نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: کیک های خوشمزه

  1. #1
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    کیک های خوشمزه

    رولت اسفناج همراه با سس ليمو



    مواد لازم براي 6 نفر:

    اسفناج ريز خرد شده 1 کيلو
    تخم مرغ 8 عدد
    آرد 3 قاشق غذاخوري
    شير 3 قاشق غذاخوري
    روغن مايع 600 گرم
    پودر سير 1 قاشق چاي خوري
    نمک و فلفل به ميزان لازم


    مواد لازم داخل رولت:

    پنير خامه اي 150 گرم
    قارچ تفت داده شده 250 گرم
    گوشت گوساله ورقه شده پخته يا ژامبون گوشت 3 ورق


    مواد لازم براي سس ليمو:

    آرد سفيد گندم 2 قاشق غذاخوري
    کره 30 گرم
    پوست ليموي رنده شده 1 قاشق چاي خوري
    زعفران به ميزان لازم
    خامه يک دوم پيمانه
    آب ليمو 2 قاشق غذاخوري
    شير يک دوم پيمانه
    نمک و فلفل به ميزان لازم

    روش تهيه:
    - اسفناج را ريز خرد کنيد و روي حرارت بگذاريد تا کمي بپزد. سپس بگذاريد کمي سرد شود.

    - زرده و سفيده ي تخم مرغ را جدا کرده و زرده، آرد، شير، پودر سير، نمک و فلفل را به اسفناج اضافه نموده و خوب هم بزنيد.

    - در ظرف تميزي سفيده را بزنيد تا کاملا کف کند و پفکي شود. سپس به مخلوط قبلي بيفزاييد و آرام هم بزنيد تا يکدست شود.

    - حال مخلوط را داخل تابه اي مستطيل شکل که از قبل چرب شده و داخل آن کاغذ روغني انداخته ايد بريزيد و داخل فر با حرارت 300 درجه ي فارنهايت(150 در جه ي سانتيگراد) به مدت 20تا 30 دقيقه بپزيد.

    - سپس رولت را بر روي شبکه ي توري که با حوله يا دستمال پارچه اي پوشيده شده برگردانيد و با دقت کاغذ روغني را از روي رولت برداريد و پنير خامه اي را روي آن پخش کنيد.

    - سپس ژامبون يا ورقه ي گوشت را بگذاريد و در آخر قارچ تفت داده شده را روي رولت بريزيد و سپس رولت را بپيچانيد (مطابق تصوير).

    روش تهيه سس ليمو :
    کره را روي حرارت قرار دهيد.

    آرد را به آن اضافه کرده و کمي تفت دهيد تا خامي آرد گرفته شود.

    شير را بيفزاييد و مرتب هم بزنيد تا يکدست شود.

    سپس رنده ي پوست ليمو ترش، زعفران، نمک، فلفل و خامه را اضافه نماييد.

    سس را از روي حرارت برداريد و آب ليمو ترش را اضافه کنيد.

    سس را همراه رولت سرو نماييد.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. #2
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    طرز تهيه‌ كيك‌ خانه‌اي‌

    طرز تهيه‌ كيك‌ خانه‌اي‌


    مواد لازم :

    كره : (نرم شده در دماي اتاق ) 125 گرم
    وانيل : نصف قاشق چاي خوري
    شكر: نصف ليوان
    تخم مرغ : 2 عدد
    آرد: 1/5 ليوان
    بيكينگ پودر: 2 قاشق مرباخوري

    شير: يك سوم ليوان
    براي طراحي كيك به شكل خانه ، ابتدا بايد كيك اسفنجي يا كيك كره اي كه طرز تهيه آن را در ذيل مي خوانيد، تهيه كنيد.

    طرز تهيه :


