رولت اسفناج همراه با سس ليمو
مواد لازم براي 6 نفر:
اسفناج ريز خرد شده 1 کيلو
تخم مرغ 8 عدد
آرد 3 قاشق غذاخوري
شير 3 قاشق غذاخوري
روغن مايع 600 گرم
پودر سير 1 قاشق چاي خوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
مواد لازم داخل رولت:
پنير خامه اي 150 گرم
قارچ تفت داده شده 250 گرم
گوشت گوساله ورقه شده پخته يا ژامبون گوشت 3 ورق
مواد لازم براي سس ليمو:
آرد سفيد گندم 2 قاشق غذاخوري
کره 30 گرم
پوست ليموي رنده شده 1 قاشق چاي خوري
زعفران به ميزان لازم
خامه يک دوم پيمانه
آب ليمو 2 قاشق غذاخوري
شير يک دوم پيمانه
نمک و فلفل به ميزان لازم
روش تهيه:
- اسفناج را ريز خرد کنيد و روي حرارت بگذاريد تا کمي بپزد. سپس بگذاريد کمي سرد شود.
- زرده و سفيده ي تخم مرغ را جدا کرده و زرده، آرد، شير، پودر سير، نمک و فلفل را به اسفناج اضافه نموده و خوب هم بزنيد.
- در ظرف تميزي سفيده را بزنيد تا کاملا کف کند و پفکي شود. سپس به مخلوط قبلي بيفزاييد و آرام هم بزنيد تا يکدست شود.
- حال مخلوط را داخل تابه اي مستطيل شکل که از قبل چرب شده و داخل آن کاغذ روغني انداخته ايد بريزيد و داخل فر با حرارت 300 درجه ي فارنهايت(150 در جه ي سانتيگراد) به مدت 20تا 30 دقيقه بپزيد.
- سپس رولت را بر روي شبکه ي توري که با حوله يا دستمال پارچه اي پوشيده شده برگردانيد و با دقت کاغذ روغني را از روي رولت برداريد و پنير خامه اي را روي آن پخش کنيد.
- سپس ژامبون يا ورقه ي گوشت را بگذاريد و در آخر قارچ تفت داده شده را روي رولت بريزيد و سپس رولت را بپيچانيد (مطابق تصوير).
روش تهيه سس ليمو :
کره را روي حرارت قرار دهيد.
آرد را به آن اضافه کرده و کمي تفت دهيد تا خامي آرد گرفته شود.
شير را بيفزاييد و مرتب هم بزنيد تا يکدست شود.
سپس رنده ي پوست ليمو ترش، زعفران، نمک، فلفل و خامه را اضافه نماييد.
سس را از روي حرارت برداريد و آب ليمو ترش را اضافه کنيد.
سس را همراه رولت سرو نماييد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)