صفحه 11 از 14 نخستنخست ... 7891011121314 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 134

موضوع: فوتبال باشگاهی انگلستان | بحث و تبادل نظر

عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

همه او را دوست دارند
    مانچيني: اين برد تقديم به كولو توره

سرمربي منچسترسيتي در حاشيه بازي با ويگان از مدافع دوپنيگي تيمش حمايت کرد.

00009594
    به نقل از رويترز، يک روز پس از انتشار خبر مثبت بودن آزمايش اوليه دوپينگ کولو توره، روبرتو مانچيني بعد از برد يک بر صفر شب گذشته مقابل ويگان واکنش نشان داد.
    مسئول فني ايتاليايي يک سال گذشته "آبي‌هاي آسماني‌ " شهر منچستر در کنفرانس مطبوعاتي پس از اظهار داشت: اين برد را به کولو توره تقديم مي‌کنيم. اکنون لحظات تلخي برايش رقم مي‌خورد. با اين حال همه منچستر او را مثل يک مرد و يک ورزشکار دوست دارند.
    مانچيني افزود: کولو انساني خارق‌العاده است. او بازيکني زيرک و هوشيار در عين حال حرفه‌اي است. هرچند که الان احساس خوبي ندارد.

وي در مورد بازي با ويگان گفت: مقابل ميهمان خود برتري داشتيم. خوشحالم که مزد برتري خود را گرفتيم.
    گفتنی است، در بازي انجام گرفته در ورزشگاه سيتي‌آو از هفته بيست‌ونهم داويد سيلوا در دقيقه 38 زننده تک گل تيمش بود.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

اندکي کم آورديم
    ونگر: مساوي نشد، باختيم

سرمربي تيم فوتبال آرسنال تساوي خانگي با ساندرلند را نتيجه‌اي هم‌رديف شکست تلقي مي‌کند.

00006522
    به نقل از رويترز، آرسن ونگر که شب گذشته تيمش در اولين سري از مسابقات هفته بيست‌ونهم ليگ برتر انگليس، بدون گل در خانه متوقف شد، با ناراحتي در کنفرانس مطبوعاتي پس از بازي گفت: متاسفم. اين تساوي حکم باخت براي ما دارد. در اصل متحمل يک شکست ديگر شديم. هرچند که از کيفيت بازي شاگردانم راضي و خوشحال هستم.
    وي افزود: به لحاظ دفاعي مقابل ساندرلند بسيار عالي کار کرديم. در اين بخش قدرت بدني بالايي ارائه کرديم. از اين رو نمي‌توانم هيچ ايرادي بر بازيکنانم بگيرم.

ونگر ادامه داد: بايد اذعان کرد که در زمينه خلاقيت و به موقع عمل کردن و ضربه آخر را زدن، اندکي کم آورديم ولي فکر مي‌کنم ساندرلندي‌ها با دو ساختار قوي مقابل ما ايستادگي کردند.
    تيم تحت رهبري اين مربي با تساوي بدون گل برابر ساندرلند، اکنون با 57 امتياز پس از منچستريونايتد 60 امتيازي در پله دوم جدول ايستاده است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

فقط 15 دقيقه تحت فشار بوديم
    بروس: تساوي بدون گل با آرسنال براي ساندرلند خوب است

سرمربي تيم فوتبال ساندرلند مساوي در خانه آرسنال را نتيجه‌اي مثبت ارزيابي کرد.

