نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: سوپ گوشواره

  1. #1
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    سوپ گوشواره

    مواد لازم :
    نخود : 1 لیوان
    گوشت چرخ کرده : 300 گرم
    قلم گوساله : 1 عدد کوچک
    جعفری و گشنیز : به مقدار لازم
    پیاز : 1 عدد
    ماکارانی گوش ماهی : به مقدار لازم
    رب ونمک وفلفل : به مقدار لازم
    سیر کوبیده شده : 5 حبه
    سرکه سفید : 1 لیوان
    آرد : 1 قاشق غذاخوری


    طرز تهیه :
    نخود را با قلم بار کرده تا بپزد – پیاز را با کمی روغن سرخ کرده و بعد گوشتهای قلقلی شده رادرون آن سرخ کرده و رب را اضافه میکنیم و 1 قاشق آرد را هم می افزائیم بعد نخود وآب قلم را داخلش می ریزیم و میگذاریم جا بیفتد بعد سبریهای گفته شده را ریز کرده وداخلش میریزیم همچنین ماکارونی ها را تا کاملا بپزد وقتی که سوپ کاملا جا افتاد آماده خوردن است توجه داشته باشید که چاشنی این سوپ سیر وسرکه است که باید سیرهای کوبیده را درون سرکه از 3 ساعت قبل ریخته تا کاملا تندی سیر به سرکه برسد بعد به میزان دلخواه درون سوپ ریخته ومیل نمائید.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. #2
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    سوپ اسپانيائي

    سوپ اسپانيائي



    مواد لازم:
    جو :: يک پيمانه
    پياز :: يک پيمانه خرد شده
    کلم :: 2 پيمانه ريز خرد شده
    قلم گوساله :: يک عدد
    گشنيز :: يک پيمانه خرد شده (پيمانه کاملاً فشرده)
    فلفل و نمک :: به اندازه کافي
    رب گوجه فرنگي :: 4 قاشق سوپخوري



    طرز تهيه:
    قلم را در ظرف گذاشته آب را به آن اضافه کرده و در روي حرارت مي گذاريم ، پس از جوش آمدن آب قلم را خارج کرده و دوباره روي آن آب مي ريزيم که دليل اين کار کف حاصل ازپخت قلم است. دو عدد پياز داخل ظرف مي ريزيم که بوي بد آن گرفته شود. جو، پيازوکلم را داخل ظرف ريخته مي گذاريم تا به مدت 2 ساعت خوب پخته شود. سپس قلم را بر مي داريم ، اگر سوپ رادر ديگ زودپز مي پزيم ، کمي نمک مي ريزيم که ديگ زودپزسياه نشود.
    سپس رب گوجه فرنگي را اضافه مي نماييم تا سوپ کاملاً رنگ بگيرد.
    گشنيز ، فلفل و نمک را در آخرين مرحله پخت اضافه مي نماييم و پس از چند بارجوش زدن و پختن سبزي ، سوپ حاضر است ( البته سبزي را نبايد زياد پخت تا رنگ سبز آن از بين نرود . ) در صورت تمايل براي تزئين کردن سوپ مي توان از ليموي تازه استفاده کرد.
    نکته: بهتر است جو را از شب قبل خيس کنيد و افزودن پيازنيز باعث مي شود بوي کلم گرفته شودو به هيچ عنوان سوپ را هم نمي زنيم .



    نکات تغذيه اي سوپ اسپانيايي :
    اين سوپ خوشمزه ويتامين هاي زيادي دارد و به دليل دارابودن قلم ، کلسيم و پروتئين قابل توجهي دارد اين سوپ خوشمزه يک غذاي مناسب در شبهاي سرد زمستان است که براي جلوگيري يا بهبود سرماخوردگي مفيد مي باشد ضمنا با اين غذا آب ليموي تازه را که Vitc زيادي دارد فراموش نکنيد.

