مواد لازم :
گوشت سردست يا گردن که بايد کمي چرب باشد و بدون استخوان :: 1 کيلو
ادويه :: يک قاشق سوپخوري
نان بريده شده باندازه کف دست :: 12 تکه

طرز تهيه :
گوشت را تکه تکه مي کنيم با 3 تا 4 ليوان آب و 2 تا 3 عدد پياز خرد خرده و در حرارت ملايم مي گذاريم کاملا'' بپزد و آب آن به خورد گوشت برود . در اواخر طبخ کمي نمک و فلفل و يک قاشق ادويه را به آن مخلوط مي کنيم و گوشت را از روي آتش برداشته خوب ساطوري مي کنيم . تابه مي گذاريم داغ شود، گوشت را در تابه ميريزيم و روي آتش مي گذاريم تا گوشت به روغن بيفتد . نانها را در فر يا در تابه ديگر کمي برشته مي کنيم ، روي هر قطعه نان را مقداري گوشت مي گذاريم و يک قطعه ديگر نان را روي آن قرار مي دهيم .