صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 41

موضوع: پروردگارم ...

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

با تو سخن می گوییم

ای معبود من ، تو را می ستایم و تو سزاوار هر ستایشی . بدان سبب که در حق من نیکی ها کردی . و نعمت های فراوان به من بخشیدی و عطایای بسیار ارزانی فرمودی... تو درباره من چندان خوبی و احسان کرده ای که دست شکر و سپاس من از آن کوتاه است. تو مرا از تاریکی و ظلمت نفسم رهایی بخشیدی و به روشنایی نور هدایت خود رهنمون گشتی . و همواره یاورم بودی .

ای معبود من , هرگاه از تو چیزی خواسته ام تو را بخیل نیافته ام و هرگاه آهنگ دیدار تو کرده ام ، گرفته و در هم نبودی ، بلکه دیدم که دعای مرا می شنوی و آنچه خواسته ام عطا می کنی و در هر حالی که هستم نعمتهای فراوان از جانب تو بر من ارزانی شده . از این رو نزد من تو درخور ستایشی .
    معبود من ، دل بریدن از همه کس و پیوستن به خود را به من عنایت کن و چشمان دلم را با فروغ نگاه کردن به خود روشنی بخش . تا اینکه چشمان دلم پرده های نور را ز هم شکافند و به سرچشمه بزرگی تو راه یابند .
    خدایا ، من از تو عشق تو ر می خواهم و عشق به دوستان تو را . و اینکه به کاری پردازم که مرا به دوستی ات برساند. و چنان کن پروردگارم ، که عشق تو پیش من ، از خودم و خانواده ام و آب گوارا محبوب تر باشد.
    آمین

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

شکر سلامتی

به نام پروردگار هستی بخش مهربان

بار الها ، تو بزرگ و بخشنده ای و نعمتهای بی شماری به من عطا کرده ای . بخاطر همه نعمتهایی که به من دادی تو را شکر می گویم . تو بخشنده ای و مرا نعمت بزرگ سلامتی بخشیده ای ، حال آنکه اگر اراده تو برآن قرار نمی گرفت من قادر بر تغییر چیزی نبودم و ضعف و نا توانی جسمم بر من غالب می شد . من این نعمت بزرگ را شکر می گویم قبل از آنکه هر آسیبی از دنیا بنا بر مشیت تو آن را به مخاطره اندازد . پس ستایش ازآن توست بر این سلامتی که همچنان از آن بر خوردارم . معبود من ، حال که ا ز نعمت سلامتی بهره مندم نمودی و روزی های پاکیزه خود را بر من گوارا ساختی و مرا در طلب خشنودی و بخشش خود به نشاط آورده ای و به فرمانبرداری خود توفیق دادی و نیرو بخشیدی تو را سپاس می گویم .
    خدایا ، بر محمد و خاندانش درود فرست و آنچه را خود برای من می پسندی در چشم دلم آراسته گردان و آنچه که اراده نمودی بر سرم آوری را بر من آسان ساز . مرا از پلیدی گناهان پیشین پاکیزه کن و از گزند آنچه کرده ام دور فرما . شیرینی تندرستی را در من سبب شکر خود ساز و گوارایی سلامت را یادآور سپاس خود گردان. تنها تویی که بی مزد و منت احسان می کنی و بی شایستگی ما نعمت می دهی . بسیار بخشنده و مهربانی و بزرگی و بزرگوار .

