صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 16 , از مجموع 16

موضوع: خوراک مرغ و پرنده

  1. #11
    afsanah82
    مهمان

    كتلت مرغ

    مواد لازم:
    مرغ پخته شده ساطوری شده=150 گرم
    سیب زمینی پخته شده رنده شده=250 گرم
    تخم مرغ=1 عدد
    کره آب کرده=یک قالب کوچک(من خودم از روغن مایع استفاده کردم)
    جعفری ساطوری شده=یک قاشق غذا خوری
    آرد=دو قاشق غذا خوری
    نمک و فلفل و زرد چوبه=به مقدار کافی
    طرز تهيه:
    1.اول آرد و تخم مرغ و کره آب کرده(روغن مایع)رو با هم مخلوط کنید.بعد سیب زمینی رو به مخلوط آرد و تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید.
    2.وقتی قشنگ با هم مخلوط شدن و موقع هم زدن به دیواره هایه ظرفتون نچسبید مرغ و جعفری رو به موادتون اضافه کنید.
    3.خوب که با هم خلوط شدن نمک و فلفل و زرد چوبه هم بهش اضافه کنید.
    4.بعد به صورت چند تا کتلت دربیارین و تویه روغن سرخ کنین.

  2. کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  3. #12
    afsanah82
    مهمان

    تارت تست

    مواد لازم:
    نان تست=به مقدار لازم
    مرغ آبپز ريز شده=1 ليوان
    جعفري و شويد ريز شده=2/1 ليوان
    پياز=2 عدد متوسط
    روغن=كمي
    نمك و فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم
    مواد لازم براي سس:
    خامه=2 قاشق غذاخوري
    پنير مثلثي=4 عدد
    آب=2 قاشق غذاخوري
    طرز تهيه:
    1. ظرف مافين را كنار بگذاريد.
    2. اطراف نانهاي تست را با كارد بريده سپس با قالب دايره شكل نانها را به شكل دايره در اندازه قالب ببريد.
    3. پيازها را ريز كرده در ماهيتابه همراه با روغن تفت دهيد سپس مرغ پخته شده و ريز شده را به همراه ادويه به پياز اضافه كرده كمي تفت دهيد تا روي آن كمي طلايي شود. سپس جعفري و شويد ريز شده را مواد اضافه كرده روي حرارت ملايم كمي مواد را هم بزنيد.
    4. مواد لازم براي سس را در مخلوط كن ريخته با هم خوب مخلوط كنيد.
    5. نانهاي تست گرد شده را در قالب مخصوص گذاشته بطوريكه اطراف نانها كمي از جداره قالب را بپوشاند.
    6. از مواد مرغ با قاشق كمي برداشته و داخل نانها بريزيد سپس روي مواد كمي سس بريزيد.
    7. ظرف را به مدت 10 الي 15 دقيقه با حرارت 160 درجه سانتيگراد و با حرارت بالا در فر بگذاريد تا روي نانها كمي برشته شود

  4. کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  5. #13
    afsanah82
    مهمان

    دمپخت مرغ

    مواد لازم:
    برنج=2 پيمانه
    مرغ=1 كيلو
    پياز=2 عدد متوسط
    گوجه فرنگي=1 عدد بزرگ
    سيب زميني=2 عدد متوسط
    ادويه(نمك،فلفل سياه،فلفل قرمز،زردچوبه،دارچين)=به مقدار لازم
    قرص طعم دهنده مگي=1 عدد
    ليمو عماني=2 عدد متوسط
    آب=4 پيمانه
    روغن=كمي
    طرز تهيه:
    1. مرغ را شسته به قطعات كوچك خرد كنيد.
    2. پياز را به قطعات ريز خرد كرده،كمي روغن در ماهيتابه ريخته داغ كنيد سپس پياز را در روغن سرخ كنيد تا وقتي رنگ آن قهوه اي روشن شود.
    3. گوجه فرنگي را به قطعات ريز خرد كنيد.
    4. گوجه فرنگي را به پياز اضافه كرده بگذاريد كمي بپزد.
    5. مرغ را به مواد اضافه كنيد.
    6. ادويه و قرص طعم دهنده مگي را به مواد اضافه كنيد.
    7. با قاشق مواد را خوب هم بزنيد تا ادويه جذب مواد شود.
    8. كمي آب+ليمو عماني را به مواد اضافه كنيد سپس در قابلمه را بگذاريد تا مواد به مواد 30 دقيقه بجوشد.
    9. سيب زميني ها را پوست كنده به قطعات كوچك خرد كنيد سپس آنها را شسته به مواد داخل قابلمه اضافه كنيد و بگذاريد مواد به مدت 15 دقيقه ديگر بجوشد.
    10. برنج را شسته به مواد اضافه كنيد بگذاريد به مدت 5 دقيقه بجوشد سپس 4 پيمانه آب به مواد اضافه كرده در قابلمه را گذاشته بگذاريد برنج با حرارت كم به مدت 20 يا 30 دقيقه دم بكشد.
    11. در صورتيكه برنج هنوز سفت باشد روي آن كمي آب بپاشيد .
    12. برنج را در ظرف كشيده روي آن را با ليموي تازه تزئين كنيد.

