صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: آبگوشت با آب انار *

  1. #1
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    آبگوشت با آب انار *

    مواد لازم :
    گوشت سردست :: نيم كيلو
    پياز متوسط :: دو عدد
    نخود و لوبيا سفيد :: يك فنجان
    فلفل سبز ريز :: چند عدد
    سيب زميني استانبولي :: 250 گرم
    آب انار :: 1 ليوان
    رب گوجه فرنگي :: يك قاشق سوپخوري
    نمك و فلفل وزردچوبه :: به ميزان كافي

    طرز تهيه:
    گوشت را پس از پاك كردن و شستن، چند تكه كرده و با پياز خرد شده و روغن كمي تفت دهيد. نخود و لوبيا را از قبل خيس كنيد. بعد از خيس خوردن، آنها را با زردچوبه و 2 ليوان آب داغ روي شعله ملايم بپزيد. رب گوجه فرنگي را كمي تفت دهيد. سپس آب انار، سيب زميني، نمك و فلفل را اضافه كنيد. پس از آماده شدن غذا، آن را سرو نماييد.

    نكات تغذيه اي:
    در تهيه اين آبگوشت از آب انار استفاده شده است. انار داراي خواص بسياري است و حتي در احاديث هم بر خوردن آن تأكيد شده است. از جمله خواص آن مي توان موارد زير را نام برد:
    1- انار خون را تصفيه كرده و تقويت كننده قلب است.
    2- انار اشتها آور است وبهتر است قبل از غذا مصرف شود.
    3- انار در رفع اوره و كلسترول ، دفع سموم و تعادل مايعات بدن به خصوص خون نقش مهمي را ايفا مي كند.
    4- مصرف انار شيرين، ايجاد شادي نموده و رنگ رخسار را باز مي كند.
    5- مصرف انار شيرين تقويت كننده كبد مي باشد و در معالجه يرقان( زردي) مفيد است.
    6- انار ترش و شيرين( ملس) باعث كاهش فشار خون مي شود.
    7- مصرف انار در معالجه راشي تيسم، كم خوني و ضعف اعصاب مؤثر است و به بدن نيرو مي بخشد. ازاين رو امام صادق(ع) مي فرمايد : به كودكان خود انار بخورانيد زيرا آنها را زودتر به حد جواني مي رساند.

    تذكرات:
    1- انار براي اشخاصي كه دچار يبوست هستند، مضر است.
    2- انار ميوه اي سرد است، بنابراين اشخاصي كه سرد مزاج هستند پس از خوردن آن، مقداري آب جوش با نبات بخورند.
    3- انار براي كسانيكه دچار نفخ معده هستند، ضرر دارد. زياده روي در مصرف انار ترش ايجاد زخم معده مي كند.


    __________________________________________________ _______
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. #2
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    * خورشت قیمه *

