صفحه 11 از 32 نخستنخست ... 78910111213141521 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 316

موضوع: تاپیک هواداران استقلال

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

فتح‌الله‌زاده: مظلومي، قلعه‌نويي را شكست مي‌دهد

علي فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره برتري 4 بر يك استقلال مقابل فولاد خوزستان اظهار داشت: از بازي خيلي راضي بودم و زماني بيشتر لذت بردم كه تيم براي موفقيت تلاش كرد. بعضي‌ها صحبت از ستاره و كهكشاني مي‌كنند در حالي كه تيمي مي‌تواند قهرمان شود كه بازيكنانش بايد متحد باشند.
    وي افزود: از صحنه‌اي كه فرهاد مجيدي در حالي كه مي‌توانست خودش توپ را به سمت دروازه بفرست اما چشمش دنبال ميلاد ميداودي بود لذت بردم و احساس خوبي به من دست داد. اميدوارم بچه‌ها تا آخر مسابقات اين فداكاري را داشته باشند.
    سرپرست باشگاه استقلال در پاسخ به اين سؤال كه آيا با اين پيروزي به قهرمان اميدوار شده يا خير گفت: در فوتبال چيزي را نمي‌شود پيش‌بيني كرد اما از روز اول هم ادعا داشتيم مدعي اصلي قهرماني هستيم. سپاهان، تراكتور‌سازي و پرسپوليس هم مدعيان قهرماني هستند و هر تيمي كه شانس و تلاش بيشتري داشته باشد مي‌تواند قهرمان شود.
    فتح‌الله‌زاده در مورد رويارويي استقلال با تراكتور‌سازي در هفته ششم تصريح كرد: تراكتور‌سازي تيم خوب و منسجمي است و علاوه بر اينكه هواداران خوبي دارد مربي كاركشته‌اي هم بالاي سر اين تيم است اما ما هم استقلال پرافتخار‌ترين تيم ايران و آسيا هستيم. هواداران بي‌شماري داريم و اگر مي‌خواهيم جام بگيريم بايد مقابل همه مدعيان تلاش بيشتري داشته باشيم.
    وي گفت: از اول هم كه براي ليگ امسال قرعه‌كشي شد گفتيم كه امسال قرعه سختي به استقلال افتاده اما بعد از بازي با پرسپوليس مي‌توانيم آرامش پيدا كنيم.
    فتح‌الله‌زاده در مورد پاداش يك ميليوني به استقلالي‌ها گفت: فعلا كه پول نداريم اما مي‌توانيم قول بدهيم. بچه‌ها مي‌دانند وقتي حرفي مي‌زنم آن را عملي مي‌كنم.
    وي عنوان كرد: فعلا خبري از پول نيست اما در تلاشيم كه اتفاق‌هايي بيفتد. البته حدود 15 روز پيش وجهي از طرف آقاي عباسي به دو باشگاه پرسپوليس و استقلال داده شد و قرار است وجه ديگري به دو باشگاه تعلق گيرد. قرار شده براي حل مشكلات پرسپوليس و استقلال اين فصل همچنان بودجه از طرف وزارت ورزش تأمين شود و براي فصل‌هاي آينده راه‌كارهايي جديدي تعيين شود.
    ‌فتح‌الله‌زاده در ادامه گفت‌وگو با خبرنگار فارس درباره اينكه چهارشنبه براي انتخاب اعضاي هيئت مديره جلسه‌اي با وزير وزارت ورزش داشته گفت: من اصلا ديداري با آقاي عباسي نداشتم و شايد فرد ديگري به ديدار عباسي رفته است. اگر من اين ديدار را داشتم حتما روي سايت باشگاه استقلال خبر آن را مي‌گذاشتم. من هم اميدوارم كه در هفته پيش‌روي اعضاي هيئت مديره معرفي شوند.
    سرپرست باشگاه استقلال درباره اينكه از افرادي مثل علي انصاري، اميدوار رضايي و رسولي‌نژاد به عنوان اعضاي جديد هيئت مديره استقلال ياد مي‌شود اظهار داشت: اصلا بحث حضور اين افراد و يا عدم حضورشان نيست. رسولي‌نژاد از دوستان خوب ورزشي من است و در گذشته در هيئت مديره استقلال بوده و مطمئناً حضورش در وزارت ورزش تحول ايجاد مي‌كند اما واقعا من ديداري با عباسي در خصوص اين مسئله نداشتم.
    فتح‌الله‌زاده در ارتباط با دربي در هفته هفتم و كري پرسپوليسي‌ها مبني بر اينكه از استقلال نمي‌ترسند خاطرنشان كرد: ما به پرسپوليس روحيه داديم تا قوي شود. من واقعا دوست دارم با يك پرسپوليس قوي روبه‌رو شويم. وقتي چهارشنبه شب پرسپوليس مقابل نفت آبادان پيروز شد براي پرسپوليس و استيلي خيلي خوشحال شدم. اين تيم پرطرفدار است و من اميدوارم هميشه موفق باشند.
    وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا از بازي جاسم كرار مقابل فولاد راضي بوده و آيا قبول دارد علي كريمي تا اين هفته از او بهتر كار كرده گفت: اين اولين بازي جاسم كرار بود و عملكرد بدي نداشت هر چند كه در جاي واقعي خودش قرار نداشت. مطمئنا اگر او در پست خودش بازي كند عملكرد بهتري هم خواهد داشت. من قبول دارم كه علي كريمي يك تنه يك تيم را مي‌چرخاند.
    سرپرست باشگاه استقلال در مورد اينكه گفته مي‌شود فريدون زندي با وجود مصدوميت و اصرار مظلومي با استقلال قرار بسته گفت: اين قضيه كذب محض است. زندي در يك بازي تداركاتي استقلال مصدوم شد و متأسفانه تدارك خوبي براي او ديده نشد. به هر حال تا يك ماه ديگر او آماده بازي مي‌شود.
    فتح‌الله‌زاده درباره اينكه آيا فعاليت آكادمي استقلال زير نظر رضا رجبي در حال پيگيري است يا خير گفت: من تمام اسناد را به كميته تخلفات فدراسيون فوتبال داده‌ام. رجبي با قدرت به كارش ادامه مي‌دهد اگر مسئولان ذيربط مشكلي ببينند خودشان وارد عمل مي‌شود.
    وي در پايان در پاسخ به اين سؤال كه 18 شهريور و در بازي هفته ششم استقلال با تراكتورسازي،‌ مظلومي برنده مي‌شود يا قلعه‌نويي به فارس گفت: مظلومي برنده اين مسابقه مي‌شود. قلعه‌نويي روي چشم من جا دارد و يكي از مربيان بزرگ در سطح آسيا است اما وقتي ما در استقلال هستيم دوست داريم استقلال برنده شود.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

