رش شامی
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده=نيم کيلو
نان خشک کوبيده=يک پيمانه
شير=يک پيمانه
جوش شيرين=1 قاشق مرباخوري
پياز متوسط=2 تا 3 عدد
آب گوجه فرنگي=3 تا 4 ليوان
آبليمو=2 تا 3 قاشق سوپخوري
تخم مرغ=2 عدد
نمک و فلفل=بقدر کافي
طرز تهيه:
نمک و فلفل و نان خشک کوبيده را در شير حل کرده،پياز را از رنده ريز رد مي کنيم و تخم مرغ و جوش شيرين و پياز را به مايه اضافه کرده بهم مي زنيم. گوشت را مي ريزيم،تمام مواد را خوب مخلوط مي کنيم.3 تا 4 قاشق سوپخوري روغن در ماهيتابه مي ريزيم روي آتش مي گذاريم تا داغ شود.از مايه گوشت گلوله هايي به اندازه يک نارنگي برميداريم داخل دست گرد مي کنيم. وسط آن را با انگشت سوراخ کوچکي کرده و دو طرفش را در روغن سرخ مي کنيم. بعد آب گوجه فرنگي را با کمي نمک و فلفل مخلوط کرده داخل طرف شامي مي ريزيم. حرارت را ملايم کرده تا آب گوجه فرنگي کاملا غليظ شده و مغز شامي پخته شود. ممکن است بجاي آب گوجه فرنگي دو قاشق سوپخوري رب گوجه فرنگي را در دو ليوان آب حل کرده داخل شامي بريزيم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)