جاودانه شوید
من به عـشـق منتـظر بـودن، هـمـه صبر قـرارم رفت، بهـارم رفت، عـشقم مرد، یارم رفت
جاودانه شوید
خب به خاطر شما اصلا تفسیر رو می ذارم کنار خوبه؟ .گفتی اون پرانتز چه ربطی دارد فکر نمی کردم اینقدر مبهم گفته باشم برای فهمیدنش فقط لازم نوشته زیر رو بخونی:
نفس واحد همون خاک واحد به مثال روبه رو توجه کن : مقداری خاک رو فرض کن که می خواهی با آن دو ظرف کوزه یا هرچی بسازی در اینجا مقداری را برای ظرف و مقداری دیگر را برای کوزه استفاده می کنی خب این خاک برای هر دو استفاده شده و به یک میزان هم هست. مطابق این:
چیزی که زیاده خاک است. دليلى ندارد که زن، از نفس (آدم) مشتق شده و یا از برخى از اجزاى او گرفته شده باشد.. هر دو هم از یک خاک گرفته شده اند هر دو هم انسانند.فرق هم ندارند یکی رو ظرف فرض کن یکی هم کوزه(نوع جنسیت)
فکر نکنم دیگر حرفی بمونه دوست خوبم پژمان جان.
«آفرينش حوّاء از دنده آدم» مطابق توراتِ تحريف شده است (که اصلا ملاک نمی شود.) حالا اگر قبول داری مشکلی نیست سفارش می کنم جمله بالا را بخوانی. برای پایان قضیه به پایین هم یک نگاهی بکن.
آمده است كه زرارة بن اعين، از امام صادق می پرسد نزد ما مردمى هستند كه مىگويند: «خداوند حوّا را از دنده چپ آدم آفريد» امام عليه السلام فرمود: «خداوند از چنين نسبتى منزه است و برتر از آن است... سپس فرمود: «خداوند بعد از آفرينش آدم، حوّا را به صورت تازه و نو پديد آورد... علاوه بر اينكه روايات
بنابراین زن از جزء و عضوى از اعضاى مرد آفريده نشده است؛ بلكه از همان طينت و سرشتى كه مرد (آدم) آفريده شد، او را نيز خدا خلق كرده است.
بلی بنده نیز این هایی که شما میفرمایید میدونم
این ها هیچ کدوم که نظر من نیست شما براش استدلال ردیف می کنید!!
در ضمن چند پست قبلتر توضیح دادم که نگرش بنده و سایر دوستان به موضوع چگونه است. از اینکه تاپیک در کدام بخش هم قرار داده میشه حدس زد دیگه!
شما هم خیلی بحث را جدی نگیرید چون در حد یک شوخی است.
ولی این هایی که شما فرمودید چیزی را ثابت نکرد.
من هم که نگفتم زن از جزء و عضوى از اعضاى مرد آفريده شده است هر دو از خاک هستند ولی مرد که ساخته شد مقداری خاک اضافه آماده بود که برای جلوگیری از اسراف!!! موجودی به نام زن هم پدید آمد.
جاودانه شوید
خوب دوست عزیز من هم حرف همین خداوند اول بابا آدم رو افرید وبعداز ان دید بابا ادم تنها موندهخداوند در قرآن می فرماید :همسر او را از جنس او آفرید: «... جعل لکم من انفسکم ازواجا»; خداوند همسران شما را از جنس شما قرار داد.(نه پسمانده گل )روم، 30 .21
20- تفسیرنمونه، ج 19، ص 38
__
از ان گل اضافه مونده بابا ادم ننه جون حوا رو خالق کرد فقط افتاد بود وقت خستگیش زیاد خوب از آب در نیومد2.گِل اضافه مونده بود
ننه جون حوا خیلی ناراحت شد بابا ادم به ان دلداری داد
وخداوند رحمان ورحیم به ننه جون حوا گفت تو برو ارایش کن بلکه شکل یه چیزی شدی
باز هم حرف خودتو می زنیبنابراین زن از جزء و عضوى از اعضاى مرد آفريده نشده است؛ بلكه از همان طينت و سرشتى كه مرد (آدم) آفريده شد، او را نيز خدا خلق كرده است.
ولی این هایی که شما فرمودید چیزی را ثابت نکرد.
بحث من و دوستان اینی که شما می گی نیست که اینه:
یعنی اول مرد بعدش زنخداوند همسران شما را از جنس شما قرار داد
ولی در کل بی خیال
فقط برای شوخیه
تا اینجاشم زیاد اسپم زدیم
آره حق با شما است اسپم زیاد شد .حالا اگه قبول نمی کنین باشه.نوشته که خیلی روشن بود .خودتونم می دونید.خوش گذشت.
بدرود
در اينجا من آرميده ام.من،كوروش،شاه شاهان
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)