    -1 كره و وانيل را با همزن مي زنيم تا حالت كرم پيدا كند.
    -2 شكر را به كره افزوده و هم مي زنيم (به مدت 5 دقيقه ).
    -3 تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه كرده و هم زدن را ادامه مي دهيم .
    -4 آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط مي كنيم .
    -5 شير و آرد را كم كم و در دو مرحله به مخلوطكره و شكر مي افزاييم .
    -6 قالب مربع شكلي را در اندازه 20 سانتي مترانتخاب مي كنيم ، مواد كيك را پس از چرب كردن قالب ، درون آن مي ريزيم و در فر كه از 15 دقيقه قبل در دماي 175 درجه سانتي گراد گرم شده ،مي گذاريم تا بپزد.
    كيك خانه اي :
    -1 براي تهيه اين كيك به 3 تكه كيك به شكل مربع به ضلع 20 سانتي متر (براي درست كردن ديوارهاي خانه )، دو تكه كيك مستطيلي به ابعاد10‚20 سانتي متر جهت پوشاندن سقف 80 گرم خامه شيرين شده و تكه هايي از آناناس نياز داريم .
    -2 سه قطعه كيك مربع شكل را روي هم قرارداده و كناره هاي آن را با رنده صاف مي كنيم .
    -3 لابه لاي كيك ها را با خامه فرم گرفته وتكه هايي از آناناس مي پوشانيم .
    -4 رو و كناره هاي كيك را يك لايه نازك از خامه فرم گرفته مي كشيم .
    -5 از خامه فرم گرفته برداشته و كناره هاي كيك و سپس روي كيك را با صاف كن صاف مي كنيم .
    -6 دو تكه مستطيل را به صورت زاويه دار كنار هم قرار مي دهيم تا سقف را بسازيم . بين اين دو تكه رابا خرده هاي كيك و خامه پر كرده و روي تكه ها رانيز با خامه فرم گرفته صاف مي كنيم .
    -7 روي كيك را با ني شور و شكلات هاي رنگي به دلخواه تزيين مي كنيم .
    توجه 1: معمولا كيك كره اي را يك روز قبل تهيه مي كنند تا طراحي و برش كيك به اشكال مختلف به راحتي انجام شود.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  3. #3
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    طرز تهيه كيك زرين

    طرز تهيه كيك زرين


    طرز تهيه كيك زرين(كيك فوري)

    مواد لازم:
    آرد = 3/1و2 پيمانه
    شكر=3/1و1 پيمانه
    تخم مرغ=2 عدد
    شير=1 پيمانه و 2 قاشق غذاخوري
    پكينگ پودر=2 قاشق مربا خوري
    روغن مايع=2/1 پيمانه
    كمي وانيل
    طرز تهيه:
    اول تمام مواد خشك را قاطي ميكنيم.الك كرده كنار ميگذاريم بعد روغن مايع شير و تخم مرغ را با هم مخلوط كرده و با مايه اولي مخلوط ميكنيم و در فر با درجه حرارت 170 درجه به مدت 30 الي 40 دقيقه ميپزيم.
    نكته قابل ذكر اينكه كيك زرين در مدت زمان كمي قابل تهيه است و به همزن برقي نيازي نيست.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  4. #4
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    کيک آمريکايي

    کيک آمريکايي


    مواد لازم براي کيک:
    آرد سفيد=250 گرم
    شکر=175 گرم
    کره=150 گرم(و يا روغن جامد 120 گرم)
    پکينگ پادر=دو قاشق مرباخوري
    تخم مرغ=2 عدد
    شير=يک پيمانه(يک ليوان معمولي)
    وانيل=1/2 قاشق چايخوري
    مواد لازم براي تزئين کيک:
    شير=6 قاشق سوپخوري
    شکر=100 گرم
    کره=50 گرم
    عسل=50 گرم
    گردوي خرد شده=100 گرم
    زرده تخم مرغ=2 عدد
    طرز تهيه:
    آرد و پکينگ پادر و شکر و وانيل را مخلوط کرده، 2 عدد تخم مرغ را در ظرفي مي شکنيم و با همزن برقي خوب مخلوط مي کينم؛کره را کمي گرم کرده داخل تخم مرغها مي ريزيم و هم مي زنيم تا تخم مرغ و کره مخلوط گردد. شير را اضافه مي نماييم و مخلوط آرد و شکر را مي ريزيم و هم مي زنيم تا مواد مخلوط شده و مايه نرم و لطيفي بدست بيايد. قالب مناسبي را چرب کرده، آرد مي پاشيم و مايه را در قالب مي ريزيم؛ بايد سر قالب 3 تا 4 سانتيمتر خالي بماند. عسل و 50 گرم کره و 100 گرم شکر و 6 قاشق سوپخوري شير و نوک قاشق چايخوري نمک و گردوي خرد کرده را در ظرف کوچکي مي ريزيم؛ ظرف را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا بجوشد؛ دو عدد زرده تخم مرغ را مخلوط کرده، داخل ساير مواد مي ريزيم و هم مي زنيم. وقتي مايه کمي غليظ شد آن را از روي آتش برمي داريم و داخل قالب روي مايه کيک مي دهيم. فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت يا 175 درجه سانتيگراد گرم مي کنيم؛ قالب را روي پنجره وسط فر قرار مي دهيم؛ کيک بايد 45 تا 60 دقيقه در فر بماند تا بالا آمده، رو و اطراف آن کاملا طلايي شود؛ بعد قالب را بيرون مي آوريم و پس از سرد شدن با کارد اطراف کيک را از قالب جدا کرده، کيک را در ظرف قرار مي دهيم.. اين کيک را مي توان ساده بدون مواد تزئيني تهيه نمود. در اينصورت وقتي مايه کيک آماده شد آنرا در قالب ريخته و طبخ مي نمائيم.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  5. #5
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    کيک ساده

