صفحه 9 از 13 نخستنخست ... 5678910111213 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 122

موضوع: Uploadfa | آپلود و ریموت آپلود تا سقف 1 گیگ + 100 گیگ فضا + مستقیم کردن لینک های چندین سایت

موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

پاسخ مدیریت آپلودفا
    سیار عالی بود بالاخره بحث شیرین آپلودفا پیش اومد به نکات خوبی اشاره شد و اگر بنده دستم پر نبود تاپیک ایجاد نمیشد !
    1 - دسته 25 % بود که با 30 زیاد فرقی نداره خوب این تایید میشه .
    2 - بله درسته سینا میاد و این قسمت رو توضیح میدن .
    3 - بله درسته اینجا کلا نکتس . گفتم رایگان یمونه درسته . هزینه ها تقسیم بشه درسته چون سایت یوزرهایه رپیدفایه بی اعتبار به خاطر نقص برنامه نویسیش بود که با جوایزی و ایمیل هایی که به کاربران آپلودفا قرار دادیم به اینجا رسید و اصل طرح همون رایگان بودنش بود که سریع رشد کرد وگرنه شما گفتی همون ابتدا پریمیوم بدیم من ممانعت کردم .
    4 - هزینه ها نصف بنده نصف هم ایشون چون تازه به سیستم اومده بودن و بتید بقوله معروف دوران سختیی که ما کشیدیم رو رپیدفا و تجربیات و مالکیت سیتی که من داشتم رو میدادن یجورایی روال همینه و دوران آش خوری حساب میشه . باید خاکش رو بخوری ...
    5 - اینو راست میگه مرام داشت اومد ملاقات ولی کاش نمومد چون همه چیز بهم ریخت :دی و ازم اجازه گرفت پریمیوم راه بندازم که منم تو icu گفتم هرطور صلاح میدونی من حالا حالا ها اینجا هستم .
    6 - درسته ایشون نزدیک ترین نفر به من هست کلا مشکلی نداریم . بله شما نباید با ایشون در ارتباط باشی چون مهرداد جدا و شما جدا برای تیم فعالیت میکنید وظایف جدا و کاری با هم ندارید ....
    7 - 14 روز نبودم و 350 تومان خرج کردن که الان تو حساب پاسارگاد به قدری ریخته شده که گفتم کم و کسر هست بردار یه ovh تقسیم به 2 شد . یه fdc که تقسیم به 2 شد یه fdc دیگه که بابته بنری که تو آپلودفا قرار دادن با حساب خودشون رفت ...
    8 -9 - بله درسته چون مهرداد با من طرف حسابه و سهم خودش رو میگیره و با شما در ارتباط نیست .
    10 - اصلا کل نکته ی کار اینجاست تا روزی که رو بازی کرد و بنده رو بن نکرده بودن همه چیز آروم یود که بعد از اون ماجرا به قدری بهم بر خورد که یک سره امتحانش کردم و متاسفانه ...
    11 - از اول تاپیک بخونی بیای پایین د ز د ی از من نشنیدی فقط خیانت ....
    12 - بله بله من از دوستان پول گرفتم و بهشون درصد دادم و از شما یهو نگرفتم سکته کنی گفتم نداری بزار خورد خورد هزینه ی سرور بده درصدش هم معلومه سایت خودمه سهم منه بدم به شما ؟ نوشه جونم تو جیبمه
    کار خودمه تلاش خودمه مسئولش خودمم هر کی خواست سهیم بشه درصدی 200 هزار دادم رفت شما ناراحتی ؟ الانم سایت سود کنه پول میدم یا نکنه من بهشون از خودم از جیبم میدم .
    13 و 14 - به شما چه ربطی داره کاره ای نیستید یکی از فعالان سایت همین ! شما طبق گفته ی خودتون نزدیک 2 ت خرج کردید و درصد 20 رو میگیرید الانم تو حسابتون هست میتونید بردارید حساب کنیم .
    15 - بله آقا چون ایشون قصد داشتن به کاربرا ایمیل بدن و بگن دامین عوض شده w0w داود تو کی بودی چهرت ملوس بود ولی سیرتت خشن :دی
    16 - من از سرور شما روت دارم و خودتون هم میدونید اتک چرا ؟
    17 - بله مثل این میمونه به بیل گیتس بگی چرا 7 درصد از مایکرویافت داری پس سهم هایه دیگه چی شد . سایتشه دوست داره همون طوری که راه اندازی کرد همون طور سهمش رو میفروشه .

نکته اصلی اینکه سرور های ما چی شد موجودی ما چی شد ؟ ما به عنوان مشتری تمتما هزینه هارو جلو تر پرداخت کردیم .

