کُبّه عربي



مواد لازم:

بلغور خيس شده=2 ليوان
گوشت چرخ کرده=350 گرم
پياز متوسط=4 عدد
خلال بادام=1 استکان
گردوي پودر شده=1 استکان
کشمش پلويي=1 استکان
نمک،فلفل،زردچوبه و ادويه=بميزان لازم
گرد ليمو عماني=1 قاشق غذاخوري


طرز تهيه:

ابتدا 150 گرم از گوشت چرخ کرده را با بلغور خيس شده و يک عدد پياز کوچک با هم چرخ مي کنيم. نمک و زردچوبه را هم اضافه مي کنيم و ورز مي دهيم. سپس سه عدد پياز متوسط را خلال مي کنيم و 200 گرم از گوشت باقيمانده را همراه با پياز تفت مي دهيم. بعد از اينکه گوشت و پياز خوب تفت داده شد،خلال بادام ، گرد ليمو عماني و
گردو را به آن اضافه مي کنيم. سپس نمک،فلفل و ادويه را بميزان لازم اضافه مي کنيم. در آخر کشمش شسته شده را با آن مي افزاييم. مواد داخل کبه آماده است.
طرز پيچيدن کبه:
از خمير کبه به اندازه يک گردو برميداريم. آن را پهن مي کنيم و سپس روي آن را از مواد داخل کبه پر مي کنيم. و روي مواد را با خمير مي پوشانيم و کبه را در دست گرد مي کنيم. سپس کبه هاي آماده شده را در روغن سرخ مي کنيم.