صفحه 10 از 14 نخستنخست ... 67891011121314 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 134

موضوع: فوتبال باشگاهی انگلستان | بحث و تبادل نظر

عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

مايكل كريك قراردادش را با منچستريونايتد تمديد كرد

مايکل کريک قراردادش را سه سال و نيم ديگر با باشگاه منچستريونايتد تمديد کرد.
    00026223 هافبک 29 ساله شياطين سرخ که سال 2006 از تاتنهام جدا و راهي اولدترافورد شد، قرارداد جديدي به ارزش 18.6 ميليون يورو با باشگاه منچستريونايتد به امضا رساند.
    کريک پس از امضاي قرارداد جديد در گفت و گو با پايگاه رسمي اينترنتي باشگاه منچستريونايتد عنوان کرد:‌ از حضورم در منچستر لذت بردم. از بازي در باشگاه بزرگي مانند يونايتد لذت مي برم و دوست دارم آينده‌ام را وقف اين باشگاه کنم.
    کريک ادامه داد: تيم ما در حال حاضر شرايط بسيار خوبي دارد و فکر مي کنم مي تواند در سالهاي آينده هم به موفقيت برسد.

امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

نمونه دوپينگ كلو توره مثبت شد

باشگاه منچسترسيتي کلو توره را به دليل مثبت شدن نمونه‌ي دوپينگ از حضور در تمرين محروم کرد تا مراحل قانوني کار طي شود.
    00026162 پايگاه اينترنتي باشگاه منچستريونايتد با اعلام اين خبر نوشت: اتحاديه فوتبال انگليس مثبت بودن آزمايش دوپينگ توره را تاييد و اعلام کرده در نمونه‌ي او مواد غيرمجاز دسته A وجود داشته است.
    به اين ترتيب کلو توره از حضور در تمرين تيم اصلي منع شده تا مراحل قانوني نمونه گيري او طي شود.
    در بيانيه باشگاه منچسترسيتي همچنين آمده است: باشگاه در حال حاضر قصد اظهارنظر و موضع گيري در قبال اين پرونده را ندارد و به همين ميزان اطلاع رساني بسنده مي کند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

فرگوسن: به حضور فرديناند مقابل ليورپول اميدوارم

سرمربي منچستريونايتد براي مسابقه حساس با ليورپول به حضور مدافع باتجربه و مصدوم تيمش اميدوار است.
    00004537
    به نقل از روزنامه سان، سرآلکس فرگوسن اظهار داشت: در شرايطي که همه آگاهيم ريو فرديناند با مشکل مصدوميت زانو مواجه است،‌اما تلاش مي‌کنيم شرايط حضورش را در زمين مهيا کنيم. البته او به خاطر مدتي دوري، آمادگي مورد نظر را ندارد. اما در صورت حضور در ميدان تجربه‌اش به کمک تيم خواهد آمد.
    مربي اسکاتلندي 25 سال گذشته اولدترافوردي‌ها سه‌شنبه شب تيمش در بازي حساس با چلسي 2 بر يک بازنده شد. کسب باخت مقابل آنچلوتي، نگراني‌ها را نزد وي بخاطر دشواري بازي يکشنبه آينده با ليورپول در هفته بيست‌ونهم ليگ برتر افزايش داد.
    وي ادامه داد: در صورتي که به هر شکل امکان استفاده از فرديناند را نداشته باشيم‌،‌ آنگاه به سراغ وس‌براون خواهيم رفت. او نيز بازيکني بسيار با تجربه است که مي تواند مقابل آنفيلدي ها به ما کمک کند.
    مسئول فني 69 ساله در حالي اميد خود را براي استفاده از فرديناند در بازي يکشنبه حفظ کرده که رسانه‌ها در گزارش‌هاي خود چنين شانسي را نزديک به صفر دانستند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

چلسي به دنبال وسلي اسنايدر

آنها اين هافبک بازي‌سازي اينتر را مي‌خواهند.
    00027524 وسلی اسنایدر، ملی‌پوش هلندی شاید در راه خروج از اینتر باشد. چلسی به خرید او علاقه نشان داده است.

شمال لندنی‌ها به دنبال هافبک تهاجمی جدیدی هستند تا جانشین فرانک لمپارد کنند و این بازیکن 26ساله را جانشینی عالی برای او می‌دانند.

این هافبک بااستعداد نقشی کلیدی در قهرمانی سه‌گانه اینتر در سال گذشته داشت و در جام جهانی 2010 هم درخشید.

قرارداد فعلی اسنایدر تا تابستان 2013 اعتبار دارد و این بازیکن هلندی برای چلسی ارزان نخواهد بود.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

ر دالگليش: بازي ذهني کمکي به يونايتد نمي‌کند!