    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  3. #3
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    سوپ بادنجان با گوشت

    سوپ بادنجان با گوشت


    مـــــــواد لازم :
    بادنجان :: 2 عدد
    روغن مايع :: 50 گرم
    ماهيچه گوسفند :: 6 عدد
    تره فرنگي متوسط خورد شده :: 1 عدد
    آب گوشت :: نيم پيمانه
    آب :: 8 پيمانه
    دارچين :: 1 عدد ساقه
    سيب زميني استانبولي خورد شده :: 2 عدد
    زيره كوبيده :: 1 قاشق چاي خوري
    جعفري خورد شده :: يک چهارم پيمانه



    طــــــــرز تهيه :
    بادنجانها را از چند نقطه با سيخ يا چنگال سوراخ كنيد سپس آنها را در سيني فر قرار داده و به مدت يك ساعت در فري كه قبلا گرم كرده ايد بپزيد سپس آنها را در آورده و بگذاريد تا سرد شوند بعد آنها را پوست گرفته و گوشت آنها را خورد كنيد . روغن را گرم كرده ماهيچه ها را درون آن سرخ كنيد . سپس آنها را درون آبكش گذاشته تا روغن آنها گرفته شود. سپس ماهيچه ها و تره فرنگي و آب گوشت و آب را در قابلمه ريخته به مدت يك ساعت بپزيد . سپس ماهيچه ها را در آورده و استخوانهاي آنها را بگيريد و آنها را خورد كنيد . ساقه دارچين يا 1 قاشق چاي خوري دارچين كوبيده و سيب زميني و زيره را به آب گوشت در قابلمه اضافه كنيد و سپس در قابلمه را گذاشته و روي حرارت ملايم بپزيد تا سيب زميني ها نرم و پخته شوند . محتويات قابلمه و بادنجانها را درون مخلوط كن ريخته و خوب مخلوط نماييد . سپس گوشت و جعفري خرد شده را به آن اضافه كرده و درون قابلمه ريخته و با حرارت ملايم كمي مي پزيم تا جا بيافتد . سپس آن را در ظرف كشيده و روي آن را با كمي جعفري تزيين مي نماييم .

    ______________________
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  4. #4
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    سوپ ‌پاستا ‌و‌ سبزيجات‌ - ‌غذايي‌ پرفيبر‌ و‌ مناسب‌ براي ‌مبتلايان ‌به ‌يبوست

    سوپ ‌پاستا ‌و‌ سبزيجات‌ - ‌غذايي‌ پرفيبر‌ و‌ مناسب‌ براي ‌مبتلايان ‌به ‌يبوست



    كلم بروكلي خرد شده: 70 گرم
    هويج نگيني خرد شده: 70 گرم
    كرفس خرد شده: 70 گرم
    ريحان تازه خرد شده: 3 قاشق سوپخوري
    كدوي سبز حلقه شده: 50 گرم
    شويد تازه خرد شده: 2 قاشق سوپخوري
    پياز خرد شده: يك عدد روغن زيتون: 2 قاشق سوپخوري
    لوبياچيني پخته شده: نصف پيمانه
    ماكاروني فرمي: 200 گرم
    آب: 5/1 پيمانه
    آب ليموترش تازه: يك سوم پيمانه
    نمك و فلفل قرمز: به مقدار دلخواه
    گوجه فرنگي رنده شده: 2 عدد متوسط.

    طرز تهيه: در يك قابلمه مناسب روغن زيتون را مي ريزيم، پياز را به آن اضافه مي كنيم تا كمي تفت بخورد. پس از سه چهار دقيقه هويج و كرفس را اضافه و حدود 5 دقيقه سرخ مي كنيم. پس از اين مدت در ظرف را مي بنديم تا اين سبزيجات كمي بخارپز شود. (در اين مدت شعله بايد خيلي كم باشد تا سبزيجات نسوزند.)

    سپس كلم بروكلي و كدو سبز را به سبزيجات مي افزاييم. در مرحله بعد ريحان و شويد تازه و خرد شده را همراه با گوجه فرنگي رنده شده به مواد اضافه مي كنيم و پس از آن كه كمي نيم پز شدند، لوبياي پخته شده و آب را مخلوط مي كنيم (بهتر است آب جوشيده شده باشد) پس از به جوش آمدن آب، ماكاروني هاي فرمي را همراه نمك و فلفل و آب ليموترش به آنها مي افزاييم و صبر مي كنيم تا ماكاروني ها كاملا بپزند.

