طرز تهيه‌ كيك‌ خانه‌اي‌


مواد لازم :

كره : (نرم شده در دماي اتاق ) 125 گرم
وانيل : نصف قاشق چاي خوري
شكر: نصف ليوان
تخم مرغ : 2 عدد
آرد: 1/5 ليوان
بيكينگ پودر: 2 قاشق مرباخوري

شير: يك سوم ليوان
براي طراحي كيك به شكل خانه ، ابتدا بايد كيك اسفنجي يا كيك كره اي كه طرز تهيه آن را در ذيل مي خوانيد، تهيه كنيد.

طرز تهيه :


-1 كره و وانيل را با همزن مي زنيم تا حالت كرم پيدا كند.
-2 شكر را به كره افزوده و هم مي زنيم (به مدت 5 دقيقه ).
-3 تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه كرده و هم زدن را ادامه مي دهيم .
-4 آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط مي كنيم .
-5 شير و آرد را كم كم و در دو مرحله به مخلوطكره و شكر مي افزاييم .
-6 قالب مربع شكلي را در اندازه 20 سانتي مترانتخاب مي كنيم ، مواد كيك را پس از چرب كردن قالب ، درون آن مي ريزيم و در فر كه از 15 دقيقه قبل در دماي 175 درجه سانتي گراد گرم شده ،مي گذاريم تا بپزد.
كيك خانه اي :
-1 براي تهيه اين كيك به 3 تكه كيك به شكل مربع به ضلع 20 سانتي متر (براي درست كردن ديوارهاي خانه )، دو تكه كيك مستطيلي به ابعاد10‚20 سانتي متر جهت پوشاندن سقف 80 گرم خامه شيرين شده و تكه هايي از آناناس نياز داريم .
-2 سه قطعه كيك مربع شكل را روي هم قرارداده و كناره هاي آن را با رنده صاف مي كنيم .
-3 لابه لاي كيك ها را با خامه فرم گرفته وتكه هايي از آناناس مي پوشانيم .
-4 رو و كناره هاي كيك را يك لايه نازك از خامه فرم گرفته مي كشيم .
-5 از خامه فرم گرفته برداشته و كناره هاي كيك و سپس روي كيك را با صاف كن صاف مي كنيم .
-6 دو تكه مستطيل را به صورت زاويه دار كنار هم قرار مي دهيم تا سقف را بسازيم . بين اين دو تكه رابا خرده هاي كيك و خامه پر كرده و روي تكه ها رانيز با خامه فرم گرفته صاف مي كنيم .
-7 روي كيك را با ني شور و شكلات هاي رنگي به دلخواه تزيين مي كنيم .
توجه 1: معمولا كيك كره اي را يك روز قبل تهيه مي كنند تا طراحي و برش كيك به اشكال مختلف به راحتي انجام شود.