بنده تا آزار نبینم صدام در نمیاد و آدم درونگراییم و مشکلاتی که پیش اومد میتونست بهتر حل شود
    هنوز به من اطلاعی ندادن که توافق شده یا نه ایشالا که مهرداد توافق کرده ....
    شاد باشید

پاسخ مدیریت شرکت هاستینگ :

خاک خوری چرا ؟ سورس برنامه از پایه نوشته شده ، شما چکار کردید مگر !
    شما جواب پست مشتری پیچوندن رو ندادید آقای خاکپور ! می بینید دروغ می گید !
    شما 7 میلیون تومان از مهرداد هزینه گرفتید ؟ کجا خرج کردید ؟
    شما هیچ جواب به سوالات بنده ندادید چون جوابی ندارید !
    الان هم دامین رو بردید جایی دیگر ! این منطق شما هست ، وقتی جوابی ندارید فرار می کنید

پاسخ مدیریت آپلودفا :

جالبه این همه تلاشی که کردی همین بود ؟ دونه دونه جواب میدم .
    قرار بر این بود مشتری که از طرف ngixco یا از طرف من یا ایشون در whmcs ایشون همچین درخواستی داشتن من به عنوان همکار کار ها رو انجام بدیم نه اینکه نفر از دوستان قدیمی من هست میاد به من میگه فلان کارو کن من بیام بگم داود فلانی بهم پول داده بزن به حساب ....
    قرار اصلی این بود که من کمکی این باشم نه جور دیگه ! که حتی من nginxco رو ثبت و ایشون پول تبلیغ رو دادن !

--------------------
    اولی :
    vaghean 30 toman pooli ke gerefti vase 2 ta dastoor bood ke be baghie nagoftid in noe daramad ha arzesh nadare doste man.
    جواب من : بله من آموزش ها رو تو سایت قرار دادم اگه نفر تونست بره انجام بده نتونست و اگه از خودم بخواد انجام بدم به خاطر تو 30 بود گرفتم وگرنه بیشتر از این حرفا میگیرم !!!!

-----------------
    دومی :
    مشتری بعدی آقای قیصری بودن که ایشون به ما معرفی کردن ولی بعد از ناتوانی و مشکلاتی که انجیکس داشت پاک کردیم و جز خجالت جلوی مشتری چیزی نموند

جواب من : به درستی یادم نمیاد ولی تایید میکنم از این مشکلات داشتیم و خیلی وقت ها که نفر رازی نباشن پول بازگشت داده میشد یا پولی نمیگرفتیم .

----------------
    مشتری بعدی وست دیتا بوده که ابتدا با ما صحبت کردن و بعد که به آقای خاکپور گفتیم ایشون مستقیم با این هاستینگ تماس گرفتند و کار رو گرفتن که در پایان باز هم وست دیتا ناراضی بوده

جواب من : ایشون من رو از wht یافتن . قبل از این ماجرا ها صحبت کردیم گفتن پول ندارم بدم برام انجام بده بهت میدم من هم روت گرفتم بعد از 10 دقیقه بنظرم demo فقط براش ریختم و گفتم فاییده نداره همون litespeed بمون . " چون هزینه ای ندادن و معلوم نبود بعد از این ماجرا پولی بدن یا نه ! "

-------------------

پویا
    سلام
    در حال حاظر من دارم خودم کار هام رو انجام میدم و انجین ایکس رو با اوبونتو و برای تمام سایت هام با یک وی پی اس و نه بیشتر نصب میکنم
    البته بدون کنترل پنل
    لطفا اون مبلغ 50 تومن پیش شما امانت باشه از طرف من اگر به پشتیبانی نیاز داشتم از شما کمک میگیرم
    ممنون از راهنمایی تون

جواب من : بله درسته من هنوز به سرور ایشون لاگین هم نشدم و پول این دوستمون دست من امانت هست هر موقع بخوان برمیگردونیم ...

----------------

مشتری بعدی شرکت آیتی جوانی هستند که در زیر متن ایشون ازشون تشکر کردن در این تاریخ هزینه رو واریز کردن .

جواب من : بله من و مهران itjavani دوستان قدیمی هستیم و به شما مرتبط نمیشه که بیام و اطلاع بدم ! عجیبه . الان من میرم بیرون یکی بهم تو راه میگه برام این سرورو کافیگ کن بدوو بدوو بیام بهت بگم داود داود این به من پول داده بزن به حساب هزیون یا حزیون میگیا :دی

شما اگه نفری به من معرفی کردید باید میگفتید فلانی از جانب منه و من در خدمت بودم .
    شما از نام من استفاده کردید و گنده شدی وگرنه egostar دیده نمیشد اگر من نمیخواستم الانم هر چیزی بهت دادم ازت میگیرم . بطور مثال به مشتری میگفتید arte منیجر ما هست و طرف اعتماد میکرد وگرنه egostar چیزی نبود !!!
    تعهدی نسبت به هر منیجی که در بیرون خونه تو اتوبوس بهم میخوره ندارم چون من کمکی شما بودم نه شما کمکی من !!!!!!!! اگر از whmcs و nginxco مشتری میومد یله شراکت رفاقت ....