او خوشحال است که رقابت را از سر گرفته است

00027417 کنی دالگلیش، مربی لیورپول گفته بازی ذهنی سر الکس فرگوسن پیش از دیدار یکشنبه دو تیم تنها هدر دادن زمان است.
    دو باشگاه در شرایطی به مصاف هم می‌روند که یونایتد به دنبال پیروزی است، چرا که در دیدار قبل به چلسی باخته است.
    فرگوسن پس از بازی با چلسی به دلیل صحبت‌هایی که علیه مارتین اتکینسون مطرح کرد به رفتار ناشایست متهم شد و باید از خود دفاع کند.
    دالگلیش 60 ساله می‌گوید: «او پیش از دیدارها از روانشناسی استفاده می‌کند. اما اگر او بخواهد علیه ما هم از این کار استفاده کند راه به جایی نخواهد برد.
    خیلی وقت است سن ما از این کارها گذشته است.
    او همیشه وقتی می‌برید نامه تبریک ارسال می‌کند. اما وقتی بلکبرن قهرمان شد، او در ادامه نامه نکاتی طعنه‌آمیز خطاب به ما نوشت.
    شاید او خوشحال است که ما رقابتمان را از نو آغاز کرده‌ایم، ما هر دو اهل گلاسگو هستیم.
    نمی‌دانم او خوشحال است که من برگشته‌ام یا نه، اما من که خوشحالم! اگر او خوشحال نیست این مشکل من نیست.»

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

هفته بيست‌ونهم ليگ برتر انگليس
    ليورپول در تدارك انتقامي خانگي از منچستريونايتد

تيم فوتبال ليورپول در تدارک انتقام خانگي از صدرنشين ليگ برتر است.

00002223
    فرداشب (يکشنبه) در ورزشگاه آنفيلد، ليورپول به رهبري کني دالگليش دوئلي حساس را برابر منچستريونايتد انجام مي دهد که با دغدغه فراوان بازيکن در اين مصاف روبرو است.
    ميزبان که در بازي رفت 3 بر 2 از حريف شکست خورده، از انگيزه فراواني براي انتقام برخوردار است. آنها با در نظر گرفتن اين نکته که برخي از بازيکنان شياطين سرخ همچون .ويديچ،‌ فرديناند، ايوانز و ... به علل گوناگون از جمله محروميت و مصدوميت غيبت اجباري دارند، خود را بيش از پيش به آنچه که مدنظر دارند، نزديک مي‌بينند.
    در ديداري ديگر تاتنهام راهي ورزشگاه مولينوکس خواهد شد تا در ميهماني ولورهامپتون شرکت کند.

*برنامه مسابقات روز شنبه(امروز):
    آرسنال - ساندرلند
    بيرمنگام - وست برومويچ‌آلبيون
    وستهام - استوک
    فولام- بلکبرن
    بولتون - آستون‌ويلا
    نيوکاسل - اورتون
    منچسترسيتي - ويگان

*جدول رده بندي:
    1- منچستريونايتد 60 امتياز27 بازي
    2-آرسنال 56 امتياز27 بازي
    3-منچسترسيتي 50 امتياز28 بازي
    4-تاتنهام 47 امتياز27 بازي
    5-چلسي 45 امتياز-26 بازي
    6-ليورپول 39امتياز28 بازي
    7-بولتون 37 امتياز - 28 بازي
    8- ساندرلند 37 امتياز-28 بازي
    9- نيوکاسل 36امتياز-28بازي
    10-اورتون 33 امتياز27بازي
    11-استوک 33 امتياز-27 بازي
    12-آستون ويلا 33 امتياز28 بازي
    13- فولام 32 امتياز 28 بازي
    14-بلکبرن 32 امتياز28 بازي
    15-بلکپول 32 امتياز -28 بازي
    16-بيرمنگام 30 امتياز26 بازي
    17-ولورهامپتون 28 امتياز28 بازي
    18- وستهام 28 امتياز 28 بازي
    19-وست برومويچ 28 امتياز27بازي

20-ويگان 27 امتياز28 بازي

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

در آستانه رويارويي با منچستريونايتد
    دالگيش‌:‌ با فرگوسن جنگ ندارم

سرمربي تيم فوتبال ليورپول گفت: مصاف با منچستريونايتد به منزله جنگ با فرگوسن نيست.

00027419

کني دالگيش عنوان کرد: با سرآلکس فرگوسن هيچ مشکلي ندارم. مايلم با او رقابت کنم از اين رو مصاف با اين حريف به منزله جنگ با وي نيست.
    سرمربي تيم فوتبال ليورپول پس از انتشار تحليل‌هاي نشريات که مصاف ليورپول با منچستريونايتد را به نبرد خصوصي دو مربي اسکاتلندي تعبير کردند، چنين واکنشي نشان داد و
    اظهارات سرمربي60 ساله تيم آنفيلدي هم يک روز قبل از بازي هفته بيست‌ونهم با شياطين‌سرخ در ورزشگاه آنفيلد بيان شد.
    در شرايط حاضر منچستريونايتد با 60 امتياز صدرنشين است، در حالي که ليورپول با 39 امتياز در رده ششم جدول قرار دارد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

فلچر قرارداد بست

هافبک اسکاتلندي تيم فوتبال منچستريونايتد قرارداد خود را در آستانه بازي با ليورپول تمديد کرد.