00029102
    به نقل از روزنامه ديلي‌استار، استيو بروس گفت: پس از سه، چهار هفته افت، تصور مي‌‌کنم نتيجه‌اي خوبي گرفتيم و به موازات آن، بازي خوبي نيز مقابل حريف لندني ارائه کرديم.
    سرمربي 2 سال اخير ساندرلندي‌ها شب گذشته در هفته بيست‌ونهم ليگ برتر انگليس در ورزشگاه الامارات توانست يارانش را تا کسب تساوي بدون گل هدايت کند. نتيجه‌اي که از نظر آرسن ونگر، سرمربي فرانسوي تيم ميزبان، شکست تلقي شد.
    بروس 50 ساله که تيمش در چهار هفته اخير متحمل شکست برابر چلسي (4 بر 2)، استوک‌سيتي(3 بر 2)، تاتنهام(2 بر يک )و اورتون (2 بر صفر ) شد،‌ افزود: در اين مسابقه فقط 15 دقيقه تحت فشار آرسنال بوديم و در اين دقايق دروازه‌بان تيم ايستادگي خوبي داشت و اجازه عبور توپ به درون دروازه نداد. فکر مي‌کنم با اين نتيجه از انگيزه و روحيه‌اي خوب براي ادامه مسابقات برخوردار شديم.
    تيم تحت رهبري اين مربي اينک با 38 امتياز در رتبه هشتم جدول بيست‌تيمي ليگ اين کشور قرار گرفته است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

سوارس: براي ليورپولي ها قهرمان نشدن يونايتد اهميت زيادي دارد

لوئيس سوارس تنها 5 هفته است که به عضويت ليورپول درآمده اما از اهميت ديدار اين تيم مقابل منچستريونايتد آگاه است.

00027414
    لیورپول و منچستریونایتد فردا در حالی مقابل هم قرار می گیرند که پیروزی قرمزها می تواند امیدهای شیاطین سرخ برای قهرمانی را به طور جدی به خطر بیندازد.
    او در گفتگو با خیرنگاران گفت:" من می دانم این دیدار چقدر مهم است و چقدر مهم است که منچستریونایتد به قهرمانی نرسد. به دلیل رقابت و دشمنی ای که بین دو باشگاه وجود دارد. دو باشگاه به یک اندازه قهرمانی به دست آوردند و با هم در رقابت هستند. اینکه مانع از قهرمانی آنها شویم، یک جایزه برای ماست. گلزنی در چنین دیداری و کمک به پیروزی تیم مانند یک رویاست. اما برای من مهمترین هدف کسب سه امتیاز است. این مهمتر از گلزنی من است."
    سوارس همچنین گفت که در مورد این دیدار با دیه گو فورلان، هم بازی اش در تیم ملی اروگوئه و بازیکن سابق منچستریونایتد بازی کرده است.
    " من با او صحبت کردم و او گفت که این دیدار مهمترین بازی فصل برای هر دو باشگاه است. من می دانم که پیروزی در دو دیدار رف وبرگشت مقابل یونایتدها از اهمیت زیادی برای طرفداران برخوردار است. من در هلند و اروگوئه و همچنین در تیم ملی مقابل برزیل و آرژانتین دربی های مهمی راپشت سر گذاشته ام."

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

وين روني: افسوس از باخت مقابل چلسي

وين روني، مهاجم منچستريونايتد گفته از اين که تيمش مقابل چلسي باخت ناراحت است اما هم‌تيمي‌هايش مي‌توانند ليورپول را يکشنبه ببرند.

00018708
    تیم سر الکس فرگوسن برتری در خانه چلسی را با باخت عوض کرد، اما حالا که آرسنال با ساندرلند مساوی کرده آنها می‌توانند جایگاه خود را در صدر جدول تثبیت کنند.
    رونی گفته است: «به نظرم در خانه چلسی عالی بازی کردیم.
    ما شایسته باخت نبودیم و آن گونه گل خوردن ناامیدکننده بود.
    اما باید ادامه دهیم و تلاش کنیم سه امتیاز بازی با لیورپول را بگیریم.
    نمی‌توان نتیجه چلسی را عوض کرد، و ما باید روی کاری که می‌خواهیم در آنفیلد انجام دهیم تمرکز کنیم.
    ما باید در تمرینات روی خیلی چیزها تمرکز کنیم و مطمئن شویم که اوضاع را به خوبی به پیش می‌بریم.»
    ر ونی که خودش در آستانه جدایی از یونایتد بود از خبر تمدید قرارداد دارن فلچر و مایکل کریک خوشحال است: «این خبرها عالی است. آنها بازیکنان بزرگی برای تیم بوده‌اند و در طول چند سال گذشته بسیار برای ما باثبات بازی کرده‌اند.
    دیدن این که بازیکنان قرارداد جدیدی امضا می‌کنند عالی است و روحیه تیم را بسیار بالا می‌برد.
    البته متاسفانه ادوین (فان‌درسار) قراردادش را تمدید نکرده. دوست داریم قرارداد جدیدی امضا کند اما ظاهرا تصمیمش را گرفته و به آن احترام می‌گذاریم.»