---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------

بابته 7 میلیون توضیح دادم :

بله بله من از دوستان پول گرفتم و بهشون درصد دادم و از شما یهو نگرفتم سکته کنی گفتم نداری بزار خورد خورد هزینه ی سرور بده درصدش هم معلومه سایت خودمه سهم منه بدم به شما ؟ نوشه جونم تو جیبمه
    کار خودمه تلاش خودمه مسئولش خودمم هر کی خواست سهیم بشه درصدی 200 هزار دادم رفت شما ناراحتی ؟ الانم سایت سود کنه پول میدم یا نکنه من بهشون از خودم از جیبم میدم .
    به شما چه ربطی داره کاره ای نیستید یکی از فعالان سایت همین ! شما طبق گفته ی خودتون نزدیک 2 ت خرج کردید و درصد 20 رو میگیرید الانم تو حسابتون هست میتونید بردارید حساب کنیم .
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

2. 3 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

پاسخ یک نفر که خودتان بخوانید ...
    با سلام با عرض پوزش بدلیل اینکه اسمی ازم اورده شده در تاپیک فکرکردم حرفی بزنیم شاید در حل مشکل و باز شدن بیشتر قضیه نقشی داشته باشه!در هر حال هم آقای تنهایی و هم محسن خاکپور از دوستان هستند و امید داریم که زودتر اختلاف به وجود امده حل بشه! میپردازم به اصل قضیه:

در مورد فیش پرداختی مورد نظر که داوود تنهایی عزیز ارائه دادند عرض کنم که: من اون موقع Egostar رو نمیشناختم و مستقیما به خود محسن در یاهو در ارتباط بودم و سوابق آشنایی ما خیلی طولانی تر از حرفاست... در یاهو به محسن PM دادم و گفتم که برای یکی از مشتریام NGINX نصب کنه ولی چون بد موقع بود حدود 12 شب بود گفت الان وقت ندارم بزار واسه فردا، فردای اون روز هرکاری کردم یاهوم لاگین نشد و مجبور شدم میل بدم به محسن ، میل دادم و طبق عقیده ای که هست در بازار حساب حسابه کاکا برادر ازش هزینه رو پرسیدم و بعد از واریز اینفو سرور رو ارسال کردم و لطف کردن و کارمو سریع انجام دادند!درمورد کیفیت کار هم بگم خوب بود و مشتری ما راضی بود شکر خدا! و اینم ذکر کنم اون موقع یادم نمیاد که در سایت egostar حرفی در مورد nginx زده شده باشه یا حتی اون موقع در امضا یوزر amirhosein هم همچین چیزی نبوده و مدت کوتاهی هست که این مورد رو قراردادید!
    این حرفا رو روی هوا نزدم که فکر کنید یه وقت چون رفاقتم با محسن قدیمی تر از رفاقتم با داوود هست اومدم این حرفو زدم...اگر داوود تنهایی عزیز 2تا میل قبل و بعد رو بخوونن کاملا حرف منو تایید میکنند!

موفق باشید...

پاسخ مدیریت شرکت هاستینگ :

بله مهران عزیز ، مورد مهم این هست خودشون اعتراف کردن که قرار شده هر مشتری بود به ما ارجاع بدهند و ایشون متاسفانه به بهانه های واهی دوست و ... از زیر بار قولشون در رفتند !
    در صورتی که در پست اول هم قید کردن تمام مشتریان به بنده باید ارجاع داده شود ولی هر کدام رو با بهانه های مختلف به جای دیگری پاس دادن
    اگر هم فیش آقا مهران رو قرار دادم توهین به ایشون نبوده باشه ، چون وظیفه آقای خاکپور بوده که به مشتری قید کنند با ما کار کنند ، فیش قرار گرفت تا ادعای ایشون که بعد از تصادف جدا شدن مشخص بشه و دروغ گویی ایشان آشکار بشود

بابت آپلود فا هم با مهرداد صحبت کردم و قرار شده محسن 7 میلیون تومانی که خرج کرده رو فاکتور بیاره که تا الان جوابشون این بوده که به خودم مربوط هست ، چون صحبتی که با مهرداد کردم متوجه شدم ایشون غیر از منیج ( کار خاصی نبوده و 2 نفر انجام می شده * که اگر ایشون ادعا می کنند کار هر کسی نیست ، چطور 1 ماه رو بنده تکی سایت رو چرخوندم ) هیچ هزینه ایی نکرده بودن و بحث ایشون این هست ایده از ایشون بوده !
    ولی در جواب بنده که آیا اولین سایت لیچ دنیا یا ایران هستیم که ایده خاصی بوده هیچ جوابی نداشتن !
    و مورد بعدی اینکه در تلفن ایشون به بنده قید کردن که 50 50 ، ولی بعد از اینکه من متوجه شدم مهرداد هزینه های اصلی رو کرده ( تو چت ایشون می گفتن هزینه رو خودش انجام می ده و کم می یاره از مهرداد قرض می گیره * ) قرار شد 40 بنده ، 40 مهرداد و 20 خودش باشه که قبول نکرد ! که صبح باز زیر حرفشون زدن که بخواهند این روال طی کنند بنده راهم رو جدا خواهم کرد

این شماره مهرداد هست ، شما می گید من دروغ می گم ، اگر کسی فکر می کنه دروغ می گم می تونه زنگ بزنه بپرسه !
    09375570089

پاسخ مدیریت آپلودفا

بله مهران عزیز فقط همین ؟ به این راحتی ؟ تخریب چره ؟
    من حرف مهران رو میدیدم دیگه حرفی واسه گفتن نداشتم از خجالت !
    تمام موارد بالا توضیح داده شده کار و حرف شما تکرار حروف هست احتمالا خوب متن هارو نمیخونید خودت خودتو قافلگیر میکنی !!!!