2. 3 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

اولين مصاحبه ميلاد ميداوودي پس از بازگشت رويايي به استقلال

میلاد میداوودی مهاجم ارزنده تیم استقلال که پس از مدتها دوری از ترکیب تیم در بازی فولاد و استقلال دقایقی برای تیمش بازی کرد و موفق شد گل سوم استقلال را به ثمر برساند درپایان این مسابقه در گفتگویی اختصاصی با کانون رسمی هواداران استقلال اظهار داشت:من سال گذشته به دلیل مصدومیت شاهد باخت استقلال به تیم فولاد بودم و الان بسیار خوشحالم که پس از یک سال توانستیم ضمن جبران آن شکست با همان نتیجه صدر نشینی لیگ برتر را به دست آوریم و این برد را به همه هواداران تیم استقلال تقدیم می کنم.
    وی در ادامه درباره مصدومیتش عنوان کرد : خدا را شکر مصدومیتم به کلی بر طرف شده و آماده هستم در صورت صلاحدید کادر فنی از این پس در ترکیب تیم استقلال به میدان بروم با توجه به تعطیلی لیگ برتر فرصتی است برای کسب آمادگی بیشتر و سعی میکنم طی این دو تا سه هفته شرایط بدنی ایده آلم را کسب نمایم.
    میداوودی در مورد موقعیت های گلی که در این بازی برایش فراهم شد اظهار داشت: به نظرم ضربه کاشته خوبی زدم که میتوانست منجر به گل شود همچنین در موقعیت تک به تکی که نصیبم شد هم ضربه خوبی زدم اما شرایط زمین مساعد نبود و باعث شد که این ضربه گل نشود.
    وی در پایان ضمن تشکر از هواداران استقلال خطاب به آنان گفت: من این گل را تقدیم به همه هواداران استقلال میکنم و امیدوارم با حضور موثر در ترکیب استقلال عدم حضورم در سال گذشته را جبران نمایم و با قهرمانی استقلال موجب شادی و خوشحالی آنان شوم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

4. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

بازيكنان جديد استقلال بدون تست پزشكي جذب شدند

دكتر كاوه ستوده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره اظهارات پرويز مظلومي كه گفته بود به دليل جدايي كادر پزشكي سابق استقلال مجبور شديم بدون تست پزشكي نفرات جديد را جذب كنيم، عنوان كرد: ابتدا بايد بگويم كه كادر پزشكي پيشين استقلال از موفقيت اين تيم خوشحال است و وقتي استقلال نتيجه مي‌گيرد ما نيز همانند هواداران خوشحال مي‌شويم.
    وي تاكيد كرد: تمام اعضاي كادر پزشكي سابق از جمله بنده تا روزي كه بوديم وظيفه‌مان را به نحو احسن انجام داديم و شبانه‌روز تلاش كرديم تا موفقيت استقلال حاصل شود.
    دكتر ستوده با اشاره به جدايي كادر پزشكي پيشين از استقلال اظهار داشت: تداخل كاري يكي از دلايل اين موضوع بود اما مهمترين نكته اين بود كه در جايي كه برخي افراد به كار علمي اعتقاد ندارند، نمي‌توان كار كرد.البته بايد تاكيد كنم كه دكتر فتح‌الله‌زاده همواره به امر پزشكي اعتقاد ويژه‌اي دارد و از جمله مديراني است كه كار علمي را مورد توجه قرار مي‌دهد.
    عضو سابق كادر پزشكي استقلال خاطرنشان كرد: آقاي مظلومي گفته بازيكنان جديد را به اين دليل بدون تست پزشكي جذب كرده‌اند كه كادر پزشكي از اين تيم جدا شده بود در حالي كه اين موضوع واقعيت ندارد. به جز زندي تمام بازيكناني كه در اين فصل جذب شدند پيش از جدايي ما بوده‌اند.
    وي افزود: آندرانيك تيموريان، ميثم حسيني، مهدي رحمتي، علي حمودي و جاسم كرار زماني به استقلال آمدند كه ما همچنان در اين تيم حضور داشتيم ولي هيچ كدام از اين بازيكنان براي تست پزشكي نزد كادر پزشكي فرستاده نشدند.
    دكتر ستوده تصريح كرد: ما دوستدار استقلال هستيم و نمي‌خواهيم اين تيم دچار مشكل شود اما براي روشن شدن اذهان عمومي و اينكه صداقت در گفتار برخي وجود ندارد مجبور هستيم براي هواداران استقلال واقعيت‌ها را بيان كنيم. عدم صداقت در گفتار برخي باعث شد پس از 6 سال مجبور شوم صحبت كنم اما تأكيد مي‌كنم كه كادر پزشكي استقلال عاشق و دوستدار اين تيم است كه اگر اينگونه نبود به پيشنهاد تيم رقيب پايتخت پاسخ مثبت مي‌داد.
    وي در پايان گفت: اميدوارم استقلال همچنان نتيجه بگيرد و علاوه بر ايران در آسيا نيز به موفقيت برسد. كادر پزشكي سابق استقلال همانند هواداران با موفقيت اين تيم خوشحال مي‌شود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

6. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

ميداودي: براي مدل مويم دليلي داشتم كه نمي‌خواهم بگويم!

ميلاد ميداودي در گفت و گو با وب سايت شخصي خود صحبت هاي زير را مطرح كرد:
    * تغییر مدل موهایت حسابی سر و صدا کرده است.
    این موضوع مهم تر از بازگشتم به میادین فوتبال نیست و انتظار داشتم به شروع خوبم پس از 9 ماه دوری از میادین هم اشاره می شد. من مدت هاست که موهایم را کوتاه نگه می دارم و در همین زمان حضورم در استقلال هم اکثر اوقات موهایم را از ته می تراشیدم. برای بازی با فولاد خوزستان بنا به یک دلیل شخصی که نمی خواهم درباره اش صحبت کنم، با آن مدل مو به میدان رفتم و روز جمعه هم آن ها را مثل قبل کوتاه کردم. حتی در دو سالی که در امارات بازی می کردم و هیچ محدودیتی وجود نداشت، دنبال مدل مو و این مسائل نبودم.
    *آیا از باشگاه تماسی در این رابطه با شما گرفته شد؟
    روز شنبه آقای پورحیدری با من تماس گرفت و اطلاع داد که مسئولان فدراسیون فوتبال ایراد گرفته اند. به منصورخان گفتم من صبح جمعه موهایم را مثل قبل کوتاه کرده ام.
    *در خصوص بازگشتت به میادین و احساست در آن دقایق بازی مقابل فولاد صحبت کن.
    بعد از لحظاتی حضور مقابل داماش این فرصت برایم فراهم شد تا بار دیگر در اهواز بازی کنم و خدا را شکر که مقابل محبت آن همه هوادار استقلال سربلند شدم. انگیزه بالایی برای این بازی داشتم و جدا از بحث بازگشتم به میادین می دانستم که شکست دادن فولاد برای استقلالی های متعصب اهواز خوشحالی زیادی به همراه دارد. سال گذشته باخت چهار بر یک استقلال مقابل فولاد را از تلویزیون نگاه می کردم و می گفتم خدا کند خوب شوم و یک روز با استقلال در اهواز این نتیجه را جبران کنیم. خوشحالم که این اتفاق افتاد و در چنین شبی به ترکیب استقلال برگشتم.
    *اما فولادی ها معتقدند که نسبت به سال گذشته نفراتشان را از دست داده اند. در مجموع آیا نتیجه عادلانه بود؟
    فولاد فقط علی حمودی را از دست داده و دفاع راست تیم ملی عراق را گرفته؛ ضمن اینکه پارسال نیمی از بازیکنان ما در آن مسابقه حضور نداشتند. نتیجه بازی اخیر مقابل فولاد عادلانه بود و اگر از فرصت هایمان استفاده بهتری می کردیم، فولاد بیشتر گل می خورد. خودم به تنهایی می توانستم در همان ده دقیقه هت تریک کنم اما یک ضربه ام به تیر دروازه خورد و ضربه ایستگاهی ام هم با فاصله کم به اوت رفت.
    *از گلی که به ثمر رساندی صحبت کن. بعد از گل هیجان زده بودی و ظاهرا برنامه مشخصی برای شادی نداشتی.
    وقتی مجیدی از قلب دفاع فولاد فرار کرد و به محوطه رسید؛ صدایش کردم و آقا فرهاد هم بلافاصله به سمتم برگشت و در حالی که می توانست به سمت دروازه شوت بزند به من پاس داد تا گل بزنم. در خصوص شادی بعد از گل هم راستش نمی دانستم چکار باید بکنم! اول به سمت هواداران رفتم تا شادی ام را با آن ها تقسیم کنم اما یاد مجیدی افتادم و برگشتم تا بابت پاس گل تشکر کنم؛ همان لحظه هم صدای مظلومی را شنیدم. مظلومی که از حضور مجددم در تیم خوشحال بود، اسمم را فریاد می زد و می خواست تبریک بگوید که به سمتش رفتم. در مجموع این گل برایم هیجان زیادی داشت.
    *فولادی ها شاکی بودند که چرا بعد از گلزنی در شهر خودت خوشحالی کردی.
    من به هر تیمی گل بزنم خوشحالی می کنم و هر چیزی که در دل دارم را نشان می دهم. ضمن اینکه یادم نمی آید فولاد حقی به گردن من داشته باشد و در طول مسابقه هم هوادارانش خیلی فحاشی می کردند. زمانی که در استقلال اهواز بودم، به عنوان بازیکن قرضی برای خدمت سربازی به پاس تهران رفتم و روزی که با استقلال اهواز بازی داشتیم گل زدم و خوشحالی هم کردم چون نمی توانستم فیلم بازی کنم و خودم را به ناراحتی بزنم.
