مواد لازم :
برنج :: سه پيمانه
گوجه فرنگي :: متوسط نيم کيلو
پياز متوسط :: 3 عدد
گوشت چرخ کرده :: 250 گرم
آب گوشت :: يک پيمانه
سيب زميني متوسط :: 4 عدد
رب :: يک قاشق غذا خوري سر خالي
نمک فلفل زعفران :: به ميزان دلخواه
طرز تهيه :
پيازها را ريز خرد کرده و سرخ مي کنيم گوشت را نيز در پياز سرخ مي کنيم گوجه ها ريز خرد کرده به گوشت و پياز اضافه مي کنيم اگر از پوست گوجه را در غذا دوست نداريد حتما پوست گوجه را بگيريد در انتها کمي رب سرخ شده براي بهتر شدن رنگ غذا به آن اضافه مي کنيم. سيب زميني ها را به صورت نگيني ريز خرد مي کنيم و سرخ کنيم و به مواد بالا اضافه مي کنيم. سپس برنج را به مواد اضافه مي کنيم و برنج را به صورت کته دم مي کنيم فقط دقت داشته باشيد براي اين که کته شما شفته نشود يک ساعت قبل از تهيه غذا برنج را در آب نمک خيس کنيد.بعد هنگام طبخ آب برنج را عوض کرده و برنج را بشوييد روي برنج به اندازه يک بند انگشت اگر آب باشد کافي است و براي پخت اين غذا چون آب گوشت و آب گوجه فرنگي هست نيازي نيست که آب به غذا اضافه کنيد اما اگر کمتر از حد لازم هست کمي آب نيز مي توانيد اضافه کنيد .
برنج و مواد را تا هنگامي که در حال جوشيدن هست و آب آن هنوز جمع نشده است چند بار از زير به رو هم بزنيد تا مواد در ته ظرف باقي نماند و با همه برنج مخلوط شود و به ياد داشته باشيد که غذاهايي مثل آلبالو پلو لوبيا پلو يا همين استانبولي پلو بايد روي حرارت خيلي کم دم بکشد تا زير غذا اصطلاحا ته ديگش نسوزد .
__________________________________________________ _______
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)