سلام
بهتر نبود کاربر فعال و نیمه فعال هم باشه
کاربر ویژه فقط کافی نیست
سلام
بهتر نبود کاربر فعال و نیمه فعال هم باشه
کاربر ویژه فقط کافی نیست
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
چرا نمیشه بدون 50 پست، پیام خصوصی داد؟
من با مدیریت سایت کاری مهم دارم ولی هیچ راه ارتباطی وجود نداره مگر دادن 50 پست، اگر میشه در مورد مدیران این ممنوعیت رو بردارید.
سلام
متاسفانه همه این محدودیت ها به دلیل عدم رعایت اخلاق از توسط یک کاربر اخراج شده هست ( topleecher ) ، علت اصلی اخراج ایشان هم همین بود .
اون برای اعضا سایت و مخصوصا بانوان انجمن ایجاد مزاحمت میکرد و متاسفانه یکی از این کارها ارسال تصاویر و فیلم های پورن بود .
به عنوان حامی کاربران مجبور شدم .
بخش اعظمی از مدیران این مجموعه را بانوان گرامی تشکیل میدن که تنها و تنها به دلیل امنیت و محیط آرام در کنار ما هستند و حتی بسیاری از این دوستان با خانواده های خود و همسرانشان در کنار ما هستند پس وظیفه بنده حمایت از همگی این دوستان است که به بنده اعتماد کردن .
تماس با ما در پایین انجمن ارتباطی هست با ایمیل بنده و هر کاری داشته باشید در خدمت شما هستم .
روزانه به طور مرتب چندن بار ایمیل چک میشود .
سلام
توی هر بخش که مراجعت می کنم تایپیک های موجود به صورت مستقیم نمایش داده نمیشن و باید پایین صفحه قسمت تنظیم های نمایش رو از زمانبندی دیروز به یک زمان دیگه تغییر داد. که من تازه امروز متوجه این موضوع شدم چون قبلاً چندتا ارسالی توی بخش پرتابل داشتم و امروز اومدم دیدم نیست! بعد اون قسمت رو دیدم!!
علت چیه؟ چرا پیش فرض رو بیشتر نمی کنید؟ به خاطر سنگین شدن صفحه؟ یا دلیل دیگه ای داره؟
اگه امکانش باشه این پیش فرض رو یکم بیشتر کنید یا به کاربران تازه وارد یه جوری یادآوری کنید.
این مطلب رو که نوشتین برام جالب بود چون ایشون تو یکی از فروم ها که خودتون بهتر از من می دونید فعالیت می کنن و اونجا خودش رو خیلی با شخصیت نشون میده. من چندتن از دیگر دوستام که تازه اینجا اومدیم (و بعضی هاشون هم هنوز اینجا رو نشناختن) هم همونجا بودیم! و خیلی زحمت کشیدیم و آموزش های خوبی گذاشتیم ولی به دلیل بی حرمتی و توهین همین آقا مجبور شدیم بی خیال تمام زحمت هامون بشیم و انجمن رو دسته جمعی با خاطره تلخ ترک کنیم!
خوشحالم اینجا وضعیت اینجوری نیست!
همیشه سالم، موفق و پایدار باشید!
برهان جان من نمیتونم بهت پخ بدم ولی اینو بخون.
اندرحکایت کاربری فاسد و اخراج شده با نام کاربری topleecher
نمیدونم چرا نمیتونم لینک بدم، خودت سرچ کن.
ویرایش توسط H_F_G : 01-14-2012 در ساعت 04:22 PM
معاون این انجمن فردی هستش بسیار آرام و دوست داشتنی که تا به حال با هیچ کس برخوردی نداشته ( من تو دو سالی که لاهاش آشنا شدم ندیدم ) ، همینطور sada سرپرست اینجا و mehraboon ناظم انجمن ، که هر سه این افراد به دلیل رفتار این آقا کمتر به انجمن میامدن .
تمام تلاشم را کردم تا رفتارش را درست کنه ولی متاسفانه در مورد رعایت اخلاق نمیتونستم کوتاه بیام .
ارسال پست پورن اون هم در جایی که پر از کاربران کم سن و سال و همچنین خانم هستش از طرف یک فرد خانواده دار نهایت حماقت اون فرد میتونه باشه .
فکر نکنم هیچ کس تا حالا برای این فرد به اندازه من ارزش قائل شده باشه ولی هیچ وقت متوجه نشدم مشکل این فرد چی میتونه باشه ؟ ذات خراب را با محبت نمیشه درست کرد و امبدوارم روزی برسه که خدا خودش یهش کمک کنه
دوست عزیزمان که اعلام کردن لینک نمیتونند بدن هم مشکلی وجود نداره
همان روز اول خدمتتان عرض کردم شما تنظیمات اختصاصی خودتان را بهم زدید و همین مساله باعث مشکلاتی برای شما شده ، میتونید با یک کاربر جدید تنظیمات اختصاصی برای خودتان را درس کنیدتوی هر بخش که مراجعت می کنم تایپیک های موجود به صورت مستقیم نمایش داده نمیشن و باید پایین صفحه قسمت تنظیم های نمایش رو از زمانبندی دیروز به یک زمان دیگه تغییر داد. که من تازه امروز متوجه این موضوع شدم چون قبلاً چندتا ارسالی توی بخش پرتابل داشتم و امروز اومدم دیدم نیست! بعد اون قسمت رو دیدم!!
علت چیه؟ چرا پیش فرض رو بیشتر نمی کنید؟ به خاطر سنگین شدن صفحه؟ یا دلیل دیگه ای داره؟
اگه امکانش باشه این پیش فرض رو یکم بیشتر کنید یا به کاربران تازه وارد یه جوری یادآوری کنید.
سلام
با خواندن این مطالب سرم برای چند لحظه گیج رفت.
یعنی یک شخص خانواده دار چه هدفی از این کار ها می تواند داشته باشد؟
هی!
یک مشکلی هم من دارم که فکر نکنم از مرورگرم باشه.
اینه که وقتی لاگین می کنم، توی بعضی از تاپیک ها که میرم می بینم که وارد نشدم ولی یک صفحه دیگه را که باز می کنم
می بینم که زده شما وارد شده اید!:D
اگر رسییدگی کنید ممنون میشوم
مرسی
راستی مطالبی را که قبلا در انجمن سافت98 ارسال کرده بودیم را دوباره اینجا ارسال کنیم مشکلی ندارد؟
:)
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)