سوپ عدس و سير براي افراد ديابتي



مواد لازم :

225 گرم( حدود 1 ليوان)


عدس قرمز (شسته شود)

2 عدد ( ساطوري شده)


پياز

2 حبه( ساطوري شده)


سير بزرگ

1 عدد( ساطوري شده)


هويج

2 قاشق سوپخوري


روغن زيتون خالص

5/1 ليتر


آب مرغ

2 قاشق سوپخوري


سركه

به مقدار لازم


فلفل و نمك

براي تزئين


برگ كرفس

طرز تهيه:

عدس قرمز، پياز، سير، هويج، روغن زيتون و آب مرغ را با هم مخلوط كرده و روي حرارت متوسط اين مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را كم كنيد تا به مدت 5/1 ساعت روي حرارت بماند. گاهي سوپ را به هم بزنيد تا به ته ظرف نچسبد. سركه يا آبليمو، نمك و فلفل را بيفزاييد.

اگر سوپ خيلي غليظ شد، كمي آب بيفزاييد. سپس آن را در ظرف مورد نظر ريخته و با برگ كرفس تزئين كنيد.

نكات تغذيه اي:

اين غذا به دليل دارا بودن عدس و سبزيجات از فيبربالايي برخوردار است. عدس قرمز مزه بسيار خوبي به سوپ مي دهد و در ضمن، از قبل احتياج به خيس كردن ندارد.