    نكات تغذيه اي: سبزيجات و غلات سرشار از فيبرهاي غذايي اند و فيبرهاي غذايي در دستگاه گوارش با جذب مقدار زيادي آب، خيلي سريع در روده حركت مي كنند و براي رفع يبوست مفيد هستند. كارشناسان تغذيه معتقدند؛ روزانه دست كم 25 گرم فيبر همراه با غذا بايد خورده شود تا تاثير مثبت در رفع يبوست داشته باشد. نصف پيمانه لوبياچيتي حدود 7 گرم فيبر دارد و نصف پيمانه كلم نيز بيش از 3 گرم و در مورد سبزيجاتي مانند؛ كلم بروكلي كه ساقه سخت دارند در واقع فيبر موجود در ساقه اين سبزيجات بيشتر از ديگر قسمت هاي آنهاست، بنابراين ساقه كلم بروكلي را نيز به قطعات كوچك ببريد و در سوپ بريزيد.براي آن كه رژيم غذايي شما سرشار از فيبر باشد از ماكاروني هايي استفاده كنيد كه از آرد كامل گندم تهيه شده باشند.نكته قابل توجه براي مبتلايان به يبوست كه عادت به خوردن مواد غذايي پرفيبر ندارند آن است كه در شروع مصرف براي جلوگيري از احساس نفخ و گاز روده، مواد غذايي پرفيبر را كم كم به رژيم غذايي خود اضافه كنند تا ظرف چند ماه بتدريج فيبر غذايي روزانه خود را به 25 گرم در روز برسانند. براي كاهش احساس نفخ شكم، پيش از پختن حبوبات حتما آن را چند ساعت خيس كرده و يكي دو بار آب آنها را عوض كنيد.

    تحقيقات پژوهشگران نشان داده است كه رژيم غذايي پرفيبر و كم چرب و كم كلسترول خطر سرطان ها، ديابت، بيماري هاي قلبي و بيماري هاي التهابي روده را كم مي كند.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  5. #5
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    سوپ سفيد

    سوپ سفيد



    مــــــــــواد لازم :
    آب گوشت :: 5 پيمانه
    سس سفيد :: 2 پيمانه
    هويج رنده شده :: 3 عدد
    كرفس با جعفري خرد شده :: 3 قاشق سوپخوري
    نمك و فلفل :: به مقدار لازم



    طـــــــــرز تهيه :
    سس سفيد و آب گوشت را مخلوط مي كنيم و بعد كرفس خورد شده و هويج رنده شده را در آن مي ريزيم و مي گذاريم چند جوش بزند و سبزي ها كه پخته شد كمي نمك و فلفل مي زنيم، در ظرف كشيده و كمي جعفري خورد شده روي آن مي پاشيم .



    مـــــــــــواد لازم براي سس سفيد:
    آرد :: 4 قاشق سوپخوري
    كره :: 75 گرم
    شكر :: 2 پيمانه



    طـــــــرز تهيه:
    آرد را در ظرفي ريخته و شكر را كم كم روي آرد ريخته و هم مي زنيم تا در شكر حل شود سپس روي آتش گذاشته و مرتب هم مي زنيم تا جوش بيايد و غليظ شود آنگاه كره را داخل سس مي ريزيم و بعد از دو جوش از روي آتش برمي داريم .
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  6. #6
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    سوپ عدس و سير براي افراد ديابتي

    سوپ عدس و سير براي افراد ديابتي



    مواد لازم :

    225 گرم( حدود 1 ليوان)


    عدس قرمز (شسته شود)

    2 عدد ( ساطوري شده)


    پياز

    2 حبه( ساطوري شده)


    سير بزرگ

    1 عدد( ساطوري شده)


    هويج

    2 قاشق سوپخوري


    روغن زيتون خالص

    5/1 ليتر


    آب مرغ

    2 قاشق سوپخوري


    سركه

    به مقدار لازم


    فلفل و نمك

    براي تزئين


    برگ كرفس

    طرز تهيه:

    عدس قرمز، پياز، سير، هويج، روغن زيتون و آب مرغ را با هم مخلوط كرده و روي حرارت متوسط اين مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را كم كنيد تا به مدت 5/1 ساعت روي حرارت بماند. گاهي سوپ را به هم بزنيد تا به ته ظرف نچسبد. سركه يا آبليمو، نمك و فلفل را بيفزاييد.

