صفحه 10 از 12 نخستنخست ... 6789101112 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 115

موضوع: تاپیک هواداران تراختور

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پول نباشد به ترکیه نمی‌رویم

13900720124117 PhotoA

محمد حسین جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اینکه از شرایط تراکتورسازی در نیم فصل اول رضایت دارد یا خیر عنوان کرد: نه می توانم بگویم راضی ام و نه می گویم ناراضی ام. انتظار بود که شرایط بهتری داشته باشیم اما باز خدا را شکر که در همین جایگاه هستیم. امیدوار هستم در نیم فصل دوم امتیازهایی که در تبریز از دست دادیم را جبران کنیم.
    وی در خصوص اینکه در تبریز حاشیه ای وجود دارد یا خیر گفت: حاشیه خاصی در تبریز نداریم. از شرایط موجود راضی هستیم. هواداران ما به خاطر قلعه نویی و همکارانش انتظار بیشتری از او دارند و می خواهند تیم با وجود آنها نتیجه بهتری بگیرد اما با وجود مشکلات مختلفی که در نیم فصل اول داشتیم نتایج خوبی کسب کردیم.
    مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در مورد اینکه هفته گذشته گفته بود یک هفته صبر می کند تا مشکلات مالی حل شود، گفت: هنوز هم مشکلات مالی پابرجاست و این هفته برای ما تعیین کننده است. اگر پول باشد تیم برای برگزاری اردو به ترکیه می رود و بازیکنان مورد نیازمان هم جذب می کنیم. امیدواریم مسئولان برای رفع مشکلات باشگاه اقدامات لازم را انجام دهند.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

2. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

تراکتور خارج از خانه عملکرد بهتري دارد

بررسي عملکرد اين تيم در 17 بازي انجام داده مشخص مي کند که اين تيم در بازي هاي خارج از خانه به مراتب عملکرد بهتري در مقايسه با بازي هاي خانگي داشته است.

