صفحه 12 از 14 نخستنخست ... 2891011121314 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 111 تا 120 , از مجموع 134

موضوع: فوتبال باشگاهی انگلستان | بحث و تبادل نظر

عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

هفته بيست ونهم ليگ برتر انگليس
    ليورپولي‌ها با هت‌تريك كويت دوئل 156 را بردند

تيم فوتبال ليورپول در روزي فراموش نشدني و در سايه هت‌تريک مهاجم هلندي خود توانست منچستريونايتد، صدرنشين را با شکست بدرقه کنند.

00026298
    سرخ پوشان ليورپولي که عصر امروز (يکشنبه) در ادامه مسابقات هفته بيست و نهم ليگ برتر در ورزشگاه آنفيلد به استقبال شياطين سرخ رفت، با ارائه بازي هدفمند و رو به جلو توانست چندين موقعيت خطرناک مقابل دروازه ادوين فان درسار، دروازه بان هلندي و 40 ساله يونايتدها ايجاد کند.
    در اين حال ديرک کويت در دقايق 34، 39، 65 توانست 3 مرتبه دروازه ميهمان سرشناس را فروريخته و پيروزي 3 بر يک را رقم زند.
    در اين جدال که صدو پنجاه وششمين مصاف دو تيم درتاريخ حيات ليگ به شمار مي رفت، هرناندز، مهاجم تعويض شده منچستري ها در وقت اضافه نيمه دوم تک گل تيم فرگوسن را به ثمر رساند.

*ترکيب ليورپول
    کني دالگيش، سرمربي ليورپول در اين بازي با ترکيب رينا دردرون دروازه ، جانسون، کاراگر، سکورتل، آئورليو در خط دفاع، لوکاس، رائول ميرالس، رودريگوئز ،جرارد درخط مياني ، لوئيس سوارز، ديرک کوييت در خط حمله کار را شروع کرد.

* ترکيب منچستريونايتد
    سرآلکس فرگوسن،سرمربي تيم منچستريونايتد ادوين فان درسار را در درون دروازه قرار داد. در خط دفاع از ترکيب رافائل، براون، اسمالينگ، اورا استفاده کرد. ترکيبي که هيچگاه از ثبات کافي برخوردار نبود. اين مربي اسکاتلندي خط مياني را به کريک، اسکولز، ناني و رايان گيگز سپرد که ناني در پايان نيمه اول جاي خود را به هرناندز سپرد. او با اين اقدام تلاش کرد تا به توان تهاجمي تيمش براي جبران گل هاي خورده کمک کند.
    خط حمله او در اين بازي نيز به برباتف، و وين روني سپرده شد.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

پتر چك: چلسي با غلبه بر منچسترسيتي دوباره مدعي مي‌شود

دروازه‌بان چلسي اعتقاد دارد تيمش در حال بازگشت به عرصه رقابت بر سر قهرماني ليگ برتر است.

00026304
    به نقل از روزنامه ديلي‌استار، پتر چک اظهار داشت: قدم به قدم درحال بازگشت به جمع تيم‌هاي مدعي کسب عنوان جام هستيم. هفته بعد ميزبان منچسترسيتي خواهيم بود، اگر بتوانيم اين رقيب را شکست دهيم، به پله سوم جدول خواهيم رسيد.
    وي افزود: در ادامه يک بازي مهم با منچستريونايتدخواهيم داشت. اگر بتوانيم آنها را شکست دهيم‌، در آن صورت احتمال وقوع هر اتفاقي وجود خواهد داشت.
    ياران اين دروازه‌بان اهل چک پس از مدت‌ها افت وخيز، در 2 هفته گذشته با ثبات نشان دادند و توانستند منچستريونايتد را 2 بر يک و بلکپول را 3 بر يک شکست دهند.
    چلسي در روز 17 ارديبهشت سال آينده در هفته سي‌وششم ليگ برتر ميهمان منچستريونايتد است.
    در شرايط کنوني پس از گذشت 29 هفته منچستريونايتد با 60 امتياز صدرنشين جدول است. آرسنال (57 امتياز)، ‌منچسترسيتي (53 امتياز) و چلسي (51 امتياز) در رتبه‌هاي دوم تا چهارم هستند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

پيشنهاد 35ميليون يورويي چلسي براي سرخيو راموس

مدافع باشگاه رئال مادريد نظر مثبت سران باشگاه چلسي را به خود جلب کرده است.

