صفحه 10 از 12 نخستنخست ... 6789101112 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 116

موضوع: تیم ملی فوتبال ایران | بحث و تبادل نظر

عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

جلالي: بعيد مي‌دانم فدراسيون خواسته‌هايم را تامين كند

سرمربي فولاد خوزستان گفت: بعيد مي‌دانم فدراسيون فوتبال بتواند خواسته‌هايم را براي هدايت تيم اميد تامين کند.
    00005604 مجيد جلالي پس از پيروزي 4 بر يک مقابل نفت آبادان اظهار داشت: بازي بسيار سنگيني بود. امروز همه يک فوتبال تاکتيکي و تکنيکي ناب خوزستاني را تماشا کردند.
    وي افزود: نفت بازي خوبي ارائه داد و دوندگي آنها فراوان بود و اين باعث تعجب من شد. به ما گفته بودند اين تيم دچار بحران شديد است ولي اين چنين نبود. اميدوارم هر چه زودتر مشکلات نفت حل شود و حقانيت فوتبال آبادان را به نمايش بگذارند. من خوشحالم که اين دربي را برديم.

جلالي درباره مذاکراتش با فدراسيون فوتبال براي هدايت تيم اميد گفت: من صحبت‌هايم را با کفاشيان انجام دادم و به او گفتم اميد 8 دوره است که به المپيک صعود نکرده و با مشکلات متفاوتي مواجه بود. اين تيم نياز به يک برنامه ريزي متفاوت نسبت به 8 دوره قبل دارد تا بتواند آرزوي اهالي فوتبال را برآورده کند.

سرمربي فولاد با بيان اينکه برنامه‌هاي و خواسته‌هاي خود را به فدراسيون فوتبال ارائه کرده تاکيد کرد: بعيد مي‌دانم خواسته‌هايم از سوي فدراسيون تامين شود. اين را هم اعلام کنم من تا پايان فصل رسما مربي فولاد هستم و دوست دارم در فوتبال خوزستان بيشتر باشم زيرا اعتقاد دارم خدمت به فوتبال خوزستان و فولاد کمتر از خدمت به تيم ملي نيست.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

داوران اردني ديدار اميدهاي قرقيزستان - ايران را قضاوت مي‌کنند

کميته داوران کنفدراسيون فوتبال آسيا داوراني از اردن را براي قضاوت ديدار تيم‌هاي فوتبال اميد قرقيزستان و ايران در مرحله انتخابي المپيک 2012 انتخاب کرد.

00028776 به نقل از پایگاه خبری فوتبال آسیا، "محمد موسی خلف ابو لوم" از اردن داور بازی قرقیزستان - ایران است و "محمد عادل صالح" و "فواز محمد عیسی النایمت" از این کشور او را در امر قضاوت بازی خواهند کرد.
    براساس اعلام AFC "سلیمان سالم جابر" داور چهارم دیدار امیدهای فوتبال ایران و قرقیزستان است و "احمد یعقوب محمد جمعا" نظارت داوری مسابقه را برعهده دارد.
    این بازی در مرحله برگشت دور اول انتخابی المپیک 2012 لندن برگزار می شود. ایران در دیدار رفت یک بر صفر برنده شده بود.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

انتخابي المپيک 2012 لندن
    بايماتوف: ايران را در بازي برگشت شكست مي‌دهيم

کاپيتان تيم فوتبال اميد قرقيزستان گفت: مي‌توانيم در بازي برگشت ايران را مغلوب کنيم.

00028774
    عظمت بايماتوف، کاپيتان تيم فوتبال المپيک قرقيزستان اظهار داشت: روز چهارشنبه در دور برگشت مسابقات مقدماتي المپيک با تمام قوا مقابل ميهمان خود ايران ظاهر مي‌شويم.
    تيم آسياي ميانه با دريافت تنها يک گل مقابل ايران در ورزشگاه آزادي تهران شگفتي آفريد.
    بايماتوف ادامه داد: اضافه شدن مهاجمان به اين تيم مهمات بيشتري به تيم ما تزريق خواهد کرد چون رسيدن آنتون زمليانوخين که در باشگاه تاراز قزاقستان فعاليت مي‌کند و ميرلان مورزائف که براي باشگاه هاپوئل پتا بازي مي‌کند، نوک حمله قرقيزستان را تقويت خواهد کرد.
    وي خاطرنشان کرد: من فکر مي‌کنم بازي کردن در خانه و در مقابل هوادارانمان نقطه قوتي براي ما است. کادر فني ما و تمام بازيکنان معتقدند که ما توانايي شکست ايران را داريم.
    کاپيتان تيم فوتبال اميد قرقيزستان افزود: من به عنوان کاپيتان تيم هر کاري براي ساختن انسجام تيم و پيشرفت عملکرد آن خواهم کرد.
    بايماتوف پس از بازي با ايران به تيم کارپاتيان اوکراين ملحق خواهد شد و همچنين در نظر دارد در مسابقات مقدماتي چلنج کاپ 2012 که از 21 مارس در مالديو برگزار مي‌شود براي تيم ملي کشورش به ميدان رود.
    قرقيزستان در گروه C مقدماتي چلنج کاپ همراه با تيم‌هاي کامبوج، مالديو و تاجيکستان قرار دارد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

فوتبال مقدماتي المپيک لندن
    ويزاي انصاريفرد براي سفر به قرقيزستان صادر شد

ويزاي کريم انصاريفرد مهاجم تيم فوتبال اميد در آخرين لحظات براي همراهي اين تيم در سفر به قرقيزستان صادر شد ولي بختيار رحماني و حسين ابراهيمي از اين سفر بازماندند.

