صفحه 11 از 12 نخستنخست ... 789101112 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 115

موضوع: تاپیک هواداران تراختور

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

کوتاه از تراکتورسازی

13900918203242 PhotoA

قاسم حدادی فر که به عنوان سرباز به تیم تراکتورسازی پیوسته روز گذشته در نیمه اول بازی با ذوب‌آهن با کشیدگی کشاله ران روبرو شد و زمین مسابقه را ترک کرد. احتمال دارد حدادی فر به دلیل این مصدومیت تا دو، سه هفته نباشد.
    * مهدی کیانی گچ پای خود را فردا باز می کند و از شنبه می تواند تمرین را آغاز کند. او باید تمرینات بدنسازی را انجام دهد.
    * عقیل اعتمادی دروازه بان جدید تراکتورسازی هنوز شرایط قرار گرفتن درون دروازه را پیدا نکرده و مربیان تراکتورسازی برای او تمرینات ویژه در نظر گرفته اند.
    * با توجه به اینکه ۳۰ درصد سهام باشگاه تراکتورسازی به موسسه جوانان خیر داده شد شب گذشته قبل از بازی تراکتورسازی با ذوب‌آهن مبلغی از قرارداد اعضای تیم پرداخت شد. بازیکنان تراکتورسازی ۸ ماه بود پولی از باشگاه دریافت نکرده بود. گفته می شود از منابع دیگر هم قرار است پول به باشگاه تراکتورسازی برسد.
    * تیم تراکتورسازی یکشنبه هفته آینده باید به مصاف شاهین در بوشهر برود. این تیم جمعه به تهران می آید و شنبه راهی بوشهر می شود. امیر قلعه نویی سرمربی تراکتورسازی به دلیل شرکت مراسم عزاداری اربعین حسینی صبح یکشنبه در بوشهر به تیمش ملحق می شود.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

قلعه‌نویی: فعلا درباره قهرمانی حرف نمی‌زنم

مادرمان ما را نفرین کرده است!

13901024000225 PhotoA

امیر قلعه‌نویی پس از پیروزی ۳ بر یک مقابل داماش گفت: برنده واقعی این بازی تماشاگران بودند. در ورزش برد و باخت مهم نیست و از یاد می‌رود و کسی یادش نمانده که در سال ۸۵ تیم‌ها چه نتایجی گرفتند. این منش و اخلاقیات است که می‌ماند مثل تختی و هادی ساعی که از یاد مردم نمی‌روند. از مطبوعات تشکر می‌کنم که ما را در شرایط بحرانی کمک کردند.
    وی در خصوص عصبانیتش در جریان مسابقه عنوان کرد:‌ مادرمان ما را نفرین کرده که مربی شده‌ایم. درست است که بازی را بردیم و خدا را شکر می‌کنم اما مشکلاتی هم داریم که من نمی‌گویم و این روز قشنگ را خراب نمی‌کنم.
    قلعه‌نویی تصریح کرد: این مردم اینقدر با ارزش هستند که هرچه خوبی به آنها کنیم باز کم است و با وجود همه این مشکلات و رفت و آمدها به ورزشگاه باز ما را حمایت می‌کنند.
    سرمربی تراکتورسازی خاطرنشان کرد: کلا از بازی راضی نبودم. اوایل خیلی خسته بودیم و این به خاطر مسابقاتی است که پشت سر هم انجام می‌دهیم. باید بازی به بازی پیش برویم و فعلا در مورد قهرمانی حرف نزنیم. به بازیکنان گفتم بازی تمام شد و تا فردا خوشحال باشند از تمرین فردا به بعد باید به فکر بازی بعدی باشند و خوشحالی از یادشان برود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

کیانی آماده است، حدادی‌فر به استقلال نمی‌رسد

13901101000247 PhotoA

تراکتورسازی در شرایطی خود را برای بازی با استقلال آماده می کند که مهدی کیانی برای به میدان رفتن مشکلی ندارد و فرزاد آشوبی هم مصدومیت جزیی دارد اما می تواند به میدان برود.
    قاسم حدادی فر که چندی قبل با پارگی همسترینگ روبرو شده بود هنوز به آمادگی کامل نرسیده و به همین دلیل به بازی فردا مقابل استقلال نمی رسد.
    دیدار تراکتورسازی و استقلال از ساعت ۱۵:۳۰ فردا در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار می شود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پیش فرض جعفری: با اختلاف یک گل استقلال را می‌بریم

