ناصر حجازي در مورد اينکه برخي اعلام کردند گسترش فولاد تبريز در حال سوءاستفاده از اعتبار حجازي براي حضور در ليگ برتر است، گفت: هيچکس مرا مجبور نکرده تا با اين حال ناخوشم به کميته انضباطي فدراسيون فوتبال بروم و از حق گسترش فولاد دفاع کنيم. من به دليل رفاقت ديرينهام با آقاي زنوزي، مالک باشگاه فولاد، هر کمکي که از دستم بربيايد برايش انجام ميدهم و اين کار را با ميل و رغبت ميکنم زيرا او نيز در زمان بيماري من محبت زيادي در حقم انجام داد.
وي ادامه داد: من به کمک دوستانم به کميته انضباطي رفتم تا 2 امتيازي که از گسترش فولاد تبريز به ناحق گرفته شده دفاع کنم. بحث من با مالک باشگاه گسترش يک بحث دوستي و صميميت است و ارتباط من با اين باشگاه مربوط به امسال نيست از ساليان گذشته با زنوزي ارتباط داشتم.
حجازي خبر از شکايت اين تيم تبريزي به فيفا داد و گفت: آنطور که شنيدهام مسئولان گسترش فولاد حق و حقوق خود را از طريق فيفا پيگيري خواهند کرد و با يک وکيل بينالمللي در اين زمينه صحبت کردهاند و مدارک را به فيفا ارائه خواهند کرد. اين وکيل همان شخصي است که چند سال قبل به دليل آنکه پرسپوليس حق و حقوق يک بازيکن را پرداخت نکرد 6 امتياز از اين پرسپوليس کم کرد. اين وکيل اکنون قصد دارد وکالت باشگاه گسترش فولاد را در فيفا برعهده بگيرد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)