00026783

این تیم در آخرین هفته دور رفت این رقابت ها عصر روز گذشته در انزلی مقابل ملوان این شهر به تساوی بدون گل رسید تا با 29 امتیاز و قرار گرفتن در رده چهارم جدول رده بندی، پرونده اش در نیم فصل اول بسته شود.
    این تیم در رقابت های نیم فصل اول هشت بار در خانه رو در روی حریفان قرار گرفت و در 9 بازی نیز به عنوان میهمان به مصاف حریفان رفت.
    در هشت بازی خانگی تراکتورسازی سه بار پیروز میدان شد، در دو بازی نتیجه را واگذار و در سه بازی مساوی نتیجه کار این تیم بود و در مجموع 12 امتیاز از این بازی ها کسب کرد.
    اما در بازی های خارج از خانه و در 9 بازی انجام داده، این تیم پنج بار مقابل حریفان به برتری رسید، نتیجه دو بازی را واگذار و دو بازی نیز به تساوی انجامید و 17 امتیاز نتیجه تلاش این تیم بود.
    اگر تراکتورسازی روندی را که در بازی های خارج از خانه داشت در بازی های خانگی نیز ادامه می داد قطع یقین قهرمان نیم فصل می شد اما این تیم با از دست دادن 12 امتیاز در بازی های خانگی، صدرنشینی را با رده چهارم جدول عوض کرد.
    به عقیده کارشناسان، نقطه قوت تیم تراکتورسازی هواداران این تیم هستند اما در نیم فصل اول لیگ یازدهم به عینه مشاهده کردیم که این تیم در بازی های خانگی آنچنان که باید از امتیاز میزبانی بهره نبرد و در خارج از خانه به مراتب بهتر و راحت تر بازی می کرد.
    این تیم که با تغییرات انجام شده در کادر فنی و بازیکنان آن در فصل جاری، یکی از مدعیان قهرمانی و کسب سهمیه آسیایی است، در سه بازی آخر خانگی خود مقابل تیم های سایپا، راه آهن و مس سرچشمه با نتیجه مساوی متوقف شد و شش امتیاز حساس این بازی ها را به راحتی از دست داد.
    البته نباید منکر این شد که تراکتورسازی در کوران مسابقات نیم فصل با مشکلات متعددی از جمله نبود بازیکن کافی در ترکیب تیم و همچنین برخی اختلافات بین بازیکن و کادر فنی روبرو شد و این موضوع علاوه بر ضربه زدن به تیم در نهایت منجر به کاسته شدن تعداد تماشاگران ان شد.
    تراکتورسازی که با 29 امتیاز نیم فصل را در رده چهارمی جدول به پایان برد در مقایسه با نیم فصل گذشته این رقابت ها که با 25 امتیاز در رده هفتم جای گرفت، عملکرد بهتری داشته اما انتظار هواداران ان بیش از اینها بوده و آنها توقع دارند تیمشان حداقل در جمع سه تیم برتر لیگ قرار گیرد.
    در نیم فصل گذشته رقابت ها تیم مس کرمان با 30 امتیاز در رده چهارم و همسان با رده فعلی تراکتورسازی قرار داشت و از این حیث تراکتورسازی یک امتیاز از فصل گذشته عقب است و برای جبران امتیازهای از دست رفته بازی های خانگی، باید بیش از پیش در نیم فصل دوم تلاش کند.
    این تیم در نیم فصل دوم از امتیاز تعداد بازی های خانگی بیشتری برخوردار است و از 17 بازی باقیمانده، 10 بازی را در تبریز و مقابل تیم های ذوب آهن، داماش، استقلال، شهرداری، صنعت نفت، سپاهان، فجر سپاسی، فولاد، پیروزی و ملوان برگزار خواهد کرد و در هفت بازی دیگر در وضعیت میهمان به مصاف تیم های صبا، شاهین، نفت، مس کرمان، سایپا، راه آهن و مس سرچشمه می رود.
    جذب یک مهاجم تمام کننده در این تیم و همچنین تقویت خط دفاعی در تعطیلات نیم فصل، می تواند این تیم را به گرفتن نتایج درخشان در نیم فصل دوم و تحقق رویای آسیایی شدن هوادارانش یاری کند.
    تیم تراکتورسازی پس از سه روز استراحت، به مدت چهار روز در تبریز تمرین خواهد کرد و سپس برای برپایی اردوی یک هفته ای در ترکیه و انجام دو بازی تدارکاتی با دو تیم روس، عازم این کشور خواهد شد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

4. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض همکاري فني تراكتورسازي و آنتاليااسپور

باشگاه هاي تراکتورسازي تبريز و مديکال پارک آنتالياسپور ترکيه در مسايل فني، اقتصادي و ساختاري تبادل اطلاعات مي کنند.
    00028502
    به گزارش روز پنجشنبه سایت باشگاه تراکتورسازی، مدیرعامل این باشگاه که به همراه تیم در اردوی شهر سورگون آنتالیای ترکیه حضور دارد، در دیدار با همتای خود در باشگاه آنتالیاسپور بر تبادل اطلاعات بین دو باشگاه تاکید کرد.

''حسن آکینجی اوغلو'' مدیرعامل باشگاه آنتالیاسپور در این دیدار در خصوص پرهوادار بودن تیم تراکتورسازی اطلاعات خود را تکمیل کرد.

تیم فوتبال مدیکال پارک آنتالیاسپورهم اکنون با 21 امتیاز از 17 بازی در رده دوازدهم جدول رده بندی سوپر لیگ ترکیه قرار دارد.

محمدحسین جعفری مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز نیز در این دیدار از تیم ترکیه ای خواست در صورت فراهم بودن شرایط بازی دوستانه ای را با تراکتورسازی انجام دهد که مورد توجه باشگاه ترکیه ای قرار گرفت.