00026803
    داود پرهیزگاری سرپرست تیم فوتبال امید با بیان این مطلب افزود: در حالیکه مسئولان سفارت قرقیزستان روز گذشته اعلام کرده بودند که ویزای کریم انصاریفرد به دلیل تاخیر در ارسال مدارک صادرنشده ولی با پیگیری هایی که امروز از سوی فدراسیون فوتبال انجام شد، ویزای این بازیکن صادر و مشکلی برای همراهی تیم امید نخواهد داشت.
    وی اضافه کرد: با این وجود بختیار رحمانی و حسین ابراهیمی به دلیل مشکلات ناشی از مجوز خروجی نمی توانند تیم امید را همراهی کنند ضمن اینکه صالح خلیل آزاد نیز بدلیل اشتباه در صدور مجوز خروج از کشور با مشکل روبروست که امیدواریم تا پایان ساعت اداری امروز این مشکل برطرف شود.
    سرپرست تیم امید یادآورشد: مشکل خروجی رضا طلبه نیز تا حدود زیادی حل شده و کاپیتان تیم امید به احتمال فراوان در سفر به قرقیزستان تیم امید را همراهی خواهد کرد.
    تیم فوتبال امید کشورمان برای انجام دیدار برگشت مقابل قرقیزستان در مرحله سوم رقابتهای مقدماتی المپیک لندن ساعت 22 امشب از طریق ارومچی چین عازم شهر بیشکک قرقیزستان خواهد شد. تیم امید ایران در دیدار رفت با یک گل به برتری رسید.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

نبي:تيم اميد با 22 بازيكن اصلي خود به قرقيزستان مي‌رود

دبيرکل فدراسيون فوتبال از اعزام تيم اميد ايران به بيشکک با 22 بازيکن خبر داد.

00001438
    مهدي محمد نبي در مورد اعزام تيم اميد اظهار داشت: تيم اميد ايران امشب با 22 بازيکن اصلي خود ساعت 23 به بيشکک اعزام مي شود. اين اعزام با همکاري بسيار خوب دفتر امور مشترک فدراسيون هاي ورزشي سازمان تربيت بدني، حوزه نظام وظيفه و اداره کل گذرنامه صورت گرفت که با همکاري هاي لازم مجوز خروج از کشور 22 بازيکن تيم اميد و همچنين کادر فني و سرپرستي صادر شد تا اين تيم به قرقيزستان برود.
    تيم اميد روز چهارشنبه هفته جاري در بيشکک بازي برگشت خود را مقابل اين تيم برگزار مي کند.
    در ديدار رفت ايران با يک گل قرقيزستان را شکست داد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال درگذشت

بازيکن اسبق تيم ملي فوتبال به ديار باقي شتافت.

00025440
    امير مسعود برومند بازيکن اسبق تيم ملي درگذشت.
    مراسم تشييع پيکر بازيکن سابق تيم ملي ساعت 9 صبح روز جمعه در ورزشگاه شهيد شيرودي انجام مي شود و پيشکسوت فوتبال ايران در بهشت زهرا (س) آرام مي گيرد.
    مراسم ترحيم روز يکشنبه 22 اسفند از ساعت 16 تا 17:30 در مسجد حجت ابن الحسن (ع) واقع در خيابان سهروردي برگزار مي شود.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

ترابيان: كاماچو در ميان گزينه هاي سرمربيگري تيم ملي قرار ندارد

سرپرست کميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال ايران شايعات اخير مبني بر حضور کاماچو سرمربي سابق تيم ملي اسپانيا در کشورمان را رد کرد.