    *در همان دقایق اندکی که بازی کردی، هماهنگی خوبی با کرار جاسم داشتی و بعد از تعویضت بازی کرار بیشتر به چشم آمد. در این رابطه توضیح بده و اینکه چگونه دو بازیکن که برای اولین بار کنار هم بازی می کنند چنین هماهنگی دارند.
    بازیکنانی که در سطح ملی بازی می کنند، نیازی نیست چند بازی کنار هم باشند تا هماهنگ شوند. چند جلسه تمرین کافی بود تا به خصوصیات بازی هم آشنا شویم. چون کرار محروم بود و من هم هنوز به میدان نرفته بودم، دو هفته در تمرینات و هنگام بازی های تمرینی در یک تیم قرار می گرفتیم و هماهنگ شدیم. در صحنه ای که تک به تک شدم، وقتی داور خطا گرفت، کرار جاسم با سر اشاره کرد و من سریع به فضای خالی پشت دفاع فولاد فرار کردم تا پاس را دریافت کنم. در صحنه گل چهارم و حتی قبل از آن که از جناح چپ توپ را برای مجیدی سانتر کردم، همین هماهنگی وجود داشت.
    *معمولا بازیکنانی که بعد از یک مصدومیت طولانی به میادین بازمی گردند، مدت ها طول می کشد تا به فرم مطلوب برسند و اکثر آن ها هیچ وقت مثل سابق نمی شوند. چه موضوعی باعث شد در همان چند دقیقه استقلالی ها را اینقدر امیدوار کنی؟
    بعد از بازی با داماش که دو دقیقه در زمین بودم و حتی توپ به پایم نخورد، گفتم مطمئن باشید اگر فرصتی داشته باشم ثابت می کنم که همان بازیکن سابق هستم. الان هم سر حرفم ایستاده ام و فقط کمی زمان لازم دارم تا بدنم به آمادگی کامل برسد. خیلی ها حتی تردید داشتند که من بتوانم دوباره فوتبال بازی کنم اما دیدید که این گونه نبود و حالا هم اطمینان می دهم که با دعای خیر مردم به روزهای اوج برمی گردم.
    *اوضاع استقلال در این فصل را چگونه می بینی؟
    وضعیت تیم که از نظر فنی خیلی خوب است و یکی از مدعیان اصلی قهرمانی هستیم. خودم احساس می کنم امسال با توجه به مهره هایی که به تیم اضافه شده، قادر هستم که بهتر از سال قبل بازی کنم و موثرتر باشم. به غیر از قهرمانی در لیگ برتر این توانایی را داریم که بعد از چند سال استقلال را به جمع هشت تیم برتر آسیا ببریم.
    *یعنی سقف توانایی استقلال رسیدن تا جمع هشت تیم است و نمی تواند به مراحل بالاتر برود؟
    منظورم این نیست. تقویم لیگ آسیا با مسابقات داخلی فرق دارد و تا خاتمه فصل فقط می توانیم به جمع هشت تیم برسیم. مرحله یک چهارم نهایی هم بعد از شروع فصل آینده لیگ ایران شروع می شود، همانطور که فصل قبل سپاهان و ذوب آهن به جمع هشت تیم صعود کردند و این فصل با نفرات جدیدی در این مرحله حاضر می شوند.
    *در پایان چه صحبتی داری؟
    در مدت مصدومیتم مجموعه باشگاه استقلال و هواداران عزیزش همواره کنارم بودند و به من روحیه می دادند. کادر پزشکی سابق باشگاه که برایم سنگ تمام گذاشت و طرفداران دیگر تیم ها هم بارها به سایت شخصی ام پیام می زدند و می خواستند که با مصدومیت مبارزه کنم. خبرنگارانی هم بودند که با اطلاع از روز تولدم با تهیه کیک تولد و دسته گل به کلینیک فیزیوتراپی دکتر نوروزی آمدند و مرا برای ادامه فوتبال دلگرم کردند. دوست دارم گلی که در اهواز به ثمر رساندم را به همه آن هایی تقدیم کنم که دوست داشتند باز هم مرا در میادین فوتبال ببینند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

8. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پورحيدري: من مقصر هستم؛ ميلاد موهايش را از ته تراشيد

