به نقل از مدیریت آپلودفا :
با سلام خدمت دوستان عزیز
سعی دارم در مرحله ی اول بدون هیچ تندی و توهینی مشکل را حل کنم.
حدود 5 ماه پیش با دوستمون آقای تنهایی قرار گذاشتم و دست دادیم که کارهایه خاصی در نت راه اندازی کنیم
با سود و در آمد هایه تعیین شده بطور مثال من تو سایت ایشون یک سری فعالیت انجام بدم به اضای اون 20 درصد و ایشون در سایت و کار من فعالیت داشته باشن من هم به ایشون 20 درصد اختصاص بدم
خلاصه شروع شد سایت ایشون egostar.ir هست همون آقای داود تنهایی با نام کاربری بن شده love_life و با نام کاربری جدید amirhossein شروع به کار کردیم حالا ایشون تو سایتشون چه کسانی دارن و اعضا چند نفر هست به خودش مربوط بود من هم چه کسانی در سایتم باشن به خودم مربوط بود
بعد از 20 روز یا 1 ماه دیدیم تو سایتشون میریم مشتری هایی رو بدون هماهنگی و تک روی میکشن سمت خودش این قسمت گفتیم اصلا مهم نیست رفیقه گذشت من رفتم بیمارستان اومدم دیدم اوه دسترسیمم بسته از سایتش خلاصه شک و شبهه از اون موقع افتاد تو دله من هر دفعه امتحانش کردم که متاسفانه جز دروغ و لایی بازی چیزی نشنیدم
تا اینکه بحث ما 3 روز پیش سر این دروغ و لایی بازی هایه ایشون بالا گرفت من هم با موبایل و گاهی اوقات در کافی نت کانیکت میشم که از شانس بد ما اون روز با اینا وصل بودم
پیش خودم گفتم اینطور که این تک روی میکنه بیایم این 20 درصد رو سند کنیم بدیم دستش صفا کنه
چون خودش هم خوب میدونه اعتبار و پولی که در میاره از محبت و اعتبار کارای من بوده
خلاصه هزینه ای که از آپلودفا در میاد میلیونیه و وسوسه ایی که ایشون رو گرفت گفت من 50 درصدم ما گفتیم نه 20 گفت 50 یهو دیدم پسورد های روت عوض شد اون همه سرور ما چون همه رو خودش خریده برای تیم گفتیم چرا غریبه بدیم نزدیک ترین نفر برامون خرید کنه
در حال حاضر سرورهای ما رو گروگان :دی
گرفته و میگه تا 50 درصد سندی نشه من نمیزارم ....
چه اعتباری میشه به این شرکت کرد به مشتریه توپولش اینطوری نارو بزنه
تیم ما شامل 5 و بزودی 6 نفراز همین بچه های وب هاستینگ تالک هستند که به نسبت پولی که گذاشتن میلیونی درصد و سود میگیرند همه دوستان رازی و با هم مشکلی نداریم این دوستمون از راه نرسیده و باور کنید حساب کردم 800 تومان هم خرج نکرده
ادعایه این چنینی دارن اشتباه ما اینجا بود که از خودش سرور گرفتیم و گفتیم یک شرکت ثبت شده هست و اعتبار داره
بعد از تصادفی که داشتم هنوز هم fix نشدم الان بنده یا یک بشکن صدا بلند تشنج میکنم و خداحافظی ولی تا آخرش ایستادم تا عزیزی که به یک نفر اعتماد میکنه نباید بهش نارو زد . و از اعتماد سو استفاده نکرد .
من گفتم این چرا با همه درگیره و دو رو هست از یک طرف میره تظا**ات از طرفی میاد سایت دو..ی پشتیبانی میکنه و پشت بچه های up مخفی میشه .
به هر حال اگه سرور های ما رو دادن و ما سرورها رو به پنل شخصی خودمون بردیم و سایت همین شکل صحیح و سالم ماند که هیچی اگه غیر این ایشالا مراحل 2 و 3 هم داریم .