تراکتورسازی که از جمعه هفته گذشته در اردوی آنتالیا حضور یافته فردا به تبریز بازمی گردد تا خود را برای رویارویی با تیم صبای قم از هفته هجدهم رقابت های لیگ برتر که روز شانزدهم دی ماه جاری انجام می شود آماده کند.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

6. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

این تیم برای مردم است و ما اینجا میهمانیم

از هواداران انتظار دارم برای حمایت تراکتورسازی به ورزشگاه بیایند

13900821110304 PhotoA

به نقل از سایت باشگاه تراکتورسازی، امیر قلعه نویی در مورد اردوی تراکتورسازی در ترکیه صحبت های زیر را انجام داد:

* از شرایط اردو بگویید و این اردو تا چه حد توانست آن برنامه هایی را که مد نظر بود را برآورده سازد؟ با سلام و عرض ادب خدمت همه هواداران خوب تراکتورسازی،این اردو، اردوی بسیار خوبی است و فکر می کنم یکی از جاهای قشنگی است که در دوران فوتبالی ام رفته ام البته پارسال هم تجربه اینجا را داشتم. همه چیز اینجا خوب است هوا،زمین، تغذیه. شکر خدا ما نهایت بهره را از این اردو بردیم و تنها مشکلی که برای ما بود مصدومیت دو بازیکن، خصوصا مهدی کیانی است هر چند که به بچه ها گوشزد کرده بودم مواظب هم باشند متاسفانه مسعود ابراهیم زاده آن تکل بی مورد را زد و هنوز برای من جای تعجب است، در مورد فرزاد آشوبی چیز خاصی نیست می تواند بعداز سه یا چهار روز استراحت به بازی برگردد ولی مهدی کیانی متاسفانه فکر کنم بیست روز نیاز به استراحت دارد.خوشبختانه حدادی فر، حاتمی و اعتمادی به ما اضافه شدند که توانسته انگیزه و رقابت را در تیم، بالا ببرد.

*بازیکنان از لحاظ آمادگی در چه حد هستند؟
    برنامه ما اینجا فقط نگهداری بدن ها بود. یعنی ما باید بدن ها را در شرایط مسابقه نگهداریم و با توجه به اینکه فاصله تا شروع مسابقات کم است نمی توانستیم به بدن ها فشار بیاوریم و این مسابقه با تیم آنتالیا اسپورو پیروزی پر گل نشان داد که بچه ها هم از لحاظ روحی روانی و هم از لحاظ آمادگی در شرایط خوبی قرار دارند.

*حضور نفرات جدید چه کمکی به تیم می کند؟
    خیلی می توانند کمک کنند، مربی وقتی نیمکتش قوی باشد هم انگیزه بازیکنانش بالا می رود و هم خود مربی در شرایط مسابقه می تواند یک تغییراتی بدهد. در نیم فصل اول واقعا نیمکت مان ضعیف بود اما با آمدن مهدی کیانی که به هر حال در اصل یک یار به ما اضافه شده البته مصدوم شد و چند بازیکن جدید دیگر در نیم فصل دوم به ما خیلی کمک خواهند کرد.

*چه صحبتی با هواداران دارید؟
    ما اینجا آمده ایم تا تمام تجارب خودمان را در اختیار تیم تراکتورسازی بگذاریم چون تیم تراکتورسازی در اصل، مال مردم است و ما اینجا میهمان هستیم و مردم آذربایجان همیشه در قلب من هستند و ما توقع داریم هواداران با حضور خود در استادیوم به ما کمک بکنند، از کسانی که دنبال پیروزی تیم هستند و تراکتور را دوست دارند و قلبشان برای تراکتور می تپد توقع دارم با حضور خودشان ،برای ما انرژی مضاعفی بدهند که انشالله بتوانیم در ۱۰ بازی خانگی، نتایج مطلوب را بدست بیاوریم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

8. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

تعهد تراکتورسازی برای جذب میلاد فخرالدینی

13901011165019 PhotoA

باشگاه تراکتورسازی برای اینکه بتواند میلاد فخرالدینی بازیکن مس کرمان را به عنوان بازیکن سرباز به خدمت گیرد به سازمان لیگ تعهد داد تا مسئله سربازی این بازیکن را حل کند.
    این بازیکن قبلا پرونده خود در نظام وظیفه را تشکیل داده بود اما به دلیل نقص در مدارک پرونده ناقص مانده بود. باشگاه تراکتورسازی برای جذب فخرالدینی این پرونده را به جریان انداخت و به سازمان لیگ هم شد این مسئله را حل کند.
    میلاد فخرالدینی در آخرین ساعات اداری روز گذشته توانست مجوز بازیکن سرباز را بگیرد و بازیکن تراکتورسازی شد و می تواند این تیم را مقابل صبای قم در اولین بازی دور برگشت لیگ که جمعه هفته جاری برگزار می شود همراهی کند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

10. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

احتمال توبیخ ابراهیم‌زاده و بهبود کاپیتان تراکتورسازی

13900730110613 PhotoA

مسعود ابراهیم زاده در اردوی ترکیه تراکتورسازی در جریان تمرین با تکلی خشن به روی پای مهدی کیانی باعث شد این بازیکن با مصدومیت شدید از ناحیه مچ پا روبرو شود و در نهایت تا ۵ هفته دور از میادین باشد. به همین دلیل باشگاه تراکتورسازی به احتمال زیاد مسعود ابراهیم زاده را به دلیل بی احتیاطی در تمرین با وجود تاکیدهای امیر قلعه نویی در مراقبت از پای همبازیان به کمیته انضباطی فرا می خواند و او را جریمه می کند.
    * مرتضی اسدی کاپیتان تراکتورسازی که با سرماخوردگی روبرو شده بود با بهبودی که بدست آورده می تواند این تیم را مقابل صبای قم همراهی کند.
    دیدار تیم های صبای قم و تراکتورسازی جمعه هفته جاری برگزار می شود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

12. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

آرفي رفت؛ يانوش به تراکتورسازي پيوست

تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز با عقد قراردادي "ميلوراد يانوش" مهاجم تيم سپاهان اصفهان را به خدمت گرفت.
    00031822
    ساعاتی پس از جدایی اشپیتیم آرفی مهاجم آلبانیایی از تیم تراکتورسازی، میلوراد یانوش مهاجم صربستانی تیم سپاهان اصفهان با عقد قراردادی به جمع سرخپوشان تبریزی اضافه شد.

یانوش پیش از پیوستن به تراکتورسازی، به صورت توافقی از باشگاه سپاهان جدا شده بود.

این مهاجم 29 ساله که سابقه حضور در تیم پاختاکور ازبکستان را نیز دارد، در نیم فصل اول لیگ امسال فقط سه بار برای تیم سپاهان گلزنی کرده بود.

وی در مجموع 27 بازی خود برای تیم اصفهانی طی یک و نیم فصل، 9 گل به ثمر رساند و توانست به همراه این تیم، فاتح لیگ برتر در فصل گذشته باشد.

یانوش در مدت زمان حضور خود در تیم سپاهان، به مدت یک فصل شاگرد امیر قلعه نویی سرمربی فعلی تیم تراکتورسازی بود.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

14. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

نتوانسته‌ایم به تعهدات خود عمل کنیم

859335 PhotoA

به نقل از باشگاه تراکتورسازی تبریز، محمدحسین جعفری با اشاره به اینکه موسسه قرض‌الحسنه جوانان خیّر با خرید 30 درصد از سهام باشگاه تراکتورسازی تا حدودی مشکلات مالی این باشگاه را برطرف کرد، اظهار داشت: در ابتدای فصل جاری رقابت‌های لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور (لیگ یازدهم) بودجه‌ای را برای تیم فوتبال تراکتورسازی تنظیم و آن را در اختیار هیئت مدیره باشگاه قرار دادیم و بر اساس آن بودجه هدف‌گذاری کردیم که تیم ما در کورس قهرمانی و کسب سهمیه آسیا باشد اما تامین نشدن این بودجه در طول فصل، باشگاه تراکتورسازی را دچار مشکلاتی کرد که به نظر من این باشگاه در طول حیات خود تاکنون دچار چنین بحران شدیدی نشده بود.
    وی ادامه داد: البته این مشکل در فصول گذشته و در زمان مدیریت آقای شفق نیز وجود داشت و حتی‌ امکان داشت که تیم تراکتورسازی دوباره به لیگ یک سقوط کند اما در آن زمان با همت استاندار، سردار پورجمشیدیان و برخی از نمایندگان استان در مجلس، موسسه جوانان خیّر گام خوبی برداشت و مبلغ 1.5 میلیارد تومان به عنوان وام در اختیار مدیریت وقت باشگاه تراکتورسازی قرار داد و با این کمک مالی بود که تیم تراکتورسازی جان دوباره‌ای گرفت و در لیگ نهم رتبه هفتم را کسب کرد.
    جعفری با اشاره به مشکلات مالی باشگاه تراکتورسازی در فصل گذشته تصریح کرد: سال گذشته نیز باشگاه تراکتورسازی دچار مشکل مالی بود و در آن مقطع، کمک‌های استانی تا حدودی گره مشکلات باشگاه را باز کرد و ما توانستیم همه تعهدات خود را انجام دهیم و فقط مبلغ 460 میلیون تومان از فصل قبل بدهی داشته باشیم.
    وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه‌ای کمک دولت به تیم‌های حرفه‌ای ممنوع است، یادآور شد: ما تا امروز به هر نحوی شده مشکلات مالی را تحمل کرده‌ایم اما برای موفقیت یک تیم لازم است که پول کافی وجود داشته باشد و بازیکن بدون دغدغه و مشکل مالی بتواند برای موفقیت تیمش تلاش کند.
    مدیرعامل تراکتورسازی تبریز با اشاره به اینکه تا به امروز از سوی صاحبان صنایع و داخل استان برای این باشگاه کمک مالی آنچنانی نشده است، عنوان کرد: ما از ابتدای آبان امسال یک ریال هم به بازیکنان و اعضای کادر فنی نداده‌ایم و نتوانسته‌ایم به تعهدات خود در این خصوص عمل کنیم که این موضوع سبب می‌شد فشار روی ما رفته رفته بیشتر شود.
    وی ادامه داد: در این مدت من هرجا که لازم بود، رفته‌ام و ده‌ها جلسه با بیگی و نمایندگان مجلس و اعضای هیئت مدیره برگزار کرده‌ام تا بلکه گره مشکلات مالی باشگاه حل شود که خوشبختانه امروز با پا پیش گذاشتن موسسه قرض‌الحسنه جوانان خیّر، بخشی از این مشکلات باشگاه در حال برطرف شدن است.
    جعفری با یادآوری موضوع استعفای چند وقت پیش خود از مدیریت باشگاه تراکتورسازی تبریز اظهار داشت: مشکلات مالی باشگاه به حدی بود که من بحث استعفایم را پیش کشیدم و حتی این موضوع را کتبا به هیئت مدیره باشگاه اعلام کردم چون به نظرم حیف بود که تیمی مانند تراکتورسازی که امسال صدرنشین لیگ برتر بوده و اکنون نیز ظرفیت صدرنشینی دارد، با مشکلات مالی مواجه شده و دچار آسیب شود.
    وی در ادامه با اشاره به مذاکراتی که باشگاه تراکتورسازی با موسسه قرض‌الحسنه جوانان خیر داشته، گفت: از حدود چهار ماه قبل ما با مسئولان این موسسه وارد مذاکره شدیم و در ابتدا مذاکرات ما چندان جدی نبود اما از چند روز پیش گفت‌وگوهای دو طرف جدی‌تر از قبل شد و از سویی تلاش بیگی و سردار پورجمشیدیان نیز مثمرثمر واقع شد تا موسسه جوانان خیر بار دیگر برای کمک مالی و نجات تیم تراکتورسازی تبریز آستین‌ها را بالا زده و وارد میدان شود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