منصور پورحيدري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد وضعيت استقلال اظهار داشت: خوشبختانه بچه ها با انگيزه كار مي كنند و خوب امتياز مي ‌گيريم. با اين وجود نه من و نه مظلومي هنوز از كار گروهي تيم راضي نيستيم اما مربي بايد فرصت كار كردن با تيم را داشته باشد. اين فرصت چه زماني قرار است به دست آيد نمي دانم. قبل از ليگ هم ملي پوشان را نداشتيم و اكنون هم ملي پوشان را نداريم.
    وي در خصوص اينكه فكر مي كند گل هاي استقلال از روي حادثه به دست آمد، عنوان كرد: كادرفني استقلال تمام بازي هاي حريفان را آناليز مي كند و حتي عده اي مي روند بازي ها را مي بينند تا نقاط ضعف حريفان را ببينند. براي بازي با فولاد هم برنامه حمله را داشتيم چون به نقاط ضعف حريف در خط دفاع آگاه بوديم.
    پورحيدري تصريح كرد: نمي شود گفت همه گل هاي بدست آمده از روي حادثه بوده است. درست است هنوز به لحاظ كار گروهي تكميل نشده ايم اما تاكتيك تيمي هم در اين پيروزي نقش داشت. تعويض هاي صورت گرفته همگي به تيم كمك كرد. در مورد ضربه پنالتي فولاد هم بايد بگويم وقتي مهدي رحمتي درون دروازه است انتظار مي رود كه توپ را بگيرد. اين مسئله به لحاظ روحي روي زننده پنالتي هم تاثير مي گذارد.
    سرپرست تيم استقلال در خصوص اينكه در تعطيلات اين تيم به اردو نمي رود، گفت: 6 بازيكن ملي پوش و چند بازيكن مصدوم داريم. در واقع در تمرينات زير 50 درصد هستيم و با اين شرايط جايي نرويم بهتر است.البته بازي دوستانه خواهيم داشت كه هنوز برنامه آن مشخص نيست. اگر بخواهيم بازي دوستانه داشته باشيم بايد از تيم اميدهاي خود استفاده كنيم.
    پورحيدري در مورد احضار به كميته تخلفات فدراسيون فوتبال به دليل مدل موهاي ميلاد ميداودي به فارس گفت: مقصر من هستم كه اين مسئله را كنترل نكردم. براي اين مسابقه گرفتارهايي داشتم و از اين موضوع غافل شدم. بازيكنان مطرح الگو هستند و من بايد دقت مي كردم. اين حق مسلم عليپور بود كه چنين تذكري را بدهد و خودم هم اين مسئله را به گردن مي گيرم. من ميداودي را قبل از سفر ديدم اما وقت نكردم به او بگويم. اين را هم بگويم كه ميداودي بعد از بازي بلافاصله موهايش را از ته تراشيد.
    وي در پايان در مورد نتيجه گيري تراكتورسازي با امير قلعه نويي و رويارويي استقلال در هفته ششم با اين تيم گفت: طبيعي است كه امير قلعه نويي نتيجه بگيرد، او مي داند چه مي خواهد. همه بازي ها نزديك به هم شده است. اميدوارم كه از اتفاق هاي زمين خوب استفاده كنيم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

10. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

مظلومي: حساسيت بازي با تراكتور به‌خاطر يك شخص خاص نيست

پرويز مظلومي در نشست خبري پيش از بازي با تراكتور سازي در جمع خبرنگاران در مورد اينكه چرا نسبت به خبرنگاران كم لطف است و جواب آنها را نمي‌دهند، گفت: من زماني كه بازي‌ها حساسيت دارند، سعي مي‌كنم كمتر حرف بزنم تا حساسيت‌ها را كم كنم و براي ديدار با پرسپوليس نيز همين كار را مي‌كنم.
    سؤال فني هم كه برخي نمي‌پرسند و به حواشي مي‌پردازند، شايد حق با آنها است كه مي‌خواهند خوراك به مردم بدهند. پيش از بازي با پرسپوليس نيز فقط در نشست خبري حرف مي‌زنم، من تعامل خوبي با رسانه‌‌ها دارم، بنابراين دوستان از ما دلخور نشوند.
    وي افزود: در هفته‌اي كه گذشت من با 10 نفر تيم را تمرين دادم و مسابقه‌اي هم نبوده است، لزومي نداشت كه حرفي بزنم اگر خبرگزاري‌ هم مصاحبه‌اي از من منتشر كرد صحبت‌هايم از تلويزيون را پياده كرده.
    سرمربي استقلال در مورد ديدار با تراكتور سازي گفت: اين بازي حساس است، نه به دليل وجود يك شخصيت خاص بلكه تراكتور سازي رقيب ما است و با ما فقط يك امتياز فاصله دارد. تراكتور سازي تيم خوبي است و كادر فني خوبي هم دارد و هواداران پرشور اين تيم را حمايت مي‌كنند. اميدوارم فردا شب با حضور پرشكوه هواداران و حضور 90 تا 100 هزار تماشاگر بتوانيم بازي خوبي انجام دهيم.
    مظلومي افزود: ما يك سري مشكلات داشتيم، با تيم نصف و نيمه تمرين كرديم و كار تاكتيكي خاصي نمي‌توانستيم انجام بدهيم. حتي بازيكنان ملي پوش ما ريكاوري نكردند. ما 8 بازيكن ملي پوش داشتيم، دو ملي پوش ما خارجي بودند، دو بازيكن هم مصدوم بودند و 11 بازيكن خود را در اختيار نداشتيم؛ اما رقيب تمام نفراتش را در اختيار داشت. ما يك تيم با تجربه هستيم، امروز ديروز يك تمرين گروهي داشتيم اميدوارم فردا شب حضور پرشكوه هواداران را شاهد باشيم.
    وي با اشاره به قانون اختصاص 10 درصد از ظرفيت ورزشگاه به تماشاگران تراكتور سازي گفت: اين يك قانون است، نمي‌دانم چرا اينقدر حواشي ايجاد مي‌كنند. استقلال فصل گذشته در تبريز نتوانست هوادارانش را به ورزشگاه ببرد فقط 2 هزار طرفدار ما را به ورزشگاه راه داده و آن هم در گوشه‌اي از ورزشگاه مستقر شدند ما به تماشاگران تراكتور سازي احترام مي‌گذاريم آنها به فوتبال گرمي مي‌دهند، اما قانون مي‌گويد فقط 10 درصد از ظرفيت ورزشگاه به تماشاگران ميهمان اختصاص دارد يعني 9 هزار نفر از ظرفيت ورزشگاه آزادي اختصاص به آنها دارد. اميدوارم جعفري مدير عامل تراكتور سازي كه مدام مصاحبه مي‌كند در بازي برگشت اين قانون 10 درصد را براي استقلال اجرا كند.
    مظلومي در مورد ديدارش با تراكتورسازي از نظر فني گفت: شناخت خوبي از حريف داريم و تاكتيك آنها را مي‌شناسيم. امروز هم يك جلسه تمرين تاكتيكي مي‌كنيم با بازيكنان بيشتر تئوري تمرين كرده‌ايم، زيرا آنها در اختيار تيم ملي بوده‌اند و فقط يك جلسه تاكتيكي تمرين داشته‌ايم.
    وي در مورد مصدوميت كيانوش رحمتي و كمبود بازيكن در استقلال گفت: ما تيموريان را در اختيار نداريم و محروم است اما در مورد كيانوش رحمتي و جاسم كرار امروز از آنها تست مي‌گيريم، اگر جواب بدهند فردا از آنها استفاده خواهيم كرد. با نبود دو يا سه بازيكن دچار مشكل نمي‌شويم.
    سرمربي استقلال در مورد صحبت خود با هواداران اين تيم گفت: آنها در بازي‌هاي كم اهميت‌تر نيز حضور پرشوري داشتند و 70 هزار تماشاگر در ورزشگاه بودند قطعا آنها فردا شب حضور پررنگي خواهند داشت از آنها مي‌خواهم كه زود به ورزشگاه بيايند و وارد حاشيه هم نشوند و 90 دقيقه استقلال را تشويق كنند.
    مظلومي در مورد مبارزه با دلالي و فساد در فوتبال گفت: اين حرف‌هاي كه زده شد حتما مستند بوده است. شايد فقط يك درصد بحث دلالي و فساد در فوتبال مطرح شده است و آنها حتما سندي داشته‌اند كه اين گونه صحبت كرده‌اند؛ اما معتقدم اين اتفاقات در ليگ برتر كم شده است. شايد به يك درصد هم نرسد، در ليگ برتر جابه جايي‌ها با اينجنت‌هاي فيفا انجام مي‌شود و بازيكنان شناخته شده هستند و كسي نمي‌تواند زير و رو بكشد، به همين دليل برخي افراد به دسته‌هاي پايين تر رفتند و در آنجا فعاليت مي‌كنند، بايد با متخلفان برخورد شود. نبايد گفت كه فردي كه تخلف كرده است به رده پايين تر برود، بايد با او برخورد شود آن فرد متخلف در رده پايين‌تر نيز تخلف مي‌كند. در مورد آكادمي استقلال نيز صحبت‌هايي مطرح مي‌شود؛ اما من شاهد هستم كه بيشتر اين آدم‌ها به اسم مربي و مسئول آكادمي سوء استفاده كرده‌اند و به باشگاه و مربيان پولي نرسيده است مربيان آكادمي حتي حقوق خود را دريافت نكرده‌اند.
    وي تاكيد كرد: در باشگاه استقلال به دقت كنترل مي‌شود و قراردادها زير نظر است قبول دارم كه فوتبال پايه ما ضعيف شده برخي كه شايستگي آن را دارند بيرون مي‌مانند و برخي نيز با رابطه جاي آنها را مي‌گيرند.
    مظلومي در مورد اينكه علي پور از تخلف برخي خبرنگاران نيز خبر داده است، گفت: خبرنگاران قشر پاك و زحمت كشي هستند و اگر عليپور و همكارانشان متخلفان را از جمع خوبان و پاكان جدا كنند افرادي كه خلوص نيت دارند به كارشان ادامه مي‌دهند. در هر قشري خوب و بد وجود دارد، اما معتقدم خلاف كار را طبق قانون مجازات كرد. نه آنكه آن را به رده پايين تر فرستاد زيرا خلاف كار در آنجا خلاف خود را انجام مي‌دهد مانند دزدي مي‌ماند كه به او بگويند دزدي نكن حتي برخي از دزدان بعد از اعمال مجازات نيز كار خود را مي‌كنند.
    سرمربي استقلال در مورد اينكه مربيان بيشتر از بازيكنان دستمزد مي‌گيرند گفت: من اين را قبول ندارم مربيان كمتر از بازيكنان دستمزد مي‌گيرند و حتي پرداخت دستمزد آنها بعد از بازيكنان اتفاق مي‌افتاد در فوتبال ما بازيكن سالاري است مربي را راحت عوض مي‌كنند اما بازيكن را نمي‌توانند راحت عوض كنند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

12. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پیش فرض اميدوارم فردا شب هيچ رنگ قرمزي در ورزشگاه نبينيم

مهدي اميرآبادي در نشست خبري پيش از مسابقه با تراكتورسازي اظهار داشت: به عنوان يك عضو كوچك استقلال از هواداران مي‌خواهم حضور پرشوري در ورزشگاه داشته باشند و ما فرداشب هيچ رنگ قرمزي را نبينيم و همه ورزشگاه آبي باشد.
    وي در مورد بازي اظهار داشت: برابر تراكتورسازي محكوم به برد هستيم بعد از پيروزي برابر فولاد در اهواز انتظارها از تيم بالا رفته است ما مي‌خواهيم در هر سه جام مدعي قهرماني باشيم.
    اميرآبادي در مورد رويارويي با بازيكنان سابق استقلال مانند اكبرپور و صادقي گفت: آنها نيز براي استقلال زحمت كشيده‌اند اما جواني و بي‌تجربگي كردند كه برخي حرفها را در مورد استقلال گفته‌اند. من با خواندن آن حرفها ناراحت شدم. ما بيرون از زمين باآنها رفيق هستيم اما در ميدان رقيب حساب مي‌شويم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

14. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

فراخوان باشگاه استقلال :

سايت باشگاه استقلال براي حضور بيشتر هواداران خود براي مسابقه فردا با انتشار يک فراخوان احساسي سعي کرد طرفداران خود را به وجد بياورد.
    متن فراخوان باشگاه استقلال بدین شرح است:
    روز حساسی دیگر نزدیک است... یک روز مهم و حیاتی برای پرافتخارترین تیم سرزمین پارس در قاره کهن... ثانیه به ثانیه به ساعت و لحظه موعود نزدیک میشویم... مثل همیشه منتظرتان هستیم... مثل همیشه... میخواهیم دریایی بسازیم... قطره قطره... ذره ذره... سکوهای آزادی متظر ماست... آسمان آزادی ازآن ماست و به امید خدا و اگر تقدیر باشد روز هم روز ماست... حریفی قابل احترام انتظارمان را میکشد... در مورد رقیب همین بس که با اندکی فاصله در تعقیب ماست، در رقباتی منصفانه و شرافتمندانه... سربازان استقلال برای تحکیم صدر نشینی و پروازی بلندتر چشم به حضور شما دارند... شمایی که در سرما و گرما یار و یاور آبی پوشان بوده اید... از دوچرخه سواران دیروز تا استقلال امروز... میدانیم که می آیید... می دانیم که حتی یک صندلی خالی نخواهد ماند... جدای از نتیجه و برنده و بازنده میدانیم که شما هواداران متعصب برنده اصلی نبرد بزرگ جمعه خواهید بود... مثل همیشه با احترام و در نهایت آرامش و خضوع نسبت به رقیب...مثل همیشه برخاسته از مکتب پهلوان پرور و قهرمان پرور استقلال... مثل همیشه آزادی را دیگی جوشان کنید... فراموش نکنید که شما یار دوازدهم هستید... یاری که از دیر باز تا به امروز و بیش از 65 سال یک رنگ و یک صدا مانده و در سرما و گرما مردانه فقط یک نام را فریاد زده... فقط یک نام... وعده ما جمعه ساعت 18 و 45 دقیقه ورزشگاه آزادی تهران...