به نقل از مدیریت شرکت هاستینگ :
بنده کلیه مستندات رو قرار خواهم داد ولی چه مدرکی ایشون قرار دادن که اجازه پست رو دادید ؟
چون ایشان مدیر هستند باید هر تهمتی بزنه ؟
از نظر قانون جزایی و البته قانون خود سایت به هیچ عنوان چنین پست های تایید نمی شه
آقای خاکپور قرار بر این بود که ایشون مشتری ها رو به ما معرفی کنند و ما کار فنی رو به ایشون ارجاع بدیم
ولی متاسفانه آقای خاکپور با زرنگی تمام کارها رو از شرکت ما د ز دی کردن و انتظار داشتند ما مشتری هامون رو به ایشون فوروارد کنیم
نمونه مشتری که به ما میل زده بودن و ایشون کار رو از ما ***یده بودن yekmobile.com بود که بعد از ناتوانی آقای خاکپور به هاست دی ال منتقل کردن و فروم رو به هاست شیر ما منتقل کردن
اگر قبول ندارند می توانیم میل یک موبایل و ... به ایشان نشان بدیم
مورد بعدی که بسیار تابلو و د ز دی روز روشن بود مشتری بود که شرکت توکانت با صحبت کرده بودن که به ایشان اطلاع دادیم و اقای خاکپور بعد از صحبت با این شرکت قیمت کمتر کار رو گرفتند که بعد از تصادف مشتری هاشون به ما مراجعه می کردن و بنده متوجه شدم ایشون کار به این صورت می دز دیدن !
نمونه مشتری دیگر وست دیتا هست ، وست دیتا ابتدا به ما مراجعه کردن بابت قیمت ، ما با ایشون در میان گذاشتیم و ایشان بدون فاصله با وست دیتا صحبت کرده و کار رو از ما دز د دین ! که البته ایشان هم از دست این آقا راضی نبودن و به لایت اسپید سویچ کردن !
لیست مشتریانی که قرار بوده با ما کار کنند و ایشون دز د یدن ! البته بسیار ناراضی هم بودن از کار ایشون
نمی خواستیم نان بری کنیم ولی این کارشون باعث شد که شخصیت بادکنکی ایشان رو بترکونیم
اگر بخواهم نمونه های دز د ی مشتری ایشان رو لیست کنم باید چندین صحفه توضیح بدم
اگر باز ایشان این حرف رو قبول ندارند می توانیم چت ایشان با شخصی دیگر رو هم عکسش رو بگذارم
با همه این کارها باز در نظر ما این بود که این آقا شاید راضی نیست و ما بدون هیچ گلگی از این دز دی ها کار خودمون رو جدا کردیم
این توضیح داده شد تا دوستان بابت بهانه زیر قول زدن های ایشون مشخص بشه ، چون بهانه ایشان برای زدن زیر حرفش این موضوع بود
البته ایشان با همه ادعایی که مبنی بر کانفیگ دارند ناتوان از مانت کردن هارد هستند که اگر قبول ندارند نمونه مشتری و البته چت های ایشون رو برای هفته قبل قرار بدهیم که توانایی ایشون در کپی پیست کردن کانفیگ ها مشخص شود
بابت آپلود فا انشاالله شب متن کامل رو خواهم گذاشت تا دوستان با این شخصیت 2 رو آشنا شوند
همانطور که می بینید ایشان بدون جواب دادن این همه پست بنده و نداشتن جواب پاسخ دادن !
تنها تهمت و تهمت !
آقای خاکپور وقتی به بانک ها حمله کرده بودی و به خاطر ترس از شکایت هیوج سرور خودت رو باخته بودی و گفتم نترس پشتت هستم و با دوستام تو شبکه بانک پاسارگاد تماس گرفتم و ذکر کردم که میل هیوج سرور رو نادیده بگیرند ! اینجا دوستت بودم ولی حالا شدم دشمنت ؟
خجالت بکش
بنده اگر بوی آی آر و درگاه بانک پاسارگاد رو نبستم چون اهل دز د ی مثل شما نیستم !