13900720124117 PhotoA

محمد حسین جعفری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد بازی فردا مقابل استقلال اظهار داشت: وقتی تراکتورسازی در ورزشگاه آزادی مقابل ۷۰ هزار تماشاگر به برتری رسیده قطعا در تبریز امتیازهای ویژه‌تری برای پیروزی داریم. تراکتورسازی به راحتی امتیاز نمی دهد.
    وی در خصوص اینکه زمین ورزشگاه یادگار امام مناسب نیست و قلعه نویی هم به این موضوع معترض شده عنوان کرد: از این زمین چهار پنج تیم استفاده می کردند. البته این مسئله حل شده اما این طوری نیست که بگوییم خیلی خیلی خراب است.
    مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی گفت: استقلالی ها با توجه به پیروزی هفته قبل روحیه گرفته اند و نمی خواهند صدر جدول را از دست بدهند اما فکر می کنم با اختلاف یک گل می توانیم استقلال را شکست دهیم.
    جعفری تصریح کرد: دیدار با استقلال فینال نیست و با پیروزی در این دیدار نمی توان گفت کار تمام شده چون ۱۱ هفته دیگر را پیش رو داریم. امتیاز تیم ها به هم نزدیک است و ممکن است هر اتفاقی رخ دهد. کسی جرات ریسک کردن ندارد.
    وی در این باره که فتح الله زاده گفته تیم ها اگر خودشان را هم بکشند نمی توانند به صدر برسند، گفت: تراکتورسازی هم قصد خودکشی ندارد و فقط می خواهیم ۳ امتیاز را بگیریم.
    جعفری در خصوص اینکه آیا قانون ۱۰ درصد تیم میهمان برای حضور هواداران رعایت می شود یا خیر به فارس گفت: قطعا همین طور است و حتی اگر هواداران استقلال بیشتر از ۱۰ درصد باشند به آنها جا می دهیم. از قدیم گفته اند تبریزی ها میهمان نوازند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پیش فرض ترکی گفت صحنه را درست ندیدم

13900730200732 PhotoA

علی علیزاده در مورد تصمیم محسن ترکی مبنی بر اعلام پنالتی برای استقلال و اخراج احسان حاج صفی اظهار داشت: من با ترکی صحبت کردم و گفت صحنه را درست و حسابی ندیده و برایم عجیب است که چطور ندیده و قاطعانه بازیکن ما را اخراج کرده است.
    وی افزود: با این حال به تصمیم داور احترام می گذاریم. دوست نداریم کوچک‌ترین توهینی به محسن ترکی شود معلوم است که این مسئله عمدی نبوده و از شعارهایی که داده شد خوشم نیامد اما داور در تصمیمی که گرفت اشتباه کرد.
    علیزاده تصریح کرد: رتبه بندی فعلی جدول مهم نیست و ما فرصت جبران داریم. نباید تحت تاثیر مسائل حاشیه ای قرار گیریم اما همه مردم دیدند که نتیجه 2 بر صفر به سود استقلال عادلانه نبود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

اکبرپور مقابل نفت‌آبادان محروم است

13900723122752 PhotoA

سیاوش اکبرپور به دلیل گرفتن کارت زرد در بازی با نفت تهران سه اخطاره شد و به همین دلیل بازی این هفته با نفت ‌آبادان را از دست داد.
    تیم تراکتورسازی علاوه بر اینکه اکبرپور را ندارد، فرزاد آشوبی هم مصدوم است و به این بازی نمی رسد. محمد ابراهیمی هم که مقابل استقلال صدمه دیده بود هنوز بهبودی پیدا نکرده و احتمال رسیدن او به بازی با نفت کم است.
    تراکتورسازی برای بازی با نفت آبادان که چهارشنبه هفته جاری در تبریز برگزار می شود، می تواند از احسان حاج صفی و فرزاد حاتمی استفاده کند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

