اين حلوا به لحاظ طعم و مزه به سوهان شباهت دارد. اين تفاوت مزه هم فقط به خاطر استفاده از مقداري شير خشك پرچرب در تركيب مواد آن است كه در زير به تفصيل به روش پخت آن خواهيم پرداخت:
مواد لازم:
- آرد؛ يك پيمانه
- شيرخشك پرچرب؛ يك پيمانه
- روغن؛ يك پيمانه
- شكر؛ يك پيمانه
- زعفران ساييدهشده به مقدار لازم
- گلاب؛ نصف پيمانه
روش پخت:
1 – ابتدا شيره حلوا را درست كنيد. براي اينكار يك پيمانه آب جوش را در كاسهاي بريزيد و شكر، زعفران و گلاب را به آن اضافه كنيد و آنقدر با قاشق هم بزنيد تا مايعي يكدست حاصل شود. اين كار را ميتوانيد روي شعله اجاقگاز انجام دهيد تا مواد با سرعت بيشتري در آب حل شوند.
2 – تابه نچسبي آماده كرده، روغن را در آن بريزيد و روي شعله اجاقگاز قرار دهيد تا داغ شود، سپس آرد و شيرخشك را همزمان اضافه كنيد و روي شعله ملايم مدام هم بزنيد تا مخلوط آرد و شيرخشك در روغن تفت داده شود و تغييررنگ پيدا كند.
نكته: براي آنكه از كافيبودن مقدار سرخشدن مخلوط آرد و شير خشك مطمئن شويد، كمي از مخلوط آردي سرخشده را داخل نعلبكي بريزيد و مقداري شيره به آن اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد. اگر از رنگ حاصل راضي بوديد، زمان اضافهكردن شيره به مخلوط آردي رسيده است. در غير اين صورت، سرخكردن آرد و شير خشك را ادامه دهيد.
3 – وقتي زمان ريختن شيره رسيد، آن را كمكم در تابه بريزيد و مدام هم بزنيد تا حلوا حالت سفت به خود بگيرد و به اصطلاح روغن بيندازد.
نكته يك: از شير خشك بچه استفاده نكنيد زيرا حلواي شما بيمزه خواهد شد.
نكته 2: كافي ميت (Coffee mate) نيز براي اينكار مناسب نيست چون گلولهگلوله ميشود و حلوا ظاهر نامناسبي پيدا ميكند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)