00015781

طبق گزارشهای منتشره، سرخیو راموس مدافع جوان باشگاه رئال مادرید ممکن است در تابستان پیش رو با قراردادی 35 میلیون یورویی روانه چلسی شود و سران باشگاه انگلیسی آماده اند تا پیشنهادی 5 ساله را به او ارائه کنند.
    در گزارشی آمده که سران رئال در ارائه پیشنهاد برای تمدید قرارداد راموس که در حال حاضر با دستمزد سالانه 3.5 میلیون یورو در این تیم توپ می زند، مردد هستند.
    در این میان سران چلسی اعلام کرده اند که آماده اند با پرداخت مبلغ هنگفتی راموس رابه خانه شان ببرند.
    کاکا هم یکی دیگر از گزینه های مدنظر آبی پوشان لندنی است ولی ارنستو برونتزتی، کارشناس نقل و انتقالات معتقد است که انتقال ستاره برزیلی به چلسی غیرممکن است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

مانچيني: اگر بالوتلي اخراج نمي شد،به دور بعد مي رفتيم

مربي ايتاليايي سيتي از اخراج ستاره شماره 10 تيمش به شدت نااميد شده است.
    00009594
    روبرتو مانچینی، مربی ایتالیایی باشگاه منچسترسیتی معتقد است که اگر ماریو بالوتلی در جریان دیدار 5شنبه شب تیمش مقابل دیناموکیف از زمین مسابقه اخراج نمی شد، منچسترسیتی می توانست به مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای اروپایی راه یابد
    بالوتلی در دقایق پایانی نیمه اول بازی به خاطر خطای خطرناکی که برروی گوران پوپوف مرتکب شد، با کارت قرمز مستقیم داور جریمه شد و مانچینی پس از ابراز ناراحتی اش از اخراج بالوتلی به این نکته اشاره کرد که تیمش در صورت یازده نفره بودن، می توانست به دور بعد راه یابد
    مانچینی در پایان این مسابقه به ایی اس پی ان گفت:« قبل از آنکه درمورد کارت قرمزبالوتلی صحبت کنم، باید ببینیم که اوضاع چطور است.اکنون دیگر کار تمام شده و من برای ده بازیکن دیگری که بازی فوق العاده ای را انجام دادند، ناامید و ناراحتم. فکر می کنم اگر 11 نفره کار را دنبال می کردیم، می توانستیم به پیروزی برسیم و به مرحله یک چهارم پایانی راه یابیم. این نتیجه مرا ناامید کرد، چون فکر می کردم که دست کم شایسته به ثمر رساندن یک گل دیگر هستیم، چون بازی فوق العاده ای را با 10 بازیکن ارائه کردیم.»
    مربی سیتی ادامه داد که صحنه ای که منجر به اخراج بالوتلی شد را ندیده است ولی در ادامه باز هم به تمجید از سایر شاگردانش پرداخت:« از روی نیمکت دقیقا ندیدم که چه شد ولی فکر می کنم که 10 بازیکن دیگرم در طول 60 دقیقه بازی فوق العاده ای کردند.من فقط باید به تیم تبریک بگویم که این بازی خوب را ارائه کردند.آنها تا آخرین ثانیه بازی تلاش کردند تا به گل دیگری برسند و به این خاطر که گلی را دریافت نکردیم.»