    کيک ساده



    شناخت مواد اوليه قنادي:

    هميشه از مرغوب ترين مواد اوليه قنادي استفاده کنيد تا در تهيه شيريني به کيفيت مطلوب تري دست يابيد . تخم مرغ مثل بقيه مواد ، از جمله آرد و کره نقش مهمي در کيفيت شيريني دارد و هميشه بايد آن را به صورت تازه تهيه و مصرف کرد .

    تخم مرغ براي هوا دهي به شيريني ، بيسکويت و کيک به کار مي رود زيرا پس از به هم زدن شديد ، قدرت نگهداري هوا را در خود دارد ، براي مثال در مواردي که به شدت زده شود ، کف ايجاد مي کند و باعث پف مناسب کيک مي شود . قدرت هوا دهي تخم مرغ مربوط به سفيده آن است و زرده هنگام زدن ، کف نمي کند زيرا داراي چربي نسبتاً زيادي است . زرده باعث ايجاد رنگ ، طعم و ترد شدن شيريني مي شود . هر عدد تخم مرغ کامل قادر است که مقداري آرد را برابر وزن خود هوادهي کند اما چنانچه مقدار آرد بيش از وزن تخم مرغ باشد بايد از هوادهنده هاي شيميايي مثل بکينگ پودر کمک گرفت .

    تخم مرغ به دو صورت خشک و تازه در دسترس است که در اين مبحث وارد بحث تخم مرغ خشک نمي شويم . مي توان اجزاي تخم مرغ را به کامل، زرده و سفيده آن تقسيم کرد که هر کدام کاربرد متفاوتي در شيريني پزي دارند . درجه حرارت ، يکي از نکات مهم کاربرد تخم مرغ در شيريني پزي است يعني تخم مرغ اضافه شده به خمير نبايد خيلي سرد باشد زيرا باعث بسته شدن روغن شده و زمان به هم زدن خمير و يا کرم را بالا مي برد .

    درهواي گرم مي توان از تخم مرغ سرد استفاده کرد زيرا حرارت خميررا تنظيم کرده واجازه نمي دهد که از26 درجه سانتي گراد تجاوز کند اما در هواي سرد زمستان بايد درجه حرارت تخم مرغ را تا درجه گرماي اتاق افزايش دهيد .

    روش فرم دهي سفيده تخم مرغ:

    هم زدن سفيده به خاطر آن است که حجم آن زياد شده و داخل آن حباب هاي هوا ايجاد شود و در نهايت شيريني را حجيم و پوک کند . پس براي آن که سفيده کاملاً صحيح زده شود بايد نکات زير را رعايت کنيد :

    سفيده بايد تازه و خنک باشد( در يخچال باشد) . سفيده نبايد حاوي ذره اي از زرده باشد . وسايلي که سفيده را با آن مي زنيد بايد تميز و فاقد چربي باشند . سرعت هم زدن زياد باشد زيرا در غير اين صورت آب مي اندازد . فاصله ميان زدن سفيده و مصرف آن بايد کم باشد درغير اين صورت آب مي اندازد . براي سفيده از ظرف آلومينيومي استفاده نکنيد چون رنگ آن را تيره مي کند .

    در مواردي که شکر به سفيده اضافه مي شود بايد بعد ازاين که کمي سفيده را زديم و سفت شد ؛ شکررا قاشق، قاشق اضافه کنيم .سفيده زده شده ، وقتي آماده است که اگر با نوک چاقو روي آن خط بياندازيم آن خط تا چند دقيقه باقي بماند .

    روش فرم دهي زرده تخم مرغ:

    هم زدن زرده ، به خاطرآن است که حجم آن زياد شده و داخل آن حباب هاي هوا ايجاد شود که در نتيجه شيريني را سبک مي کند ، براي اين کار بايد نکات زير را مورد توجه قرار داد . زرده بايد تازه و خنک باشد . زرده بايد با سرعت زيادي زده شود . در زرده نبايد سفيده وجود داشته باشد .

