نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: پیشکسوت "سیاه‌ بازی" دربیمارستان بستری است +عکس

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

پیشکسوت "سیاه‌ بازی" دربیمارستان بستری است +عکس

پیشکسوت "سیاه‌ بازی" دربیمارستان بستری است +عکس

شب گذشته ( دوشنبه ۱۹ اردیبهشت) از طریق همسایگان سعدی افشار مطلع شدیم که از روز چهارشنبه این هنرمند قدیمی کشورمان به طرز عجیبی ناپدید شده و کسی او را ندیده است.

به گزارش آخرین نیوز به نقل از ایسنا، سعدی افشار هنرمند پیشکسوت سیاه‌بازی به دلیل ضعف شدید عمومی در بیمارستان «سینا» بستری شد. اصغر صباح کوهی، از دست‌اندرکاران پیشکسوت تئاتر آزاد و از دوستان سعدی افشار با تایید این خبر گفت: شب گذشته ( دوشنبه ۱۹ اردیبهشت) از طریق همسایگان سعدی افشار مطلع شدیم که از روز چهارشنبه این هنرمند قدیمی کشورمان به طرز عجیبی ناپدید شده و کسی او را ندیده است.
    وی ادامه داد:بر این اساس با مراجعه به منزل مسکونی او و مشاهده لامپ های روشن به نظرمان رسید که آقای سعدی در منزل حضور داشته باشد؛ اما در را باز نمی کند؛ بنابر این ناچار شدیم با مامواران اتش نشانی و نیروی انتظامی تماس گرفتیم و با حضور این ماموران و گشود شدن در منزل، او را مشاهده کردیم که در شرایطی بسیار نامناسب در یکی از اتاق‌ها بیهوش افتاده است.
    68476 744 صباح کوهی گفت: به سرعت به او چند قطره آب دادیم ودر حالیکه به سختی نفس می‌کشید به بیمارستان سینا انتقالش دادیم.
    او با ابراز اینکه چنین هنرمندی که در دنیا هنر اصیل سیاه بازی را بلند آوازه کرده در تنهایی و شرایط نابسامانی زندگی می‌کند، از مسوولان خواست تا برای تکریم و گرامیداشت چنین هنرمندانی فکری بکنند.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

تصاوير/ پيشكسوت سياه‌بازي ايران در بيمارستان

شب گذشته ( دوشنبه ۱۹ اردیبهشت) از طریق همسایگان سعدی افشار مطلع شدیم که از روز چهارشنبه این هنرمند قدیمی کشورمان به طرز عجیبی ناپدید شده و کسی او را ندیده است.

به گزارش آخرین نیوز به نقل از ایسنا، سعدی افشار هنرمند پیشکسوت سیاه‌بازی به دلیل ضعف شدید عمومی در بیمارستان «سینا» بستری شد. اصغر صباح کوهی، از دست‌اندرکاران پیشکسوت تئاتر آزاد و از دوستان سعدی افشار با تایید این خبر گفت: شب گذشته ( دوشنبه ۱۹ اردیبهشت) از طریق همسایگان سعدی افشار مطلع شدیم که از روز چهارشنبه این هنرمند قدیمی کشورمان به طرز عجیبی ناپدید شده و کسی او را ندیده است.
    وی ادامه داد:بر این اساس با مراجعه به منزل مسکونی او و مشاهده لامپ های روشن به نظرمان رسید که آقای سعدی در منزل حضور داشته باشد؛ اما در را باز نمی کند؛ بنابر این ناچار شدیم با مامواران اتش نشانی و نیروی انتظامی تماس گرفتیم و با حضور این ماموران و گشود شدن در منزل، او را مشاهده کردیم که در شرایطی بسیار نامناسب در یکی از اتاق‌ها بیهوش افتاده است.
    Multimedia5Cpics5C13905C25CPHOTO5C2277
    Multimedia5Cpics5C13905C25CPHOTO5C2278
    Multimedia5Cpics5C13905C25CPHOTO5C2279
    Multimedia5Cpics5C13905C25CPHOTO5C2280
    Multimedia5Cpics5C13905C25CPHOTO5C2281
    Multimedia5Cpics5C13905C25CPHOTO5C2282
    Multimedia5Cpics5C13905C25CPHOTO5C2283
    [SIGPIC][/SIGPIC]

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)