    اگر سوپ خيلي غليظ شد، كمي آب بيفزاييد. سپس آن را در ظرف مورد نظر ريخته و با برگ كرفس تزئين كنيد.

    نكات تغذيه اي:

    اين غذا به دليل دارا بودن عدس و سبزيجات از فيبربالايي برخوردار است. عدس قرمز مزه بسيار خوبي به سوپ مي دهد و در ضمن، از قبل احتياج به خيس كردن ندارد.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  7. #7
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    سوپ عدس و سير براي افراد ديابتي نوع (ii)

    سوپ عدس و سير براي افراد ديابتي نوع (ii)


    مواد لازم:
    عدس قرمز :: 225 گرم( حدود 1 ليوان)
    پياز ساطوري شده :: 2 عدد
    سير بزرگ ساطوري شده :: 2 حبه
    هويج ساطوري شده :: 1 عدد
    روغن زيتون خالص :: 2 قاشق سوپخوري
    آب مرغ :: 5/1 ليتر
    سركه :: 2 قاشق سوپخوري
    فلفل و نمك :: به مقدار لازم
    برگ كرفس :: براي تزئين



    طرز تهيه:
    عدس قرمز، پياز، سير، هويج، روغن زيتون و آب مرغ را با هم مخلوط كرده و روي حرارت متوسط اين مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را كم كنيد تا به مدت 5/1 ساعت روي حرارت بماند. گاهي سوپ را به هم بزنيد تا به ته ظرف نچسبد. سركه يا آبليمو، نمك و فلفل را بيفزاييد.
    اگر سوپ خيلي غليظ شد، كمي آب بيفزاييد. سپس آن را در ظرف مورد نظر ريخته و با برگ كرفس تزئين كنيد.

    نكات تغذيه اي:
    اين غذا به دليل دارا بودن عدس و سبزيجات از فيبربالايي برخوردار است. عدس قرمز مزه بسيار خوبي به سوپ مي دهد و در ضمن، از قبل احتياج به خيس كردن ندارد.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  8. #8
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    سوپ مرغ با كاري

    سوپ مرغ با كاري



    مواد لازم :

    سينه مرغ بدون پوست و استخوان :400 گرم
    پياز:2 عدد
    كره :يك سوم پيمانه
    آرد:2 قاشق سوپخوري
    پودركاري :2 تا 3 قاشق چايخوري
    آب مرغ :3 پيمانه
    آب آناناس :سه چهارم پيمانه
    پنير گودا:100 گرم
    خامه :1 و دو سوم پيمانه
    بادام خلال شده :2 قاشق سوپخوري
    شكر:نصف قاشق چايخوري
    نمك به ميزان لازم

    طرز تهيه :
    گوشت مرغ را خلال كنيد، پياز را پوست بگيريد و خرد كنيد.گوشت مرغ را در كره تفت دهيد و پيازهاي خرد شده را به آن اضافه كنيد و سپس آرد را هم روي آنها بريزيد و تفت دهيد (به قدري تفت دهيد كه پيازها طلايي رنگ شوند).پودر كاري را هم اضافه كنيد.آب مرغ و آب آناناس را هم افزوده و بگذاريد 15 تا 20 دقيقه بپزد.پنير را رنده كرده و كم كم به همراه خامه به سوپ اضافه كنيد و نمك و شكر بزنيد.بادام هاي خلال شده را در تا به بدون روغن تفت بدهيد و سپس برروي سوپ بريزيد و سوپ را ميل كنيد.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/