مواد لازم

300گرم
گوشت گوساله يا گوسفند

5/1 پيمانه
لپه

3 تا 4 عدد
تخم مرغ

از هر کدام 1 عدد
پياز و سيب زمينی

به ميزان لازم
فلفل، نمک، دارچين، زرچوبه

به ميزان لازم
روغن برای سرخ کردن

============================================
طرزتهيه:
ابتدا لپه ها را به مدت 3 ساعت خيس کرده و سپس آنرا با گوشت و پياز می گذاريم تا نيم پز شود سپس سيب زمينی را نيز اضافه کرده و نمک، فلفل و زرچوبه می زنيم در صورت تمايل از 1 قاشق مرباخوری رب- گوجه نيز می توان استفاده کرد0 وقتيکه تمام مواد پخته شد و آبش کشيده شد سپس آنرا بوسيله گوشت کوب يا چرخ گوشت چرخ يا می کوبيم سپس 3 يا 4 عدد تخم مرغ را به همراه دارچين اضافه کرده و کاملا هم می- زنيم ظرف مورد نظر را روی حرارت قرار داده و روغن در آن می ريزيم تا کاملا داغ شود سپس از مواد شامی به اندازه يک نارنگی برداشته و در دست شکل می دهيم و وسط آنرا با انگشت سوراخ می کنيم و سپس در روغن سرخ می کنيم اين شامی همراه با سبزی و پنير و نان در زمان افطار مورد استفاده قرار می گيرد در بعضی نقاط گيلان از نخود نيز جای لپه استفاده می کنند و يا اينکه از گوشت کوبيده آبگوشت نيز می توان اين شامی را تهيه کرد