مطمئنا چون بنده با سند حرف زدم ایشان باز بحث رو عوض خواهند کرد
اگر بابت whmcs دوست امینی پیدا بشه مشتری ها رو نشان خواهم داد که به دلیل ناتوانی ایشان مشتری ها ضرر هم دیدیم ، یک دوست امین پیدا بشه تیکت ها رو قرار خواهیم داد که ایشون نا توان از کار بودن و آبروی ما رو بردن ، چرا ؟؟ چون مسلط بر کار نبودن
برای دوستان نمونه ها رو قرار دادم
باز اگر ایشان فکر می کنند اینجا مدیر هستند براتون گفتگوی چت ایشان رو قرار بدهم که فحش به وب هاستینگ کشیده و هدفش رو تنها بر زدن مشتری ها اعلام می کنه
به این صورت که ایشان آموزش های روتین قرار بدهند و بعد بابت توضیح بیشتر منیج بخواهند !
به نقل از مدیریت آپلودفا :
مردی whmcs برای egostar رو باز کن نشون بدم .
نکته اینجاست از بس تمع کار بود یک چند تا کپی و پیست یاد گرفت گفت خرفه ایم جلویه خودم طرفو بر میزد حتی 1000 تومان مردونه ما چیزی از این ندیدیم :دی
حتی تو سایت بنده تبلیغ رایگانش رو بدون گرفتن هزینه ای قرار داده بودم.
حالا مشکل اصلی آپلودفا و سرورهاش هست .
خدارو شکر یادش رفته بود buy رو ببنده از پرداخت ها کاملا مشخصه .
---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
تو حاشیه نرو که چی بودی چی شدی به اعتبار من بود به اعتبار سایت بود که بنرت اونجا بود همین الان تو امضات زدی آپلودفا چون روی 2 هزار کاسب بودی من به اینجا رسوندمت.
به اسم من اینجا کار میکردی .
من با 4 نفر دیگه کار میکنه تو نمیگیم به هم بدون مشکل داشتی اومدم تو صورتت وگرنه من آدمی نیستم بخوام منفجرت کنم هنوز دوره ی اول هستیم .
---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------
نوشته اصلی توسط amirHosein
![]()
بنده اگر بوی آی آر و درگاه بانک پاسارگاد رو نبستم چون اهل دز د ی مثل شما نیستم !
مطمئنا چون بنده با سند حرف زدم ایشان باز بحث رو عوض خواهند کرد
اگر بابت whmcs دوست امینی پیدا بشه مشتری ها رو نشان خواهم داد که به دلیل ناتوانی ایشان مشتری ها ضرر هم دیدیم ، یک دوست امین پیدا بشه تیکت ها رو قرار خواهیم داد که ایشون نا توان از کار بودن و آبروی ما رو بردن ، چرا ؟؟ چون مسلط بر کار نبودن
برای دوستان نمونه ها رو قرار دادم
باز اگر ایشان فکر می کنند اینجا مدیر هستند براتون گفتگوی چت ایشان رو قرار بدهم که فحش به وب هاستینگ کشیده و هدفش رو تنها بر زدن مشتری ها اعلام می کنه
به این صورت که ایشان آموزش های روتین قرار بدهند و بعد بابت توضیح بیشتر منیج بخواهند !
w0w چرا حروف بزرگ مینویسی منم از اول حروف بزرگ مینوشتم الان دیگه حرفی نداشتی بزنی !
گفتید آقای aminm رو ما برای شما فرستادیم در صورتی که جلوی خودتون گفت من فرستادم :دی
من ثابت شده ام پسر نمیتونی بگی عدم تسلط ولی هنوز در حال یاد گیری هستم تو about هم زدم .
همین که دسترسی من به سایت شما بسته شد کاملا واضح هست که نخواستید پیشرفت سایتتون رو مشاهده کنم و سهراب خان رو لهونه کردید با عذر خواهی و اینکه اشتباه حذف شده خودتون رو تبرعه کردید
حالا گریه نکن مرد باش محکم .
ما که از شما 1000 تومان هم نگرفتیم ولی شما از ما خیلی چیزا دارید .
سرورهای ما و پول هایی که به حساب شما هست چطور میخواین برگردونید از آپلودفا چیزی نمیگید ؟
داره میاد حساب شما دیگه چیش منطقیه ؟
میگم این تعطیله :دی
buyir.uploadfa.com رو قطع کن یا بزور قطع کنم ؟
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)