ولی اینو بخون :

یه چیز جالب دیدم تو این 2 روز فهمیدم کم میاری خاله زنک میشی شیطون بلا .
    حرفه منو به اون میزنی ولی مرد نبودی و کم آوردی و فکر کردی حرف ببری بیاری مثل خاله زنکا موفق میشی , اول تیم و بر علیه من کنی که دیدی چطور بچه ها بهت پریدن اومدی تو حریمه شخصیه و ایمیلی که من بهت داده بودم و حرفایه من با سینا که دو دوست صمیمی هستیم
    به وحید و بقیه نشون دادی و این بار تلاشت خراب کردن بود " دوران کودکی داود : ببین ببین ببین محسن بهت حرف بده بده بد زد "که باز شکست خوردی ولی اینو بدون شخصی که تک شرکت میزنه بن میشه با اسم امیرحسین لاگین میکنه و از ترسش هیچ چیزی از شخصیت داود تنهایی نمیگه معلومه چیه ...
    ولی من با حرفا و کارات ناراحت نشدم ولی خاله زنک بازیی که در آوردی حرف میبری حرف میاری امکان نداره بگذرم
    آپلودفا هم موقتا با کار شما و سو استفاده شما از تیم که خریدار سرورها بودید تعطیل شد حالا اگه پولت حاضر شد و خواستی دامین رو بخری مشکلی نیست میریم mahzar به نام شما میکنم چون به درد من نمیخوره جلو همه میگم . اگه هم نمیخوای زودتر بگو تو سایت اعلام کنم پریمیوم ها بیان پول هایی که به حساب شما ریختن رو پس بگیرن . ولی بدون من با تو و شخصیتت کار دارم .
    خاله زنکه خ*** ماله ضعیفه مثل زن ها میمونه حرف میبره میاره این کارو زن داییم کرد الان تنها و پریشون افسردس 23 الی 24 سالته وقتی کم میاری همه رو میخوای به جون هم بندازی ضعیفه .
    انقدر پشتت خالی میشه انقدر تنها میشی که تو بغض خودت نابود میشی قول میدم از فامیلیت معلومه تنهایی

راستی خاله زنک حرفایه خصوصیمون تو چت هم تاپیک بزن بگو که من تو حرفایه خصوصی بهت گفتم چقدر دوستت دارم میخوام امشب .... تو هم گفتی امشب وقت ندارم رزرو شدم
    شخصیت موجودی مثل شما برای همه آگاه هست حالا هی از در نمیتونی وارد بشی پنجره رو بشکون عمو جون بهت گفته بودم الانم میگم این پنجره فولادیه نشکنه ...
    مطمئن باش هر جا اسم تنها - تنهایی - تنهاپور - تنهازاده - تنها خانی - هیچ کس تنها نیست ببینم نمیزارم + نمیزارن کار کنی .

مدیر یک بخور دیگه ...
    شما تنها هوچی گری کردی و توهین ! جالب اینجاست این همه توهین کردید و مدیران هم تایید کردن نظرات شما رو !
    شما ابتدا مشخص کن مشتری هایی که قرار بوده به ما معرفی کنی و خودتون پیچوندید !
    بعد چند تا عکس می زارم که ببینی بنابر گفته خودت 2 نفر بودیم فقط ، بعد که دیدی کار گرفته آدم اضافه کردی ، برام هم مهم نیست چند نفر تشکر کنند ازت ، چون انسان هایی که انسانیت براشون مهم تر از دوستی هست درک می کنند و حق رو می دونند به چه کسی بدهند .
    کسی که حرفی برای گفتن نداره توهین و هوچی گری کارهاش رو جلو می بره و بدون که آخر این داستان اون کسی که اهل ***ی بوده بد می بینه !
    مورد بعدی من با مهرداد هم صحبت کردم ایشون گفتند به شما 7 میلیون تومان پول دادن ، بهشون دوستانه گفتم ، گفتم اگر محسن 7 میلیون تومان رو فاکتور دادن بنده رو همون 20 درصد راضی هستم چون اینقدر هزینه نکردم !
    ولی شما تنها هوچی گری کردی که به خودم مربوطه 7 میلیون تومان رو چیکار کردم ! این اگر جواب منطقی شما هست ؟
    پیش 1000 نفر هم بریم قضاوت کنند اولین چیزی که به شما می گند اینه 7 میلیون تومان رو کجا خرج کردید که نسبت به 7 میلیون تومان سهم می خواهید ! شما فاکتور 7 میلیون تومان رو بدید من مردانه می کشم کنار !
    ولی شما به قول خودت دوست های صمیمی خودت رو هم پیچوندی ، 7 میلیون تومان کجاست ؟ اگر مرد هستی 7 میلیون تومان رو نشون بده ! اگه کسی اهل پیچوندن نباشه می گه 7 میلیون تومان رو اینجا خرج کردم !
    اگر مرد هم بودی حداقل قبول می کردی 7 میلیون تومان رو پیچوندی ! نه اینکه با توهین و هوچی گری بحث رو عوض کنی، 2 میلیون تومان هم بنابر گفته مهرداد از مازیار گرفتی که به مازیار سهم بدی ! خوب اگر کسی انصاف داشته باشه از شما می پرسه آقای خاکپور این چندین میلیون تومانی که پول گرفتید رو کجا خرج کردید !