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

قطع همکاري اسکاي و مهاجم منچستر
    وين روني ديگر فوتبال خياباني بازي نمي‌كند

يک شبکه تلويزيوني به همکاري خود با مهاجم ملي‌پوش منچستريونايتد در زمينه توليد فيلم‌هاي آموزشي فوتبال خاتمه داد.

00025872
    به نقل از روزنامه اخبار جهان، شبکه اسکاي‌اسپرت که از دو سال قبل با وين روني، قرارداد بست‌ تا فيلم‌هاي کوتاهي از آموزش تکنيک‌هاي اين رشته ورزشي توليد کند، روز گذشته اعلام کرد به اين همکاري ادامه نخواهد داد.
    يک مقام ارشد از اين شبکه تلويزيوني اعلام کرد که مدت زمان همکاري آنها با روني به پايان رسيده و اين شبکه تمايلي به تمديد آن ندارد.
    در فيلم‌هاي توليدي 10 دقيقه‌اي گلزن 25 ساله شياطين سرخ تحت عنوان "فوتبال خياباني "‌اقدام به آموزش رشته ورزشي خود براي علاقمندان مي‌کرد. برنامه‌اي که هر هفته به صورت مرتب پخش مي‌شد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

قابت توپچي‌ها با اولدترافوردي‌ها براي جذب آقاي خاص آرسنال مورينيو را براي جانشيني ونگر مي‌خواهد

آرسنال رقيب منچستريونايتد براي جذب سرمربي رئال‌مادريد شد.

00009305
    روزنامه ايندپنديت در گزارشي نوشت: آرسنالي ها در صورتي که دست از همکاري طولاني مدت با آرسن ونگر پس از 15 سال همکاري بکشند، سراغ مورينيو پرتغالي خواهند رفت. لندني‌ها معتقدند مربي‌اي که در آينده جانشين اين مربي فرانسوي شود، بايد از وجه و اعتبار زيادي در عرصه ورزش حرفه‌‌اي برخوردار باشد.
    اين گزارش در حالي منتشر شده که پيش‌تر برخي منابع بريتانيايي عنوان کردند مورينيو مورد توجه منچستريونايتد جهت جانشيني احتمالي سرآلکس فرگوسن است.
    در همين ارتباط برخي از رسانه‌ها حتي از احتمال حضور گوارديولا، سرمربي کنوني بارسلونا روي نيمکت مربيگري منچستر خبر داده‌اند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

تاجر آمريکايي:
    تمام سهام آرسنال را مي‌خواهم

يک ثروتمند آمريکايي در انديشه خريد تمام سهام باشگاه آرسنال است.

00026853
    به نقل از ايندپنديت، استن کرونکه گفت: با توجه به شرايط موجود علاقمندم سهم بيشتري از آرسنال را در اختيار بگيرم.
    اين تاجر آمريکايي، 62.89 درصد سهام تيم لندني را در اختيار گرفته است. وي که پيش‌تر 29.9 درصد سهام آرسنالي‌ها را در اختيار داشت، توانست سهام شخصيت‌هاي همچون دني فيزمان و نينا برايس‌ويل را از آن خود کند.
    کرونکه مالک تيم فوتبال کولارادو راپيدز آمريکاو تيم بسکتبال دنورنوگتس‌ نيز است.
    وي افزود: با توجه به امکانات مالي شخصي، مي‌کوشم باقي سهام باشگاه را به مرور خريداري کنم.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

ردنپ: مي‌خواستم ريو فرديناند را بخرم

هري ردنپ، مربي تاتنهام فاش کرده که در تابستان مي‌خواست ريو فرديناند را از منچستريونايتد بخرد.