  6. کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  7. #14
    afsanah82
    مهمان

    مرغ كريسپي

    مواد لازم براي 2 نفر:
    مرغ=8 قطعه
    كورن فلكس ساده ريز شده=2 ليوان
    شير تازه=1 ليوان
    آرد سفيد=2/1 ليوان
    سير رنده شده=1 قاشق مرباخوري
    ادويه مخلوط=1 قاشق چايخوري
    تخم مرغ زده شده=1 عدد
    سركه سفيد=1 قاشق غذاخوري
    روغن براي سرخ كردن=به مقدار لازم
    طرز تهيه:
    1. قطعات مرغ را شسته در صافي بريزيد تا آب آن برود.
    2. شير را در ظرفي ريخته سپس آرد،تخم مرغ زده شده،ادويه،سركه،سير و نمك را به آن اضافه كرده با همزن مواد را هم بزنيد.
    3. قطعات مرغ را در ظرف ريخته تا مواد خوب جذب مرغ شود.
    4. كورن فلكس ريز شده را در ظرفي ريخته ،قطعات مرغ را در آن بغلتانيد.
    5. قطعات مرغ را در روغن فراوان با حرارت ملايم سرخ كنيد.

  8. کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  9. #15
    afsanah82
    مهمان

    مرغ برشته شده با سیب زمینی

    مواد لازم:
    سیب زمینی خلال شده=2 عدد
    پیاز=2 عدد
    سیر=3 حبه
    فلفل قرمزتند=1 عدد
    مرغ=1 عدد تمیز شده
    لیموترش تازه=1 عدد
    سس گوجه فرنگی=1 قاشق غذاخوری
    کره=2 قاشق غذاخوری
    طعم دهنده مگی=1 عدد
    نمک،فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم
    ادویه مرغ=1 قاشق غذاخوری
    روغن زیتون=1 فنجان
    گوجه فرنگی تازه=2 عدد حلقه شده
    طرز تهیه:
    1. پیاز+سیر+فلفل قرمز تند را در مخلوط کن ریخته نرم کنید سپس کره+سس گوجه فرنگی+طعم دهنده مگی را به آن اضافه کرده با مخلوط کن مواد را خوب مخلوط کنید.
    2. روغن+ادویه جات را به مواد اضافه کرده با قاشق هم بزنید.
    3. تمام سطح مرغ و سیب زمینی ها را به سس آغشته کرده سپس آنها را به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال بگذارید تا سس خوب جذب مواد شود.
    4. ظرف فر را با آلومینیوم پوشانده با روغن یا کره کمی چرب کنید سپس مرغ و خلال های سیب زمینی آغشته به سس را در ظرف بچینید و روی آنها را گوجه فرنگی حلقه شده بگذارید.
    5. روی ظرف را با آلومینیوم بپوشانید.
    6. ظرف را به مدت 2 ساعت با حرارت 200 درجه سانتیگراد در فر بگذارید سپس آلومینیوم را برداشته بگذارید ظرف به مدت 30 دقیقه دیگر در فر بماند تا روی مرغ برشته شود.

  10. کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  11. #16
    afsanah82
    مهمان

    خوراک مرغ با سس گوجه فرنگی

    سس گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
    جعفری ریز شده=1 لیوان
    سیر=3 حبه
    زعفران=کمی
    پودر زنجبیل=1 قاشق چایخوری
    نمک،زردچوبه،دارچین،فلفل سیاه،پودر لیمو عمانی=به مقدار لازم
    زیتون=برای تزئین
    طرز تهیه:
    1. قطعات مرغ را در ظرفی ریخته تمام سطح آن را به ادویه آغشته کنید سپس طرف مرغ را به مدت 2 سات در یخچا بگذارید تا ادویه خوب جذب مرغ شود.
    2. قطعات مرغ را در کمی روغن سرخ کنید.
    3. پیاز را به صورت حلقه ای ببرید و در کمی روغن آن را سرخ کنید سپس فلفل دلمه خلال شده+گوجه فرنگی حلقه شده+جعفری ریز شده+سیر+کمی زعفران حل شده در آب+سس گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده بگذارید کمی در روغن تفت داده شوند.
    4. مرغ سرخ شده را در ظرف پیرکسی ریخته،مواد بدست امده را روی آن بریزید.
    5. ظرف مرغ را به مدت 40 دقیقه با حرارت 200 درجه سانتیگراد در فر بگذارید یا تا وقتیکه قطعات مرغ خوب برشته شود.
    6. روی آن را با زیتون تزئین کنید.

  12. کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/