2gxhct92gwbayewpd9

kkvl30ftwi1v8kdq3nej
    82cngvarudh8sncwz95

4. 3 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

یک بخور دیگه ...
    کسی به نام amirHossein من نمیشناسم کسی که طرف بودیم باهاش اسمش بود داوود حالا نمیدونم چرا دو تا اسم درآورد !!!!!!!
    صحت حرف های محسن تایید میشه و این تنهایی مشکلاتی برای ما بوجود آوردن که با کل تیم منصرف شدیم از آپلودفا و همه ی بچه ها سرد شدن ...
    من قرار نبود لاگین کنم و صحبتی انجام بدم ولی اول به قدر شاکی شدم از حرفایه این ایگستر که خواستم ............ فقط یه کلام بگم شما کشور رو اداره میکردید ؟ معذرت میخوام گفتید 1 ماه سایت رو اداره میکردید پس موقعی که محسن بیمارستان بود من بیکار بودم ؟ البته اون موقع یاد گرفته بودی User ام رو از admin در میاوردی کاری نکنم یادته زنگ میزدی ؟!؟! نه اصلا اون موقعی که من منیج انجام میدادم کجا بودی ؟!؟! شایدم منتظر بودی موقعیت جور شه هم سایت هم مارو 2Dar کنی ؟!؟!؟
    اینجا جاش نیست مسایل و باز کرد wht جای رسیدگی به مشکلات روانی امثال تو نیست! برو یکم فکر کن ببین طرفت کیه، کی هستی، ... بعد نرخ تعیین کن.

پاسخ شرکت هاستینگ :

شما همون کسی هستید که وقتی سرور روت Ovh رو تغیر دادید کل سایت خوابید و پسورد رو هم یادتون رفته بود ! پی ام ای هم که دادی این بوده داود نمی دونم چی شد و رفتی ! این مسئولیت شناسی شما هست ! جواب ندادی و زنگ می زدم گوشی رو خاموش کردی ! شما هم مثل محسن هارد مانت کردن رو بلد نیستی ! اگر بلد بودید اون مشتری که نه تو تونستی حل کنی نه محسن ! و البته شما گند زدید به سرورش رو اینجا عکس های چت شما رو می زارم که گفتید ولش کنه بره ! البته شما وقتی نتونستی مثل همیشه فرار کردی ! اینها رو گفتم تا وقتی کسی ادعای منیج می کنه حداقل پای حرف هاش وایسه !
    اینقدر خراب کاری کرده بودی که آقای خاکپور به من گفت روت تمام سرور ها رو ازت بگیرم ! کی ؟ بعد از تصادف ! چون کاری جز خراب کاری بلد نبودید ! اگر دروغ می گم عکس های گفته های محسن خاکپور رو بزارم !
    جالب نیست گفتن این حرف ها چون تا الان چیزی که بوده آبروریزی برای شما بوده ، پروژه تخریب شما که برای بنده برنامه ریزی کردید چیز جز آبروریزی برای خودتون نداشته !
    y3kkkan1psushxwryd

باز اگه مایل باشید تهمت ها دروغ هاتون رو ادامه بدید مدارک مستدل تری قرار خواهم داد ، روشی که شما در پیش گرفتید توهین و ... هست که برای افراد ضعیف هست

6. 2 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

مدیر پلودفا :
    کامل بخون دیگه حروف تکراری نبینم .
    خوب اول بگم من کلا ناراحتیم سر خاله زنک بازیه و شما جواب این کار و خود شیرینی رو نگفتی منتظرم .... ؟ اگه راه داشت به جاهای باریک ترت هم میرسیدم .