00009471
    مربی تاتنهام به دنبال بازیکنانی است که شخصیت داشته باشند و فیل نویل از اورتون را هم در ژانویه می‌خواست.
    حالا او اعتقاد دارد که انتقال فردیناند غیرممکن است: «حالا هرگز فکر نمی‌کنم بتوانیم ریو را بخریم. اما من به خرید او علاقه داشتم. پارسال تلاش هم کردم. در ابتدای فصل.
    هنگامی که او در لیست بازیکنان منچستریونایتد مقابل چلسی در لیگ قهرمانان قرار گرفت، با خودم فکر کردم که یونایتد بخت بسیار، بسیار بیشتری برای گرفتن نتیجه دارد.»
    او همچنین از دانیل لوی، رییس باشگاه خواست تیم را تقویت کند: «باید بازیکنان جدید خرید. رییس این را می‌داند. اگر ادامه ندهیم، باید به رقابت برای رسیدن به لیگ اروپا راضی باشیم و تلاش کنیم ششم یا هفتم شویم. اما اگر می‌خواهید به لیگ قهرمانان برسید، باید مرتبا بهتر شوید.»

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

کني دالگليش: استيون جرارد بهترين است

کني دالگليش، مربي ليورپول از استيون جرارد، کاپيتان مصدوم تيم بسيار ستايش کرده و گفته او بهترين هافبک در انگليس است.

00027300
    این بازیکن 30 ساله اخیرا دچار مصدومیت از ناحیه کشاله ران شده و نیاز به جراحی داشت و در نتیجه باقی دیدارهای فصل را از دست داد.
    انتظار می‌رود او دیدار مقدماتی یورو 2012 مقابل سوییس در ویمبلی در ژوئن را هم از دست بدهد و احتمالا برای تمرینات پیش‌فصل به ترکیب برمی‌گردد.
    دالگلیش به سایت باشگاه گفت: «می‌خواهم درباره استیو جرارد، کاپیتان تیم صحبت کنم که دوران دشواری را با مصدومیت‌ها می‌گذراند.
    استیون بهترین است. نقطه سر خط. او را سال‌هاست که می‌شناسم، اما از همین ژانویه بود که امتیاز کار کردن از نزدیک با او را یافتم.
    او رویایی بوده و باشگاه و تیم ملی را اغلب بالاتر از خود قرار می‌دهد و زمانی بازی می‌کند که نباید بازی کند.
    کاری که او برای رسیدن به آمادگی انجام می‌دهد باورنکردنی است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

اشمايكل خبر انتقال روني به رئال‌مادريد را تكذيب كرد

اسطوره دروازه‌باني منچستريونايتد هر گونه اظهار نظر در مورد پيوستن وين روني به رئال را رد کرد.

00018708
    به نقل از نشريات انگليسي، در ابتداي فصل زمزمه‌هاي پيوستن وين روني به رئال شنيده مي‌شد ولي در نهايت با تمديد قرار دادش با يونايتدها همه چيز پايان يافت.
    با وجود تمديد قرارداد، تعدادي از رسانه هاي انگليسي به نقل از اشمايکل اعلام کردند روني در آستانه انتقال به رئال مادريد است و همين موضوع تکذبيه دروازه بان سابق منچستريونايتد را به همراه داشت.

اشمايکل در اين زمينه گفت: در مصاحبه کوتاهي از من سوال شد که چه چيز وين روني را خوشحال خواهد کرد که من پاسخ دادم يک تغيير و يک چالش جديد مي‌تواند وي را از اين حال در آورد. منظور من به هيچ وجه اين نبود که بايد از يونايتد برود. او مي‌تواند در اولد ترافورد بماند و تغييراتي در زندگي‌ش داده تا شرايطش بهتر شود.
    وي ادامه داد: هرگز نمي‌خواهم بازيکني يونايتد را ترک کند به خصوص روني که يونايتد به او احتياج دارد. در حال حاضر احساس مي‌کنم روني از نظر روحي شرايط خوبي ندارد و چندان خوشحال به نظر نمي‌رسد که اميدوارم هر چه زودتر به شرايط عادي بازگردد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 12 از 14 نخستنخست ... 2891011121314 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)