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

16. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

گزارش تمرین امروز استقلال

تیم فوتبال استقلال که خود را برای دیدار با سایپای البرز آماده می‌کند از ساعت 13 امروز در حالی در ورزشگاه دستگردی تمرینات خود را برگزار کرد که پرویز مظلومی سرمربی این تیم از اظهارت مجتبی جباری در برنامه شب گذشته 90 ناراحت بود.
    سرمربی استقلال اعتقاد داشت، برخی از مسائل درون خانوادگی نباید رسانه‌ای شود و از همین‌رو گلایه‌های خود را به دیگر اعضای کادر فنی انتقال داد.
    * حنیف عمران‌زاده مدافع ملی‌پوش استقلال به دلیل آسیب‌دیدگی از ناحیه رباط داخلی تنها به انجام کارهای کششی پرداخت. این بازیکن تنها ملی‌پوشی بود که در تمرین امروز شرکت کرد و بقیه بازیکنان به ورزشگاه دستگری نیامده بودند.
    * تمرین امروز آبی‌پوشان تحت تأثیر معرفی اعضای هیئت مدیره این باشگاه قرار داشت و بازیکنان و مربیان در خصوص اعضای هیئت مدیره سؤالاتی را می‌پرسیدند.
    * جاسم کرار و ولید علی دو بازیکن عرب‌زبان استقلال که به کشورهای خود سفر کرده‌اند در تمرین امروز شرکت نداشتند. کرار از فردا در تمرین استقلال شرکت خواهد کرد.
    * پرویز مظلومی در اواسط تمرین با حنیف عمران‌زاده در خصوص تیم ملی و همچنین آسیب‌دیدگی‌اش صحبت‌هایی را انجام داد.
    * مهدی رحمتی با 40 دقیقه تأخیر به محل تمرین آبی‌پوشان رسید و سپس در کارهای گروهی تیمش شرکت کرد.
    * برخلاف روز گذشته که حدود 500 نفر از هواداران مشتاق استقلال به تمرین این تیم آمده بودند عصر امروز تنها 50 نفر از هواداران استقلال در ورزشگاه دستگری حضور پیدا کردند.
    * محور اصلی تمرینات نوبت عصر آبی‌پوشان با توجه به تمرین با وزنه صبح بیشتر به کارهای هوازی بود و بازیکنان این تیم تنها 40 دقیقه به کارهای تاکتیکی زیر نظر هنکه پرداختند.
    * تمرین استقلال فردا از ساعت 17 در ورزشگاه دستگری با حضور سایر بازیکنان ملی‌پوش این تیم و دو بازیکن عراقی و کویتی برگزار خواهد شد.
    تیم فوتبال استقلال روز دوشنبه آینده در ورزشگاه آزادی از هفته هشتم رقابت‌های لیگ برتر به مصاف سایپای البرز خواهد رفت.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

18. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

فرزامي:برخی نمایندگان وارد مسائل اجرایی ورزش شده اند

حسین فرزامی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد حضورش در هیئت مدیره استقلال صحبت های زیر را مطرح کرد:
    فارس: چطور شد که از شما به عنوان عضو هئیت مدیره استقلال استفاده کردند؟
    اینجا خانه من است. واقعیت این است که شرایط باید برای همه طوری رقم بخورد که همه باشگاه ها به همین واقعیت برسند. حضور من هم کار جدیدی نیست. سال های سال است که در حال مشورت دادن به مجموعه استقلال هستیم ولی حالا وارد کارزار شده ام.
    فارس: از چه زمانی برای حضور در هیئت مدیره با شما صحبت کردند؟
    حدودا سه روز قبل از طرف آقای عباسی با من صحبت شد و با ایشان ملاقات هایی داشتم و شرط گذاشتیم با هم همکاری کنیم تا استقلال را به مراحل بالاتر ببریم.من با این تیم قهرمان آسیا شدم و امیدوارم که قهرمانی بعدی را هم ما بیاوریم.
    فارس: هدف حضور پیشکسوتان در هیئت مدیره چیست؟
    این خط مشی ای است که عباسی در پیش گرفته است. او می خواهد به پیشکسوتان دو تیم استقلال و پرسپولیس بها دهد. حضور در این رده آخرین جایگاه یک ورزشکار است. باشگاه های خارجی هم همین شیوه را دارند.
    فارس: چرا در این چند سال خبری از شما نبود؟
    نبودن در استادیوم دلیلی برای نبودن نیست. ما از پشت همه افرادی که در این چند سال در استقلال بوده اند را حمایت می کردیم. من ملاقات های زیادی با پورحیدری و مظلومی داشته ام.
    فارس: قرار است پیشکسوتان در هیئت مدیره نظارت بر امور فنی داشته باشند؟
    در جلسه بعدی هیئت مدیره همه چیزها مشخص می شود. قرار است سخنگو هم معرفی شود.
    فارس: از شما و زرینچه هم توقع درآمدزایی شده است؟
    فکر همه چیز را کرده ایم و می خواهیم نفراتی که برای کمیته اقتصادی پیش بینی کرده ایم را مشخص کنیم. خیلی اتفاقات قرار است در باشگاه رخ دهد.
    فارس: حضور نجف نژاد و رسولی نژاد تداعی خاطره تلخ حذف از لیگ قهرمانان آسیا است؟
    اجازه بدهید با حضور ما این خاطره تلخ به خاطره خوش تبدیل شود.
    فارس: این ذهنیت وجود دارد نمایندگان مجلس به دنبال مسائل شخصی خود در هیئت مدیره های ورزشی هستند؟
    هیچ گربه ای بدون دلیل موش نمی گیرد اما از این مسئله نترسید. بگذارید دوستان کار خود را انجام دهند. باشگاه ها نیز به آدم هایی دارند که پول بیاورند. اکنون برخی از نمایندگان مجلس امورات ورزشی را در سرلوحه کارهای خود قرار داده اند. آنها وارد مسائل اجرایی ورزش شده اند.
    فارس: به قهرمانی استقلال امیدوارید؟
    ما که قهرمانی در لیگ برتر ایران را داریم و اکنون نوبت لیگ قهرمانان آسیا است.
    فارس: فتح الله زاده که گفته بود سه سال وقت می خواهد؟
    اکنون این سه سال وقت مهیا است. سال گذشته که او تیم را دوم کرد و انصافا هم زحمت کشید. امسال هم دنبال قهرمانی در لیگ برتر و آسیا هستیم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

20. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: