سلام
من ایزوی اصلی اویرا را تست نکرده ام ولی با ایزو های ساخت خودم با برنامه های مختلف دگمه اسکن عملیاتی است و کار میکند.
سلام
من ایزوی اصلی اویرا را تست نکرده ام ولی با ایزو های ساخت خودم با برنامه های مختلف دگمه اسکن عملیاتی است و کار میکند.
برهان جان شما چطور----جواب گرفتید یا نه ؟
دوستان دیگر چرا شرکت نمیکنن و نتیجه رو اعلام نمی کنن ؟
سلام
شیرین زبان من مو به مو تمام عملیات شما رو پیش رفتم
خب
اگه زحمتی نیست از دوباره توضیح بدید شاید بشه فهمید که مشکل از کجاست ؟ چرا دکمه اسکن غیر فعاله؟
ممنون
سلام
لطفا" از لینکی که در پست 86 گذاشته ام ایزوی مربوطه را که درست کرده ام دانلود کنید و سپس فقط پوشه ها و فایل های اویرا را همانگونه که در پست شماره 76 توضیح داده ام ، به ایزوی دانلود شده اضافه کرده و ذخیره کنید.
حال مجددا" این ایزو را هم امتحان کرده و نتیجه را اعلام فرمایید.
ویرایش توسط Magsoud : 02-28-2012 در ساعت 12:49 AM
سلام
احسنت بر مقصود شیرین زبان
بلاخره جواب داد
ممنون
سلام
خب
الان فهمیدم که چرا در موقع بارگذاری بوت آویرا دکمه اسکن غیر فعاله !!!!
با مقایسه ایزوی آماده شیرین زبان و ایزوی های قبلی که خودم درست میکردم اشکال کار رو پیدا کردم و الان عرض میکنم
شیرین زبان عزیز در پست 76 فرمودند که
موقعی که ایزوی مورد نظرمون در برنامه Aero Studio 2008 اماده شد اون رو با برنامه UltraISO باز کرده و در قسمت File برنامه ؛ گزینه properties رو انتخاب کرده ودر صفحه ای که باز می شود تیک Joliet رو زده و تیک گزینه RockRidg رو بردارید . سپس از منوی File گزینه save رو بزنید.
حالا میتوانید ایزو رو امتحان کنید.
سلام
بسیار خوشحالم که نتیجه گرفتی . خستگی چند روز مطالعه سخت در این پروژه با جواب شما از تنم بیرون رفت.
بینهایت متشکرم که نتیجه را اعلام فرمودید.
شیرین زبان این چه حرفیه؟
ماها باید از شما کمک تشکر کنیم
سلام
شیرین زبان عزیز
میخوام یک برنامه رو به صورت مجزا به پروژه اضافه کنم ( HDD Regenerator )
همان طور که مطلع هستید این برنامه دنبال بد سکتور های هارد میگره و آنها رو در حده توان خودش تعمیر میکنه
برای رفع دیگر مشکلات هارد - یک برنامه دیگه به اسم Hard Disk Low Level Format Tool موجود است---این برنامه هارد رو با فرمت سطح پایینی که داره به صورت روز اول بر میگردونه و سرعت رو مثل روز اول میکنه ( از دیگر مزایای این برنامه اینه که بعد از فرمت کردن هارد ---همه درایوها و اطلاعات به صورت عجیبی از بین رفته و غیر قابل ریکاوری هم میشن .و همچنین این برنامه تحت ویندوز کار میکنه و تا الان نسخه تحته بوتش رو ندیدم - -حالا بعد از پیدا کردن این برنامه که در ویندوز کار میکنه برنامه ( HDD Regenerator ) رو به هم صورت نصبی در ویندوز قرار دادم
ولی بعد از مدتی فهمیدم که این برنامه در ویندوز حتی یک درصد نسبت به نسخه تحته بوتش درست کار نمیکنه
البته این برنامه در Hiren's.BootCD هم موجود است ولی در ورِژن 15 این برنامه موقع ورود به برنامه ( HDD Regenerator ) خطا میده والان دارم از نسخه 10 Hiren's.BootCD استفاده میکنم
علی کله حال
از شما استاد عزیز
درخواست نسخه اصلی و ریجستر شده ( HDD Regenerator ) رو میخوام که به طور مستقیم در بوت اجراش کنم
و هم چنین برنامه های تعمیرات هارد و یا کلا سخت افزار کامپیوتر
که انشاءالله پروژه ما تکمیل بشه
ممنون
ویرایش توسط basem.c905 : 02-29-2012 در ساعت 03:40 PM
سلام
ایزوی HDD Regenerator 2011 با حجم 1.76 مگا بایت
HDD Regenerator 2011_HddReg2011.iso
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)