00018722
    دارن فلچر يک روز پس از عقد قرارداد جديد مايکل کريک، در اقدامي مشابه اقدام به امضاي قرارداد تا سال 2014 کرد.
    اين اتفاق براي هافبک 27 ساله در شرايطي روي داد که قرارداد قبلي او تا سال 2012 است.
    فلچر در آستانه بازي حساس روز يکشنبه(فردا) با ليورپول در آنفيلد چنين اقدام کرد. وي از سال 2001 تاکنون عضو شياطين سرخ است. او در تيم ملي اسکاتلند نيز 53 بازي انجام داده است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

تعجب توره و تماس با آرسن ونگر از مثبت شدن دوپينگ

کلو توره پس از مثبت شدن نمونه آزمايش دوپينگ با سرمربي سابقش آرسن ونگر مشورت کرد.

00026162
    باشگاه منچسترسيتي دیروز (جمعه) اعلام کرد توره به دليل مثبت شدن نمونه آزمايش دوپينگ تا طي شدن مراحل قانوني حق شرکت در تمرين تيم را ندارد.
    کلو توره پس از اطلاع از تصميم سران باشگاه با آرسن ونگر تماس گرفت و از او مشورت خواست و همچنين به او گفت که هيچ گونه داروي غيرمجازي مصرف نکرده و نمي‌داند چرا آزمايش دوپينگ او مثبت اعلام شده است.
    سرمربي آرسنال که هفت سال توره را در ترکيب تيمش داشت به او اطمينان داد که قرص‌هاي درماني که او مصرف کرده باعث مثبت شدن آزمايش دوپينگ او شده و جاي نگراني نيست.
    توره اکنون بايد در انتظار آزمايش نمونه B باشد تا پس از قطعي شدن نتيجه آزمايش حکم نهايي درباره او صادر شود.
    توره در دوره‌اي چند ماهه قرصي براي تنظيم وزن و رژيم غذايي مصرف مي‌کرده اما نمي‌دانسته که اين قرص در فهرست مواد غيرمجاز بوده و اکنون دوپينگ او مثبت اعلام شده است. درصورتي که آزمايش دوپينگ نمونه B توره هم مثبت اعلام شود مي‌تواند او را تا بيش از دو سال از فوتبال محروم کند اما در صورتي که صحبت‌هاي آرسن ونگر درست باشد و آزمايش نمونه B اين موضوع را تاييد کند طبق قوانين محروميتي بين 4 تا 9 ماه گريبانگير هافبک منچسترسيتي خواهد شد.
    آرسن ونگر درباره تماس کلو توره عنوان کرد: کلو با من تماس گرفت و به شدت از اينکه آزمايشش مثبت شده بود متعجب شده بود. او آدمي است که هرگز خودش را براي روبرو شدن با چنين مسئله‌اي آماده نکرده بود و مثبت شدن آزمايش دوپينگ او برايش شوک بزرگي بود. زماني او مي‌خواست که وزنش را کم کند و به همين دليل از قرص‌هايي که همسرش براي کاهش وزن استفاده مي‌کرد مصرف کرد.
    ونگر ادامه داد: شخصيت و وضعيت روحي او در حال حاضر اصلا خوب نيست چرا که زماني که آزمايش دوپينگ مثبت اعلام مي‌شود فرد محروم شده و کسي هم به اين کار ندارد که چرا و تحت چه شرايطي اين عمل صورت گرفته است. آنها فقط فرد خاطي را جريمه مي‌کنند. محروميت احتمالي توره براي منچسترسيتي هم گران تمام خواهد شد. هر چند هنوز چيزي به طور رسمي اعلام نشده است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

شياطين‌سرخ رقيب باواريي‌ها شدند
    منچستريونايتد با مانوئل نوير تماس گرفت

تيم فوتبال منچستريونايتد به طور رسمي خواهان جذب مانوئل نوير، سنگربان تيم ملي آلمان و باشگاه شالکه شد.

00026695
    به نقل از روزنامه بيلد، تازه‌ترين اخبار در مورد اين سنگربان 24 ساله مشخص مي‌کند نمايندگان تيم انگليسي تماس‌‌هاي پنهاني با نوير برقرار کرده و خواهان وي شده‌اند.
    اين گزارش در حالي انتشار يافت که پس از جام جهاني 2010 آفريقاي‌جنوبي که نوير به همراه تيم کشورش خوش درخشيد، مورد توجه شياطين سرخ قرار گرفت.
    در همين حال لويي فان‌خال، سرمربي هلندي بايرن نيز اعلام کرد به رغم حاشيه پيش آمده در حين بازي هفته قبل يارانش و شالکه در جام حذفي، باورايي‌ها همچنان خواهان جذب اين بازيکن هستند.
    وي گفت: بزودي پيشنهاد خود را به نوير اعلام مي‌کنيم.
    در جريان بازي چهارشنبه شب بايرن و شالکه، نوير مقابل مونيخي‌ها ايستادگي مثالزدني کرد. از اين رو نقش بسزايي در کسب برد يک بر صفر يارانش داشت.در حين آن بازي در ورزشگاه آليانس‌آره‌نا، برخي از هواداران تيم مونيخي عليه سنگربان ملي‌پوش شعار دادند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 10 از 14 نخستنخست ... 67891011121314 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)