-------

به عکس زیر عمیق نگاه کن ! عمیق تر...
    i314746 Untitled01
    کاملا مشخصه که از سال 88 برنامه بوده و تا 1 سال بعد اجرا شد اون موقع شما پارس دیتا فعال بودی یا کلا کاره ای نبودی !!! سایت 25 بهمن 89 راه اندازی شد با هدف مشخص و کلی تحقیق در مورد کار که نظر شما منفی بود یادته یادته مسیر سایت رو داشتی منحرف میکردی با اقاید پوچ و بدون منطق که همه جلوت وایسادن .
    در مورد عکس اولت بگم کاملا کاملا کاملا کاملا تایید میشه و قرار بود 50 به 50 کار کنیم . چون همه چیز رووو بود همه چیز در حد داداش بود و کسی بلف نزد متن aminmaster رو بزارم ؟ بابا ثابت شده ای . تو پست هایه قبلی مشخصه کلا سابقه ی کاریت هم همهی دوستان باهاش آشنایی دارن و معلومه
    سایت 100 درصد برای بنده بود 50 درصد به این دادیم 50 درصد دیگه کلا من و بچه ها بودیم و هدف اینطور بود که پیش خودم 50 درصد رو به هر کی میخواستم میدادم !!!
    و اون 7 میلیون دقیقش 4.5 هست که ورودی به تیم هست هر کی میخواست بیاد باید به مدیر که من بودم هزینه ای میداد و به نسبت درصد میگرفت مشکلی داری شما ؟ کاره ای بودی ؟ سایت به نام شما بود ؟ که الان بگی برای سایت خرج بشه که میگی 4.5 کجاست !!!! نرفتی بورس ؟ کار کردی ؟ سهم داشتی تا حالا ؟ مثل این میمونه به شرکت x بگی آقای مدیر چرا سهام میفروشی چرا خرج سایت نمیکین ؟
    من با شما تو مخارج سایت نصف نصف بودیم اگه خیلی عمیق ببینی بهت لطف کرده بودم که یکهم نگرفتم مثل بقیه دوستان 1
    ولی تا موقعی که اعتمادم از شما کم نشده بود و از بین نرفته بود همه چیز حل بود من که تو سایت ایشون کاری نداشتم دقت کنی 2 ماه آخر کاری با سایتت نداشتم و فقط یه یوزر داشتم ادمین میومدم آمار میگرفتم حق من بود !!! چون به واسطه ی این من به شما 50 درصد داده بودم برای چی بود که بفهمم کی از طرف آپلودفا میاد که دوستان شاهد هستند 2 ماه بنر اونجا موند اگه مشتری از طرف ما باشد دیگه از بنر ایشون شروع کنیم پول بگیریم اگر کسی نیست هیچی و چون خودش سهیم هست تو سایت به نسبت 50 درصدش تخفیف میگرفت !!!!! انقدر مرام !!!!! دیگه اینکه گذاشتم پول ها بره پاسارگاد شما مشخصه خرابم تو رفاقت ...
    ما 20 فروردین کل این چت رو زدیم حالا من 1 روزه اومدم خسته و چون دورغ 13 زده بود و به یک شکله وحشتناکی جم کرد ببینید چقدر آبرو ریزی ولی باز سکوت 1
    فروش فروش پربازدیدترین سایت لیچ ایران - PersianTools Forums
    و خبر حمله ی دشمنان سایبری به سایت آپلودفا وقتی تو icu بودم شنیدم به کی بگم انقدر حالم بد شد که .. و بعد از چند لحظه که ok شدم به پسرداییم گفتم گوشیتو بده این خبرو بگم برداره هنوز نمیدونه ترافیک با حمله داس چیه اونقدی که این خبر برام سنگین بود خبر ترکیدن الان آپلودفا برام سنگین نبود ...
    حرفی که دوستان به من زدن و سابقه ی قبل و امتحاناتی که اینجا هم رد شد و aminmaster که میاد میگه چی شد کلا دلمو زد متن چت 15 روزه گذشته رو بزار چطوریه برخوردم باحات چقدر سنگین چقدر حالت تنفر توش موج میزد . ولی باز با غروز جلوم ایستادی و زدی زیر حرفت لعنت به خالی بند .
    دلیل اصلی مشکلات : ما رو به قول بچه ها پایین دور پلیسی زد و بعد از عذر خواهی از من پنل سایتش رو باز نکرد دیگه چقدر شعور چقدر اشاره ...
    من سریعا تبلیغاتش رو برداشتم و تماما همون شد که روی نیمکت زمستون بهش گفتم 20 شما و همون طور که شما زدی زیر کار منم محکم میزنم زیرش خوب بود ؟ 1
    کلا همه ی این موضوع سر بی اعتمادی من به این مورد بود که به این راحتی میتونه همه کار کنه فردا روز چی میاد سر ما امروز خوشحالم که این شخصیت رو زود شناختم زودش مهمه وگرنه فردا روز که سایت قدیمی تر میشد چی میشد آپلودفا !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    در مورد عکس چت مهرداد به حدی رفاقت ما عمیق هست میتونید زنگ بزنید بپرسید من به همه حرف میزنم و اینکه بگم دامین بهش واگذار شد !!!! و برو ازش بگیر
    دیگه نبینم تکراری حرف بزنیا اگه اینگونه بشه حتما میریم مرحله 2 که قولشو داده بودم .
    به دوستانی که از p30.... میان اینجا بگم که توافق کرده سایت رو بخره x نقد بده بقیه که x تومانه هم چک .
    اگر تا فردا یا امروز خبری ندن مجبوریم به تمام کاربران آپلودفا بگیم از این شرکت با این ثبت پولشون رو پس بگیرن

