ویتامین e موجود در خرما از تشكیل لخته در عروق كرونری قلب پیشگیری می‌كند و خاصیت ادرار‌آوری دارد. موجب كاهش فشار خون افراد می‌شود و از سكته‌های مغزی و قلبی پیشگیری می‌كند. كسانی كه به فشار خون مبتلا هستند، می‌توانند از خرما استفاده كنند همچنین ویتامین e موجود در خرما از سقط جنین در مادران باردار پیشگیری می‌كند.

كسانی كه به فشار خون مبتلا هستند، می‌توانند از خرما استفاده كنند همچنین ویتامین e موجود در خرما از سقط جنین در مادران باردار پیشگیری می‌كند.

یك متخصص تغذیه گفت: مصرف خرما موجب كاهش كلسترول خون می‌شود و از سكته‌های مغزی و قلبی پیشگیری می‌كند خرما یكی از منابعی است كه همه ویتامین‌هایی كه برای فعالیت‌های فیزیولوژی بدن مفید است را تأمین می‌كند. وی بیان كرد: خرماهای نرسیده سرشار از ویتامین e است كه در درمان ناتوانی جنسی در مردان و زنان مفید است.

این متخصص تغذیه اضافه كرد: ویتامین e یك آنتی‌اكسیدان است كه برای ذخیره كردن ویتامین a و c و عنصر سلنیوم در بدن مؤثر است همچنین موجب افزایش نیروی جوانی می‌شود و پیری سلول‌ها را به تأخیر می‌اندازد.

وی گفت: ویتامین e موجود در خرما از تشكیل لخته در عروق كرونری قلب پیشگیری می‌كند و خاصیت ادرار‌آوری دارد. موجب كاهش فشار خون افراد می‌شود و از سكته‌های مغزی و قلبی پیشگیری می‌كند. كسانی كه به فشار خون مبتلا هستند، می‌توانند از خرما استفاده كنند همچنین ویتامین e موجود در خرما از سقط جنین در مادران باردار پیشگیری می‌كند.

این متخصص تغذیه گفت: خرما سرشار از ویتامین‌های گروه ب است كه این ویتامین در بدن از ناراحتی‌های پوستی، روحی و عصبی پیشگیری می‌كند.
وی اضافه كرد: ویتامین ب ۱ موجود در خرما موجب كاهش كلسترول خون در افراد می‌شود همچنین موجب كاهش فشار خون و كاهش سردرد‌های میگرنی می‌شود.