تصاویری از گوشه و کنار منزل سلطان سبک امپرسیونیسم!
آخرین نیوز: کلود مونه در تاریخ 14 نوامبر 1840 به دنیا آمد و در 5 دسامبر سال 1926 از دنیا رفت. مونه در پاریس متولد شد و از همان ابتدا به نقاشی علاقه داشت و در مدرسه هنرهای زیبا پاریس تحصیل کرد .
کلود مونه در تاریخ 14 نوامبر 1840 به دنیا آمد و در 5 دسامبر سال 1926 از دنیا رفت . مونه در پاریس متولد شد . از همان ابتدا به نقاشی علاقه داشت و در مدرسه هنرهای زیبا پاریس تحصیل کرد .
مونه در زمان حیاتش تابلوها و نمایشگاه های بسیاری را ترتیب داد . یکی از مشهورترین تابلوهای او با نام نیلوفر آبی در سال 1899 کشیده شده است .
کشور فرانسه برای تقدیر از آثار زیبای مونه ، مجموعه ای از کارهای او را در مکانی در پاریس برای بازدید عموم و نگه داری به وجود آورد .
در این مطلب قصد داریم گوشه و کنار خانه کلود مونه را به شما نشان دهیم :
در عکس زیر، فضای بیرونی خانه را مشاهده می کنید که مملوء از سرسبزی و حیات است . خانه مونه در نورماندی قرار دارد این مکان تقریب یک ساعت تا پاریس فاصله دارد .
مونه از سال 1883 تا سال 1926 ( تا زمان مرگش ) در این خانه ساکن بوده است . در سال 400 هزار گردشگر برای بازدید از منزل او به شهر نورماندی سفر می کنند .
1.سالنی که در زیر مشاهده می کنید مجموعه ای از کارهای مونه در آن تعبیه شده است . در ابتدا این سالن جهت کارگاه استفاده می شد اما در سال 1899 ، کلود کاربری این اتاق را تغییر داد و به سالنی جهت نمایش تابلوهایش اختصاص داد و کارگاه کاریش را به اتاقی در انتها باغ منتقل کرد .
2. تصویری که مشاهده می کنید ، عکسی است که از مونه 80 ساله در خانه اش از او گرفته شده است و این عکس اکنون در خانه وی در نورماندی به یکی از دیوارها نصب شده است . این عکس متعلق به سال 1920 می باشد ، شش سال قبل از مرگ مونه .
3.تصویری که مشاهده می کنید یکی از سالن های منزل مونه می باشد که با شصت تابلو و اثر هنری او آراسته شده است . این سالن یکی از پربیننده ترین مکان های منزل مونه می باشد به طوری که تمام گردشگران طوری محو تماشای این آثار زیبا می شوند که گذر زمان را حس نمی کنند .
4.مکانی که در تصویر مشاهده می کنید ، محل استراحت ، مطالعه و کار مونه بود . این اتاق در انتهای یک باغ زیبا قرار دارد که با پرده های صورتی بسیار زیبایی تزئین شده است . آثار جاودان و گران قیمت مونه در این مکان به تصویر کشیده شده است . هنوز در این مکان وسایل نقاشی مونه وجود دارد . وسایلی مانند : قلم موها ، ابزارهای نقاشی ، تابلوها و ...
5- در تابلوهای زیر پورتره هایی که مونه کشیده شده است را ملاحظه می کنید . پورتره اول متعلق به خود مونه می باشد که در سال 1913 در باغ همین منزل از خود طراحی کرده است و پورتره دوم متعلق به یکی از دوستان مونه می باشد که به او سفارش یک تابلو را داده بود .
6. در تابلوی زیر ، مونه دو پسرش را به تصویر کشیده است . این تابلو اکنون در یکی از موزه های پاریس نگهداری می شود . دو پسری که در تصویر دیده می شوند متعلق به همسر اول مونه ، کمیل مونه ، بودند. پسران کمیل با نام میشل و ژان هستند . یک سال بعد از تولد ژان ، مادرشان در سن 32 سالگی در گذشت . مدتی بعد مونه با زن دیگری به نام آلیس ازدواج کرد که حاصل این ازدواج شش دختر بود .
7. نامه ای که در تصویر زیر مشاهده می کنید ، آخرین نامه ای که مونه در ساعات واپسین مرگش به یکی از دوستانش نوشت و بر روی میز کارش قرار داد . با این مضمون :
"دوست عزیزم ، زندگی من به اتمام رسیده و باید در ساعت 4 از دنیا بروم "
دوستت کلود مونه
8. ورودی منزل مونه :
در سال 1890 ، مونه تغییراتی را در منزلشان به وجود آورد و ورودی که به شکل امروز می بینید را به وجود آورده است .
9. یکی از سالن ها ، سالن کوچکی به رنگ آبی است که بسیار زیبا است . مونه در این سالن به مطالعه می پرداخت .
10. ظروف زیبایی که در این عکس مشاهد می کنید مونه از سفر خود به یوکوهوما در تاریخ 1861 به فرانسه آورده است ، مونه این ظرف های را بسیار دوست داشت به همین دلیل آنها را به عنوان یک تزئین بر روی پیشخوانی که جلب توجه کند قرار داد.
11. این اتاق زیبا محلی برای صرف غذا به حساب می امد و مونه هر بخش از خانه اش را به یک رنگ دراورده بود همانطور که دیدید محل کتابخانه برای ارامش فضا به رنگ آبی درامده بود و اکنون فضای غذا خوری به رنگ زرد .14 صندلی برای این میز غذا وجود دارد . مونه بسیار مهمان نواز بود و همیشه افرادی مشهور و به نام فرانسوی به منزل او برای صحبت و تبادل نظر مراجعت می کردند.
12.کلود مونه به ظرف قدیمی بخصوص ظروف شرقی و اسیایی علاقه خاصی داشت و در سفرهای متفاوت و مکان هایی که مسافرت می کرد این ظروف را خریداری می کرد .در گوشه و کنار خانه او رنگ های اصلی و فرغی با هم ترکیب شده اند تا زیبایی فضا را دو چندان کنند.
13.گوشه ای از اتاق خواب مونه
14.نمایی از ورودی منزل مونه و ورود بازدید کنندگان به داخل منزل
منبع: نظام آباد
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)