ماهي آزاد


مواد لازم براي دو نفر:


500 گرم ماهي سفيد

1 عدد ليمو

مقداري ريحان

نصف پياز

1 تا 2 پر سير

2 تا 3 قاشق سوپ خوري کره



ظروف و وسايل لازم:
يک ظرف پيرکس يا هر نوع ظرف فر دو ورق آلومينيوم 30 در 40 سانتيمتري



طرز تهيه:


ريحان، پياز و سير را در ماشين آشپزخانه يا هونگ (راستي آونگ گفته مي شود يا هونگ؟) خوب نرم کنيد و با کمي روغن يا کره مخلوط کنيد. آب ليمو را بگيريد و به مخلوط بيفزايد. دقت کنيد مقدار ريحان مصرفي سه چهار برابر مقداري است که در تصوير مي بينيد.
ماهي را بصورتي که در تصوير مي بينيد قطعه قطعه کنيد (چهار قطعه) هر دو قطعه را بر روي يک ورقه آلومينيوم تقريبا 30 در 40 سانتيمتري کنار هم قرار بدهيد و نصف معجون بالا را بر روي آن بريزيد و ورقه آلومينيوم را بصورتي که در تصوير مي بينيد خوب بسته بندي کنيد. سعي کنيد بسته را بصورت يک بسته بدون محفظه (سوراخ) مرتب کنيد، آب ماهي نبايد تبخير شود در غير اين صورت ماهي خشک مي شود.
همين کار را با دو قطعه ديگر هم انجام دهيد. فر را تا 175 درجه گرم کنيد و بسته هاي ماهي را براي مدت 20 دقيقه در حرارت 175 درجه بپزيد. براي اطمينان از اتمام طبخ يکي از بسته ها را باز کنيد و با چنگال امتحان کنيد که ماهي به اندازه دلخواه پخته. ماهي را زياد نپزيد در غير اين صورت خشک مي شود.

ماهي را مي توانيد با باقالي پلو يا چلو سفيد سرو کنيد.