علي فتحاللهزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره برتري 4 بر يك استقلال مقابل فولاد خوزستان اظهار داشت: از بازي خيلي راضي بودم و زماني بيشتر لذت بردم كه تيم براي موفقيت تلاش كرد. بعضيها صحبت از ستاره و كهكشاني ميكنند در حالي كه تيمي ميتواند قهرمان شود كه بازيكنانش بايد متحد باشند.
وي افزود: از صحنهاي كه فرهاد مجيدي در حالي كه ميتوانست خودش توپ را به سمت دروازه بفرست اما چشمش دنبال ميلاد ميداودي بود لذت بردم و احساس خوبي به من دست داد. اميدوارم بچهها تا آخر مسابقات اين فداكاري را داشته باشند.
سرپرست باشگاه استقلال در پاسخ به اين سؤال كه آيا با اين پيروزي به قهرمان اميدوار شده يا خير گفت: در فوتبال چيزي را نميشود پيشبيني كرد اما از روز اول هم ادعا داشتيم مدعي اصلي قهرماني هستيم. سپاهان، تراكتورسازي و پرسپوليس هم مدعيان قهرماني هستند و هر تيمي كه شانس و تلاش بيشتري داشته باشد ميتواند قهرمان شود.
فتحاللهزاده در مورد رويارويي استقلال با تراكتورسازي در هفته ششم تصريح كرد: تراكتورسازي تيم خوب و منسجمي است و علاوه بر اينكه هواداران خوبي دارد مربي كاركشتهاي هم بالاي سر اين تيم است اما ما هم استقلال پرافتخارترين تيم ايران و آسيا هستيم. هواداران بيشماري داريم و اگر ميخواهيم جام بگيريم بايد مقابل همه مدعيان تلاش بيشتري داشته باشيم.
وي گفت: از اول هم كه براي ليگ امسال قرعهكشي شد گفتيم كه امسال قرعه سختي به استقلال افتاده اما بعد از بازي با پرسپوليس ميتوانيم آرامش پيدا كنيم.
فتحاللهزاده در مورد پاداش يك ميليوني به استقلاليها گفت: فعلا كه پول نداريم اما ميتوانيم قول بدهيم. بچهها ميدانند وقتي حرفي ميزنم آن را عملي ميكنم.
وي عنوان كرد: فعلا خبري از پول نيست اما در تلاشيم كه اتفاقهايي بيفتد. البته حدود 15 روز پيش وجهي از طرف آقاي عباسي به دو باشگاه پرسپوليس و استقلال داده شد و قرار است وجه ديگري به دو باشگاه تعلق گيرد. قرار شده براي حل مشكلات پرسپوليس و استقلال اين فصل همچنان بودجه از طرف وزارت ورزش تأمين شود و براي فصلهاي آينده راهكارهايي جديدي تعيين شود.
فتحاللهزاده در ادامه گفتوگو با خبرنگار فارس درباره اينكه چهارشنبه براي انتخاب اعضاي هيئت مديره جلسهاي با وزير وزارت ورزش داشته گفت: من اصلا ديداري با آقاي عباسي نداشتم و شايد فرد ديگري به ديدار عباسي رفته است. اگر من اين ديدار را داشتم حتما روي سايت باشگاه استقلال خبر آن را ميگذاشتم. من هم اميدوارم كه در هفته پيشروي اعضاي هيئت مديره معرفي شوند.
سرپرست باشگاه استقلال درباره اينكه از افرادي مثل علي انصاري، اميدوار رضايي و رسولينژاد به عنوان اعضاي جديد هيئت مديره استقلال ياد ميشود اظهار داشت: اصلا بحث حضور اين افراد و يا عدم حضورشان نيست. رسولينژاد از دوستان خوب ورزشي من است و در گذشته در هيئت مديره استقلال بوده و مطمئناً حضورش در وزارت ورزش تحول ايجاد ميكند اما واقعا من ديداري با عباسي در خصوص اين مسئله نداشتم.
فتحاللهزاده در ارتباط با دربي در هفته هفتم و كري پرسپوليسيها مبني بر اينكه از استقلال نميترسند خاطرنشان كرد: ما به پرسپوليس روحيه داديم تا قوي شود. من واقعا دوست دارم با يك پرسپوليس قوي روبهرو شويم. وقتي چهارشنبه شب پرسپوليس مقابل نفت آبادان پيروز شد براي پرسپوليس و استيلي خيلي خوشحال شدم. اين تيم پرطرفدار است و من اميدوارم هميشه موفق باشند.
وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا از بازي جاسم كرار مقابل فولاد راضي بوده و آيا قبول دارد علي كريمي تا اين هفته از او بهتر كار كرده گفت: اين اولين بازي جاسم كرار بود و عملكرد بدي نداشت هر چند كه در جاي واقعي خودش قرار نداشت. مطمئنا اگر او در پست خودش بازي كند عملكرد بهتري هم خواهد داشت. من قبول دارم كه علي كريمي يك تنه يك تيم را ميچرخاند.
سرپرست باشگاه استقلال در مورد اينكه گفته ميشود فريدون زندي با وجود مصدوميت و اصرار مظلومي با استقلال قرار بسته گفت: اين قضيه كذب محض است. زندي در يك بازي تداركاتي استقلال مصدوم شد و متأسفانه تدارك خوبي براي او ديده نشد. به هر حال تا يك ماه ديگر او آماده بازي ميشود.
فتحاللهزاده درباره اينكه آيا فعاليت آكادمي استقلال زير نظر رضا رجبي در حال پيگيري است يا خير گفت: من تمام اسناد را به كميته تخلفات فدراسيون فوتبال دادهام. رجبي با قدرت به كارش ادامه ميدهد اگر مسئولان ذيربط مشكلي ببينند خودشان وارد عمل ميشود.
وي در پايان در پاسخ به اين سؤال كه 18 شهريور و در بازي هفته ششم استقلال با تراكتورسازي، مظلومي برنده ميشود يا قلعهنويي به فارس گفت: مظلومي برنده اين مسابقه ميشود. قلعهنويي روي چشم من جا دارد و يكي از مربيان بزرگ در سطح آسيا است اما وقتي ما در استقلال هستيم دوست داريم استقلال برنده شود.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)