00027581
    عباس ترابيان گفت: بعضي افراد شايعاتي را در خصوص احتمال حضور کاماچو در تيم ملي مطرح کرده اند که به هيچ عنوان صحت ندارد و اين مربي مد نظر ما نيست.
    وي ادامه داد: اصلا اين مربي در ميان سه گزينه مد نظر فدراسيون براي سرمربيگري تيم ملي قرار ندارد و ما تاکنون حتي يک بار هم با او مذاکره نداشته ايم.
    سرپرست کميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال ايران گفت: متاسفانه يکي از رسانه ها حرف هاي من را در اين خصوص به شکل درستي به چاپ نرساند.
    وي در خصوص نقش يکي از بازيکنان تيم ملي در جذب اين مربي تصريح کرد: اين موضوع به هيچ عنوان صحت ندارد و معتقدم اگر اين موضوع صحيح نيز باشد اصلا مذاکره با مربيان در شان يک بازيکن حرفه اي نيست.
    وي در خصوص مذاکره با مربيان ترک براي حضور در تيم ملي کشورمان اظهار داشت: يک مربي ترک در ميان سه گزينه فدراسيون حضور دارد اما هيچ نامي از او نخواهم برد.
    ترابيان در خصوص روند انتخاب سرمربي تيم فوتبال اميد ايران گفت: اگر مي خواهيم براي تيم ملي بزرگسالان سرمربي خارجي بياوريم بايد سرمربي تيم اميد را نيز با نظر اين مربي انتخاب کنيم.
    رييس کميته فوتسال فدراسيون فوتبال در خصوص آخرين وضعيت حسين شمس خاطرنشان کرد: بايد يک جوري مشکلات در اين خصوص برطرف شود اما همچنان شمس از نظر ما سرمربي تيم ملي است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

دعوت 25 بازيكن به اردوي تيم فوتبال نوجوانان

کادر فني تيم فوتبال نوجوانان از دعوت 25 بازيکن به اردوي تدارکاتي که از بيستم اسفند در کمپ تيم‌هاي ملي آغاز مي‌شود، خبر داد.

00023173
    علي دوستي از 25 بازيکن براي حضور در اردوي تيم نوجوانان دعوت به عمل آورد.
    نفرات دعوت شده به شرح زير هستند:
    سيد سجاد سيد،رضا ظريف پور،امير حسين صالحي،محمدرضا محمدي از خراسان رضوي،دانيال کاظميان،مجتبي مقتدايي،محمد خسروي،محمد فرزادي و ناصر نصاري از خوزستان،مهدي محمديان،روزبه مفخم از آذربايجان شرقي،محمدطاها سالاري،علي خان دل از کرمان،سيد مجيد حسيني از تهران،عبدالرضا زارعي و امير توکليان از شيراز،صادق محرمي و محمد القوسي از گيلان،ميلاد درياباري از مازندران،قادر رشيدي از آذربايجان غربي،عرفان استخري از همدان،ميثم رسولي از کردستان،ساسان جعفري از ايلام و امير ابراهيمي از اصفهان
    اين نفرات تا 24 اسفند در اردو خواهند بود. اين تيم به تازگي اردوي امارات را پشت سر گذاشته است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

فدراسيون فوتبال بر سر دوراهي مجيد و حميد
    تصميم‌گيري درباره تيم اميد پس از برنامه گرفتن از استيلي

فدراسيون فوتبال براي هدايت تيم اميد ايران از سرمربي شاهين بوشهر برنامه مي‌گيرد.

00007975
    در حالي که از مجيد جلالي به عنوان يکي از گزينه‌هاي اصلي سرمربيگري تيم اميد نام برده مي‌شود مسئولان فدراسيون فوتبال از حميد استيلي نيز براي هدايت اين تيم برنامه خواسته‌اند تا برنامه اين دو مربي را در کميته فني فدراسيون فوتبال مورد ارزيابي قرار دهند و در نهايت سرمربي اميد را انتخاب کنند.
    علي کفاشيان نیز اين خبر را تاييد کرد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

آخرين مسابقه‌اي بود که هدايت تيم اميد را بر عهده داشتم
    افاضلي: زمين و توپ غير استاندار بودند،‌ اما خوب بازي كرديم

مربي تيم فوتبال اميد گفت: با وجودي که زمين و توپ استاندارد نبود از عملکرد شاگردانم راضي هستم.

00026993
    هومن افاضلي پس از تساوي صفر - صفر ايران مقابل قرقيزستان اظهار داشت: از فدراسيون فوتبال قرقيزستان بابت ميزباني خوبشان تشکر مي ‌کنم. بازي سنگيني براي دو طرف بود. از شاگردانم در اين بازي راضي هستم و با وجودي که زمين مسابقه و توپ استاندارهاي لازم را نداشت و ما به اين توپ عادت نداشتيم، عملکرد خوبي داشتيم.
    وي افزود: واقعيت اين بود که فکر نمي کرديم با حريف سرسختي مثل قرقيزستان روبرو شويم. دروازه بان تيم قرقيزستان امروز بهترين بازيکن ميدان بود. اگر اين بازيکن امروز درون دروازه نبود مي توانستيم سه گل به ثمر برسانيم.
    افاضلي تصريح کرد: اين آخرين مسابقه اي بود که من هدايت تيم اميد را بر عهده داشتم. از فدراسيون و کفاشيان تشکر مي کنم که شرايط براي براي برگزاري اين دو بازي فراهم کردند و خوشحالم که اين تيم به مرحله بعدي صعود کرد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 10 از 12 نخستنخست ... 6789101112 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)