نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: نـــــــان بادامي شكلاتي

  1. #1
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    نـــــــان بادامي شكلاتي

    نـــــــان بادامي شكلاتي



    مــــــــواد لازم :
    مغز بادام چرخ شده و نرم :: 250 گرم
    پودر قند :: 200 گرم
    كاكائو :: 100 گرم
    سفيده تخم مرغ :: 8 عدد



    طـــــــــرز تهيه :
    سفيده تخم مرغ را آنقدر ميزنيم تا سفت شود پودر قند و كاكائو را خوب با هم مخلوط كرده و به سفيده اضافه مي كنيم و بهم مي زنيم پودر بادام را ريخته مايه را خوب مخلوط مي كنيم تا يكرنگ شود . سيني فر را چرب كرده كاغذ مومي پهن نموده و روي كاغذ را هم چرب مي كنيم مايه را در سيني مي ريزيم و در فر 300 درجه بمدت 15 دقيقه مي پزيم . سپس آنرا از فر خارج كرده بلافاصله آنرا به قطعات مساوي بريده در ظرف قرار ميدهيم .
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. #2
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    طرز تهيه کاراسون

    طرز تهيه کاراسون


    مواد لازم:
    آرد=3 ليوان
    نمک=2/1 قاشق مرباخوري
    آب=1 ليوان
    روغن=3/1 ليوان
    شکر=2 قاشق غذاخوري
    شير خشک=3 قاشق غذاخوري
    مايه خمير=2 قاشق غذاخوري
    پکينگ پودر=2 قاشق غذاخوري
    مواد لازم براي داخل کاراسون:
    شکلات مايع ليواني=بمقدار لازم
    پنير کيري(kiri)=بمقدار لازم
    طرز تهيه:
    1.ابتدا روغن را با شکر خوب مخلوط مي کنيم. سپس نمک و شير و مايه خمير و سپس آب و آرد را هم به آن اضافه کرد و با دست خوب ورز مي دهيم تا خمير نرم و يکدستي بدست آيد. در صورتي که خمير بدست چسبيد کمي آرد به آن اضافه مي کنيم. پس از آن خمير را در جاي گرمي به مدت 3 الي 4 ساعت مي گذاريم تا خمير به اصطلاح ور بيايد.
    2. سپس از خمير به اندازه لازم برميداريم و با وردنه آن را صاف مي کنيم بحدي که قطر آن نيز زياد نباشد(نازک باشد).
    3.سپس از خمير به شکل يک مثلث کوچک مي بريم. روي خمير از قسمت بالاي مثلث که بزرگتر است کمي پنير يا شکلات مايع که در يخچال کمي سفت شده مي گذاريم. خمير را مي پيچيم.
    4. يک عدد تخم مرغ را در ظرفي خوب مي زنيم سپس با يک برس روي شيريني ها را تخم مرغ مي کشيم و روي آن کمي کنجد مي پاشيم.
    5.شيريني ها را به فاصله در ظرف فر که از قبل چرب کرده ايم و آرد پاشيده ايم مي چينيم.
    ظرف را در فر به مدت 20 الي 30 با حرارت 160 درجه سانتيگراد مي گذاريم تا کاراسون ها پف کند و طلايي رنگ شود. سپس آنها را در ظرف بچينيد و ميل نماييد.
    نکته: در حين پخت به هيچ وجه در فر را باز نکنيد
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  3. #3
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    قطاب خانگي شيريني مخصوص عيد

    قطاب خانگي شيريني مخصوص عيد


    مواد لازم براي خمير قطاب

    روغن جامد يک فنجان
    ماست يک فنجان سر خالي
    شير دو قاشق غذاخوري
    بيکينگ پودر به اندازه ي سر قاشق چايخوري (خيلي کم)
    آرد به ميزان لازم
    پودرقند يا شکر به ميزان لازم
    روغن مايع يک ليوان جهت سرخ کردن قطابها
    مواد لازم براي وسط قطاب

    به اندازه ي 200 گرم مغز پسته و شکر آسياب شده يا مغز گردو و شکر آسياب شده يا پودرنارگيل و پودرشکر که بسته به سليقه ي خود يکي از اين مواد را انتخاب کرده و با مقداري هل و وانيل و براي راحتي کار با يک قاشق مربا خوري گلاب يا عرق بيد مشک مخلوط نموده ، براي وسط قطابها از اين مواد استفاده نماييد.

    طرز تهيه:

    ابتدا در ظرفي روغن ، ماست ودو قاشق شير را با هم خوب بزنيد . آرد وبيکينگ پودر را کم کم به آنها اضافه کنيد تا خمير لطيف ونرمي به دست آيد وکنار بگذاريد.
    براي پيچيدن قطابها هم ميتوانيد خمير را با وردنه بر روي سطح صافي پهن کرده و با ته يک ليوان يا فنجان خميرهاي دايره اي شکل هم اندازه اي را از اين خمير پهن شده جدا کنيد .سپس در وسط هر دايره مقداري از مواد وسط قطاب را با قاشق مربا خوري ريخته ودو طرف آن را ببنديد که در صورتي که بتوانيد آنها را بپيچيد بسيار زيباتر و بهتر است و در غير اين صورت همينطور آنها را ساده بسته تا مواد وسط آن ديده نشود و بيرون نريزد و يا اطراف دايره را بالا آورده ويک جا جمع کنيد تا شبيه باقلوا ترکي شود.اگر کار با وردنه برايتان سخت است مي توانيد خميرها را به شکل گلوله هاي هم اندازه درآورده و کف دست پهن کنيد ومواد را وسط آنها ريخته و بپيچيد و پس از آماده شدن، همه ي آنها را در ظرفي گود که کاملا درروغن فرو روند سرخ کنيد و بعد از بيرون کشيدن آنها از داخل روغن درون صافي قرار داده تا روغن اضافي آنها کشيده شود وسپس درون پودر قند يا شکر بغلطانيد .
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/