از هواداران تراکتورسازی انتظار نداشتم

1049033 PhotoA

منصور ابراهیم‌زاده پس از شکست ۲ بر یک مقابل تراکتورسازی در پاسخ به این سؤال که چرا در جریان مسابقه به یکباره عصبانی شد، عنوان کرد: بازی زیبایی انجام دادیم و تراکتورسازی امکان نداشت به ما گل بزند. کار کرده بودیم و فقط اشتباهات فردی خودمان باعث شکست در این دیدار شد.
    وی افزود: اخراج بی‌مورد بازیکن ما و بعد از آن اشتباه فردی باعث شکست‌مان شد اما خوشحالم که بازیکنان جوان ما خوب کار کردند. در آخر بازی می‌توانستیم گل بزنیم و نتیجه غیر از این بدست آوریم. اگر من ناراحت شدم علتش این بود که به بچه‌ها گفته بودم که اشتباه نکنید.
    ابراهیم‌زاده با انتقاد از هواداران تراکتورسازی گفت: در این ورزشگاه انتظار شعار علیه تیم مقابل را نداشتم و تعجب می‌‌کنم که امروز چنین شعارهایی را شنیدم. همه می‌گفتند ضد فوتبال آنها به همان بازیکنی می‌گفتند وقت تلف می‌کنی که پیام صادقیان بود. او آذربایجانی است. این فرهنگ آذربایجان نیست و من از طرفداران تراکتورسازی می‌خواهم تیم خود را تشویق کنند. فرهنگ ما باید توسط ورزش بالا برود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

تیمی می‌بندم که 3،4 سال تاریخ مصرف داشته باشد

13900730201325 PhotoA

امیر قلعه‌نویی پس از پیروزی ۲ بر یک مقابل ذوب‌آهن گفت: به خاطر این برد ‌خدا را شکر می‌کنم. به این پیروزی نیاز داشتیم اما از هواداران گله‌مندم چون مردم آذربایجان الگوی معرفت در تاریخ بوده‌اند و توقع فرهنگی زیادی از این مردم داریم و دارند.
    وی افزود: دست تک تک این دوستان را می‌بوسم اما از آنها می‌خواهم فقط به مسائل فنی بپردازند و از حاشیه بیرون بیایند. هر کسی که در تبریز مهمان است باید با خاطره خوب از این شهر برود. نتیجه از یاد می‌رود و آنچه که ماندگار است، اخلاق است. من حتی پیشنهاد دادم که بازی بعدی ما که با شاهین است و این تیم از حضور تماشاگر ممنوع شده با حضور مردم برگزار شود.
    قلعه‌نویی با اشاره به زمین ورزشگاه یادگار امام تبریز گفت: از پیمانکاران بابت اینکه زمین نسبت به نیم فصل اول بهتر شده تشکر می‌کنم و از آنها می‌خواهم در بهتر شدن آن تلاش کنند. امروز بهترین شرایط ذوب‌آهن نسبت به نفرات ما بود و البته هم ما و هم آنها موقعیت چندانی نداشتیم و کلا کیفیت این مسابقه بد بود.
    وی افزود: این بازی را با نصف نفرات بردیم و به لطف خدا شرمنده مردم آذربایجان نشدیم. تیم ما به آرامش رسیده و هدف من مسائل اخلاقی و فرهنگی در ورزش است. متاسفانه بعضی‌ها تماشاگران تراکتورسازی را تحریک می‌کنند. من تیمی می‌بندم که ۳، ۴ سال تاریخ مصرف داشته باشد. این تیم در آینده پتانسیل قهرمانی دارد. چه من باشم و چه نباشم تراکتورسازی برنامه ۳ ساله می‌خواهد.
    قلعه‌نویی تاکید کرد:‌۸ ماه است که ریالی پولی نگرفته‌ایم و امروز مبلغی به تیم تزریق شده است.
    قلعه‌نویی در پایان گفت: از فدراسیون می‌خواهم از داوران با تجربه در بازی‌های تراکتورسازی استفاده کنند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

صفحه 10 از 12 نخستنخست ... 6789101112 آخرینآخرین