مواد لازم:

گوشت: نيم كيلو

مغز گردو: يك پيمانه

سبزي (شامل تره، جعفري، گشنيز و شويد): دو پيمانه

پياز متوسط: يك عدد

دانه انار: نصف پيمانه

رب انار: يك پيمانه

گلپر در صورت تمايل: دو قاشق چايخوري

آبغوره: دو قاشق مرباخوري

طرز تهيه:

ابتدا گوشت را به صورت قيمه‌اي تكه‌تكه كرده و با كمي پياز سرخ كنيد، سپس مغزگردو را چرخ كنيد و با دانه انار و رب انار بجوشانيد، آنگاه سبزي را خرد و سرخ كرده و تمام مواد را با گردو مخلوط كنيد، سپس گلپر، نمك، فلفل و آبغوره را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد، به روغن كه افتاد اين خورش انار آماده مصرف است، اين خورش با برنج هم بسيار خوشمزه مي‌شود همچنين مي‌توانيد از سيب‌زميني سرخ كرده هم استفاده كنيد.