انتقاد شديد مديرعامل تراکتورسازي از قلعه‌نويي

مديرعامل باشگاه تراکتورسازي ضمن انتقاد شديد از رفتار قلعه نويي و پيوستن او به تيم فوتبال استقلال گفت: دو گزينه داخلي و سه گزينه خارجي را براي هدايت تيم فوتبال تراکتورسازي در نظر داريم که علي دايي هم يکي از آنهاست اما هنوز پاسخي به ما نداده است.
    00034085

محمد حسين جعفري در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص جدايي قلعه نويي از تيم تراکتورسازي و آخرين وضعيت اين تيم ضمن بيان مطلب فوق گفت: ما تقريبا قبل از عيد مي دانستيم که قلعه نويي فصل آينده ديگر در تراکتورسازي نخواهد ماند. قلعه نويي قراردادش با باشگاه تراکتورسازي تمام شده بود. اگر قلعه نويي رفتار حرفه اي داشت مي گفت قرارداد من تمام شده و بايد در خصوص تمديد قراردادم فکر کنم.

وي در همين خصوص افزود: اما قلعه نويي به ما و همچنين در رسانه ها گفت که اولويت من براي فصل آينده تراکتورسازي است و به خاطر هواداران در تبريز مي مانم و حتي قراردادم را سفيد امضا مي کنم. در واقع قلعه نويي حرفهايي که زد با حرف دلش يکي نبود. من فکر مي کنم مشکلات مالي باشگاه تراکتورسازي دليل اصلي رفتن قلعه نويي نبود. مگر فتح الله زاده در تلويزيون اعلام نکرد که خود باشگاه استقلال 11 ميليارد تومان بدهي دارد؟

مدير عامل باشگاه تراکتورسازي تاکيد کرد: يکي از هواداران به من گفت: " اگر قلعه نويي خيلي راحت مي گفت من با اتمام قراردادم مي روم و آن حرفها را در خصوص ماندنش مطرح نمي کرد، همانطور که روز اول 7 يا 8 هزار نفر براي استقبال او به فرودگاه رفتند، هنگام رفتنش از تبريز نيز با 20 هزار نفر براي بدرقه او به فرودگاه مي رفتيم".

جعفري خاطر نشان کرد: ما حتي تا دوشنبه نيز منتظر حضور قلعه نويي بوديم اما به يکباره شنيديم که وي با استقلال به توافق رسيده است. در حال حاضر نيز ما دو گزينه داخلي و سه خارجي را براي هدايت تيم فوتبال تراکتورسازي در فصل آينده رقابتهاي ليگ برتر در نظر گرفته ايم که تاپ مولر نيز يکي از اين گزينه هاست.

وي افزود: ما با برخي از اين گزينه ها مذاکراتي انجام داده ايم اما در مجموع شانس گزينه مربي خارجي براي هدايت تيم تراکتورسازي از داخلي بيشتر است.

مديرعامل باشگاه تراکتورسازي در خصوص حضور دايي به عنوان سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي گفت: همکاران من با نماينده دايي مذاکراتي را انجام دادند چون دايي در حال حاضر مسافرت است. هنوز نماينده دايي پاسخي به ما نداده و منتظريم تا دو روز آينده خود من به طور مستقيم با وي مذاکره کنم. بنابراين صحبتهايي که در برخي از رسانه ها مبني بر اينکه دايي به درخواست ما پاسخ منفي داده است، مطرح مي شود به هيچ وجه صحت ندارد.

وي در خصوص برنامه باشگاه تراکتورسازي در فصل نقل و انتقالات اظهار داشت: ما روز سه شنبه با سه بازيکن خارجي قرارداد مي بنديم و قصد داريم ضمن حفظ استخوانبندي و اسکلت تيم تا پايان هفته آينده 7 بازيکن داخلي نيز جذب کنيم، در واقع مي خواهيم از تمام ظرفيتهاي خود در فصل نقل و انتقالات استفاده کنيم.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

8. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

دايي به پيشنهادمسئولان تراکتورسازي پاسخ داد

نماينده تام الاختيار علي دايي گفت: پاسخ خود را به دوستان خود در تراکتورسازي اعلام کردم.
    00032470

بهمن دهقان در خصوص اظهارات مسئولان باشگاه تراکتورسازي مبني بر پيشنهاد به علي دايي براي هدايت اين تيم تبريزي در ليگ برتر ايران و انتظار به پاسخ وي، اظهار داشت: پس از اينکه پيشنهاد باشگاه خوب و بزرگ تراکتورسازي را دريافت کرديم سريعا پاسخ خود را به دوستان خوبمان در تراکتورسازي داده‌ايم تا آنها در جريان نظر ما قرار گيرند.

