مواد لازم براي چهار نفر:
گوشت بياستخوان: بيش از نيم كيلو
روغن: پنج قاشق غذاخوري
به: يك كيلو
پياز: به مقدار لازم
شكر: در صورت تمايل دو قاشق سوپخوري
آبليمو: نصف فنجان
رب گوجهفرنگي: سه قاشق غذاخوري
زعفران آب گرفته: يك قاشق مرباخوري
نمك، فلفل و ادويه: به مقدار لازم
هويج: در صورت تمايل سه عدد
طرز تهيه:
ابتدا گوشت را قيمهاي خرد ميكنيم و با پياز حلقه حلقه شده سرخ ميكنيم. سپس به مقدار كافي در قابلمه آب ميريزيم و ميگذاريم بپزد، سپس «به» را پوست ميكنيم و به قسمتهاي مساوي تقسيم ميكنيم، اگر دوست داشتيد خورش شما هويج هم داشته باشد، هويجها را خوب شسته و تكهتكه ميكنيم، به ياد داشته باشيد، «به» را هم بايد مانند سيبزميني خرد كرده و تفت دهيم، (كمي سرخ ميكنيم) و سپس داخل گوشت ميريزيم، پس از اين مرحله شكر (اگر دوست داشتيد)، آبليمو، رب گوجهفرنگي و زعفران را به همراه نمك، فلفل و ادويه به آن اضافه ميكنيم و ميگذاريم تا ملايم بجوشد، بايد دقت كنيد خورش نبايد زياد جوش بخورد. كه «به» و هويج آن له شود، چرا كه شما قبلا «به» را تفت دادهايد.
خورش زماني آماده است كه بوي آن در بيايد، اين خورش را، هم ميتوانيد با نان ميل فرماييد هم با برنج…
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)