i314901 Untitled11111111111

ای بابا خاله زنک ما با شما از این صحبت ها نداریم اگه ما آبرومون رفته عیب نداره چیزی نداریم برای از دست دادن سرقتی که شما از سرورها کردید ....
    با این حرفا لبخند و به لب من میاری و سعی داری جو رو خراب کنی ولی با تو کار دارم هنوز مرحله 2 نشده من تا ته ته تهش هستم از تو خ* ترم.
    من دیگه نه سرور میخوام نه سایت ولی بحثت جالب شده همه دیگه مشتاقیم کل متنات رو بزاری تا دیگه کسی اعتماد نکنه بهت سلام بده چون هر لحظه ممکنه مثل خاله زنکا بری بگی این بهم سلام داد 11.
    تمام زورتو بزن بعد اعلام کن که این بود آخر زورم بهم اطلاع بده من هم 1 % زور میزنم باشه ؟
    این متنی که از حرفایه من به مهرداد و سینا گذشتی خندم گرفت پسر شجاع نه نه اشتباه شد پترس قهرمان من با این 2 شخص شما نمیدونستی سرور چیه من و سینا سال 84 در تلاش بودیم شل چطور روت بگیریم . ماجرای پارس دیتا هم که بودی و مشخصه برات ...
    هدف چیزه دیگست اینو گفتم بدونی انقدر رفاقت ما عمیقه که برمیگرده به سال ها پیش با این صحبت شما ما بیشتر میخندیم شمایی که تو زندگیت این چیزا ندیدی رفاقتت با همه 1 ماهه بوده !!!!!!!!!!!!!!!!
    زنگ بزن مهرداد اگه پشتم به رفاقتمون قسم نخورد مرد نیستم و نیستی" زنگ بزن بگو ها وگرنه این موردت هم مثل بقیه موارد دروغ از آب در میاد " ! من جلوی خودشون هم هر چی بخوای بهشون میگم شما مشکلی میبینی خاله زنکه زیراب زن ؟
    میخوای پشت سرشون تو wht بگم ؟ بگم ؟ بگم ؟
    اگه احساس خطر میکردم که پشت سرشون جلوی توی نامحرم صحبت نمیکردم 3
    این حرفات بو میده حاشیه میری .
    مهرداد از من خواستن که دامین رو به مهرداد بدم مثل اینکه با این آقا توافق کردن که واگذار کنن .
    دامین به مهرداد واگذار شد تا بهتر کاراشو انجام بده من که فعلا متاسفانه از دسترس خارج هستم .
    به همین دلیل به مهرداد واگذار شد تا کاراشو انجام بده و تونستی طبق توافق که با مهرداد داشتی سایت رو بردار ما که دیگه اینو نمیخوایم . نمیتونی بخری بگو من تو سایت بگم پولاشونو همونطور که به حسابت ریختن ازشرکت egostar بگیرین مردم مثل من و شما وقت آزاد ندارن که تکلیفشونو میخوان بدونن .

8. 2 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

جناب ذی نفع ...
    1. بعد از اون قضیه تصادف من دست به هیچ سروری نزدم که حتی بخوام پسورد عوض کنم! تا اونجا هم که میدونم طرفم محسن بود نه تو و با کسی جز اون کار نمیکنم به همین دلیل بود که کاری بات نداشتم وچون هدفت دقیقا برعکس اهداف محسن بود.
    میرسیم سر *مونت* هارددیسک آخه کو**لو واسه این کار فقط کافیه یه سرچ تو گوگل بشه تو نمیخواد یادآوری کنی !
    و اینکه اگه دقت کرده باشی گفتم *منیج کردم* یعنی هیچ ادعایی نکردم و جواب بقیه بولشیتهات :
    2. در مورد تلفن هات من این روزا سرم شلوغه مثل شما 24/7 بیکار نیستم درس دارم تلفنمم یا خاموشه یا Unavailable.
    3. سایتی که هدفش برخلاف خواستهی من(محسن) باشه بهش توجه نمیکنم و الکی وقتم رو براش نمیزارم !
    4. پسورد روت هیچ یک از سرورهارو نداشتم و موقع نصب اسکریپت ها password اکانت هاست رو میگرفتم.
    5. ضعیف نیستم! تو داری برای حفظ آبروت میخوای خودتو به همه ثابت کنی من underground ام مثل تو شرکت ندارم که بخوام خودم ثابت کنم و شخصی اونم فقط با 1نفر(mohsen) کار میکنم
    ...داوود خان تو چقد جذابی!!

10. 2 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

و اما متاسفم و این آگهی فروش آپلودفا ....
    http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=189631
    و این نتیجه اینه که ما مثلا قشر باسواد جامعه با پر و بال دادن به امثال اینها بدتر از گذشته گند میزنیم به اینترنت داغون کشورمان ...
    به راستی فکر کردین چند سایت نابود شد و بسته شد و چه دستهایی در کار بود تا این آقایان به این سودهایی که امروز وسوسه خوردنش اونها را به جان هم انداخته ؟
    به راستی چرا ف.. تبدیل به ابزاری برای به قدرت رسیدن اینها شده ؟
    اینترنت پاک یعنی این ؟
    چرا کسی تو این کشور جلو امثال اینها را نمیگیره ؟
    به راستی هر کدام که راست بگن فرقی نداره و فقط بیچاره مردم ساده دل این کشور اهورایی ...
    شاد و پیروز باشید

