریم و به آنها تبریک می‌گویم و خوشحال هستم دو پیشکسوت یکی قبل و یکی بعد از انقلاب در جمع ما حضور دارند. امیدوار هستم معضل بزرگ اقتصادی سریع و در کوتاه‌مدت حل شود و برای درازمدت نیز برنامه‌های اقتصادی خوبی انجام شود.
    مظلومی در بخش دیگری از صحبت‌هایش در خصوص بازی زیبای استقلال مقابل پرسپولیس گفت:‌ این بازی برای طرفداران دو تیم خیلی مهم است و حتی هواداران اعتقاد دارند اگر قهرمان نشویم باید دربی را ببریم اما جالب است وقتی در دربی پیروز می‌شویم می‌خواهند قهرمان هم بشویم. بین این دو تیم سالیان سال است که کری وجود دارد و این کری‌خوانی بازار فوتبال را گرم می‌کند.
    وی تأکید کرد: البته اعتقادم این است که در اینجا دربی حساس و پرهیجان‌تر از کشورهای دیگر است و خوشحال هستم که بعد از مدت‌ها بازی زیبایی انجام شد و باید بگویم استیلی مربی شایسته‌ای است که از لحاظ فنی او را قبول دارم ولی یک نکته منفی بعد از دربی اتفاق افتاد که خیلی از آن تعجب کردم و ناراحت شدم. تعجبم از این است که چرا دو باشگاه پرسپولیس و استقلال را جریمه کردند و من هنوز این مسئله را باور ندارم. همیشه در جریان بازی‌ها با تیم داوری همراه بودم و حتی در آن بازی به بازیکن حریف گفتم که حالا شرایط خوبی برای درگیر شدن نیست و تعجب می‌کنم چرا کمیته انضباطی همیشه در فوتبال ایران به دنبال جریمه کردن است پس کی‌ می‌خواهند به کسانی که رفتار خوب دارند پاداش بدهند؟
    واقعاً اگر نیاز دارند ما این مبالغ را پرداخت کنیم تا مشکلاتشان حل شود اما نمی‌دانم چه کسی گزارش داده و ای کاش من را هم دعوت می‌کردند و قبل از جریمه کردن توضیح می‌خواستند.
    به گزارش خبرگزاری فارس سرمربی تیم استقلال در ادامه صحبت‌هایش در برنامه ورزش و مردم گفت: چند نفر در دربی شایسته تقدیر بودند که ای کاش حداقل به آنها پاداش می‌دادند. برای یک مسابقه 100 هزار نفر به استادیوم آمدند. نیروی انتظامی از ساعت 4 صبح در ورزشگاه مستقر بود و ما ندیدیم اتفاق خاصی رخ بدهد اما به جای تقدیر در این وضعیت بی‌پولی جریمه هم شده‌ایم.
    مظلومی که در خصوص این مسابقه صحبت‌های زیادی داشت، در پاسخ به این سؤال که چگونه به 3 پیروزی پی‌درپی مقابل حریف سنتی خود دست پیدا کردید، گفت: دربی شرایط خاص خودش را دارد همه می‌گفتند چرا هیچ‌وقت بازی خوبی انجام نمی‌شود اما در این بازی آرامش ایجاد شده بود و بازیکنان من هفته قبل مقابل آن همه تماشاگر جلوی تراکتورسازی بازی کرده بودند و با شرایط این بازی آشنا شدند. تمام نکاتی که به آنها گوشزد کردیم انجام دادند و حتی عده‌ای گفتند ما جاسوس داشتیم و ترکیب آنها را می‌دانستیم اما جاسوسی وجود نداشت و پیش‌بینی می‌کردیم پرسپولیس با همان ترکیبی که در نیمه دوم مقابل ذوب‌آهن بازی کرده بود به مصاف ما بیاید و فقط روی دروازه‌بان تردید داشتیم. البته بعد از باخت به تراکتورسازی همین‌ انتقادهایی که امروز به استیلی می‌شود به من شد ولی پس از شکست در مقابل تراکتور قاطعانه گفتم که دربی را می‌بریم و از همانجا روحیه برد را به تیمم تزریق کردم و دیدید که تعویض‌هایی که در آن مسابقه انجام دادم خوب بود و از همه مهمتر برایم گذشت و فداکاری بود که بازیکنان انجام دادند و اعتقادم این است که بازی بار فنی بالایی داشت و این‌بار به گواه گفته خود پرسپولیسی‌ها قاطعانه آنها را شکست دادیم.
    سرمربی تیم استقلال ادامه داد: البته باید این بازی را فراموش کنیم هرچند این پیروزی در ذهن هواداران باقی مانده اما بازیکنان من باید این مسئله را فراموش کنند. ما سعی کردیم در طول هفته ذهن بازیکنان را به سوی بازی با سایپا ببریم که پیروزی در دربی را فراموش کنند.
    مظلومی با انتقاد از برخی از دوستان که قبل از دربی به او انتقاد می‌کردند، گفت: متأسفانه بعضی از دوستان می‌خواستند برد در دربی را کوچک کنند و حتی از پیروزی ما ناراحت شدند. خیلی از آنها که منتسب به باشگاه هستند و حتی از دوستان قدیمی ما محسوب می‌شوند به ما حمله کردند و منتظر دومین باخت مظلومی بعد از بازی با تراکتورسازی بودند اما بعد از بازی با پرسپولیس از فرط خستگی نخوابیدم و برخی از آقایان از فرط ناراحتی.
    سرمربی تیم استقلال در خصوص صحبت‌های مجتبی جباری در برنامه 90 گفت: من به نظرات جباری کاری ندارم ولی از فردوسی‌پور که احترام خاصی برای او قائلم گله می‌کنم که سه بار در برنامه‌اش تأکید کرد مظلومی به جباری زنگ زده است. من این کار را انجام ندادم و به خاطر این دلخور شدم که هیچ وقت به بازیکنی که قهر می‌کند زنگ نمی‌زنم شاید در بعضی مواقع بازیکن را راهنمایی کنم اما به او تلفن نمی‌زنم.
    وی افزود: جباری در روز بازی با فجر تماس گرفت چون دلش با تیم بود و اعلام کرد که می‌خواهم کمک‌تان کنم. من هم از او خواستم که به اردو بیاید و تا دقیقه 70 از او بازی نگرفتم. به این خاطر به او بازی دادم که از فرم مسابقه خارج نشود و شاید نیاز هم نبود به داخل زمین برود. اینکه جباری حق دارد که این صحبت‌ها را انجام دهد در حیطه وظایف من نیست و من مسئول صحبت‌های او نیستم اما همه این را بدانند که من به هیچ‌وجه به دنبال بازیکنی که قهر کند نمی‌روم.
    سرمربی تیم استقلال در خصوص نقش هنکه در موفقیت‌های استقلال و اینکه چقدر با او همکاری می‌کند، گفت: او هنوز مثل یورگن گده جا نیفتاده است چون گده با شرایط فوتبال ایران آشنا بود من صددرصد از همکارانم کمک می‌گیریم و از ایشان برنامه هفتگی می‌خواهم و اگر قرار باشد دخالت می‌کنم ولی سعی می‌کنم بیشتر کارهای نظارتی انجام بدهم و اعتقاد دارم او زمان بیشتری برای آشنایی با فوتبال ایران می‌خواهد.
    مظلومی در خصوص اینکه تا چه حد از روند داوری‌ها رضایت دارد، گفت: من به هیچ‌وجه راجع‌به داوری صحبت نمی‌کنم اما اعتقاد دارم در مورد دستمزدها بین داوران مربی و بازیکنان عدالت رعایت نمی‌شود. امیدواریم که با اسپانسرهای قوی مشکلات آنها حل شود ولی باید بگویم هر شخص دیگری به جای ترکی در دربی قضاوت می‌کرد می‌تواند موفق باشد ما داوران خوبی داریم ولی اینکه بگویند اشتباه داوری جزئی از فوتبال است را نمی‌پذیریم چون اشتباهات داوری ممکن است تأثیرگذار باشد و خوشبختانه تا حالا مشکلی نداشتیم و بهتر است سال‌های قبل پیش می‌رویم.
    سرمربی تیم استقلال در خصوص رویارویی تیمش در این هفته با سایپا، گفت: بازی‌های بعد از دربی همیشه شرایط خاصی دارد. وقتی پیروز می‌شوی همه در باد دربی می‌خوابند و وقتی شکست می‌خوری شرایط بسیار سخت‌تر است. با این وجود ما با تیم جوان و خوبی بازی داریم و یک سری از دوستان در تیم سایپا کری‌خوانی‌ها را زود شروع کرده‌‌اند ولی ما بازیکنان‌مان را از شرایط بازی با پرسپولیس خارج کرده‌ایم و حتی تمرینات را بدون تماشاگران برگزار می‌کنیم که ذهن بازیکنان به سمت بازی بعد برود و امیدواریم با کمک هواداران به 3 امتیاز این بازی برسیم.
    مظلومی در پایان صحبت‌هایش در خصوص اینکه آیا استقلال در این فصل قهرمان می‌شود یا خیر، گفت: هیچ‌کس قول قهرمانی نمی‌دهد و جام را آخر فصل به تیم قهرمان می‌دهد. بنابراین ما تلاش می‌کنیم که به این عنوان دست پیدا کنیم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