    براي شروع کارکيک پزي بهتراست با ساده ترين نوع کيک شروع کنيد، خصوصاً خانمهاي جواني که مي خواهند هنر شيريني پزي را بياموزند ، اين کيک را امتحان کنند ، مطمئناً پشيمان نخواهد شد . اگر درابتدا ، پختن اين کيک به نظرتان سخت آمد يا آنچه را توقع داشتيد به دست نياورديد ، نااميد نشويد. مطمئنا با چند بارتمرين ، نتيجه دلخواهتان حاصل خواهد شد .

    مواد لازم براي تهيه کيک ساده:
    4عدد
    تخم مرغ

    250 گرم
    آرد

    250 گم
    شکر

    يک دومپيمانه
    روغن مايع

    يک دومپيمانه
    آب نيم گرم

    2 قاشق مرباخوري
    بکينگ پودر

    کمي
    وانيل



    طرز تهيه:

    زرده و سفيده تخم مرغها را از هم جدا مي کنيم . اول زرده ها را مقداري زده و سپس وانيل و آب گرم را اضافه کرده ، مي زنيم . تا خوب کف کند و سفيد رنگ شود ، شکر را به زرده اضافه کرده و قدري ديگر مي زنيم ، سفيده را جداگانه مي زنيم و بعد مقداري شکر به روي آن مي ريزيم و مي زنيم تا خوب سفيد و سفت شود ، روغن را به زرده و شکر اضافه کرده و با سفيده زده شده مخلوط مي کنيم، درآخر کار آرد و بکينگ پودر را در مايه کيک ريخته و به هم مي زنيم . قالب گرد ساده اي را انتخاب کرده ، ته آن را چرب مي کنيم و مايه کيک را در قالب کيک ريخته ، به مدت 40 دقيقه در حرارت 350 درجه فارنهايت در پنجره پائين فر قرار مي دهيم ؛ بعد ازاين مدت ، کيک را از فر خارج و پس از سرد شدن با کرم يا خامه روي کيک و اطراف آنرا تزئين مي کنيم.

    نکات تغذيه اي:

    در صورت پخت اين کيک با همين ميزان مواد ، کل آن داراي 2600 کالري است که اگر به 8 قسمت مساوي تقسيم شود هر قسمت آن 320 کالري دارد.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  6. #6
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    کيک شکلاتي

    کيک شکلاتي




    اين کيک را مي توانيد براي ميهماني هاي بزرگ تهيه کنيد و بعد آنرا به قطعات تقريبي (2 در 4) يا (3 در 3) يا بزرگتر يا به هر شکلي که خواستيد در آوريد و در سيني بگذاريد و سرو کند. معمولا اينگونه کيک ها را با خود به ميدان هاي ورزشي يا به جشن مدارس يا در جشن تولدها مي برند، چون براي تهيه آن وقت زيادي صرف نمي شود، همزمان مقدار آن زياد است و مي توان آنرا تقريبا تا 30 قسمت يا بيشتر تقسيم کرد


    مواد لازم براي کيک:


    4 عدد تخم مرغ

    500 گرم شکر

    450 گرم آرد

    3 دسي ليتر شير

    300 گرم کره

    3 قاشق چاي خوري بيکن پودر

    2 قاشق چاي خوري شکر وانيل

    3 قاشق چاي خوري پودر کاکائو

    مواد لازم براي تزئين:


    200 گرم پودر قند

    2 قاشق چاي خوري شکر وانيل

    1 قاشق سوپ خوري پودر کاکائو

    4 قاشق سوپ خوري قهوه مايع (قهوه، همان گونه که براي آشاميدن تهيه مي کنيد)

    4 قاشق سوپ خوري کره آب شده

    مقداري نارگيل خورد شده

    ظروف و وسايل لازم:

    سيني فر(سيني گود) تقريبا 40 در 32 سانتيمتر، هم زن دستي يا ماشين مخلوط کن آشپزخانه
    توضيح: اگر اندازه سيني فر شما به اين اندازه نيست و اندازه آن زياد با اين اختلاف دارد، بايد مواد مورد استفاده را نسبت به اندازه سيني تنظيم کنيد.