    مواد لازم:
    - گوشت قيمه‌اي، 300 گرم
    - لپه، 2 پيمانه
    - پياز بزرگ، يك عدد
    - ليمو عماني، 10 عدد
    - زعفران ساييده‌شده، يك قاشق چاي‌خوري سرخالي
    - روغن مايع، به مقدار لازم
    - رب گوجه‌فرنگي، يك قاشق سوپ‌خوري سرپر
    - پودر دارچين، يك قاشق چاي‌خوري سرخالي
    - زردچوبه، يك قاشق چاي‌خوري
    - نمك به مقدار لازم
    - سيب‌زميني متوسط، 4 عدد
    طرز تهيه:
    1 - ابتدا لپه را در كاسه‌اي ريخته و خوب بشوييد، سپس آن را در سبدي آبكشي كنيد. گوشت را نيز بشوييد و در سبدي بريزيد تا آب اضافي آن خارج شود. پس از آن، پياز را پوست كنده و به‌صورت خلالي خرد كنيد. [فريزر كردن گوشت...]
    2 - داخل قابلمه‌اي مقداري روغن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا داغ شود. حالا پياز خردشده را در روغن به اندازه‌اي تفت دهيد تا رنگ آن طلايي شود. در حين سرخ‌شدن پياز، يك قاشق چاي‌خوري زردچوبه را اضافه كنيد و هم بزنيد.
    3 - تكه‌هاي گوشت را به پيازداغ اضافه كنيد و روي حرارت مرتب هم‌بزنيد تا گوشت تفت داده شود، سپس لپه را اضافه كرده و به هم‌زدن ادامه دهيد. در اين زمان مقداري نمك هم اضافه كنيد.
    نكته: علت تفت‌دادن لپه اين است كه پس از اضافه‌كردن آب براي پخت خورش، لپه وا نرفته و له نشود.
    4 - بعد از حدود 3 تا 4 دقيقه، از تفت‌دادن گوشت و پياز و لپه، حدود 2 پيمانه آب جوشيده به مخلوط اضافه كنيد و بگذاريد روي حرارت كم اجاق‌گاز بپزد. بعد از اينكه مواد چند جوش زد، پودر زعفران كه قبلا در مقداري آب جوش حل كرده بوديد را به مواد اضافه كنيد.
    نكته: براي اينكه لپه و گوشت خوشرنگ‌تر شوند، همان زماني كه لپه را به گوشت و پيازداغ اضافه كرديد، محلول زعفراني را نيز مي‌توانيد بيفزاييد.
    5 - در فاصله پخت گوشت و لپه، ليمو عماني‌ها را شسته و در كاسه‌اي حاوي آب جوش كمي خيس كنيد.
    سپس به وسيله چنگال چند سوراخ داخل آنها ايجاد كنيد و در خورش بريزيد. حالا حدود 2 ساعت صبر كنيد تا خورش روي حرارت ملايم اجاق‌گاز جا بيفتد. در اين فاصله، سيب‌زميني‌ها را هم پوست كنده و پس از خلالي‌كردن در روغن سرخ كنيد.
    6 - در يك ظرف فلزي جداگانه، رب را در كمي روغن تفت داده، سپس به غذا اضافه كنيد. به اين صورت رب، رنگ بهتري در غذا ايجاد مي‌كند. بعد از حدود يك ربع، پودر دارچين را بيفزاييد. حالا خورش را در ظرف موردنظر بريزيد و با سيب‌زميني سرخ كرده تزئين كنيد.
    نكته 1: باتوجه به اينكه رب گوجه‌فرنگي، پخت لپه و گوشت را به تاخير مي‌اندازد، آن را در مراحل آخر اضافه كنيد.
    نكته 2: دارچين را نيز در مراحل پاياني پخت خورش اضافه كنيد زيرا افزودن آن در مرحله اول پخت، باعث تيره‌شدن رنگ خورش مي‌شود.
    نكته 3: به جاي سيب‌زميني سرخ‌كرده، از چيپس خلالي نيز مي‌توانيد استفاده كنيد.


    __________________________________________________ _______
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  3. #3
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    * خورشت گوجه سبز *

