مواد لازم:

آناناس 1 عدد متوسط
بستني وانيلي 200 گرم
توت فرنگي 100گرم

روش تهیه:
يک عدد آناناس متوسط انتخاب کنيد؛ دقت کنيد که آناناس کمي رسيده باشد.
قسمت تاج آناناس را با دست بکنيد سپس خود آناناس را به صورت اريب برش بزيند.
خود آناناس را به عنوان ظرف اين دسر در نظر بگيريد. سپس با چاقو ميوه يا گوشت آناناس را از دور تا دور پوست خالي کنيد.
با قاشق بستني (اِسکوپ) از ميوه ي آناناس توپ هايي درست کنيد و کنار بگذاريد.
با همان قاشق مخصوص يا اِسکوپ، از بستني وانيلي هم چند توپ برداريد و کنار بگذاريد.
توت فرنگي ها را اگر درشت بود، چهار قسمت کنيد و اگر ريز بود، درسته استفاده کنيد. داخل پوست آناناس را که به صورت يک کاسه در آمده است با تمام اين مواد پُر کنيد و آن را يک ساعت داخل فريزر بگذاريد تا طعم ميوه ها و بستني به خود يکديگر برود.
اين دسر را مي توانيد پس از يک ساعت سرو کنيد. اين دسر را با ميوه هاي ديگر مانند گيلاس، انگور بنفش، هلو و زردآلو نيز مي توانيد تهيه کنيد.