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

آرسن ونگر: تصميمات داور نااميد کننده بود

آرسن ونگر، سرمربي آرسنال، از تساوي بدون گل تيمش مقابل ساندرلند بسيار ناراحت است و معتقد است که داور مي توانست يک پنالتي به سود آنها اعلام کند.

00026142
    آندری آرشاوین در درگیری با تیتوس برمبل در محوطه جریمه ساندرلند نقش زمین شد اما آنتونی تیلور، داور بازی، اعتقادی به پنالتی نداشت.
    ونگر در مصاحبه با اسکای اسپورت گفت:" مدافع حریف آرشاوین را هل داد. بی تردید آرشاوین تحت فشار قرار گرفت. وقتی که به پنالتی هایی که در دیدار مقابل نیوکاسل برای حریف گرفته شد نگاه می کنید و بعد می بینید چنین صحنه ای پنالتی گرفته نمی شود، واقعا ناامید می شوید."
    سرمربی فرانسوی همچنین تیم ساندرلند را به خاطر نمایش خوبش در خط دفاعی مورد ستایش قرار داد:" بازیکنانم در بازی امروز تلاش زیادی انجام دادند اما کار برای آنها بسیار دشوار بود. ما امروز بدشانس بودیم. آرشاوین در یک صحنه با دروازه بان حریف تک به تک شد اما کمک داور آفساید اعلام کرد. بسیار ناامید کننده بود. بسیار دشوار است که در چنین دیدار مهمی، چنین تصمیماتی علیه ما گرفته شود.
    ساندرلند خوب بازی کرد و خوب دفاع کرد. آنها هرکاری می توانستند، انجام دادند. آنها طوری بازی می کردند انگار بازی در جام حذفی است. هیچ فضایی برای ما نگذاشتند. ما تمام تلاش مان را انجام دادیم اما اتفاقاتی رخ داد که ناامید کننده بود. این از آن بازی هایی بود که می توانستیم در آن 1-0 به پیروزی برسیم اما
    دو تصمیم داور تنبیه سختی برای ما بود. ما در 11 بازی اخیر 8 پیروزی و سه تساوی به دست آوردیم و این نشان می دهد که ما از تداوم بالایی برخورداریم."

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

سپ بلاتر: اتحاديه فوتبال انگليس مي‌تواند وين روني را محروم کند

سپ بلاتر، رييس فيفا گفته اتحاديه فوتبال انگليس طبق مقررات مي‌تواند وين روني، مهاجم اين تيم را به دليل ضربه آرنجي که به جيمز مک‌کارتي در هفته گذشته زد محروم کند.

00017953
    بلاتر که در کنفرانس رسانه‌های اتحادیه بین‌المللی فوتبال در ولز در کنار استیو برنستاین، رییس اتحادیه فوتبال انگلیس نشسته بود گفت: «آنها می‌توانند اوضاع را در کمیته کنترل و انضباط بررسی کنند. آنها می‌توانند تصمیم بگیرند یا کارت‌های زرد و قرمزی که داده شده را لغو کنند.
    اگر خشونتی وجود داشته، اتحادیه فوتبال ملی می‌تواند وارد شود و بازیکن را مجازات کند. این کار در حیطه وظایف اتحادیه‌های فوتبال ملی است.»
    با این حال برنستاین نظر دیگری دارد: «در مساله رونی، تحت مقررات فیفا اگر داور ماجار را ببیند – که دیده است – اتحادیه فوتبال دیگر حق دخالت ندارد، به جز حالات استثنایی، حالات به شدت استثنایی.»