    در پخت خورش گوجه‌سبز – مانند خورش‌هاي كرفس و كنگر – از سبزي‌هايي مثل نعنا و جعفري استفاده مي‌شود؛ فقط با اين تفاوت كه در اين خورش ديگر نيازي به آبغوره يا آبليمو براي ترش كردن نيست؛ گوجه‌سبز خودش ترشي لازم غذا را تامين مي‌كند.
    مواد لازم:
    - گوجه‌سبز، 250 گرم
    - گوشت قيمه‌اي، 500 گرم
    - پياز، 2 عدد متوسط
    - نعناي تازه، 150 گرم
    - جعفري تازه، 150 گرم
    - رب‌ گوجه‌فرنگي، يك قاشق‌ سوپ‌خوري
    - زعفران ساييده‌شده، نوك قاشق چاي‌خوري
    - نمك و زردچوبه، به مقدار لازم
    - آرد سفيد، يك قاشق سوپ‌خوري
    طرز تهيه:
    1 - ابتدا چوب گوجه‌سبزها را گرفته و پس از شستن كنار بگذاريد. نعنا و جعفري را به صورت جداگانه پاك كرده و پس از شستن و ضدعفوني كردن به‌صورت ريز خرد كنيد و داخل سبدي بريزيد تا آب اضافه آنها خارج شود.
    2 - پيازها را پوست كنده و به‌صورت خلالي خرد كنيد. در يك قابلمه مناسب مقداري روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا داغ شود.
    سپس پيازها را به آن اضافه كرده و بگذاريد تا تغيير رنگ دهد. حين سرخ ‌شدن، مقداري زردچوبه نيز روي پياز بريزيد.
    وقتي كه پياز كمي سرخ شد، تكه‌هاي گوشت را اضافه كنيد و همراه با پياز و زردچوبه در روغن تفت دهيد.
    پس از گذشت چند دقيقه، كمي نمك روي گوشت بپاشيد و پس از اضافه كردن آب، در ظرف را بگذاريد و صبر كنيد تا گوشت به‌طور‌ كامل بپزد.
    3 - در تابه ديگري مقدار كمي روغن بريزيد و نعنا و جعفري خردشده را در آن تفت دهيد.
    تقريبا بعد از يك‌ساعت‌و‌نيم – كه گوشت مراحل پاياني پخت را طي كرد – نعنا و جعفري سرخ شده را به آن اضافه كنيد و حدود يك ربع پس از آن، گوجه‌سبز را نيز به اين مخلوط بيفزاييد.
    4 - آرد را در يك كاسه كوچك ريخته و به آن كمي آب سرد اضافه كنيد و با چنگال آن‌قدر هم بزنيد تا آرد در آب حل شود، سپس به خورش اضافه كنيد.
    نكته: اضافه كردن آرد براي لعاب‌دار شدن خورش انجام مي‌شود.
    5 - پودر زعفران را نيز در مقداري آب‌جوش حل كرده و همراه رب در غذا بريزيد و بگذاريد خورش جا بيفتد. معمولا نيم‌ساعت پس از اضافه كردن گوجه‌سبز به خورش، غذا آماده است.
    نكته 1: پيش از آنكه از پخته شدن گوشت به‌صورت كامل مطمئن شويد، گوجه‌ها را به غذا اضافه نكنيد زيرا گوجه‌سبز در اثر جوشيدن زياد له مي‌شود.
    نكته 2: اگر گوجه‌سبزي كه خريده‌ايد از نوع خيلي ترش بوده يا اينكه شما تمايل بيشتري به طعم ترش و شيرين يا همان ملس داريد، يك يا 2قاشق چاي‌خوري شكر نيز به خورش اضافه كنيد.
    نكته 3: اضافه كردن رب به اين خورش اختياري است. شما مي‌توانيد اين خورش را بدون رب نيز بپزيد.


    __________________________________________________ _______
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  4. #4
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    خورش قرمه سبزی

    مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:
    سبزی(تره،جعفری،کمی شنبلبله)=یک کیلو
    گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان(یا 750گرم با استخوان)=نیم کیلو
    لوبیای قرمز یا چشم بلبلی=1/2 پیمانه(100گرم)
    لیمو عمانی درسته=3 تا 4 عدد
    گرد لیمو=یک قاشق سوپخوری
    پیاز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
    روغن=250گرم (یک پیمانه)
    طرز تهیه:
    گوشت را تکه تکه می کنیم و با پیاز سرخ کرده و لوبیا و لیمو عمانی و سه چهار لیوان آب می گذاریم نیم پز شود،بعد سبزی را به دقت تمیز می کنیم و می شوییم،آب سبزی که کاملا گرفته شد ریز خرد می کنیم. بعد سبزی را با روغن کمی سرخ می کنیم و داخل خورش می ریزیم می گذاریم خورش آهسته بجوشد و به روغن بیفتد.ممکن است به جای گرد لیمو 2 تا 3 قاشق سوپخوری آبلیمو به خورش بزنیم.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  5. #5
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    خورش آلو *

    مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:
    سبزی(تره،جعفری،کمی شنبلبله)=یک کیلو
    گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان(یا 750گرم با استخوان)=نیم کیلو
    لوبیای قرمز یا چشم بلبلی=1/2 پیمانه(100گرم)
    لیمو عمانی درسته=3 تا 4 عدد
    گرد لیمو=یک قاشق سوپخوری
    پیاز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
    روغن=250گرم (یک پیمانه)
    طرز تهیه:
    گوشت را تکه تکه می کنیم و با پیاز سرخ کرده و لوبیا و لیمو عمانی و سه چهار لیوان آب می گذاریم نیم پز شود،بعد سبزی را به دقت تمیز می کنیم و می شوییم،آب سبزی که کاملا گرفته شد ریز خرد می کنیم. بعد سبزی را با روغن کمی سرخ می کنیم و داخل خورش می ریزیم می گذاریم خورش آهسته بجوشد و به روغن بیفتد.ممکن است به جای گرد لیمو 2 تا 3 قاشق سوپخوری آبلیمو به خورش بزنیم.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  6. #6
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    خورش فسنجان با بادمجان

    خورش فسنجان با بادمجان مواد لازم:


    بادمجان قلمی و باريک خرد شده
    هفت عدد


    پياز متوسط
    دو عدد


    زرد چوبه و نمک و دارچين
    مقداری


    رب انار
    يک ليوان


    مغز گردو
    150 گرم





    روش تهيه:

    رب انار را در قابلمه ريخته و نمک و زرد چوبه و فلفل را به ان بيفزاييد و با سه ليوان آب روی حرارت بگذاريد تا جوش آيد بادمجانها را که قبلا خرد کرده ايد با مقداری روغن تفت دهيد پياز را خرد کرده و با بادمجان تفت دهيد گردو را آسياب کرده


    به بادمجان اضافه نموده و کمی با مواد تفت دهيد سپس اين مواد را به رب انار در حال جوش اضافه کرده و مرتب هم بزنيد تا گردو در آب انار حل شود و به تدريج به ان آب سرد اضافه کرده و حرارت را کم کنيد اين غذا بايد دو تا سه ساعت روی حرارت خيلی کم بماند تا کاملا جا بيفتد
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  7. #7
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    خورش اتار

    مواد لازم:

    گوشت: نيم كيلو

    مغز گردو: يك پيمانه

    سبزي (شامل تره، جعفري، گشنيز و شويد): دو پيمانه

    پياز متوسط: يك عدد

    دانه انار: نصف پيمانه

    رب انار: يك پيمانه

    گلپر در صورت تمايل: دو قاشق چايخوري

    آبغوره: دو قاشق مرباخوري

    طرز تهيه:

    ابتدا گوشت را به صورت قيمه‌اي تكه‌تكه كرده و با كمي پياز سرخ كنيد، سپس مغزگردو را چرخ كنيد و با دانه انار و رب انار بجوشانيد، آنگاه سبزي را خرد و سرخ كرده و تمام مواد را با گردو مخلوط كنيد، سپس گلپر، نمك، فلفل و آبغوره را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد، به روغن كه افتاد اين خورش انار آماده مصرف است، اين خورش با برنج هم بسيار خوشمزه مي‌شود همچنين مي‌توانيد از سيب‌زميني سرخ كرده هم استفاده كنيد.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  8. #8
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    خورش به

    مواد لازم براي چهار نفر:

    گوشت بي‌استخوان: بيش از نيم كيلو

    روغن: پنج قاشق غذاخوري

    به: يك كيلو

    پياز: به مقدار لازم

    شكر: در صورت تمايل دو قاشق سوپخوري

    آبليمو: نصف فنجان

    رب گوجه‌فرنگي: سه قاشق غذاخوري

    زعفران آب گرفته: يك قاشق مرباخوري

    نمك، فلفل و ادويه: به مقدار لازم

    هويج: در صورت تمايل سه عدد

    طرز تهيه:

