سوپ بادنجان با گوشت


مـــــــواد لازم :
بادنجان :: 2 عدد
روغن مايع :: 50 گرم
ماهيچه گوسفند :: 6 عدد
تره فرنگي متوسط خورد شده :: 1 عدد
آب گوشت :: نيم پيمانه
آب :: 8 پيمانه
دارچين :: 1 عدد ساقه
سيب زميني استانبولي خورد شده :: 2 عدد
زيره كوبيده :: 1 قاشق چاي خوري
جعفري خورد شده :: يک چهارم پيمانه



طــــــــرز تهيه :
بادنجانها را از چند نقطه با سيخ يا چنگال سوراخ كنيد سپس آنها را در سيني فر قرار داده و به مدت يك ساعت در فري كه قبلا گرم كرده ايد بپزيد سپس آنها را در آورده و بگذاريد تا سرد شوند بعد آنها را پوست گرفته و گوشت آنها را خورد كنيد . روغن را گرم كرده ماهيچه ها را درون آن سرخ كنيد . سپس آنها را درون آبكش گذاشته تا روغن آنها گرفته شود. سپس ماهيچه ها و تره فرنگي و آب گوشت و آب را در قابلمه ريخته به مدت يك ساعت بپزيد . سپس ماهيچه ها را در آورده و استخوانهاي آنها را بگيريد و آنها را خورد كنيد . ساقه دارچين يا 1 قاشق چاي خوري دارچين كوبيده و سيب زميني و زيره را به آب گوشت در قابلمه اضافه كنيد و سپس در قابلمه را گذاشته و روي حرارت ملايم بپزيد تا سيب زميني ها نرم و پخته شوند . محتويات قابلمه و بادنجانها را درون مخلوط كن ريخته و خوب مخلوط نماييد . سپس گوشت و جعفري خرد شده را به آن اضافه كرده و درون قابلمه ريخته و با حرارت ملايم كمي مي پزيم تا جا بيافتد . سپس آن را در ظرف كشيده و روي آن را با كمي جعفري تزيين مي نماييم .

______________________