پر بازديد كننده ترين اخبار جهان کدامند؟ +تصاویر
به گزارش آخرین نیوز به نقل از مهر، هر روز هزاران خبر منتشر می شود که فقط تعدادی از آنها با استقبال مواجه می شوند که ماجرای زنده ماندن یک پیرزن پس از هفت هفته گم شدن در بیابان، شکست مرد شماره یک تنیس جهان و دلیل زود بیدار شدن مادارن جزو خبرهای پربازدید جهان هستند.
اولین خبر پربازدید جهان مربوط به اقدامات تلافی جویانه اسلام آباد در قبال عملیات نظامی آمریکا در پاکستان بود به طوری که اغلب رسانه های جهان امروز از امکان معرفی ماموران مخفی سازمان سیا در پاکستان خبر می دهند.
در حدود شش ماه پیش نیز پاکستان اقدام به برملا کردن نام رئیس سازمان سیا در اسلام آباد کرده بود که همین امر موجب فراخواندن این مامور به واشنگتن شده بود.
دومین خبر پربازدید جهان مربوط به نجات یک پیرزن 56 ساله از مرگ پس از هفت هفته گم شدن در بیابانهای نوادای آمریکاست.
این زن در میان برف گم شده بود و تمام مدت هفت هفته را در داخل یک ون گذران کرده بود.
سومین خبر پربازدید امروز مربوط به شکست مرد شماره یک تنیس جهان در مسابقات اوپن مادرید است.
در این مسابقات نواک جوکوویچ با شکست رافائل نادال در رقابت های تنیس مسترز مادرید به عنوان قهرمانی دست پیدا کرد.
نادال اسپانیایی که از او به عنوان سلطان تنیس در زمین های خاکی یاد می شود یکشنبه شب در شهر مادرید اسپانیا با نتایج 5-7 و 4-6 مقابل جوکوویچ شکست خورد.
خبر پربازدید بعدی مربوط به دلیل زود بیدار شدن از خواب مادارن در مقایسه با پدران در خانواده هاست.
نتایج تحقیقات جدیدی که در این باره انجام شده نشان می دهد که زنان به دلایل فیزیولوژیکی خود زودتر از مردان به رختخواب می روند و در نتیجه صبحها نیز زودتر از مردان از خواب بیدار می شوند.
و اما پنجمین خبر پربازدید جهان مربوط به نقش فیس بوک در ترافیک ایجاد شده در سایت های خبری است.
نتایج یک تحقیق جدید نشان می دهد که 25 درصد از ترافیک ایجاد شده در سایت های خبری به دلیل آن است که شبکه اجتماعی فیس بوک امکان دسترسی به اخبار را برای کاربران خود فراهم کرده است.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)