2 خبر از استقلال

به نقل از سایت باشگاه استقلال، محمد حیرانی مشاور بین الملل باشگاه استقلال در خصوص نامه درخواستی باشگاه به فیفا بابت شکایت رینالدو گفت: فیفا فرجام خواهی استقلال را پذیرفته و به طور موقت باشگاه از محدودیت زمانی برای پرداخت مطالبات بازیکن پرویی رهایی یافته، اما این به منزله لغو بدهی یا لغو حکم قبلی فیفا نیست و استقلال به این ترتیب از مدت زمانی 2، 3 ماهه برای پرداخت این مطالبات برخوردار شده است.
    خبر دیگر از استقلال اینکه کنفدراسیون فوتبال آسیا از مدیرعامل استقلال برای شرکت در اجلاس کمیته باشگاه‌های حرفه‌ای فوتبال آسیا دعوت کرد.
    دومین نشست کمیته باشگاه‌های حرفه‌ای آسیا در سال 2011 روز 29 آبان در مقر کنفدراسیون فوتبال آسیا در کوالالامپور برگزار خواهد شد و در آن در مورد نحوه برگزاری لیگ قهرمانان در چهار دوره آتی تصمیم گیری می شود. ای اف سی ضمن دعوت از فتح الله زاده، از وی خواسته است پیشنهادهای خود در این باره را برای قرار گرفتن در دستور جلسه، تا 10 روز آینده به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال کند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

صفحه 12 از 32 نخستنخست ... 2891011121314151622 ... آخرینآخرین