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

احتمال غيبت جک ويلشر در ديدار مقابل بارسلونا

جک ويلشر، ستاره جوان آرسنال، در ديدار روز گذشته تيمش مقابل ساندرلند از ناحيه زانو آسيب ديد و ممکن است ديدار برگشت تيمش مقابل بارسلونا در مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان را از دست بدهد.

00028786 ویلشر در دیدار مقابل ساندرلند 90 دقیقه بازی کرد اما ونگر در پایان بازی از مصدومیت این بازیکن خبر داد.
    ونگر به خبرنگاران گفت:" او از ناحیه زانو آسیب دیده و باید ببینیم چه واکنشی به معالجات نشان می دهد. احتمالا یکی دو روزی از تمرینات دور خواهد بود. شاید روز دوشنبه به تمرینات برگردد. باید ببنیم چه رخ خواهد داد."
    سرمربی فرانسوی همچنین در مورد حضور سایر بازیکنان مصدوم تیمش در دیدار مقابل بارسلونا در نوکمپ گفت:" والکات و فن پرسی نه اما فابرگاس از شانس بازی کردن برخوردار است."

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

ردنپ به دنبال خريد دروگبا در تابستان

هري ردنپ مربي تاتنهام درنظر دارد تا ديديه دروگبا، ستاره ساحل عاجي چلسي را به رختکن تيمش منتقل کند.

00016949
    طبق گزارش منتشره در روزنامه پیپل، ردنپ به دنبال تقویت خط حمله تیمش است، چون رومن پاولیوچنکو، جرامین دفو و پیتر کراوچ تا اینجای رقابتهای لیگ برتر ،روی هم رفته تنها 8 گل به ثمر رسانده اند.
    از سوی دیگر مربی تاتنهام به دنبال آن است تا تیمش برای دومین سال پیاپی در لیگ قهرمانان اروپا حاضر باشد و از روند گلزنی مهاجمان تیمش چندان راضی نیست و از همین رو به دنبال آن است تا در تابستان دیدیه دروگبا را به وایت هارت لین بیاورد.
    دروگبا این هفته 33 ساله می شود و تنها یک سال دیگر از قراردادش با چلسی باقی است. بدین ترتیب او ممکن است با درخواست کاهش رم دستمزدش هم موافقت کند.
    کوین گامیه رو، مهاجم لور یان هم یکی دیگر از گزینه های مدنظر ردنپ است که سران تاتنهام برای جذب این ستاره 23 ساله باید با آرسنال رقابت کنند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

سسک اميدوار به حضور در بازي نوکمپ

سسک فابرگاس ستاره اسپانيايي باشگاه آرسنال خوش بين است تا بتواند به موقع به اوج آمادگي جسماني بازگشته و در ديدار برگشت تيمش درمرحله يک هشتم پاياني ليگ قهرمانان اروپا در نوکمپ مقابل بارسا قرار بگيرد.

00026238
    فابرگاس در جریان دیدار ماه گذشته تیمش مقابل استوک سیتی از ناحیه عضله همسترینگ مصدوم شد و شانس حضور در فینال کارلینگ کاپ را هم از دست داد.
    سسک در این رابطه به اسپورت ریویو گفت:« درحال حاضر اوضاعم خوب است. نهایت تلاشم را به کار گرفته ام تا بتوانم در زودترین زمان ممکن به اوج آمادگی برسم.از نظر فیزیکی اوضاعم خوب است و البته خیلی خوب بود که توانستم اندکی استراحت کنم؛چون مطمئنا قوی تر بازخواهم گشت.»
    سسک ادامه داد:« من با مربی تیم تصمیم خواهم گرفت تا در دیدارهای بعدی تیم چه کنم. امیدوارم که به بارسلونا پرواز کنم. خیلی خوش بین هستم که همه چیز برای سه شنبه خوب و بروفق مراد باشد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 11 از 14 نخستنخست ... 7891011121314 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)