مواد لازم : برنج 1000 گرم
شكر 2125 گرم
روغن 150 گرم
زعفران 6 گرم
گلاب 1 فنجان
خلال بادام 150 گرم
خلال پسته 50 گرم
دارچين 3 قاشق سوپخوري
طرز تهيه : برنج را پيمانه ميكنيم و از 6 تا 7 برابر برنج آب در نظر ميگيريم ( مقدار آب شله زرد بستگي به نوع برنج دارد چون برنج از لحاظ نوع با
هم متفاوت است يعني از برنج ها براي پختن به آب كمتر احتياج دارد برخي بيشتر ) بعد برنج را با دقت با آب مي شوئيم تا آب برنج كاملا زلال
بشود بعد 6 برابر برنج آب روي برنج ميريزيم و برنج را روي آتش ميگذاريم تا جوش بيايد ، گاهي كف برنج را مي گيريم ، وقتي مغز برنج كاملا نرم
شد شكر را بدقت تميز ميكنيم و داخل برنج مي ريزيم و بهم ميزنيم تا شله زرد كاملا جا بيافتد ، در صورتيكه شله زرد سفت بود يك تا دو پيمانه
ديگر آب گرم اضافه ميكنيم بعد زعفران را در كمي آب جوش حل مي نمائيم و داخل شله زرد ميريزيم سپس روغن را داغ و صاف ميكنيم و به
شله زرد اضافه ميكنيم آنگاه كمي از بادام را كنار مي گذاريم و بقيه بادام را مي شوئيم و داخل شله زرد ميريزيم و گلاب را نيز اضافه ميكنيم و
شله زرد را بهم ميزنيم تا تمام مواد خوب با هم مخلوط شوند بعد در شله زرد را مي بنديم و در صورت داشتن فر شله زرد را مي گذاريم كف فر
با حرارت ملايم نيم ساعت بماند و در صورتيكه روي آتش شله زرد را آماده كرديم ممكن است كمي آتش روي ظرف شله زرد بريزيم و با اين
عمل شله زرد بهتر جا مي افتد و آب نمياندازد و بعد ديگ را زمين ميگذاريم و بهم ميزنيم و شله زرد را در ظرف ميكشيم و روي آنرا با دارچين و
خلال بادام و پسته تزيين مي كنيم . در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين دسر براي 4 تا 6 نفر کافيست
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)