    ابتدا گوشت را قيمه‌اي خرد مي‌كنيم و با پياز حلقه حلقه شده سرخ مي‌كنيم. سپس به مقدار كافي در قابلمه‌ آب مي‌ريزيم و مي‌گذاريم بپزد، سپس «به» را پوست مي‌كنيم و به قسمت‌هاي مساوي تقسيم مي‌كنيم، اگر دوست داشتيد خورش شما هويج هم داشته باشد، هويج‌ها را خوب شسته و تكه‌تكه مي‌كنيم، به ياد داشته باشيد، «به» را هم بايد مانند سيب‌زميني خرد كرده و تفت دهيم، (كمي سرخ مي‌كنيم) و سپس داخل گوشت مي‌ريزيم، پس از اين مرحله شكر (اگر دوست داشتيد)، آبليمو، رب گوجه‌فرنگي و زعفران را به همراه نمك، فلفل و ادويه به آن اضافه مي‌كنيم و مي‌گذاريم تا ملايم بجوشد، بايد دقت كنيد خورش نبايد زياد جوش بخورد. كه «به» و هويج آن له شود، چرا كه شما قبلا «به» را تفت داده‌ايد.

    خورش زماني آماده است كه بوي آن در بيايد، اين خورش را، هم مي‌توانيد با نان ميل فرماييد هم با برنج…
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  9. #9
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    خورش گوشت ترش

    خورش گوشت ترش

    مواد لازم ـ برای ۶ الی ۸ نفر گوشت خورشتی گوسفند (خرد شده) .................................................. ...۱ کیلو سبزی معطر (شامل تره، جعفری، گشنیز، نعناع و یک پر شوید)......................۱ کیلو گوجه فرنگی ریز .................................................. ..............................نیم کیلو آبغوره، نمک و فلفل سیاه.......................................... ..................به مقدار دلخواه لپه یا لوبیا قرمز.......................................... .........................۲قاشق سوپخوری طرز تهیه ۱ـ گوشت را با کمی پیاز سرخ شده تفت دهید، بعد لپه و دو – سه لیوان آب درون قابلمه بریزید و بگذارید گوشت نیم‌پز شود. سبزی را پاک کرده و ساطوری ریز کنید. مقداری روغن درون ماهیتابه ریخته و سبزی را در آن سرخ کنید و وقتی گوشت نیم‌پز شد، داخل قابلمه بریزید. ۲ـ گوجه فرنگی‌ها را درسته در مقدار کمی روغن سرخ کنید و پس از آنکه خورشت پخت، آنها را به همراه آبغوره و نمک و فلفل سیاه درون قابلمه بریزید. حرارت زیر قابلمه را کاملاً ملایم کنید تا خورشت جا بیفتد. آب این خورشت نباید زیاد باشد. * در صورتی که خلواش در دسترس بود، مقدار کمی خلواش به سبزی اضافه کنید.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  10. #10
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    سالاد ذرت وسیب زمینی

    سالاد ذرت وسیب زمینی
    سیب زمینی پخته شده را مربع مربع کرده و به همراه ذرت و فلفل دلمه ای قرمز مربع شده در درون کاسه ای مخلوط کنید سپس کل مواد دیگر را که حاصل آن سس می شود به مایع سیب زمینی و ذرت فلفل اضافه کنید و آرام هم زده و 15 دقیق در یخچال گذاشته و نوش جان کنید.نوشیدنی لیموناد و نعنا
    5 شاخه نعنا تازه را درون مخلوط کن ریخته آب لیمو را اضافه کنید ، شکر را اضافه کنید و 12 قطعه یخ را به همراه یک لیوان آب سرد به دستگاه اضافه کرده و مخلوط کن را 3 دقیق روشن نمایید سپس نوشیدنی شما آماده است
    سیب زمینی پخته شده ...................................... 500 گرم
    کنسرو ذرت شیرین مهرام..................................... 1 قوطی
    شوید خشک .................................................. ... 1-2 ق.غ
    سس سالاد رژیمی مهرام ................................ به مقدار لازم
    فلفل دلمه ای قرمز.......................................... ..... 2-3 عدد
    سرکه خرما.......................................... .............. 4-5 ق.غ
    آبلیمو...................................... ........................... 3-4 ق.غ
    نوشیدنی لیموناد و نعنا
    نعنا تازه.......................................... .................... 5 شاخه
    آب لیمو .................................................. ............... 5 ق.غ
    شکر............................................ ........................ 1-2 ق.غ
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/