وي به دليل احترام به مردم تبريز و باشگاه تراکتورسازي از توضيح بيشتر در اين باره خودداري کرد.

10. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

جعفري در واکنش به حضور مظلومي در تراکتور

مديرعامل باشگاه تراکتورسازي در واکنش به خبر حضور مظلومي در اين تيم گفت: اگر خواب ديديد خير است.
    00034085

محمد حسين جعفري در گفتگويي درباره حضور امير قلعه نويي در استقلال و شايعه پيوستن پرويز مظلومي در اين تيم صحبت هاي زير را انجام داد:

*اوضاع تراکتورسازي چطور است؟

مي بينيد که چطور است. سرمربي از دستمان پريد.

* اما خودتان او را حفظ نکرديد؟

ما مي خواستيم اما خودش رفت. وقتي شنيديم امير قلعه نويي با استقلال امضا کرده ديگر از او قطع اميد کرديم.

* شايعه شده قرار است پرويز مظلومي به تبريز بيايد؟

خواب ديديد خير است. ما تا حالا به او فکر نکرده ايم.

* با علي دايي به کجا رسيديد؟

به هيچ جا. او مسافرت است و نتوانستيم با دايي ارتباط بگيريم.

* قضيه تاپ مولر چيست؟

نمي دانم کدام هواداري اين خبر را شنيده و در وب سايت خودش نوشته است. تاپ مولر يکي از گزينه هاي خارجي ما هست اما مذاکره اي نشده است. ما هنوز به گزينه ها خود زنگ نزده ايم. فقط با ابراهيم زاده حرف زده بوديم که او هم به نفت تهران رفت.

* شنيديم نيم نگاهي هم به دنيزلي داريد؟

چه کسي گفته؟ ما اصلا به گزينه هاي ترکيه اي فکر نمي کنيم.

*مذاکره با فونيکه‌سي به کجا رسيد؟

اصلا مذاکره اي نداشتيم. ما بازيکنان خارجي خود را انتخاب کرده ايم. فلاويو لوپز مي ماند. دو بازيکن پرتغالي ديگر هم امروز عصر با ما قرارداد امضا مي کنند. يک سهميه آسيايي مي ماند که فعلا اين سهميه را حفظ مي کنيم.

12. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض با قطعي شدن جدايي قلعه‌نويي و پاسخ منفي دايي تراکتور با يک مربي خارجي قرارداد امضا مي‌کند

باشگاه تراکتورسازي در حال مذاکره با سرمربي خارجي است.
    00028502

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از منتفي شدن حضور امير قلعه نويي در تراکتورسازي و پاسخ منفي علي دايي به اين باشگاه مسئولان تراکتورسازي به فکر جذب يک سر مربي خارجي افتاده اند.

در بين گزينه ها نام تاپ مولر آلماني مطرح شده اما مسئولان باشگاه فعلا هيچ خبري را تاييد نمي کنند.

سايت باشگاه تراکتورسازي در همين راستا مطلب زير را روي خروجي خود قرارداده است تا نشان دهنده تصميم اين باشگاه در زمينه کادرفني باشد:

" قلعه نويي گزينه اول باشگاه تراکتورسازي براي سرمربيگري تيم بود اما وي پاسخ به باشگاه را مشمول مرور زمان کرد و نهايتا به باشگاه استقلال پيوست اما باشگاه نيز بيکار ننشست و به دنبال گزينه معتبر و مناسب بود. وقتي که قطعا معلوم شد قلعه نويي تراکتورسازي را ترک و به استقلال پيوست باشگاه نيز در کار خود جديت به خرج داد و در حال نهايي کردن با يک مربي معتبر خارجي است تا بتواند تيم را به بهترين شکل ممکن اداره کند. اسم اين مربي به محض قطعي شدن همکاري با باشگاه اعلام خواهد شد."

14. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 11 از 12 نخستنخست ... 789101112 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)