کيک آمريکايي


مواد لازم براي کيک:
آرد سفيد=250 گرم
شکر=175 گرم
کره=150 گرم(و يا روغن جامد 120 گرم)
پکينگ پادر=دو قاشق مرباخوري
تخم مرغ=2 عدد
شير=يک پيمانه(يک ليوان معمولي)
وانيل=1/2 قاشق چايخوري
مواد لازم براي تزئين کيک:
شير=6 قاشق سوپخوري
شکر=100 گرم
کره=50 گرم
عسل=50 گرم
گردوي خرد شده=100 گرم
زرده تخم مرغ=2 عدد
طرز تهيه:
آرد و پکينگ پادر و شکر و وانيل را مخلوط کرده، 2 عدد تخم مرغ را در ظرفي مي شکنيم و با همزن برقي خوب مخلوط مي کينم؛کره را کمي گرم کرده داخل تخم مرغها مي ريزيم و هم مي زنيم تا تخم مرغ و کره مخلوط گردد. شير را اضافه مي نماييم و مخلوط آرد و شکر را مي ريزيم و هم مي زنيم تا مواد مخلوط شده و مايه نرم و لطيفي بدست بيايد. قالب مناسبي را چرب کرده، آرد مي پاشيم و مايه را در قالب مي ريزيم؛ بايد سر قالب 3 تا 4 سانتيمتر خالي بماند. عسل و 50 گرم کره و 100 گرم شکر و 6 قاشق سوپخوري شير و نوک قاشق چايخوري نمک و گردوي خرد کرده را در ظرف کوچکي مي ريزيم؛ ظرف را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا بجوشد؛ دو عدد زرده تخم مرغ را مخلوط کرده، داخل ساير مواد مي ريزيم و هم مي زنيم. وقتي مايه کمي غليظ شد آن را از روي آتش برمي داريم و داخل قالب روي مايه کيک مي دهيم. فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت يا 175 درجه سانتيگراد گرم مي کنيم؛ قالب را روي پنجره وسط فر قرار مي دهيم؛ کيک بايد 45 تا 60 دقيقه در فر بماند تا بالا آمده، رو و اطراف آن کاملا طلايي شود؛ بعد قالب را بيرون مي آوريم و پس از سرد شدن با کارد اطراف کيک را از قالب جدا کرده، کيک را در ظرف قرار مي دهيم.. اين کيک را مي توان ساده بدون مواد تزئيني تهيه نمود. در اينصورت وقتي مايه کيک آماده شد آنرا در قالب ريخته و طبخ مي نمائيم.