    طرز تهيه کيک:

    در اين قسمت فقط از موادي که براي خود کيک در نظر گرفته ايم استفاده مي کنيم.
    کره اي را که براي خود کيک در نظر گرفته ايم آب مي کنيم و مي گزاريم سرد شود. کره را وقتي بعدا مي خواهيم با تخم مرغ و ديگر مواد مخلوط کنيم نبايد زياد داغ باشد، در غير اين صورت تخم مرغ ها را خواهند پخت.
    تخم مرغ ها را در ظرف هم زن بشکنيد و شکر را به آن بيفزايد و خوب با همزن مخلوط کنيد.
    حالا تمام پودرهايي را که براي خود کيک در نظر گرفته ايم (آرد، بيکن پودر، شکر وانيل و کاکائو) را با هم مخلوط مي کنيم، بعد از مخلوط کردن آنها را همراه با شير به مخلوط تخم مرغ و شکر که قبلا زده ايم را مخلوط مي کنيم و مواد را خوب مخلوط مي کنيم (با هم زن خوب مي زنيم) تا يک دست بشود بعد هم روغن را که سرد شده کم کم به مخلوط بيفزاييد و مخلوط کنيد. براي ديدن درجه غلظت خمير به اين تصوير نگاه کنيد.
    وقتي مخلوط آماده شد، سيني فر را با کمي روغن چرب کنيد تا کيک به آن نچسبد. حالا مخلوط را داخل سيني فر بريزيد و فر را که تا 200 درجه سانتيگراد گرم کرده ايد بگذاريد و کيک را به مدت 20 تا 25 دقيقه بپزيد. براي اطمينان از اينکه مغز کيک پخته است با يک قطعه چوب شبيه به چوب کبريت (کمي بلندتر و کمي کلفت تر) را داخل کيک فرو کنيد و بيرون بکشيد، اگر خمير کيک به چوب چسبيد به اين معني است که کيک شما هنوز آماده نيست و مغز کيک نپخته.
    کيک را پس از اتمام از فر خارج کنيد و بگذاريد سرد شود.

    روش تزئين کيک:
    در اين قسمت فقط از موادي که براي تزئين تهيه کرده ايم استفاده مي کنيم.
    قهوه مايع و کره آب شده را با هم مخلوط کنيد و بعد کم کم پودر قند، کاکائو و شکر وانيل را به آن بيفزايد و هم بزنيد تا خوب مخلوط و يک دست شود.
    وقتي کيک آماده و سرد شد مخلوط تزئين را با قاشق روي آن پهن کنيد، سعي کنيد خوب صاف شود. پس از صاف شدن، پودر نارگيل را روي آن بپاشيد.
    بگذاريد کيک و مواد تزئيني خوب سرد شود بعد آنرا به قطعاتي که نياز داريد برش بدهيد .

    اگر خواستيد مي توانيد اين کيک را پس از برش دادن در فريزر هم نگهداري کنيد و وقتي نياز داشتيد يکي دو ساعت قبل از مصرف از فريزر خارج کنيد بدون اينکه آنرا گرم کنيد مصرف کنيد.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  7. #7
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    کيک يک تخم مرغي

    کيک يک تخم مرغي



    مـــــــــــواد لازم :
    تخم مرغ :: 1 عدد
    آرد سفيد :: 2 پيمانه
    شير :: يک و نيم پيمانه
    پکينگ پادر :: 2 قاشق مرباخوري
    شکر :: 1 پيمانه
    روغن :: نيم پيمانه



    طــــــــــرز تهيه :
    قالبي را که بهتر است وسط آن سوراخ باشد چرب مي کنيم و ته قالب را کمي آرد مي پاشيم . تخم مرغ و شکر و وانيل و پگينگ پادر و روغن را مخلوط کرده خوب مي زنيم تا شکر حل شود و بعد شير به مايه اضافه مي نماييم و بهم ميزنيم و آرد را ميريزيم و بهم ميزنيم تا تمام مواد کاملا'' مخلوط شوند . بعد مايه را در قالب ميريزيم بحدي که سر قالب 2 تا 3 سانتيمتر خالي بماند، فر را با حرارت 400 درجه گرم مي کنيم و قالب را روي اولين پنجره فر بطرف پايين ميگذاريم و حرارت فر را به 250 درجه مي رسانيم و يکساعت و ربع کيک بايد در فر بماند . کيک بايد کاملا'' بالا آيد و طلايي شود بعد کيک را از فر بيرون مي آوريم و مي گذاريم کاملا'' سرد شود بعد در ظرف برمي گردانيم و روي کيک را کمي خاکه قند مي پاشيم . براي اينکه بدانيم کيک پخته شده است يا خير يک چنگال را ميان کيک فرو مي کنيم در صورتي که چيزي به چنگال نچسبد کيک آماده شده و پخته است .

    ____________________________
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/