مواد لازم:
سیب زمینی پخته=2 کیلو
کره=160 گرم
شیر=2/1 لیوان
سس تند=1 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا=250 گرم
گوجه فرنگی رنده شده=3 عدد
سوسیس=150 گرم
خامه=100 گرم
پنیر فتا=100 گرم
پنیر چدار=150 گرم
تخم مرغ=1 عدد
برگ ریحان تازه=150 گرم
بادام زمینی بوداده=100 گرم
سیر=1 حبه
پنیر پارمیسان=30 گرم
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی های پخته را ریز کرده سپس پوره کنید و بعد با کره و شیر مخلوط نمایید. مایه ی سیب زمینی را به 3 قسمت تقسیم کنید. سوسیس ها را به صورت حبه قندی ریز کنید و با گوجه فرنگی در تابه تفت دهید،سپس یک قاشق مرباخوری سس تند به آن بیفزایید و با یک قسمت از پوره مخلوط و در کف قالب کیک پهن کنید.پنیر فتا را رنده کرده و با پنیر چدار و پارمیزان مخلوط نمایید،بعد با زرده تخم مرغ ،قسمت دیگری از پوره را مخلوط کرده و یک لایه دیگر روی لایه سوسیس بریزید و پهن کنید،سپس برگ ریحان را در خردکن ریخته و بادام زمینی را به ان اضافه نمایید و آنگاه سیر و خامه را بیفزایید و با یک قسمت دیگر پوره مخلوط کنید. اکنون مواد را داخل قالب در طبقه آخر بریزید و روی آن را پنیر پیتزا بریزید؛سپس در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 35 تا 40 دقیقه پخته و با برگ ریحان تزئین نمایید.
______________
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)