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

برای تو که خدایی

به نام خداوند بخشنده مهربان
    ای تبدیل کننده قلبها و چشمها به غیر آن , ای تدبیر گر روزها و شبها , و ای متحول کننده حالات و درونیات , ای آنکه رحمت می آوری بر آنکس که بندگانت به او رحم نمی کنند. ای آنکه انسان رانده از هر شهر و دیاری را می پذیری . ای آنکه نیازمندان خود را خوار و خفیف نمی گردانی . ای آنکه دست رد برسینه بندگان پرتوقع خود نمی زنی. ای آنکه نهال کار نیک را می پروری تا آن را به ثمر نشانی و انبوه کنی . و از کار بد چشم می پوشی تا آن را از ریشه برکنی . هر بزرگی در برابر تو کوچک است و هر شریفی در کنار تو بی مقدار . آنان که به سوی غیر تو رو کردند نا امید شدند و آنان که نیاز خود پیش دیگری بردند زیان دیدند . و آنان که در جایگاهی غیر از وادی فضل تو رزق و روزی جستند به قحطی در آمدند . خوان روزی ات برای کسی که نا فرمانیت کند گسترده است و برد باری ات برای آنکه با تو دشمنی ورزد آماده . شیوه پروردگاری تو , نیکی کردن است به بدکاران و طریقتت مهربان بودن با ***** کاران , تا آنجا که مدارا کردن تو آنان را می فریبد که توبه نکنند , و مهلت دادنت بازشان می دارد که از گناه دوری گزینند . سرانجام کار همه ما چنان شود که تو خواهی , و بازگشت امورمان به سوی تو باشد . هر چه عمرمان به درازا کشد , پایه های فرمانروایی تو سست نگردد , و چون در کیفر دادن درنگ نکنی , حجت آشکار تو باطل نگردد .
    خدایا , تو دلیل های آشکار خود را فراوان و پی در پی فرستاده ای و پیش از این حجت های خود را بیان داشته ای . و ما را از عذاب خود بیم داده ای و از سر لطف و مهربانی , تشویق کرده ای و مثل ها زده ای , و مهلت را طولانی ساخته ای , و عذاب ا به تأخیر افکنده ای , حال آنکه می توانستی در آن عجله کنی , و درنگ ورزیده ای , حال آنکه بر شتاب کردن توانا بودی .
    بی زبانی , مرا از حمد و ستایش تو ناتوان میدارد و در ماندگی از بزرگداشت تو , زبان مرا می بندد و نهایت کوشش من این است که به ضعف و درماندگی خود اعتراف کنم واین ,ای معبود من , نه از سر بی رغبتی , که از سر ناتوانی من است . پس بر محمد و خاندانش درود فرست و چنان کن که باقیمانده عمر من , برای جلب خشنودی در آنچه می پسندی سپری شود . ای مهربان ترین مهربانان .

فرازهایی از صحیفه سجادیه امام زین العابدین (ع)

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

امید

پروردگارم .تنها و تنها یاد تو آرام بخش دل من است و تنها امید به توست که مرا از تلاتم سختی های دنیا رها می کند و به درگاه گشایش تو می نشاند . پس تو دستگیرم باش . بر بهترین خلقت محمد و خاندان مطهرش درود و رحمت بر کران فرست و ما را همنشین ایشان قرار بده . من بنده توام و با تو آرام می گیرم . پروردگارم . هرآنچه بر من روا می داری می پذیرم گرچه در حکمت آن فرو می مانم . تو را همیشه شکر می گویم و به درگاهت امید دارم . آمین

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

برای تو

خدایا ، ای پناه بی پناهان و ای همراه بی همراهان . در های رحمت خود را بروی ما بگشا و ما را در سرزمین بی پایان محبت خویش وارد کن . نیکوکاری و حسن نیت و امانتداری را به ما بیاموز . ما را از رنج حسد و تکبر و غرور رها ساز . ما را آسایش فروتنی و ایمان و محبت به مردم عطا فرما . ما را از کدورت بدگویی و بد گمانی و بد خواهی دور نما . به ما توفیق حرکت به سمت خود و عمل خالصانه در راه خود عطا نما . به امید بخشش تو . ای بخشنده و ای بزرگوار .

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

نزدیک

خدایا ، ای آنکه گنهکاران از رحمت تو یاری خواهند. ای آنکه درماندگان به یادکرد احسان تو امان جویند . ای آنکه خطا ییشگان از بیم تو با فریاد بگریند . ای مونس مردم گریزان دور از دیار . ای غمگسار غم زدگان و دلشکستگان .ای فریاد رس بی کسان بی یاور . ای یاور نیازمندان رانده شده . تویی که رحمت و دانشت در همه جا فراگیر شده . تویی که هر آفریده را از نعمت خود بهره مند کردی . تویی که بیش از آنچه کیفر می دهی می گذری . تویی که پیش از به خشم آمدن مهر می ورزی . تویی که ....