12. 3 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

پاسخ شرکت هاستینگ :

بالاخره قبول کردی 50 50 بوده ! خدا رو شکر مجبور به حرفی شدی که نمی خواستی بگی ! حرفت هم برای برگرداندن این حرفت این بود که من مشتری پیچوندم که دیدیم که پیچونده !
    هیچ مدرکی از حرف هاتون ندارید و تا فردا عصر که مهرداد بیاد منتظرم !
    مهرداد هم اینجا بیاد حرف هاشو بزنه دروغ گویی شما ها کاملا بر همه ثابت خواهد شد !
    جناب سینا اگر چت شما رو گذاشتم و محسن که بلد نبودید هارد مانت کنید چطور ؟

منتظر مهرداد می مونیم

راستی قرار شده با هم ازت شکایت کنیم آقای خاکپور !
    من تلفن مهرداد رو قرار دادم ، دوستان می تونند پیگیر باشند ، همینطور که عده از دوستان تماس گرفتند

14. 3 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

به نام خدا
    این دیگه فکر کنم آخر ضد حال به کاربران پولی شرکت بود .
    و من ماندم میل سرور چطوری با خود سرور سرقت شده ؟!!!!!!!

7tcaotpc81h3f5wjggm6

16. 3 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

معرفی سایت های شیر
    تشکر تشکر کرده 
    4,012
    تشکر تشکر شده 
    1,601
    تشکر شده در
    394 پست
    قدرت امتیاز دهی
    812
    Array

جدیدترین ایمیلی که از طرف آپلودفا به کاربراش ارسال شده
    با سلام
    دوستان همانطور که در جریان هستید آقای محسن خاکپور یکی از مسئولین سایت پس از اعتماد و دوستی که بوده به یکباره اقدام به سرقت و گرو کشی دامین کرده و در اقدامی کودکانه فایل های بعضی از کاربران رو پاک کردن
    به همین دلیل مجبور شدیم با نام جدید شروع کنیم
    بعضی از سرور ها دچار مشکل هستند که فایل های کاربران رایگان هستند که به زودی باز یابی خواهند شد
    با عذر خواهی فراوان بابت مشکل پیش آمده
    عذر خواهی ما را پذیرا باشید
    Uploadbaz.com

18. 3 کاربر مقابل از Hossein-R عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

معرفی سایت های شیر
    تشکر تشکر کرده 
    4,012
    تشکر تشکر شده 
    1,601
    تشکر شده در
    394 پست
    قدرت امتیاز دهی
    812
    Array

وارد سایت جدید هم که میشی توضیحاتی درباره سرقت دامین و ... داده

سرقت دامین
    با سلام به دوستان عزیز
    متاسفانه پس از کار شراکتی که انجام شده و موفقیت سایت ، یکی از سهامداران به نام آقای محسن خاکپور که دامین رو ایشان خرید کرده بودن به یکباره سهم خواهی 80 درصد کردن و پس از عدم موافقت اقدام به تعویض دامین و ارسال فحش های رکیک از طرف سایت به کاربران کردن .
    اقداماتی از قبیل توهین و ناسزاگویی پاک کردن فایل ها و در پایان با پخش شایعه سرقت اقدام به تخریب شخصیتی کردن.
    ما 3 روز منتظر بودیم این شخص تصمیم منطقی بگیرند ولی متاسفانه حرص طمع پول باعث شد که این فرد در اقدامی ناجوانمردانه چندین سرور رو فرمت و فایل های کاربران رو پاک کنند
    اشتباه بزرگ ما این بود از تجربه دیگران استفاده نکردیم و کار رو به صورت دوستانه پیش بردیم ، تفکر ما اینچنین بود که می توان هم کار کرد و هم دوست بود ، ولی این تجربه تلخ ثابت کرد که در ما این توانایی وجود ندارد که کاری گروهی و دوستانه داشته باشیم و باید اهرمی قوی به نام زور و قانون بالای سر ما باشد تا به تعهدات عمل و پا فرا از قانون نگذاریم.
    هیچ عذر خواهی توانایی رفع این مشکل و ناراحتی شما عزیزان رو ندارد ولی امیدوارم ما رو به عنوان یک دوست نه به عنوان یک سایت به دوستی خودتون بپذیرید .
    در حال حاضر در حال ریکاوری 3 سروری هستیم که از کار افتادن ، به زودی فایل های 3 سرور که اکثرا کاربران رایگان بودن باز خواهد گشت
    در پایان یاد آوری می کنیم حق قانونی سایت از روز شنبه از طریق وکلا و شرکای سایت به طور قانونی و جدی پیگری خواهد شد تا شاید باعث کم شدن افراد سودجو شود.
    بابت این مشکل عذر خواهی می کنیم
    در طی روز های آینده تمام برگه های شکایت و مدارک در سایت قرار خواهد گرفت تا به ذره ایی شبهه در کاربران ایجاد نشده باشد
    متشکریم

20. 3 کاربر مقابل از Hossein-R عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 9 از 13 نخستنخست ... 5678910111213 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)