خورش گوشت ترش

مواد لازم ـ برای ۶ الی ۸ نفر گوشت خورشتی گوسفند (خرد شده) .................................................. ...۱ کیلو سبزی معطر (شامل تره، جعفری، گشنیز، نعناع و یک پر شوید)......................۱ کیلو گوجه فرنگی ریز .................................................. ..............................نیم کیلو آبغوره، نمک و فلفل سیاه.......................................... ..................به مقدار دلخواه لپه یا لوبیا قرمز.......................................... .........................۲قاشق سوپخوری طرز تهیه ۱ـ گوشت را با کمی پیاز سرخ شده تفت دهید، بعد لپه و دو – سه لیوان آب درون قابلمه بریزید و بگذارید گوشت نیم‌پز شود. سبزی را پاک کرده و ساطوری ریز کنید. مقداری روغن درون ماهیتابه ریخته و سبزی را در آن سرخ کنید و وقتی گوشت نیم‌پز شد، داخل قابلمه بریزید. ۲ـ گوجه فرنگی‌ها را درسته در مقدار کمی روغن سرخ کنید و پس از آنکه خورشت پخت، آنها را به همراه آبغوره و نمک و فلفل سیاه درون قابلمه بریزید. حرارت زیر قابلمه را کاملاً ملایم کنید تا خورشت جا بیفتد. آب این خورشت نباید زیاد باشد. * در صورتی که خلواش در دسترس بود، مقدار کمی خلواش به سبزی اضافه کنید.