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

گشایشگر

پروردگارا، تویی آنکه در امور مهم بخوانندش و در ناگواری ها بدو پناه برند . هیچ بلایی از ما بر نگردد مگر تو آن بلا را بگردانی و هیچ اندوهی برطرف نشود ، مگر تو آن را از دل برنی . آنچه را تو بر من وارد آورده ای ، هیچ کس باز نبرد و آنچه تو به سوی من روان کرده ای ، کسی بر نگرداند . دری را که تو بسته باشی ، کس نگشاید و دری را که تو گشوده باشی ، کس نتواند بست . آن کار را که تو دشوار کنی ، هیچ کس آسان نکند و آن کس را که تو خوار گردانی ، کسی مدد نرساند . پس برآخرین فرستاده ات محمد و خاندان مطهرش درود فرست . ای پروردگار من ، به احسان خویش ، در آسایش برویم بگشا و به نیروی خود ، سختی اندوهم را در هم شکن . و در آنچه زبان شکایت بدان گشوده ام ، به نیکی بنگر و مرا در آنچه از تو خواسته ام ، شیرینی استجابت بچشان . و از پیش خود ، رحمت و گشایشی به من عطا فرما ... و مرا به سبب گرفتاری آن ، از انجام آنچه مرا بدان امر کرده ای و پیروی آیین خود باز مدار . به امید تو ای صاحب عرش عظیم ...

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

باز هم امان

پروردگارم . ای آنکه گره کارهای فروبسته به سرانگشت تو گشوده می شود . و ای آنکه سختی دشواری ها با تو آسان می گردد . و ای آنکه راه گریز به سوی رهایی و آسودگی را از تو باید خواست ... سختی ها به قدرت تو به نرمی می گراید و به لطف تو اسباب کارها فراهم می آیند . از تو می خواهم که در آن روز سختی که گنهکاران به سیمایشان شناخته می شوند به قدرت خود ، آن روز امانم بده و سختی آن روز را برایم به نرمی مبدل کن . در آن روز که دیگر عذر خواهی من سودی بر من ندارد جز آنکه مشیت تو بر آن رود ... که در آن روز و در همه روزها امر و فرمان از آن توست ... پروردگارم ، مولای من ، جز تو چه کسی پناهم دهد که امن ترین پناهگاهی . با یاد تو دلم آرام می گیرد... که تو مولایی و من بنده توام ...و جز مولا بر بنده چه کسی ترحم نماید ؟

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

اینجا و یاد تو

خدای خوبم ، معبودم ، محبوبم ، از تو سپاسگذارم برای هوایی که هر آن ، آن را فرو می برم . و برای نسیمی که با آن صورتم را می نوازی . از تو سپاسگذارم برای آسمانی که با همه وسعتش به من ارزانی داشتی و برای زیبایی درختانی که در این سال ، دیدارشان را برایم میسر ساختی ... و شکوه هر طلوع و هر غروبی که با لطافت ابر و ماه و خورشید ، دوچندان نمودی ، و به سبب آنها یاد خود را در جانم لبریز ساختی. که هر آن اینهمه زیبایی ، مرا در بارگاه عظمتت به زانو در می آورد و در پیشگاه ربانیتت به سجده می افکند ... وه که خداوندم ، پس از آنهمه جفا که از جانب من روانه خطوط محبت تو با من گشت ، باز تو مرا به خویش خواندی و به مهر پروراندی و بر خوان محبت نشاندی ... و اینهمه زیبایی مهمان خانه ام کردی و اینهمه شیدایی مهمان جانم . و اکنون پروردگارم ... اگر مشیت تو پس از آن بر گرفتن نعمت از من است باز تو را شاکرم ... برای همه آن چیزی که در دامنم قرار می دهی و برای همه آن چیزی که از من سلب می نمایی . تو را شاکرم و ایمان دارم که چون تو کسی خیرم را نمی داند و صلاحم را نمی خواهد . پس آرام و صبور ، سر بر دامن ربانیتت می نهم و خود را به تو می سپارم . آن باد که تو می خواهی ... آمین .

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

وا نفسی

خدایا ، معبودا ، ای آنکه که هستیم به دست اوست ، ای آنکه به فقر و گرفتاریم آگاه است ، ای پروردگارم . از تو می خواهم که نفس مرا ببخشایی . نفسی که آن را نیافریدی تا با آن زیانی را بر طرف سازی یا به سودی دست یازی ، بلکه آن را آفریدی تا قدرت خویش را بر آفریدن مانند آن نمایان کنی و آن را دلیلی بر خلقت شبیه آن قرار دهی . پس بر محمد و خاندانش درود فرست و نفس مرا که بر خود بسیار ستم نموده ، ببخشای ، و رحمت خود را بر من بگمار که بار گناهانم را از من بر داری . چه بسا رحمتت به گنهکاران رسیده و چه بسا آمرزشت ستمکاران را در بر گرفته است ...

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)